Įkraunama...
Įkraunama...

Labai reikia patarimo

QUOTE(Shanexo @ 2018 02 02, 18:44)
Mano tėvai jauni žmonės 42m. tačiau taip kalba iš asmeninės patirties, nes mama pastojo būdama 19m. ir tai laiakis buvo butinybė susituokti iki kol vaikas gims. Tiesiog jie neverčia, bet pernelyg dažnai klausia ir ragina,kas erzina. Pati aš galiu būti ir ištekėjusi ir ne, man nėra skirtumo. Vaikinas nėra mažas vaikas, kaip jūs čia įvardinate, dirba gerai apmokama darbą, žiūri į ateitį ir ieško didesnio namo mums dėl artėjančio vaikelio gimimo. Tiesiog dabar ta santuoka gaunasi, kad reikia, o ne kad nori, todėl ir viskas yra taip.</p>

Kokiais tais laikais??? biggrin.gif
Saulute, tavo mama jaunesnė už man. Mano vyriausias yra tavo amžiaus, gyvena su mergina atskirai. Žinok man nei šilta, nei šalta sudarys jie santyoką ar ne. Ir gims santuokoje ar ne. Čia yra pačių vaikų reikalas. O tu, giliai širdyje, nori ir vestuvių, ir santuokos. Tik pati sau bijai pripažinti, iš kalbų matosi. Vis ieškai pasiteisinimo. Bet aš tau, zuikeli mano mielas, pasakysiu taip: atviru tekstu sakai savo vaiko tėvui, jog nori vaiką gimdyti jau sudarius santuoką. Ne po metų ar dviejų. O dabar. Eik, kalbėk. Išsakyk savo norus, brangioji. Paklausyk manęs, kaip to vaikino mamos. Būk drąsi, atvirumas poroje turi būti.
Atsakyti

Ši jūsų nuomonė visiškai iš piršto laužta apie kompiuterinius žaidimus ir kebabus,turbūt iš asmeninės patirties kalbate. Mano šeima pasiturinti, o jis pats nesiskundžia pinigų stygiumi, visame šitame pinigai nėra problema. Tiesiog atrodo anksti tuoktis, visi draugai dar nežanoti ir tai gasdina, vaikinams visuomet tai kaip mirties nuosprendis, tiesiog išpustas reikalas... Šiais laikais nori susituoki, nori išsiskiri. Bet įaiškinti tai vaikinams neįmanoma, manau normalu bijoti tokių sprendimų. 

nu kaip cia pasakius normalu bijoti tokiu sprendimu. Siaip vaikas yra kur kas « baisiau » nei santuoka. Ir su vaiku neissiskirsi. Man kiltu klausimas ar toks vyras subrendes vaika auginti, jei santuoka toks jau baubas. 

Bet kokiu atveju rupinkis savimi, mylek save, vaika. O visa kita bus.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 02, 17:35)
Man irgi niekas nekliude. Tiesiog nemaciau jokio reikalo rupintis kazkokios kales vaikais. Galiu pakartot:
kai sako "tai tavo kraujas"
Mano kraujas tai ttik tada kraujas, kai sumaisytas su kito vertingo zmogaus krauju, o ne su kakumi.

Jei as kada dvesiu patvoryje ir pav dukra pabadytu tiesti man ranka, tai pabandyciau nukasti jai bent  pirsta uz toki akiplesiskuma.

Jetus , kaip slyksciai parasettt blink.gif ...

