Įkraunama...
Įkraunama...

Labai reikia patarimo

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 02 02, 16:51)
Tai buvo kitas krastutinumas. Bet man is to naudos nebuvo. Kaip ir dabar nera zalos, su bobomis moku susikalbeti ju kalba.
Papildyta:
Aha, bendri tikslai daznai issiskiria uz pirmo ar antro gyvenimo posukio

1. Anuomet tu net negyvenai. Jei ka.
GAila man taves, kad tenka bendrauti su bobomis, ne su moterimis.
Man pasiseke labiau. Bendrauju ne su diedais, o su vyrais.
Kaip sakoma kiekvienam savo.

2. Cia matyt pasitaiko tiems, kurie bendrauja su boboms ir diedais.

Vyras ir moteris, jei ir nuspres eiti skirtingais keliais, jiems tai nesukliudys rupintis bendru vaiku, jo gerove.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 02 02, 17:00)

Vyras ir moteris, jei ir nuspres eiti skirtingais keliais, jiems tai nesukliudys rupintis bendru vaiku, jo gerove.

Man irgi niekas nekliude. Tiesiog nemaciau jokio reikalo rupintis kazkokios kales vaikais. Galiu pakartot:
kai sako "tai tavo kraujas"
Mano kraujas tai ttik tada kraujas, kai sumaisytas su kito vertingo zmogaus krauju, o ne su kakumi.

Man gaila ir tu vaiku ir saves, bet gailestis yra niekas.
Jei ta mano exkale butu visai nuprotejuss ir metus vaikus, aisku - rupinciausi, sukastais dantimis, zmogiskumo pagrindais, bet man tai butu nemalonu ir vargas.
Bet kadangi ji juos vis del to po kurio laiko pasieme ir dar su tikslu surasti "NAUJA TEVA" tai su malonumu perleidau tas pareigas nuo kuriu mane isvadavo. Nuo to laiko as neturiu jokiu vaiku.
Jei as kada dvesiu patvoryje ir pav dukra pabadytu tiesti man ranka, tai pabandyciau nukasti jai bent pirsta uz toki akiplesiskuma.

Atsakyti

Gal nereikia taip ant tevu pykti? Jie tik gero nori. Greiciausiai dar ne kokie visai seni pensinykai, tiesiog daugiau gyvenimo mate ir supranta daugiau. Jums tik 22, jam 21, jei imant tai, kad merginos dar bresta greiciau, tai vaikinai tokio amziaus net nezino ka pasirinkt studijuot ar ka jie veiks po metu...

Papildyta:
Merginai nieko nereiskia, motinai reiskia. Bernas bijo.

O cia kazkas rase apie kazkokias suzadetuves - va jos tai tikrai nieko nereiskua. Kazkokua mada, atejusi is Amerikos.
Suzadetuves, pasipirsimas nieko neipareigoha. Nevedes / netekejusi - laisvas zmogus.

Mano tėvai jauni žmonės 42m. tačiau taip kalba iš asmeninės patirties, nes mama pastojo būdama 19m. ir tai laiakis buvo butinybė susituokti iki kol vaikas gims. Tiesiog jie neverčia, bet pernelyg dažnai klausia ir ragina,kas erzina. Pati aš galiu būti ir ištekėjusi ir ne, man nėra skirtumo. Vaikinas nėra mažas vaikas, kaip jūs čia įvardinate, dirba gerai apmokama darbą, žiūri į ateitį ir ieško didesnio namo mums dėl artėjančio vaikelio gimimo. Tiesiog dabar ta santuoka gaunasi, kad reikia, o ne kad nori, todėl ir viskas yra taip.

Atsakyti

Tai tegul pasako motinai, kad jau įregsitravo santuoką ir viskas. Ko tada tryznioja?

Melo kojos trumpos,kas iš to? tai ne bėdos sprendimas, o jos vengimas. Nematau tikslo meluoti ir žaisti žaidimus,kad patenkinčiau kitų norus.Beprasmiška...

Atsakyti
QUOTE(Shanexo @ 2018 02 02, 17:44)
nes mama pastojo būdama 19m. ir tai laiakis buvo butinybė susituokti iki kol vaikas gims.

Nezinau, kas buvo prie Smetonos, bet po 1945 m. nebuvo niekam jokiu butinumo tuoktis kad vaika gimdyti. Nebent kad tevui isvengti bevaikio mokescio
Atsakyti

Nzn. As ne jis. Bet is sono ziurint, tokuemd vaikams kaip jis dabar purmwnybe uzsidirbt savu pinigu, pasedet prie zaidimu ir kad kdbabams uzektu. Gudresni apie studijas ir tolimesne ateiti masto.
Prarastu tai, kad ne kiekviena, kai jis subres, sutiks teketi uz vedusio ir issiskyrusio.
Be to mes nezinom jo turto. Gal ir del to bijo.

