Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 01 19, 16:18)

QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 19, 16:19)
ten gi sarkazmas buvo  bigsmile.gif

Na kaip cia pasakyt, va ir cia uzejus i sia tema, skundziasi moterys, pavydi savo vyru. Apskritai, pasiskaicius kitu portalu komentarus, plaukai piestu stojasi, nuo tokio pavydo visko viskam. doh.gif Todel ir sakau, kad pas musu daugeli tautieciu giliai iauges tas nesveikas pavydo jausmas, kuris asmeniskai man yra visiskai nebepriimtinas. Tad as irgi sunkiai isivaizduoju, ka ir kaip reiktu padaryt, kad sukelt manyje sia emocija.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 01 19, 16:30)
Tad as irgi sunkiai isivaizduoju, ka ir kaip reiktu padaryt, kad sukelt manyje sia emocija.

O pvz., jei pamatytum savo moteri besibučiuojančią su kitu vyru? bigsmile.gif
Kaip manai ar pajaustum pavydo jausmą?
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 19, 15:24)
taigi, remiantis šia logika, jis iš meilės turėtų atsisakyti bendravimo su ja, tada nebūtų ir mano jausmų iš baimės, nes tam nebūtų priežasties

...arba jeigu jūsų baimių nebūtų, tai ir nebūtų problemos, kad jam kažkas paskambino.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 19, 15:28)
irgi variantas smile.gif

tiek, kad nepavydėti galite rinktis pati, o kai  kitas ima "turėti" kažko atsisakyti, tai čia jau nebe taip lengva ir paprasta smile.gif

Nejau manote, kad gali būti tokie santykiai, kuriuose partnerio elgesys visose situacijose tenkina 100 procentų, nėra nieko, kas jums nelabai patinka? rolleyes.gif man atrodo realu, kad atsiradus svarbiam žmogui jūsų gyvenime, kažkiek galima ir reikia pasiderinti, "apsitrinti", nes žmonės skirtingi, su skirtingais požiūriais, skirtingomis vertybėmis. Tam yra kalbėjimas ir aiškinimasis. Ig, galų gale, arba išsiaiškinama, arba išsiskiriama..
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 01 19, 16:57)
Toks ispudis, kad tos buvusiosios kozna diena ir skambineja, bei neduoda ramybes balandeliams biggrin.gif Na juk nebuna taip.
Aisku, kai pas didziaja dauguma yra iskiepytas privalomas pavydo jausmas, tai faktas, kam cia jo atsikratinet reikia, juk tapsi balta varna. Privaloma juk visko pavydet, vyro, moters, pinigu, sekmes, populiarumo, nes paciam to pasiekt kur kas sunkiau wink.gif O mano manymu, pavydas yra pozymis, kad zmogus nepasitiki savimi, kad bijo jog yra prastas, kad nevertas to, su kuriuo tuo metu yra, zodziu bijo prarast. Kai kitas zino visus savo privalumus, zino uz ka yra mylimas ir gerbiamas, kad vargu ar antra puse rysis kazkokiems romanams, o jei ir padarys tai, tokiu atveju kam jis/ji isviso reikalingas.

Labai siekiamybiški ir linkėtini žodžiai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 19, 15:32)
O pvz., jei pamatytum savo moteri besibučiuojančią su kitu vyru?  bigsmile.gif

Galvoju apie analogišką situaciją... na, ne pavydo jausmas būtų, o nusivylimas galbūt ar liūdesys dėl to, kad santykiai priėjo krizę, kad vyro jausmai nebe tie, kad aš galbūt ne tokia, kad suteikčiau vyrui, ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 19, 16:34)
Nejau manote, kad gali būti tokie santykiai, kuriuose partnerio elgesys visose situacijose tenkina 100 procentų, nėra nieko, kas jums nelabai patinka?  rolleyes.gif  man atrodo realu, kad atsiradus svarbiam žmogui jūsų gyvenime, kažkiek galima ir reikia pasiderinti, "apsitrinti", nes žmonės skirtingi, su skirtingais požiūriais, skirtingomis vertybėmis. Tam yra kalbėjimas ir aiškinimasis. Ig, galų gale, arba išsiaiškinama, arba išsiskiriama..

