Na mano situacija skaudi man... Maniskis su ex susirasineja, raso jai, kad ja visada truputi myles, kad jam gera prisiminti jog ja turejo ir pn ir t.t..... Ir viska nuo manes slepia....Ji turi vaikina, mes drauge jau virs metu...druge gyvename metus laiko, jis man pasipirso...Bet kai radau tuos susirasinejimus

Zinote ka padariau? Ogi pasikalbejau su jo ex....Ji sakesi mylinti savo vaikina, kad tai tik pavirsutiniski plepalai ir panasiai....kad jie susiraso karta koki per pusmeti ir tiek....Svarbiausia, jis man net nera sakes ,kad ji yra jo ex....sake seip sena pazystama, per interneta susipazine, susitike is smalsumo buvo ir tiek...slykstyne....

kai su ja susirasineja slapstosi....meluoja...Net nezinau....su juo apie tai kalbetis baisu, as silpna, jis ras budu kaip mane cia kalciausia palikti.... pati kankinuosi....Net gailiuosi ,kad aiskinausi tiesa, kad skaiciau pokalbius ir visa kita...eh...

dar mes uzsienyje, neturiu cia nei giminiu, nei draugu, jauciuosi tokia vienisa

ir nusivilusi...realios isdavystes nera, bet kaip kas ja supranta? o gal jis jai jausmus puoseleja...