Ši jūsų nuomonė visiškai iš piršto laužta apie kompiuterinius žaidimus ir kebabus,turbūt iš asmeninės patirties kalbate. Mano šeima pasiturinti, o jis pats nesiskundžia pinigų stygiumi, visame šitame pinigai nėra problema. Tiesiog atrodo anksti tuoktis, visi draugai dar nežanoti ir tai gasdina, vaikinams visuomet tai kaip mirties nuosprendis, tiesiog išpustas reikalas... Šiais laikais nori susituoki, nori išsiskiri. Bet įaiškinti tai vaikinams neįmanoma, manau normalu bijoti tokių sprendimų. 

Atsakyti

Nezinau, kas buvo prie Smetonos, bet po 1945 m. nebuvo niekam jokiu butinumo tuoktis kad vaika gimdyti. Nebent kad tevui isvengti bevaikio mokescio

Tai ne tėvai ,o jų tėvai taip manė. Neapsimeskime, kad pusė mano bendraamžių tėvų nesituokė su pilvu būnant 6-ame mėn. 

Atsakyti
QUOTE(Shanexo @ 2018 02 02, 17:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="71986256" data-time="1517586638"><div><p>Nezinau, kas buvo prie Smetonos, bet po 1945 m. nebuvo niekam jokiu butinumo tuoktis kad vaika gimdyti. Nebent kad tevui isvengti bevaikio mokescio</p></div></blockquote><p>Tai ne tėvai ,o jų tėvai taip manė. Neapsimeskime, kad pusė mano bendraamžių tėvų nesituokė su pilvu būnant 6-ame mėn. </p>

Maziau kreipkite demesi.
Butent anais laikais buvo zymiai daugiau moralizuojanciu pirstais bandanciu, palyginus su nudiena.

Idomucios laikais, jauni zmones vesdavo tam kad legalizuotu seksa. Dazniausiai tai darydavo pirmuose kursuose, baigaint sutdijom neretai, sakyciau, didzioji dalis skirdavosi. Visa tai vyko, ne del ko kito, kad buvo va toks davatkiskas, nes tariamas "padorumas" negyventi susimetus, labai itakojo "Ka zmones pasakys".

Bet juk tai nieko bendro neturi su jusu situacija, tad, kaip minejau, maziau reaguogkite i pasalines mintis.
Atsakyti
pries 10 suvirs metu buvau tokioj pacioj situacijoj ir padariau tai, ko norejo kiti. Siandiena sito jokiu budu nekartociau. tebunie esu naivi ir romantike, bet tekeciau dabar tik is meiles, nes namai yra, darbas, pinigai, bio-laikrodziai jokie netiksi. tai vienintele priezastis santuokai - meile. bet ziurint is praktiskosios puses, jauniems gal geriau tuoktis i santuoka ziurint ne kaip baliu su balta suknele, o kaip sandori, nauja "versla", i kuri abu ziuresit atsakingai ir stengsites islaikyti, nes nuo to priklausys jusu vaikai, namai. o meilei tai netrukdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 02 vasario 2018 - 19:13

Melo kojos trumpos,kas iš to? tai ne bėdos sprendimas, o jos vengimas. Nematau tikslo meluoti ir žaisti žaidimus,kad patenkinčiau kitų norus.Beprasmiška...

Tai kodėl matote tikslą įgyvendinti savo mamos norą ir susituokti? Jau ne pirmą kartą jūsų postai prieštarauja vienas kitam. Tai norite tuoktis, tai nenorite, tai santuoka nieko nereiškia, tai bijote santuokos, tai norite įgynedinti mamos norą, tai nenorite. Nes be abejonės gimdyti vaiką ir būti tėvais yra ne anksti, bet tuoktis odievemano kaip anksti. Manau, kad ir gimdyti vaiko tikrai nereikia. Nesuvokiate įsipareigojimų dydžio.

Atsakyti

pries 10 suvirs metu buvau tokioj pacioj situacijoj ir padariau tai, ko norejo kiti. Siandiena sito jokiu budu nekartociau. tebunie esu naivi ir romantike, bet tekeciau dabar tik is meiles, nes namai yra, darbas, pinigai, bio-laikrodziai jokie netiksi. tai vienintele priezastis santuokai - meile. bet ziurint is praktiskosios puses, jauniems gal geriau tuoktis i santuoka ziurint ne kaip baliu su balta suknele, o kaip sandori, nauja "versla", i kuri abu ziuresit atsakingai ir stengsites islaikyti, nes nuo to priklausys jusu vaikai, namai. o meilei tai netrukdo.

O kam meilei reikalinga santuoka?

Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2018 02 02, 19:23)
O kam meilei reikalinga santuoka?

ne tik santuoka, bet ir bustas nereikalingas, nei pinigai. Pas rusus net patarle yra "С любимым и рай в шалаше."

Sekmes!
Atsakyti