Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 01 19, 16:02)
Be to ratoi "isterija-teisinimas" galima dar tiesiog ramiai pagalvoti, ar tau priimtinas vyras su tokiu poziuriu ir tokiomis vertybemis. Keletas faktu, kuriuos paminejai yra net labai iskalbingi.

Aš tiesiog žinau, kad jis yra tam tikro tipo žmogus, tarkim, kitokio tipo nei aš. Jam labai svarbu yra "jaustis laisvam". Tai nereiškia, kad jis negali būti su viena mergina ar kažko panašaus. Tai reiškia, kad bet kokie bandymai apriboti jo elgesį, kuris, bent jo supratimu, yra visiškai priimtinas, jam kelia didelį stresą. Bet kokie bandymai jį apriboti jam sukelia priešingą reakciją - norą tam priešintis ir nenusileisti. Kol aš kalbėjau apie jo skyrybas su žmona, jis šiaušėsi kaip dygliakiaulė vis kartodamas "kai bus laikas". Kai nustojau apie tai kalbėti kažkada pats užsiminė, kad nori su žmona apie skyrybas pakalbėti. Net keista, kad jis ne vėžio ženklas pagal horoskopą, nes tie visad mėgsta elgtis atvirkščiai..
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 19, 16:57)
Ir niekas nesukilo?  bigsmile.gif

O kas turetu sukilt biggrin.gif
QUOTE(D7G6R @ 2015 01 19, 17:00)
"O as manau kad didesne problema ne buve santykiai, o tai, kad zmones nesugebejo ju islaikyt. "
BUTENT!. Ir man tas nesugebejimas, priezastys, kodel nesugebejo yra labai svarbu, tam kad SUVOKTI ir PRIIMTI zmogu.

Paprastai vyrauja lengvabudiska pozicija, na pabandem neisejo.
Man lengvabudziai zmones nepriimtini, kokie geri jie bebutu. O jei zmogus ne lengvabudis, tai kyla klausimas, kokiom aplinkybem tai neisejo.
Jei liko draugais, tai reikia manyt, nei vienas is ju per daug sirdies ir pastangu nedejo, todel tai jau diagnoze.
Paprasciau tokia nurasyt, nes ir su manim atsiradus sunkumams pastangu nebus.

nenoras deti pastangas tai ne klaida o gyvenimo budas, todel isvadu cia nepadarysi, nebent reikia gailetis buvusio gyvenimo budo ir priimti kita gyvenimo buda

Tai jei liko draugais, o ne sudraske vienas kita, vadinasi mazai pastangu dejo? Negi tik per mustynes, izeidinejimus, ilgiausius teismus praeje zmones gali vadintis tais, kurie tikrai maksimaliai idejo saves i santykius? Kodel taikiai issiskiriantys zmones vadinami lengvabudziais? Nes neprievartavo vienas kito, neverte truks plys pasilikti santykiuose, nors kazkuriai pusei tie santykiai tapo nebepriimtini?
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 19, 17:08)
. Net keista, kad jis ne vėžio ženklas pagal horoskopą, nes tie visad mėgsta elgtis atvirkščiai..

Gal svarstyklinas jis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 19, 16:19)
Gal  svarstyklinas jis?  g.gif

oj ne, ponas mergelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D7G6R @ 2015 01 19, 16:00)
"O as manau kad didesne problema ne buve santykiai, o tai, kad zmones nesugebejo ju islaikyt. "
BUTENT!. Ir man tas nesugebejimas, priezastys, kodel nesugebejo yra labai svarbu, tam kad SUVOKTI ir PRIIMTI zmogu.

Paprastai vyrauja lengvabudiska pozicija, na pabandem neisejo.
Man lengvabudziai zmones nepriimtini, kokie geri jie bebutu. O jei zmogus ne lengvabudis, tai kyla klausimas, kokiom aplinkybem tai neisejo.
Jei liko draugais, tai reikia manyt, nei vienas is ju per daug sirdies ir pastangu nedejo, todel tai jau diagnoze.
Paprasciau tokia nurasyt, nes ir su manim atsiradus sunkumams pastangu nebus.

nenoras deti pastangas tai ne klaida o gyvenimo budas, todel isvadu cia nepadarysi, nebent reikia gailetis buvusio gyvenimo budo ir priimti kita gyvenimo buda

Taip, gal ir lengvabūdiška, gal žmogus tuo metu nemokėjo, kaip kurtis santykių, nors dėjo pastangas, gal... - ne šventieji puodus lipdo. Bet žmogus - ne statiškas. Netgi didžiausia juoduma gali išmokyti stiebtis į šviesą, o gyvenimas aklinoje šviesoje - tyrinėti tamsą. Didžiausias nusidėjelis gali pasirinkti meilę, o šventeiva, dogmatikas - baimę ir neapykantą. Tas pasirinkimas daromas kas dieną, kas akimirką, o jūs tiesiog pasveriate, ar buvo seksualinių santykių, ir nuteisiate.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 19, 18:22)
Taip, gal ir lengvabūdiška, gal žmogus tuo metu nemokėjo, kaip kurtis santykių, nors dėjo pastangas, gal... - ne šventieji puodus lipdo. Bet žmogus - ne statiškas. Netgi didžiausia juoduma gali išmokyti stiebtis į šviesą, o gyvenimas aklinoje šviesoje - tyrinėti tamsą. Didžiausias nusidėjelis gali pasirinkti meilę, o šventeiva, dogmatikas - baimę ir neapykantą. Tas pasirinkimas daromas kas dieną, kas akimirką, o jūs tiesiog pasveriate, ar buvo seksualinių santykių, ir nuteisiate.

