Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 07 16, 15:52)
Galbut tai buvo juoko forma....Neg jis man pasakys kitaip jeigu kalbesimes?...

Ar tai buvo juoko forma galėtumėte nuspręsti tik jūs, kuri ir skaitė susirašinėjimą.

Man atrodo, kad galėtum lyg tarp kitko, ruošdama vakariene, išėjus pasivaikščioti užklausti, ką jis galvoja apie visa tai? Jokių kaltinimų, isterijos, nes kitaip savaime aišku, kad kils audra. O tada jau ramiai nuspręstumėte ką daryti toliau.

Na tiesiog negalėčiau tuoktis neišsiaiškinusi... Negi jums reikia problemų tolimesniame gyvenime?
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 07 16, 17:31)
Ar tai buvo juoko forma galėtumėte nuspręsti tik jūs, kuri ir skaitė susirašinėjimą.

Man atrodo, kad galėtum lyg tarp kitko, ruošdama vakariene, išėjus pasivaikščioti užklausti, ką jis galvoja apie visa tai? Jokių kaltinimų, isterijos, nes kitaip savaime aišku, kad kils audra. O tada jau ramiai nuspręstumėte ką daryti toliau.

Na tiesiog negalėčiau tuoktis neišsiaiškinusi... Negi jums reikia problemų tolimesniame gyvenime?

Zinoma, kad nereikia, tiesiog pasimetusi jauciuosi.Jis puikiai sugeba manipuliuoti zodziais ir jausmais, situacija isversti isvirksciai....ir megsta uzsiskleisti.Jis gali tieisog pasakyti, kad apie tai nesikalbes, kad as be pagrindo pavydziu ir uzsidaryti savyje doh.gif
Atsakyti
Jei sakys, kad be pagrindo, tai užklausčiau, o kaip tu reaguotum, jei tavo vietoje būčiau aš? Aš dažnai taip paklausiu saviškio ištikro.
Atsakyti
Bijo sneketis su vyru su kuriuo gyvena,uz kurio zada teketi,tai apie koki tolimesni bendra gyvenima gali buti kalba cool.gif
seniai isaiskinta tiesa: jei vyras sako kad tau paranoja ar panasiai-zinok tau tikrai ne paranoja ir tu teisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 07 18, 08:48)
Bijo sneketis su vyru su kuriuo gyvena,uz kurio zada teketi,tai apie koki tolimesni bendra gyvenima gali buti kalba  cool.gif
seniai isaiskinta tiesa: jei vyras sako kad tau paranoja ar panasiai-zinok tau tikrai ne paranoja ir tu teisi  biggrin.gif

Tai gryna tiesa. drinks_cheers.gif Kai kurie vyrai patys neturėdami šeštojo jausmo, bando jį sumenkinti pas moteris, vadindami tai paranoja, beprotybe ar dar kaip. Nesmagu, bet ko gero jis turi ką slėpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 07 18, 09:48)
seniai isaiskinta tiesa: jei vyras sako kad tau paranoja ar panasiai-zinok tau tikrai ne paranoja ir tu teisi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tiesa
Atsakyti
Mane irgi yra isvadinę paranojike. Žinoma ta paranoja tai pasitvirtino, buvo jam ką slėpti, dabar jau susitvarkė viskas, tikiuosiu visam, nes jei vėl pasikartos nežadu atleisti
Atsakyti
QUOTE(Provance @ 2011 07 19, 01:17)
Mane irgi yra isvadinę paranojike. Žinoma ta paranoja tai pasitvirtino, buvo jam ką slėpti, dabar jau susitvarkė viskas, tikiuosiu visam, nes jei vėl pasikartos nežadu atleisti

Kartais gal ir reikia atleisti, bet ne kaskart drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su viena vyro buvusiąja esame geros draugės. Jie drauavo tada kai mes dar nebuvom pažįstami. Iš pradžių jam buvo nejauku kai mes viena pas kitą į svečius ėjom, dabar tiesiog nebekreipiam dėmesio ir priimam tai kaip praeitą gyvenimo etapą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiukas... @ 2011 07 28, 22:48)
Su viena vyro buvusiąja esame geros draugės. Jie drauavo tada kai mes dar nebuvom pažįstami. Iš pradžių jam buvo nejauku kai mes viena pas kitą į svečius ėjom, dabar tiesiog nebekreipiam dėmesio ir priimam tai kaip praeitą gyvenimo etapą  smile.gif

Va, jei tokie santykiai tarp buvusiųjų susiformuoja, manau idealu ax.gif
Atsakyti
o jusu antros puses pasilieka ju nuotraukas atsiminimui?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2011 08 04, 10:30)
o jusu antros puses pasilieka ju nuotraukas atsiminimui?smile.gif

Nei jis nei as nepasilikom.. poreikio tam nera ax.gif
Atsakyti