Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(juratela @ 2018 05 15, 10:53)
Panašią turiu supakuojamą. Liuks šaltam rudeniui ar iki kelių laipsnių minuso, lengvutė mano, nėštumo metu labai tiko, nes šonuose prasitempia (nusipirkau dydžiu didesnę nei nešioju rūbus, tai gerai kad nepardaviau, tai ir man ir švogerkai pravertė nėštumo metu  biggrin.gif )

Ir as tokia turejau, man kapisono sinteponas kazkaip gabalan susoko ir kai ji uSidedavai tai atrodydavo ziauriai. Lengvas. Padovanojau paskui mamos draugei. Devedavau ir per didelius salcius. Pilnai pakako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 15 gegužės 2018 - 09:57
QUOTE(JMD @ 2018 05 15, 10:56)
Ir as tokia turejau, man kapisono sinteponas kazkaip gabalan susoko ir kai ji uSidedavai tai atrodydavo ziauriai. Lengvas. Padovanojau paskui mamos draugei. Devedavau ir per didelius salcius. Pilnai pakako.

Savo dar neskalbiau, ar čia ne po skalbimo sušoko?

Man kažkada ir rudeninio puspaltuko pakakdavo per šalčius, dabar norisi šiltesnio rūbo, kai ne su mašina išeini. Po antro vaiko spaudimas žemas pasitaiko, tai reik labiau pasišildyti biggrin.gif
O šią žiemą andrewmarc kai nusipirkau, tai net kailiniai liko nepranešioti per šalčius biggrin.gif NOrs jau ir tuos reikia tvarkyti, kad tinkami nešioti būtų, bo jau baisiai atrodo ax.gif Kad tik nepamiršti šią vasarą nunešti į taisyklą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 15 gegužės 2018 - 10:05
QUOTE(juratela @ 2018 05 15, 11:02)
Man kažkada ir rudeninio puspaltuko pakakdavo per šalčius, dabar norisi šiltesnio rūbo, kai ne su mašina išeini. Po antro vaiko spaudimas žemas pasitaiko, tai reik labiau pasišildyti  biggrin.gif
O šią žiemą andrewmarc kai nusipirkau, tai net kailiniai liko nepranešioti per šalčius  biggrin.gif NOrs jau ir tuos reikia tvarkyti, kad tinkami nešioti būtų, bo jau baisiai atrodo  ax.gif Kad tik nepamiršti šią vasarą nunešti į taisyklą

Avikailio kailiniu siemet nebuvau net istraukus. Pakako marc’o polo pukines.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 15, 11:05)
Avikailio kailiniu siemet nebuvau net istraukus. Pakako marc’o polo pukines.

Nelabai ir žiemos buvo biggrin.gif
Mano andrewmarc tai visiems akį užkabino, net anyta ir draugė susidomėjo, kad gal ir tokią nusipirkti reikėtų biggrin.gif
Papildyta:
Gal kas žinote kiek pas mus kainuotų lapės apykaklė maždaug 127cm g.gif
Galvoju ar pirkti iš USA ar vietoj panašiai bus ax.gif

Ir ar Ibrahime gerai taiso kailinius? Lyg parduotuvės kontaktus turiu pasiėmus, bet niekaip neprisiruošiu nešti taisyti. Gal kas ką rekomenduoti turi patikimą. 4u.gif
Papildyta:

Kur be andrewmarc ir amazon galima ieškoti apykaklių?
Gal būna ir sintetinių kažin atskirai pirkti g.gif Sintetinė būtų net geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 15 gegužės 2018 - 10:27
QUOTE(juratela @ 2018 05 15, 10:26)

Ir ar Ibrahime gerai taiso kailinius? Lyg parduotuvės kontaktus turiu pasiėmus, bet niekaip neprisiruošiu nešti taisyti. Gal kas ką rekomenduoti turi patikimą.  4u.gif

Dėl taisymo čia pasidomėkite, anksčiau geri atsiliepimai buvo, nežinau kaip dabar

Šilta mada
Atsakyti
Zomsine kuprine kokio grazumo wub.gif
Atsakyti

gymboree turite 20 off?

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 05 15, 11:41)
<p>gymboree turite 20 off?</p>

Turim 10$ nuo 50$
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2018 05 15, 11:30)
Dėl taisymo čia pasidomėkite, anksčiau geri atsiliepimai buvo, nežinau kaip dabar

Šilta mada

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Tai niekas neužmatėte kur apykaklių ieškoti pirkti kailinių arba sintetinių? ax.gif Sakau gal būna skirtos būtent kailiniams, nes užtektų ir prisiuvamos, nebūtina nusegamos.
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2018 05 15, 11:30)

Šilta mada

Čia manao kailinius taisė. Labai gerai sutvarkė. Nerealiai.
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2018 05 15, 11:53)
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Tai niekas neužmatėte kur apykaklių ieškoti pirkti kailinių arba sintetinių?  ax.gif  Sakau gal būna skirtos būtent kailiniams, nes užtektų ir prisiuvamos, nebūtina nusegamos.

Va ton šilton madon nuvaryk, ten anksčiau būdavo ir odų ir apykaklių.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 05 15, 11:53)
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Tai niekas neužmatėte kur apykaklių ieškoti pirkti kailinių arba sintetinių?  ax.gif  Sakau gal būna skirtos būtent kailiniams, nes užtektų ir prisiuvamos, nebūtina nusegamos.

Pylimo g. yra kailinių, apykaklių, pirštinių senovinė parduotuvė.

O kur gerai sutvarko striukių knopkes? iškrito visai..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 15, 11:55)
Čia manao kailinius taisė. Labai gerai sutvarkė. Nerealiai.
Papildyta:

Va ton šilton madon nuvaryk, ten anksčiau būdavo ir odų ir apykaklių.

Šaunu bigsmile.gif Tai reiks nuvaryt tada, apsižiūrėt, nes andrewmarc kaip ir pigiausia šiandien kiek besekiau kainų šuolius. Bus matyt kur geriau apsimoka pirkti, juolab, kad prie juodo karakulio man geriau juodos reikia o andrewmarc tik raudona ir oranžinė biggrin.gif Nors gal raudona geriau būtų, nes ir kaina tokia andrewmarc 127cm, kaip šiltoj madoj trumpesnė
Man tai jaučiu teks persiūti, o ne taisyti unsure.gif Bo biškį mažesnė nei kad buvau, kai pradėjau nešioti aš tuos kailinius

QUOTE(Gervuoge @ 2018 05 15, 11:59)
Pylimo g. yra kailinių, apykaklių, pirštinių senovinė parduotuvė.

O kur gerai sutvarko striukių knopkes? iškrito visai..

Ačiū, gal spėsiu ir ten užmesti akį, kol vyrui išeiginės, o tai mano didysis pagalbininkas ligoninėj, tai reik suktis greit ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 15 gegužės 2018 - 11:18