Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

Aciu Echmeja uz pagyras, net susinepatoginau. blush-anim-cl.gif
kazkokia labai tobula men nupieset, ne tokia as tikrai ne tokia ax.gif

O del to ka pasakiau nevisai supratote, biski smile.gif, na bet tiek to, gyvenime suprasite ka norejau pasakyti.

Linkiu Jums diiiidziausios laimes ir isgerti 100-eti, na gerai realistiskiau 75-meti seimos vyna smile.gif
Beje kada vestuves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 13 liepos 2011 - 10:07
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 12, 18:26)
mums abiems virs 20,ir tikrai jokiu roziniu akiniu nenesioju(nors tikejaus jusu tokios kritikos thumbup.gif )
nuorodos neturiu nes pazystama pscihologe moteris ir apie tai pati papasakojo 4u.gif
o kas kaltas kad pragyvenus 10 metu jausmai priblesta tik todel kad rutina nugali jus,ir jus pavargstat nuo visko
nepamirskit mielosios kad i nestikimybe linksta tie kurie buna nepatenkinti savo zmonu(kokiam vyrui nepabostu jusu verkslenimai kokia jus netobula figura,galiausiai pacios jiems tai ikalat,ar kad tiesiog nenorit suarteti,moterims virs 35 m si problema iskyla)pabekit nuo rutinos bent karta i savaite,vaikucius pas tevus ,ar dar kur palikit ,ir pabukit tik 2 wub.gif
mylekit save pacios myles ir kiti,nesvarbu ar esi smulkute ar stambesne,visada issikalbekit kas neduoda ramybes,netylekit nuo to tik blogiau doh.gif

Gal ir gerai tie roziniai akiniai, kai metu 16+, ale kai jau virs 20 traukia noretusi blaivesnio poziurio. Gyvenimas ne deklaracijomis gristas. Jis gerokai spalvingesnis. Jei manot, kad sitie banalus zurnaliniai patarimai yra kelias i seimynine laime, tai ir laime tokia tik zurnaline..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 13 liepos 2011 - 11:08
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 13, 11:05)

O del to ka pasakiau nevisai supratote, biski smile.gif, na bet tiek to, gyvenime suprasite ka norejau pasakyti. 

Linkiu Jums diiiidziausios laimes ir isgerti 100-eti, na gerai realistiskiau 75-meti seimos vyna smile.gif
Beje kada vestuves?

xxkamane labai teisingai pasakė, bet mergina su mažesne patirtimi mažai ką suprato. Na gyvenimas yra ne tik loterija, bet ir nuolatinis darbas, dar išskirčiau vyrų 40-mečio krizę, kuri sunkiai paaiškinama gamtos ir gyvenimo dėsniais, bet puikiai išreiškiama liaudiška išmintimi "ŽILĖ GALVON, VELNIAS-UODEGON" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 12, 18:26)
mums abiems virs 20,ir tikrai jokiu roziniu akiniu nenesioju(nors tikejaus jusu tokios kritikos thumbup.gif )
nuorodos neturiu nes pazystama pscihologe moteris ir apie tai pati papasakojo 4u.gif
o kas kaltas kad pragyvenus 10 metu jausmai priblesta tik todel kad rutina nugali jus,ir jus pavargstat nuo visko
nepamirskit mielosios kad i nestikimybe linksta tie kurie buna nepatenkinti savo zmonu(kokiam vyrui nepabostu jusu verkslenimai kokia jus netobula figura,galiausiai pacios jiems tai ikalat,ar kad tiesiog nenorit suarteti,moterims virs 35 m si problema iskyla)pabekit nuo rutinos bent karta i savaite,vaikucius pas tevus ,ar dar kur palikit ,ir pabukit tik 2 wub.gif
mylekit save pacios myles ir kiti,nesvarbu ar esi smulkute ar stambesne,visada issikalbekit kas neduoda ramybes,netylekit nuo to tik blogiau doh.gif

nu matosi moterele su patirtim desto doh.gif doh.gif

ir ka cia svaigsti ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana34: 13 liepos 2011 - 10:55
QUOTE(daivameil @ 2011 07 13, 10:52)
xxkamane labai teisingai pasakė, bet mergina su mažesne patirtimi mažai ką suprato. Na gyvenimas yra ne tik loterija, bet ir nuolatinis darbas, dar išskirčiau vyrų 40-mečio krizę, kuri sunkiai paaiškinama gamtos ir gyvenimo dėsniais, bet puikiai išreiškiama liaudiška išmintimi "ŽILĖ GALVON, VELNIAS-UODEGON"  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
va butent ir drauges vyras pasielge butent tokiu metu laikotarpyje, idomu ka psichologes tokiu atveju sneka unsure.gif

