QUOTE(kubaa @ 2018 03 25, 15:15)
per pykcius abu saves nekontroliuodavom, ziauriai skaudinom.
QUOTE(kubaa @ 2018 03 25, 15:36)
Blogiausia, kad jis labai uzdaras ir labai kaupia nuoskaudas, prisimena nezinia kada buvusius ivykius ir ju laikosi.
QUOTE(kubaa @ 2018 03 25, 15:44)
<p>Jei tai galima vadint bendravimu, nes man tai panasiau buvo i sudo pilima ant manes, viena bloga, viena sugadinau viska, viena kalciausia ir kaip jam ramu dabar ir netrūksta nieko.
QUOTE(kubaa @ 2018 03 25, 16:17)
labai dideli barniai. O kaltina nuoskaudom, kurios buvo pries metus, po kiuriu atrode jau viska issiaiskinom ir nereikia prie to paties kabintis. Tai buvo mano skaudus zodziai.
QUOTE(kubaa @ 2018 03 28, 14:22)
Paskaičius jūsų komentarus susidaro įspūdis, kad niekada nesate susipykusi, vyras gėlės neša kasdien ir šiaiip turit tobulą vyrą. aš nesakau, kad aš gyvenau fantastiškai, bet tokia kategoriška taip pat nesu
Aš skaitau jus, nes istoriją apie jus, o ne apie mane. Ir bandau suvokti jūsų vyrą, nes mano vyras šioje istorijoje ne prie ko, ne aš gi patarimų klausiu.
Ar tik nekrypstate jūs į tą pusę, kaip daro kažkur 70-80 proc.? Pira užveda temą, pačios parašo blogybes apie savo vyrą, o kai kitos narės pakartoja, kad taip, vyras blogas, netinkamas, reiktų skirtis, tai ima baisiausiai tą vyrą ginti, o forumo nares į šuns dienas išdėti ?
Jūs turite suvokti, kad jam ne 18-19-20 metų. Tada gal dar sakyčiau ožiai jo, nesupratingumas, nelankstumas, patirties nulis, gal dar susipras. Bet dabar matyti, kad tai tokio tipažo žmogus. Gal jis net neištikimybę labiau atleistų nei barnius nuolatinius ir skaudžius žodžius? Nu vat neatleidžia jis to, laiko savyje ir ką jūs jam? Jis toks. Jam tikriausiai šlaia reikia ramios, flegmatiškos, taikios bobelės, o jūs juk ne tokia?