Įkraunama...
Įkraunama...

Spalinukai 2018

Ojjj... mes pietuose ;) Airijos respublikoje.

Kaip supratau Jūs darėtės dirbtinį apvaisinimą ar stimuliaciją.. Kaip jaučiatės?

Is kur taip sprendziat ? :) Matet posta kitoj temoi kogero 😉

Atsakyti

Sveikos mergaites, jungiuosi ir as, bet labai nedrasiai  :rolleyes:

Praitais metais buvau prisijungusi prie Rugpjutinuku, bet deja 3 men suzinojau, kad vaikelio sirdele sustojo  :angel_sadangel:

Beje, as jau is vyresniu, man 36 metai ir dar vaikelio neturim :angel_sadangel: mes planuojam jau virs 4 metu, naturaliai  neiseina pastot, turim siokiu tokiu bedu..tiek pirma, tiek sy karta darem IVF (ICSI) procedura, abu kartai sekmingi, sy karta taip pat sulaukiau teigiamo testo, bet dabar dar didesni neramumai kaip viskas bus sy karta...bet labai tikiuosi viskas bus gerai  :wub: reikia tiketi..... :rolleyes:​ 

Oo likimo drauges 😍😉 

Atsakyti
Labas rytas. Jungiuos pas jus smile.gif
Atsakyti

As su vaikais ilsiuosi pas mama, tai ir neparasau nieko.

Manes dar nepykina, bet su pirmais dviem nuo kazkur 7 sav.smagumai prasidedavo. Dabar dar energijos pilna :)

Atsakyti

Man dar tik 5 sav. prasidėjo, tai dar nepykina, bet žinau, kad tas gėris nuo 7sav kažkur prasidės. Anksčiau irgi taip būdavo. Tai kol kas valgau viską, kol dar galiu :D Labas naujai prisijungusioms  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinap: 17 vasario 2018 - 09:56

Labas rytas. O mane pykina nuo pat pradziu kartais net lb stipriai, ktutine skauda , svoris pakilo , pilvas jau net lenda..  tikiuis gryst i sportus, jai daktarai leis. Nes lb aktyviai sportuoju nuo 2013m . 

Praita nestuma 30kg uzsidejau 😨😂

Atsakyti

Labas likimo drauge  :P  :4u: 

nesijaudink del to pilvo, pas mane kartais taip issipucia, kad atrodau kaip kokiu 5 men nescia  :D cia pasekme nuo stimuliaciju   :) nors pas mane jo nebuvo iki to  :huh2:  kiek zinau turetu praeiti apie 12-14 savaite, berods. Dabar atradau imbiero arbata, labai padeda nuo to pilvo putimosi  :) (beje, sako ir nuo rytinio pykinimo padeda, dar nebandziau, nes neprasidejo). As irgi aktyviai gan sportavau, bet sustabdziau pries Kaledas. Sunku istikro be sporto,bet kur imanoma stengiuosi pasivaiksciot daugiau. Zadu ir as pradet kokius pratimukus, nes kitaip bus nekas, nes ir darbas mano sedimas  :D  

Beje, man y pirma apziura tik Kovo 9, tada bus tik 7 sav, dar tiek ilgai laukti.... :huh2: po praitos netekties, galvoju gal kur anksciau dar pasidadyt del sventos ramybes, o tai neramiai miegu naktim..

Atsakyti

Aš šį kartą irgi vėlai pas ginę papulsiu, nors kiekvieną kartą apžiūrėdavo vos tik sužinodavau kad laukiuosi. Vakar skambinau tai išvažiavusi dviem savaitėm, pirmadienį skambinsiu į kliniką registruotis tai dar neaišku kada vietą gausiu. Guodžiuosi tik tuo, kad jau gal širdelė matysis.

Pilvas ir pas mane nemažas, kaip tik paskutinį mėn kažkoks juodas debesis užplaukęs buvo, tai nesportavau ir rijau kas papuola :/ tai bus sunku nuslėpti iki 12 sav...