Gėriuosi Jūsų išmintimi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 19, 16:08)
Net keista, kad jis ne vėžio ženklas pagal horoskopą, nes tie visad mėgsta elgtis atvirkščiai..

Dazniau paskaitinekite horoskopus, rasite savo santykiu krypti ir gyvenimo gaires. 12 horoskopu zenklu ir milijardai zmoniu, turint omeny, kad kiekviena asmenybe yra individuali ir jos elgsena itakojama aplinkos bei sociumo, horoskopai tiesiog patampa jusu pagrindiniu raktu i sviesia ir grazia ateiti.

Papildyta:
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 19, 15:55)
Kažkas panašaus gal ir yra. Esmė, kad iš pradžių aš pati dėl bet ko labai įsiaudrinu, pridarau ar prikalbu nesamonių, ko neikad rami nesakyčiau, o po to praeina kiek laiko, nurimstu ir mano pačios elgesys man atrodo isteriškas ir kvailas. Kaip pamenu, kaip tadapykau dėl tos kelionės. Dabar, žiūrint atgal, nieko baisaus ten nematau. Buvo pažadėjęs, nuveže. Kartu vaiką pamėm, su ja nemiegojo, na ir kur čia baisi tragedija? O tada man atrodė ajajajai kaip baisu, kiek pykčių ir isterijų buvo...

Siulau jums recepta: pasidarykite dideli puodeli ramuneliu arbatos. Ir kai tik kyla noras iskelti scena vyrui, paimkite gurksni arbatos i burna ir inirtingai skalaukite, nenurydama ir nenutraukdama veiksmo kokias 10 minuciu. Po 10 min jei isterijos priepuolis nepraeina, nurykite arbata ir vel gurkstelekite ir skalaukite burna dar kokias 10 minuciu.

Ir kartokite si veiksma, tol kol isterija ir nesveikas pavydo priepuolis praeis.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 19, 17:22)

Labiausia kiurizoshka yra tai, kad taip gavosi, kad ash negaliu nieko teisti, o pats teisiamas pagal tuos pachius principus..

Bet juk ne mirtimi juk teisia? Blogis yra blogis, lengvabudiskumas yra blogis ir reikia uz ji atgailaut

Atsakyti
QUOTE(D7G6R @ 2015 01 19, 16:42)
Labiausia kiurizoshka yra tai, kad taip gavosi, kad ash negaliu nieko teisti, o pats teisiamas pagal  tuos pachius principus..

Bet juk ne mirtimi juk teisia? Blogis yra blogis, lengvabudiskumas yra blogis ir reikia uz ji atgailaut

tu gal kokiai sektai priklausai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 19, 17:50)
tu gal kokiai sektai priklausai? g.gif

Labai panasu.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 01 19, 16:55)
Labai panasu.

Man irgi panasu.
Mane erzina tokie tipai SM. Ateina i vidury normalios diskusijos, ismeta kokia visiska nesamone ir tada visi bando suprasti, ka anas is savo palatos minkstom sienom norejo pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 01 19, 18:03)
Man irgi panasu.
Mane erzina tokie tipai SM. Ateina i vidury normalios diskusijos, ismeta kokia visiska nesamone ir tada visi bando suprasti, ka anas is savo palatos minkstom sienom norejo pasakyt.

Labai daznai buna, kai diskutuoja keli "gudruoliai" apie vaikiskas problemas.
Gyvena vyras su moterimi, lyg nesuvaryti su botagu, lyga kazkokie jausmai deklaruojami.

Po to vienas is ju daro tai, be ko galima apseiti, bet kas labai skaudina kita puse.
As tokia problema isspresciau per 30 sekundziu.
Buna nesusipratimu, bet cia elementarus nesiskaitymas. Zmogus turetu pats susiprasti, o jis dar derasi. Apie ka diskutuot tada? Kaip pakeisti kito asmenybe ar kaip juo atsikratyt. Visi variantai
Save keisti kad pristaikyti prie nesiskaitymo - man - ne variantas.
Jums tai nesamone.
Na derekites, derekites. Ar jus jau zmoniu nerandate, kad bet kokie paslemekai tinka, na bet tai ne mano reikalas. Savo nuomone isdesciau.

Jusu isterinis pyktis man irgi pilnai suprantamas, nes sakau nemalonius dalykus.
Atsakyti