Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. 175 TEMA (KOVAS)

Guzikai matau rožinę ir žydra  :wub:​ 

Atsakyti

Na ką arba parsivilks valkatos  ryt arba ne   :unsure:​ 

Atsakyti

Ispaikyta, gaila, jamk balioncika :4u:

Kartojau,

https://www.countdow...alleryid=745654

Padariau tuo paciu tokia pigena, fotkej nesimato normaliai, bet yra ruzava neryski. Jetau, negi gavosi? Dar sian is klinikos atskambino, sake tikrai O ivyko, prg 50. Paklausiau ka daryt jei teigiami, sake jiem skambint - organizuos skana.

Dabar man reikia FR :D Ir po keliu dienu digital. Nenurimsiu kol tekstu nepamatysiu turbut :D Dar darbe stresuoju - ryt susitikimas su HR, nes skaitosi susidirbau bandomaji - praleistu dienu per daug. Bet gal tiesiog prates bandomaji, kaip visiems. Bet vistiek stresas.

Na matosi čia visos juostelės  :D  :4u:  Lauksim dar foto  :D 

O dėl darbo, tai kas kad per daug praleistų dienų, juk visada įspėdavai, ne šiaip sau nepasirodydavai nieko nepasakiusi  :)  Manau, kad viskas bus gerai  :4u: 

Atsakyti

Guzikai, primink cia tau tas kiausintakiu praputimas galimai padejo? :) ar tas testas tik diagnozuoja? Pagaliau!! Grazu ziureti i tavo testukus :4u:

Mano siandien 13 dpo, testu nebedarau, nes kuo tikriausias pms su hormonu audrom.. Ir vakar temperatura pakrito iki 36.5, taip kad be vilciu. Lauksiu gruodinuko, kaip norejau :D idomu nuo ko pradet vyrui tyrimus? Nk apie tai nezinau.. Pas mane teoriskai kaip ir viskas ok.. Tarkim vyrui nuejus pas seimos gyd ka sakyti, kad kur siustu? :hm: nevaisingumo manau dar tiesiogiai niekas netirs ir reiktu nebent abiem kartu keliaut i nevaisingumo klinika, bent draugei taip buve.. Ar gal koks urologas, endokrinologas galetu vyrui iskart tyrimus kokius padaryt..

Atsakyti
Tai pasidaryti tiesiog spermograma, nereikia jokiu siuntimu smile.gif
Atsakyti

Labos klausimas  :hmm: ??  ar žiauriai niežtintys paburkę speneliai Pms simptomas ar gali būt ir  :nestuke  :huh2:  nėra taip niežėje ***** nei per viena Pms...

mm diena BT 37.1  :hmm:  NT nedarytas dar bijau prisivaigt bet tie ()()   :unsure: ir ana mėn vėlavo dvi  d .. nooriu noooriu miego ..

Atsakyti

idomu nuo ko pradet vyrui tyrimus? Nk apie tai nezinau.. Pas mane teoriskai kaip ir viskas ok.. Tarkim vyrui nuejus pas seimos gyd ka sakyti, kad kur siustu? :hm: nevaisingumo manau dar tiesiogiai niekas netirs ir reiktu nebent abiem kartu keliaut i nevaisingumo klinika, bent draugei taip buve.. Ar gal koks urologas, endokrinologas galetu vyrui iskart tyrimus kokius padaryt..

Tai vyrui tik spermograma, jai siuntimo neduoda, reikia organizuotis patiems  :)  Aš savo vyrui viską suorganizavau, viską išsiaiškinau ir užrašiau jį  :D  Tik brangios tos spermogramos, mums berods 60 eur. kainavo  :)​ 

Atsakyti

Labos klausimas  :hmm: ??  ar žiauriai niežtintys paburkę speneliai Pms simptomas ar gali būt ir  :nestuke  :huh2:  nėra taip niežėje ***** nei per viena Pms...

mm diena BT 37.1  :hmm:  NT nedarytas dar bijau prisivaigt bet tie ()()   :unsure: ir ana mėn vėlavo dvi  d .. nooriu noooriu miego ..

Na taip jau yra, kad visi ankstyvo nėštumo požymiai gali būti ir pms požymiai  :)  Tai labai sunku kažką spręsti, reikia testukus darytis jeigu jau virš 12 dpo ir bus aišku  :)​ 

Atsakyti
hmm mano seimos klinikos kainyne spermograma 6 eur g.gif
Atsakyti

Vyras darė nuėjes pas urologa privačiai. Seniai labai darė. Tai už konsultacija reikes susimoket ir už tyrimą. 

Aš nusprendžiau šeštadienį priduosiu kraujà prg ir prolaktinui. kaip tik dirba laboratorija, nereikes i darba skibeti. ramiai sau nuvažiuosiu. bus 6 dpo. Sake galima valgyti, ar geriau nevalgius??? 
 
Aš atėjau pažiūretie jusu testuku, o nieks jų nedaro! Na jus duodat  :D  :D  :D
Atsakyti

Guzikai labai gražus testai  :wub:   linkiu ryškėti  :4u: 

motiejus5, butent man per pirma neštuma pirmas iš požymių buvo skaudantys speneliai , tai kad... gal užkibo  :) 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2018 03 07, 11:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="deraramos" data-cid="72025994" data-time="1520401214"><div><p>idomu nuo ko pradet vyrui tyrimus? Nk apie tai nezinau.. Pas mane teoriskai kaip ir viskas ok.. Tarkim vyrui nuejus pas seimos gyd ka sakyti, kad kur siustu? g.gif nevaisingumo manau dar tiesiogiai niekas netirs ir reiktu nebent abiem kartu keliaut i nevaisingumo klinika, bent draugei taip buve.. Ar gal koks urologas, endokrinologas galetu vyrui iskart tyrimus kokius padaryt..</p></div></blockquote><p>Tai vyrui tik spermograma, jai siuntimo neduoda, reikia organizuotis patiems  smile.gif  Aš savo vyrui viską suorganizavau, viską išsiaiškinau ir užrašiau jį  biggrin.gif  Tik brangios tos spermogramos, mums berods 60 eur. kainavo  smile.gif​ </p>

kur darėt? 4u.gif aš galvoju jei pora mėn mum dar nepavyks..reiks ir vyrui gal išsitirt.
Aš dar mmm laukiu, ale požymiai, kad nu turi ateit.. nedarysiu testo iki 5dienio.. unsure.gif
Atsakyti