Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Kiek suprantu OD buna viena per cikla ir per ja yra didesne tikimybe pastot? Bet kitom dienom irgi galima juk? Ane? (Cia as labai tikiuosi, nes jau visai susipainiojau  :hmm: ). Pamenu drauges net skaiciuodavo savo nevaisingas dienas, tai tame irgi nesuprantu, kada jos buna. Cia greiciausiai del to, jog net neturiu savo ciklo dienu skaiciaus ir isvis nieko paskaiciuot negaledavau ir nesigilinau :hmm:  :unsure:  nu zodz kaip is medzio iskritus as cia tarp patyrusiu  :D  :4u:​ 

Yra tas vadinamasis "fertility window", jis apie 6 dienos, tai jo metu darant nd galima pastoti, nes geromis sąlygomis sperma gali išgyventi moters organizme iki 7 dienų ir sulaukti kiaušinėlio  :D  Žinoma didžiausia tikimybė pastojimui tai tos kelios dienos, kai jau O vyksta, todėl kai rimtai planuojama geriausia pažinti savo ciklą, žinoti ciklų ilgius  :) 

Atsakyti

Pasidomejau kur galima Kaune spermograma padaryti, tai kaip supratau viso labo Motina ir vaikas ir Vaisingumo klinikose.. Nes paprastoj klinikoj neraso apie tokia paslauga, gal nebent pas urologa reiktu rasytis.. Ir kaina 'trumpos' 30-35 eur, bet kiek suprantu uztenka jos pirminiam ivertinimui. O hormonus vyrui tiria tik jei randa pakitimu spermogramoje. Idomu ar uz ta kaina ir pakomentuoja rezultatus ar atsiuncia ats ir tiek :unsure: 

Atsakyti

Ir kaina 'trumpos' 30-35 eur, bet kiek suprantu uztenka jos pirminiam ivertinimui. O hormonus vyrui tiria tik jei randa pakitimu spermogramoje. Idomu ar uz ta kaina ir pakomentuoja rezultatus ar atsiuncia ats ir tiek :unsure:

Tai nebrangiai, kaip minėjau, mums 60 eur. kainavo  :)  O dėl pakomentavimo, tai reikia skambintis į kliniką ir bendrauti, aš tai ne vieną kliniką apskambinau prieš pasirinkdama, pabendravau, viską išsiaiškinau  :) 

Atsakyti

Man vakar buvo užėję pilvo apačios maudimai, kurie po to perėjo į skausmingesnius maudimus  :unsure:  Jau galvojau sulauksiu vyro po darbo ir į priimamajį, pati nenorėjau vairuoti. Bet netrukus ir praėjo  :huh2:  Tai taip įdomiai, dabar stebiu save ar nesikartos. Bet galvoju ar nebus čia tie maudimai dėl vakar valgyto kiniškos virtuvės maisto ir niekuo nesusiję su nėštumu  :hmm:  Kažkaip pradėjo man daug produktų nebetikti, kai ankščiau galėjau valgyti viską  :unsure:​ 

Atsakyti

Ačiū, Kisulita, už paaiškinimus  :4u: 

O kur perkate pigiau testukus?  :ax:  Nes aš už papraščiausia juostelę NT mokėjau 1,37Eur. Reiktų gal ir OT išbandyti.

Neištvėriau ir šįryt sugadinau NT  :oh: 

Atsakyti

O kur perkate pigiau testukus?  :ax:  Nes aš už papraščiausia juostelę NT mokėjau 1,37Eur. Reiktų gal ir OT išbandyti.

Aš tai pirkdavau iš testukas.lt ir testai.eu :) Tai ten gan pigiai, gal merginos žinos kur pigiau ir pasidalins  :D 

Beje, OT reikia daryti ne su rytiniu šlapimu, o apie pietus arba į vakarą, tai tuo skiriasi nuo NT :)

Atsakyti

Jau uzregistravau vyra, vis delto 40 eur kainuos nes 30 tai tik po vazektomijos, jokiu judrumu ir pan.. o 60 matyt butu issami bet brangoka..

Testus pigiai perku ebay :)

Atsakyti

As pirkau rinkinuka ot su nt gandrolabs.lt , dabar viena pakuote nusipirkau lenkijoj. Bet ne taip ir pigiai gavosi. 

deraramos nu va saunuoliai, padarysit tyrima ir bus ramu  :D 

Atsakyti

 o 60 matyt butu issami bet brangoka..

Jo, mes už 60 eur gan išsamią gavome ataskaitą ir pati gydytoja, atlikusi tyrimą po to pasikvietė vyrą ir viską jam paaiškino, aptarė, nors ir normospermija, bet vis tiek daug jam ten visko papasakojo, patarimų davė pastojimui :) Tai visai malonu, bet man tai būtų užtekę tik atsakymo, kad viskas ok :D

Atsakyti

Laba diena. Man šokas - GUZIKĖLI aš apsiverkus sėdžiu, jetus pagaliau!!!!!!!  :4u:  :wub:  :wub:  :wub:  

100 metų čia nebuvau, kaip smagu tiek daug neštukių matyt  :wub:​ 

Atsakyti
deraramos, aš tikrai pirmam ištyrimui imčiau išsamų tyrimą, kad matytum visą vaizdą. Ir kiek forume skaičiau, pirmam ištyrimui rekomenduojamas pilnas tyrimas. Po to, jei koks parametras yra netinkamas, pradedamas gydymasis ir jau galima daryti ne tokius išsamius tyrimus, žiūrėti tik kaip tas parametras keičiasi.
Mes darėmės Vaisingumo Klinikoje Kaune. Atėjo atsakymas paštu su diagnoze. Ten kaip ir viskas aišku, visur duodamos tyrimo normos, pagooglinau dar, ką tos diagnozės reiškia, ir viskas.
Atsakyti

As irgi i VK registravau. Bet Motinos ir vaiko DUK buvo parasyta, kad pirmai pradziai daromas tik tas neissamus ir jo pakanka.. Na tikiuosi neprireiks to super issamaus. Arba sykstus moka du kartus :D o kazi jei jau virs metu planuotume ar tie visi tyrimai VK su siuntimu butu vis tiek mokami?

Atsakyti