Taip, žinoma. Pas mus dabar plaukioja šitos temos... Ir derintis turiu aš, o realiai noriu trupučio asmeninės erdvės. Jis rodo nepasitikėjimą, bet tai realiai jo bėdos (kita vertus, santykiu atveju žmogaus asmeninės bedos tampa bendromis doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 19, 15:33)
...arba jeigu jūsų baimių nebūtų, tai ir nebūtų problemos, kad jam kažkas paskambino.

Bet, nors aš ir stengiuosi tai pamiršti, vis tik man tai yra problema. Galiu šį kartą pamiršti, nukišti tas mintis kažkur giliai, bet jei vėl kada jis paskambins man girdint, arba jei sužinosiu, kad buvo susitikę, tai bus vulkano išsiveržimas. Manau, reiktų kažkaip to išvengti. Ir vienintelė galimybė man čia atrodo jo atsisakymas su ja bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 19, 15:36)
Taip, žinoma. Pas mus dabar plaukioja šitos temos... Ir derintis turiu aš, o realiai noriu trupučio asmeninės erdvės. Jis rodo nepasitikėjimą, bet tai realiai jo bėdos (kita vertus, santykiu atveju žmogaus asmeninės bedos tampa bendromis  doh.gif  ).

Na ziurint del ko tas nepasitikejimas kyla. Buna, kad be priezasties, bet sutikime, kad buvusios moters uz pinigus skambuciai nera tas pats, kas susitikimas su jaunystes laiku draugu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 19 sausio 2015 - 15:40
QUOTE(aspYrinas @ 2015 01 19, 16:13)
Paaiskink man prasom, kodel zmogus turi atgailaut pries dabartine antraja puse, del nesekmingai susiklosciusiu buvusiu santykiu?  blink.gif

Dekui uz labai protinga klausima.

Buve santykiai tai problema, nes tai ne tai, apie ka gali pasikalbet ir pasijuokt. Tai slykstu kitam ir reikia sedet tyliai ir neliest tos temos.
Gyvenime kartais iseina is kalbos, tai tenka pasidet nuleidus snapa.

Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 19, 16:37)
Bet, nors aš ir stengiuosi tai pamiršti, vis tik man tai yra problema. Galiu šį kartą pamiršti, nukišti tas mintis kažkur giliai, bet jei vėl kada jis paskambins man girdint, arba jei sužinosiu, kad buvo susitikę, tai bus vulkano išsiveržimas. Manau, reiktų kažkaip to išvengti. Ir vienintelė galimybė man čia atrodo jo atsisakymas su ja bendrauti.

Nereikia to niekur nukišinėt, o padaryt, kad jei ir išlįstųt nebekeltų vulkano.
Kaip? Pasitikėti vyru bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(D7G6R @ 2015 01 19, 16:39)
Dekui uz labai protinga klausima.

Buve santykiai tai problema, nes tai ne tai, apie ka gali pasikalbet ir pasijuokt. Tai slykstu kitam ir reikia sedet tyliai ir neliest tos temos.
Gyvenime kartais iseina is kalbos, tai tenka pasidet nuleidus snapa.

Pas jus kažkoks iškreiptas santykis su praeitimi g.gif Rimtos bėdos
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 01 19, 16:39)
Na ziurint del ko tas nepasitikejimas kyla. Buna, kad be priezasties, bet sutikime, kad buvusios moters uz pinigus skambuciai nera tas pats, kas susitikimas su jaunystes laiku draugu smile.gif.

Taip. Žinoma. Bet čia jau niuansai ir plonybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 sausio 2015 - 15:42
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 19, 16:32)
O pvz., jei pamatytum savo moteri besibučiuojančią su kitu vyru?  bigsmile.gif

Maciau smile.gif
Dabar pamaniau, kad matyt labiausiai skaudintu tai, jei butu slepiama. Tarkim moteris, bunant kompanijoj draugu su kazkuo prie vyro paflirtuoja ir kitas variantas, budama toje pacioje kompanijoje buna tik salia savo vyro, demonstruoja savo atsidavima jam, o grizusi namo slapcia susirasineja su kazkuo is tos pacios kompanijos. Pirmas variantas man visiskai priimtinas, antras jau sukeltu neigiamas emocijas. Matyt pasamone pati duoda signalus, kad tai kas yra slepiama yra nelegalu, nusikalstama ir nukreipta pries tave pati.
Atsakyti