Niu kai tai bus, tai tiesit ranka tai dukrai, nes negalia, vuenatve ir mirtis ziauriai baisus...
Papildyta:
QUOTE(Shanexo @ 2018 02 02, 17:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71986111" data-time="1517579577"><div><p>Nzn. As ne jis. Bet is sono ziurint, tokuemd vaikams kaip jis dabar purmwnybe uzsidirbt savu pinigu, pasedet prie zaidimu ir kad kdbabams uzektu. Gudresni apie studijas ir tolimesne ateiti masto.
Prarastu tai, kad ne kiekviena, kai jis subres, sutiks teketi uz vedusio ir issiskyrusio.
Be to mes nezinom jo turto. Gal ir del to bijo.</p></div></blockquote><p>Ši jūsų nuomonė visiškai iš piršto laužta apie kompiuterinius žaidimus ir kebabus,turbūt iš asmeninės patirties kalbate. Mano šeima pasiturinti, o jis pats nesiskundžia pinigų stygiumi, visame šitame pinigai nėra problema. Tiesiog atrodo anksti tuoktis, visi draugai dar nežanoti ir tai gasdina, vaikinams visuomet tai kaip mirties nuosprendis, tiesiog išpustas reikalas... Šiais laikais nori susituoki, nori išsiskiri. Bet įaiškinti tai vaikinams neįmanoma, manau normalu bijoti tokių sprendimų. </p>

Musu seima irgi prie pasiturinciu. Sunui 21. Draugai gyvena su mergaitem, bet vaikai.
Tai jusu draugas dirba, jau issimokslines, turi issilavinima ir savo nuosava- uzdirbta busta?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 02, 21:09)

Niu kai tai bus, tai tiesit ranka tai dukrai, nes negalia, vuenatve ir mirtis ziauriai baisus...

Gyvenimas kartais baisesnis. Zmones Lietuvoje labai zudosi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 02, 21:32)
Gyvenimas kartais baisesnis. Zmones Lietuvoje labai zudosi

Nu jooo. Einam kartu kilpas megzt
Atsakyti
Galvoju isgalvota tema.
Ypac paskaicius patarimus 40 su virs moterei...
Atsakyti
Maciau realu atveji. Jauni zmones (20+) susipazino, vos ne is pirmo karto mergina pastojo. Stengesi abu gyventi, sugyventi, augino kartu vaika, jam suejus porai metuku, susituoke, dabar ju santuoka jau su stazu, turi daugiau vaiku.
O pradzioje visi manem, kad neaisku, kaip cia bus. Vis del to, ka tik susipazine buvo, kai pastojo.
Jus irgi ne taip seniai kartu.
Jei vaikinas nori kartu vaika auginti -auginkit. Kai noresit, tada ir susituoksit. Santuoka nuo santykiu kriziu neapsaugo. Jei nores, iseis ir santuokoje budamas. Vien del aplinkiniu nuomones begti tuoktis butu netgi nebrandu.
Be abejo, kaip rase Nakvisa, reikia judviem pasikalbeti ir susiaiskinti abieju norus ir prioritetus. Sakau abieju jusu norus, o ne tamstos mamos ar dar kieno.
Nes vaikino vietoje, nevesciau merginos vien delto, kad jos mama to nori. JI turi noreti. Ne mamos spaudziama.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 02 02, 22:09)
Jetus , kaip slyksciai parasettt blink.gif ...

Papildyta:

Musu seima irgi prie pasiturinciu. Sunui 21. Draugai gyvena su mergaitem, bet vaikai.
Tai jusu draugas dirba, jau issimokslines, turi issilavinima ir savo nuosava- uzdirbta busta?

Taip slyksciai raso todel kad pats jauciasi niekam nereikalingas. Jis zino kad ta dukra i ji net neziures, nes jis nevertas tevo vardo, todel jad nesijauat nereikalingu geriau itiket, kad tai jam nieko nereikia, .
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2018 02 02, 20:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="71986354" data-time="1517591585"><div><p>pries 10 suvirs metu buvau tokioj pacioj situacijoj ir padariau tai, ko norejo kiti. Siandiena sito jokiu budu nekartociau. tebunie esu naivi ir romantike, bet tekeciau dabar tik is meiles, nes namai yra, darbas, pinigai, bio-laikrodziai jokie netiksi. tai vienintele priezastis santuokai - meile. bet ziurint is praktiskosios puses, jauniems gal geriau tuoktis i santuoka ziurint ne kaip baliu su balta suknele, o kaip sandori, nauja "versla", i kuri abu ziuresit atsakingai ir stengsites islaikyti, nes nuo to priklausys jusu vaikai, namai. o meilei tai netrukdo.</p></div></blockquote><p>O kam meilei reikalinga santuoka?</p>