maniskiui dar tas priesaky, ne uzkalnu jau tiesa, reikia ruostis doh.gif lotuliukas.gif
nors oi jauciu neprima as jam ne pirma, nebent iki 25 skaistybes dirza uzsidejes buvo ir raktus pametes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 13 liepos 2011 - 11:08
QUOTE(xxkamane @ 2011 07 13, 12:01)
drinks_cheers.gif
va butent ir drauges vyras pasielge butent tokiu metu laikotarpyje, idomu ka psichologes tokiu atveju sneka unsure.gif

maniskiui dar tas priesaky, ne uzkalnu jau tiesa, reikia ruostis doh.gif  lotuliukas.gif
nors oi jauciu neprima as jam ne pirma, nebent iki 25 skaistybes dirza uzsidejes buvo ir raktus pametes lotuliukas.gif

Man iki vyro 40-mečio liko lygiai pusė metų. Įdomu sulaukt jubiliejaus rolleyes.gif Neesu pirma, tikrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 13 liepos 2011 - 11:43
Sveikos! 4u.gif

Na man tai labai įdomu buvo viską sužinoti apie draugo buvusiąsias ir šiaip nuotykius. Bet kai jau per daug detaliai pradeda pasakoti kaip jie ten aistrų nevaldė, kažko dusti pradedu lotuliukas.gif O šiaip tai bendrais bruožais viską išsiaiškinau kas rūpėjo ir daugiau nebežadu gilintis schmoll.gif Juolab, kad su savo buvusiomis jis nepalaiko jokiu ryšių, netgi vengia ax.gif bent jau kiek aš žinau...

Pas mus didesnė problema, kad man su savo buvusiu patinka pabendrauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2011 07 13, 20:57)
Sveikos! 4u.gif

Na man tai labai įdomu buvo viską sužinoti apie draugo buvusiąsias ir šiaip nuotykius. Bet kai jau per daug detaliai pradeda pasakoti kaip jie ten aistrų nevaldė, kažko dusti pradedu lotuliukas.gif O šiaip tai bendrais bruožais viską išsiaiškinau kas rūpėjo ir daugiau nebežadu gilintis  schmoll.gif  Juolab, kad su savo buvusiomis jis nepalaiko jokiu ryšių, netgi vengia ax.gif bent jau kiek aš žinau...

Pas mus didesnė problema, kad man su savo buvusiu patinka pabendrauti doh.gif

Tai ir bendraukit. bigsmile.gif Jei draugas nepavydi ar nežino, tai ir širdies neskauda... O jei suteikia skausmo, tada žiūrėkit kas geriau abiems. Praeities nepakeisit, o va ateitį - įmanoma. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na mano situacija skaudi man... Maniskis su ex susirasineja, raso jai, kad ja visada truputi myles, kad jam gera prisiminti jog ja turejo ir pn ir t.t..... Ir viska nuo manes slepia....Ji turi vaikina, mes drauge jau virs metu...druge gyvename metus laiko, jis man pasipirso...Bet kai radau tuos susirasinejimus doh.gif Zinote ka padariau? Ogi pasikalbejau su jo ex....Ji sakesi mylinti savo vaikina, kad tai tik pavirsutiniski plepalai ir panasiai....kad jie susiraso karta koki per pusmeti ir tiek....Svarbiausia, jis man net nera sakes ,kad ji yra jo ex....sake seip sena pazystama, per interneta susipazine, susitike is smalsumo buvo ir tiek...slykstyne.... g.gif kai su ja susirasineja slapstosi....meluoja...Net nezinau....su juo apie tai kalbetis baisu, as silpna, jis ras budu kaip mane cia kalciausia palikti.... pati kankinuosi....Net gailiuosi ,kad aiskinausi tiesa, kad skaiciau pokalbius ir visa kita...eh... verysad.gif dar mes uzsienyje, neturiu cia nei giminiu, nei draugu, jauciuosi tokia vienisa verysad.gif ir nusivilusi...realios isdavystes nera, bet kaip kas ja supranta? o gal jis jai jausmus puoseleja... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 16 liepos 2011 - 14:27
O pačiai nėra blogiau žinoti, bet jo paties nepaklausti? Matyt aš per tiesmuka esu, bet visada bandau aiškintis nieko nelaukusi, nes kitaip tik užgraužčiau save su o jeigu... Man rašymai, kad visada truputi ją mylės neatrodo nekalti..
Atsakyti
Galbut tai buvo juoko forma....Neg jis man pasakys kitaip jeigu kalbesimes?...
Atsakyti
tu tikiuosi nezadi tuoktis ,nes po metu tokios draugystes pirstis,kai dar svajoja apie ex...sorry,bet slykstu
Atsakyti