Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 04, 21:10)
matyt, kai nera buities, tai tie santykia ir atrodo graziai. pasiimi tai,kas geriausia - pasimatymai, seksas, pasiilgimai, šypsenos, o neplauti puodeliai, nenuotaikos ir nuovargis lieka uzkulisiuose.
as net drisciau pasvarstyti, kad dauguma santykiu issilaikytu ilgiau, jeigu zmones neskubetu kartu gyventi ir dalintis buitimi.
o del gydymosi. as tikiu, vienintelis sveikas pagrindas sveikiems santykiams - sveikas buvimas pirmiausia su savimi paciu.

O jei sveikai pabuvę su savimi, pabuvę dar ir su kita gydančia aplinka, ir vėl tie patys vis sueina, turbūt tokiems vienintelė išeitis, priklausomybę gydytis neplautais puodeliais, nenuotaikomis ir kitais buitiniais rūpesčiais bei gyveniniškai nuotykiais, pvz. sauskelnėmis, čiulptukais ir vystyklais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 05 15, 14:39)
O jei sveikai pabuvę su savimi, pabuvę dar ir su kita gydančia aplinka, ir vėl tie patys vis sueina, turbūt tokiems vienintelė išeitis, priklausomybę gydytis neplautais puodeliais, nenuotaikomis ir kitais buitiniais rūpesčiais bei gyveniniškai nuotykiais, pvz. sauskelnėmis, čiulptukais ir vystyklais smile.gif

nu bet jei jau sauskelnes ir neplauti puodeliai nepadeda, reiskia, cia tikra meile biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 15, 14:31)
nu bet jei jau sauskelnes ir neplauti puodeliai nepadeda, reiskia, cia tikra meile  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir kas yra baisiausia, kad tam jokių priešnuodžių nėra. Nebegali savęs gražiai supakuoto parduoti, nes buvai (ir tebesi pasmerktas būti) su tuo žmogum visiškai nuogas.
Kitaip tiesiog nebesigauna.
Ir, deja, jokie blokai ant smegenų ar izoliacija jausmams neveikia.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 18 gegužės 2015 - 21:24
Prieš mane MB turėjo keletą draugių, bet tik viena jam rūpėjo nuoširdžiai, todėl dėl kitų galvos nesuku, dažniausiai galvoju tik apie tą, kuri jam buvo tikrai svarbi. Jie nebendrauja, tačiau turi bendrų pažįstamų, todėl teko jau būt kartu vienoje kompanijoje. Iš tikro, viskas labai sudėtingą, nes jis ją paliko dėl manęs, taigi, turėčiau jaustis rami, bet taip nėra, vistiek visada širdelė kirba kuo ji jam patiko, gal kažkuo buvo geresnė už mane, gal kažką veikė įdomesnio nei mes dabar.. Žodžiu pagalvoju kartais, bet greitai ir nusiraminu, nes kad ir kaip bebūtų, visgi rytais šalia jo pabundu aš wub.gif
Atsakyti

Maniškis kame man patinka tai tuo, kad jis nesikuklina papasakoti apie savo buvusias. Ir kuo daugiau papasakoja manęs paklaustas, tuo man vis labiau nyksta "sportinis interesas"... ax.gif Darosi nebe įdomu ir nebe aktualu... Nesigilinu ir netgi mes miegame lovoje, kurioje kadaise jis miegojo su savo buvusią. Nes būtent su ja jis tą lovą ir pirko... Na, matyt amžius daro savo, kad jau man nelabai rūpi jo buvusios.... Anksčiau, kai su pirmąja meile išdraugavau cielus du metus, tai oiii kaip man buvo aktualus šitas klausymas. Buvo toks stiprus tas sportinis interesas, kad pamenu su jo buvusia net susidraugavome biggrin.gif Tik, va praėjus porai metų draugystės, išsiskyrėme ir dėl tos pačios buvusios... Matyt mano bendravimas su ja, atgaivino kažką jame... O dabartinis mano būsimasis vyras, kažkaip reaguoja į savo buvusias šaltai. Dažnai man pasakodamas negaili kritikos.... smile.gif Čia kad gal aš geriau jusčiausi, bet kiek jį dabar pažįstu, tai nemanau. Jis beeee galo tiesmukas ir atviras. Jei kažkas negerai, ar gerai - sėdam ir šnekam... ax.gif
Atsakyti
Nekenčiu savo vyro buvusių... Nerviškai veikia smile.gif
Per daug nekalbam, nes man net nelabai įdomu... Turėjo santuoką prieš mane. Žiūrkė ta jo buvusioji smile.gif. Žodžiu, net kalbėt nepatinka ir nieko žinot apie jas nenoriu smile.gif. Dabar mano ir niekieno kito smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Elena.D @ 2015 06 17, 23:26)
Per daug nekalbam, nes man net nelabai įdomu... Turėjo santuoką prieš mane. Žiūrkė ta jo buvusioji smile.gif. Žodžiu,  net kalbėt nepatinka ir nieko žinot apie jas nenoriu smile.gif. Dabar mano ir niekieno kito smile.gif))

o ka ji tau blogo padare, kad ziurke?
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 06 17, 23:45)
o ka ji tau blogo padare, kad ziurke?

Vyrą mano apgavo, į santykius mūsų be proto kišasi, vis į ratus pagalius kaišioja.. Gerai, kad yra pasitikėjimas vienas kitu, kitaip seniai būtumėm pasukę skirtingais keliais. Daug yra visokių dalykėlių, kurių viešinti nenorėčiau. Negerbiu tokių moterųsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Elena.D @ 2015 06 18, 18:00)
Vyrą mano apgavo, į santykius mūsų be proto kišasi, vis į ratus pagalius kaišioja.. Gerai, kad yra pasitikėjimas vienas kitu, kitaip seniai būtumėm pasukę skirtingais keliais. Daug yra visokių dalykėlių, kurių viešinti nenorėčiau. Negerbiu tokių moterųsmile.gif.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad vyra apgavo, taicia gal padekot reiktu, kitaip jis nebutu dabar su jumis gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena.D @ 2015 06 17, 22:26)
Per daug nekalbam, nes man net nelabai įdomu... Turėjo santuoką prieš mane. Žiūrkė ta jo buvusioji smile.gif. Žodžiu,  net kalbėt nepatinka ir nieko žinot apie jas nenoriu smile.gif. Dabar mano ir niekieno kito smile.gif))

doh.gif
Atsakyti
Manjos visiškai tuščia vieta, jei jos yra praeitis.
Bet mano atveju, ji niekaip negali atstoti. Vis skambina, neva paklausti gal matė tą ir aną, gal yra kur garaže kas ar sandėlyje, kad paskambintų atgal jei pamatytų, gal gali jos dukrai perduoti šį bei tą ir tt. Nors realiai nekenčia abu vienas kito.
Kai žinau kiek ji jam visko pridarė, numelžė ir tt, mane psichiškai veikia. Buvom ir mes susikibusios, siūliau ir "pasišnekėt" lauke jei žodžiai neprasikala iki smegenų (biggrin.gif) bet ji drebėdama iš pykčio nusivaipė, debilais visus išvadino.
Paskui sms man rašo "tavo širdelė jaučia kad ir tau taip bus" doh.gif
Sakiau duok Dieve tau tokiai laimingai būti kaip aš, nes laimingi žmonės pykčiui laiko nebeturi.
Bet ką jau čia su ja.. Vakar vėl skambino, ar gali jos darbininikę jis nuvežt iki kelto. doh.gif doh.gif doh.gif absurdas..
Atsakyti