Geras klausimas. Gal kaio pareiskimas kitiems, kad esi mylimas ir mylintis? Nors santuoka kaip reiskinys gime visai kitias motyvais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 02 03, 18:48)
Taip slyksciai raso todel kad pats jauciasi niekam nereikalingas. Jis zino kad ta dukra i ji net neziures,

Siaip tevai vaikams VISAI NEREIKALINGI, kai jie pradeda savo gyvenima. Aplamai reikalingumas tai biznio kategorija, o tarp zmoniu yra prisirisimas, jausmai dekingumas bendrumas. Reikalingumas tai jau paskutinis reikalas.

Kiek as tevo verto vardas zino tie kurie mate augunant dukra ir ja rupinantis iki jai sukako 17 metu. O po to buvo kas po to. Jei tai viska perbraukia - tai TUO GERIAU.
Kol kas pakankamai kam reikalingas, bet tai gerai tik rinkoje, darbo rinkoje pav...

Nenukrypkit nuo temos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 03, 19:06)
Siaip tevai vaikams VISAI NEREIKALINGI, kai jie pradeda savo gyvenima. Aplamai reikalingumas tai biznio kategorija, o tarp zmoniu yra prisirisimas, jausmai dekingumas bendrumas. Reikalingumas tai jau paskutinis reikalas.

Kiek as tevo verto vardas zino tie kurie mate augunant dukra ir ja rupinantis iki jai sukako 17 metu. O po to buvo kas po to. Jei tai viska perbraukia - tai TUO GERIAU.
Kol kas pakankamai kam reikalingas, bet tai gerai tik rinkoje, darbo rinkoje pav...

Nenukrypkit nuo temos

Visu pirma, tamsta pats nukrypote nuo temos.
Antra, nekalbekite uz visus. Man tevai buvo, yra ir bus svarbus visada, nesvarbu ar yra gyvi. ar mire. Tevo nera daugiau kaip 30 metu, as iki siol "pakalbu, pasitariu" su juo. Jis iki siol yra mano dorovinis autoritetas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 03, 19:39)
Antra, nekalbekite uz visus. Man tevai buvo, yra ir bus svarbus visada,

Del svarbumo as nepareiskiau jokios nuomones, man nepatinka zodis "reikalingumas": "NUZHNYJ CHELOVEK" primena.

Tai griztant prie temos, tas mastymas "reikalingas - nereikalingas" labai esminis.
Santuoka reikalinga ar ne, nusistatymas gyvent kartu visada - reikalingas ar ne, O gal kartu buti tik kol kitas reikalingas? Tai ir darbe mane laikys kol reikaingas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 03, 19:43)
Del svarbumo as nepareiskiau jokios nuomones, man nepatinka zodis "reikalingumas": "NUZHNYJ CHELOVEK" primena.

Tai griztant prie temos, tas mastymas "reikalingas - nereikalingas" labai esminis.
Santuoka reikalinga ar ne, nusistatymas gyvent kartu visada - reikalingas ar ne, O gal kartu buti tik kol kitas reikalingas? Tai ir darbe mane laikys kol reikaingas

Su zmonemis bunu ne pagal panaudos poreiki, o kad mane su jais sieja dvasiniai saitai. Jau rasiau, as kaip tas velnias, atiduodama zmogui savo sielos dali, man reikia mainais to paties. Del sios priezasties, man nesunku "paleisti" zmogu, nes dvasiniai saitai nenutruksta, jei tarkim jis gyvens kitoje vietoje, su kitu zmogumi.
Atsakyti