QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 02, 17:35)
Man irgi niekas nekliude. Tiesiog nemaciau jokio reikalo rupintis kazkokios kales vaikais. Galiu pakartot:
kai sako "tai tavo kraujas"
Mano kraujas tai ttik tada kraujas, kai sumaisytas su kito vertingo zmogaus krauju, o ne su kakumi.
Jei as kada dvesiu patvoryje ir pav dukra pabadytu tiesti man ranka, tai pabandyciau nukasti jai bent pirsta uz toki akiplesiskuma.
Jetus , kaip slyksciai parasettt

...
Niu kai tai bus, tai tiesit ranka tai dukrai, nes negalia, vuenatve ir mirtis ziauriai baisus...
Papildyta:
QUOTE(Shanexo @ 2018 02 02, 17:51)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71986111" data-time="1517579577"><div><p>Nzn. As ne jis. Bet is sono ziurint, tokuemd vaikams kaip jis dabar purmwnybe uzsidirbt savu pinigu, pasedet prie zaidimu ir kad kdbabams uzektu. Gudresni apie studijas ir tolimesne ateiti masto.
Prarastu tai, kad ne kiekviena, kai jis subres, sutiks teketi uz vedusio ir issiskyrusio.
Be to mes nezinom jo turto. Gal ir del to bijo.</p></div></blockquote><p>Ši jūsų nuomonė visiškai iš piršto laužta apie kompiuterinius žaidimus ir kebabus,turbūt iš asmeninės patirties kalbate. Mano šeima pasiturinti, o jis pats nesiskundžia pinigų stygiumi, visame šitame pinigai nėra problema. Tiesiog atrodo anksti tuoktis, visi draugai dar nežanoti ir tai gasdina, vaikinams visuomet tai kaip mirties nuosprendis, tiesiog išpustas reikalas... Šiais laikais nori susituoki, nori išsiskiri. Bet įaiškinti tai vaikinams neįmanoma, manau normalu bijoti tokių sprendimų. </p>
Musu seima irgi prie pasiturinciu. Sunui 21. Draugai gyvena su mergaitem, bet vaikai.
Tai jusu draugas dirba, jau issimokslines, turi issilavinima ir savo nuosava- uzdirbta busta?