QUOTE(VILIMA @ 2019 01 03, 21:06)
Mergaites patarkit kokius vitaminus gerti, labai sausa oda.
Dar tuo tept https://www.iherb.co...-oz-311-g/47952 ir daugiau vandens gert.

MJ melyna kuprine nereali. Idealaus dydzio, 1:1 kaip isivaizdavau. MJ pinigine ir labai faina, bijojau, kad bus maza, bet puikaus dydzio. MJ raktine tobula. Jai paskirti jau esu sugalvojus. Idealu viesbucio kortelems susideti ir smulkiu pinigu isimesti
  MJ melyna kuprine nereali. Idealaus dydzio, 1:1 kaip isivaizdavau. MJ pinigine ir labai faina, bijojau, kad bus maza, bet puikaus dydzio. MJ raktine tobula. Jai paskirti jau esu sugalvojus. Idealu viesbucio kortelems susideti ir smulkiu pinigu isimesti   Dukrytei Gap boyfriendai nuostabus, labau minkstuciai, turetu buti patogus, maikutes ir puikiai tiko. Ir labai labai dziaugiuosi Crew skrybele, superine. ACIU uz visas grozybes
  Dukrytei Gap boyfriendai nuostabus, labau minkstuciai, turetu buti patogus, maikutes ir puikiai tiko. Ir labai labai dziaugiuosi Crew skrybele, superine. ACIU uz visas grozybes   

gal kas persigalvojo? Man tai tobulai namų raktui nešioti, nes jis pas mane vienas, amžinai pametu.
  gal kas persigalvojo? Man tai tobulai namų raktui nešioti, nes jis pas mane vienas, amžinai pametu.

su svarkais ir odinukem nerealiai man jie is sono paziuret 😎

gal kas persigalvojo? Man tai tobulai namų raktui nešioti, nes jis pas mane vienas, amžinai pametu. voliojas amziais terbos dugne, graibau as ji melejona valandu kai nagai sal
 voliojas amziais terbos dugne, graibau as ji melejona valandu kai nagai sal   tai galiausiai prikabinau prie masinos rakto
 tai galiausiai prikabinau prie masinos rakto   atrodo bais niftiemu, bet sitas visada rankoj
 atrodo bais niftiemu, bet sitas visada rankoj  

tik garsiai pasigedau ir iš kart laiskuti gavau, kad esu laukiama☺️🌹
 tik garsiai pasigedau ir iš kart laiskuti gavau, kad esu laukiama☺️🌹 nu realiai tep kazkaip ir yra. as cia nieko neburiu. mano mamasa labai domisi tais reikalais
 nu realiai tep kazkaip ir yra. as cia nieko neburiu. mano mamasa labai domisi tais reikalais  liepiau lasiakais feisa tept, ir neleist pinigu kremam, ba jie nifiga nedara
 liepiau lasiakais feisa tept, ir neleist pinigu kremam, ba jie nifiga nedara  zesim kuo baigsis
 zesim kuo baigsis 
 noriu vaniles, pieno, bandeliu, bet be cinamono

nu realiai tep kazkaip ir yra. as cia nieko neburiu. mano mamasa labai domisi tais reikalais
 nu realiai tep kazkaip ir yra. as cia nieko neburiu. mano mamasa labai domisi tais reikalais  liepiau lasiakais feisa tept, ir neleist pinigu kremam, ba jie nifiga nedara
 liepiau lasiakais feisa tept, ir neleist pinigu kremam, ba jie nifiga nedara  zesim kuo baigsis
 zesim kuo baigsis