Atsakyti
Jau kelios dienos ir mane pykint pradejo.... Is tiesu, labai ir nesistebiu. Dar ilgai "istraukiau" biggrin.gif Su pirmais dviem nestumais pradedavo pykinti nuo 5-6 savaites. Su treciu - rekordas - nuo kokios 9 savaites. Dabar velgi nuo 6 savaites mazdaug... Jeigu pasitiketi tendencija - bus reikalu... Su kiekvienu vaiku toksikoze buvo vis piktesne... Treciojo nestumo metu pries pradedant augti svoriui, numeciau 15 kg. Negalejau nieko valgyti absoliuciai. Gerai dar, kad vandeni kibirais maukiau. Dabar, pakol kas ir alki jauciu ir valgau. Tik gerai apmazintom porcijom. Ziuresim, kaip dabar bus... Na, mesti svori nuo kur turiu biggrin.gif Nuo vasaros virs 10 privyniojau su savo edrumu ir saldumynu kimsimu... Tik tiek, kad laaabai jau nesinori iskristi is gyvenimo ilgam... Trecio nestumo metu toksikoze kankino iki 33 savaites mazdaug...
Atsakyti
QUOTE(BaraLinda @ 2018 02 17, 05:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zunkelis" data-cid="72002987" data-time="1518810058"><div><p>Ojjj... mes pietuose ;) Airijos respublikoje.

Kaip supratau Jūs darėtės dirbtinį apvaisinimą ar stimuliaciją.. Kaip jaučiatės?</p></div></blockquote><p>Is kur taip sprendziat ? smile.gif Matet posta kitoj temoi kogero 😉</p>

Jūs juk pati minėjote temoje, kad darėtės IVF, nelb žinau kas tai yra? Ar čia tas pats kas dirbtinis apvaisinimas?

Aš tai kažkaip visada lb gerai valgydavau, prisižiūrėdavau save, tad viliuosi laikytis įprasto rėžimo ir išlikti ganėtinai sveikai atrodanti bei lanksti biggrin.gif o kaip bus tik laikas parodys!

Šiai dienai jaučiuosi pilna energijos, tikriausiai dėl pakikusio adrenalino kiekio... , net vakar vyrui sakiau, ot kad taip jausčiausi visą nėštumą ;)

Ar Jums buvo implantacinis kraujavimas? ...nes man rugsėjį buvo ir maniau jog mmm... o šį kartą nieko!!! :/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 17 vasario 2018 - 15:59

Jūs juk pati minėjote temoje, kad darėtės IVF, nelb žinau kas tai yra? Ar čia tas pats kas dirbtinis apvaisinimas?

Aš tai kažkaip visada lb gerai valgydavau, prisižiūrėdavau save, tad viliuosi laikytis įprasto rėžimo ir išlikti ganėtinai sveikai atrodanti bei lanksti biggrin.gifo kaip bus tik laikas parodys!

Šiai dienai jaučiuosi pilna energijos, tikriausiai dėl pakikusio adrenalino kiekio... , net vakar vyrui sakiau, ot kad taip jausčiausi visą nėštumą ;)

Ar Jums buvo implantacinis kraujavimas? ...nes man rugsėjį buvo ir maniau jog mmm... o šį kartą nieko!!! :/

Tai kad cia tikrai neminejau 😊😁 arba man skleroze 😂

Kraujavimo man nebuvo implantacinio

Atsakyti
QUOTE(BaraLinda @ 2018 02 17, 15:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zunkelis" data-cid="72003427" data-time="1518874121"><div><p>Jūs juk pati minėjote temoje, kad darėtės IVF, nelb žinau kas tai yra? Ar čia tas pats kas dirbtinis apvaisinimas?

Aš tai kažkaip visada lb gerai valgydavau, prisižiūrėdavau save, tad viliuosi laikytis įprasto rėžimo ir išlikti ganėtinai sveikai atrodanti bei lanksti vartotojo įkelta nuotraukao kaip bus tik laikas parodys!

Šiai dienai jaučiuosi pilna energijos, tikriausiai dėl pakikusio adrenalino kiekio... , net vakar vyrui sakiau, ot kad taip jausčiausi visą nėštumą ;)

Ar Jums buvo implantacinis kraujavimas? ...nes man rugsėjį buvo ir maniau jog mmm... o šį kartą nieko!!! :/</p></div></blockquote><p>Tai kad cia tikrai neminejau 😊😁 arba man skleroze 😂</p><p>Kraujavimo man nebuvo implantacinio</p>


Na gal su kažkuria sumaišiau, nes kažkuri tikrai minėjo ;)

Bet negerai jeigu nėra to implantacinio kraujavimo..., o gal jo gali iš viso nebūti... Ar čia normalu, gal daugiau žinančios apšvietų mane? Man šnd kaip tik prasidėjo 5-oji savaitė.
Atsakyti