Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje


Gal kas buvot Vilniuj "Pramogu banke"? 4u.gif Kaip ten??
Atsakyti
O aš likau sužavėta Gusto blynine, Vilniuje, prie Aušros vartų. Jauki aplinka, aptarnavimu nesiskundžiu, o jau skanumėlis tų blynelių tongue.gif , ir pigumėlis, beje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 06 24, 11:53)
O aš likau sužavėta  Gusto blynine, Vilniuje, prie Aušros vartų. Jauki aplinka, aptarnavimu nesiskundžiu, o jau skanumėlis tų blynelių tongue.gif , ir pigumėlis, beje biggrin.gif


O man truputi valgykla atsiduoda ax.gif Bet gal pasikeite: buvau ten pries kelis men.
Atsakyti
As irgi girdejau geru atsiliepimu apie Gusto blynine, gal reikes nueit apsiziuret cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2006 06 28, 00:14)
As irgi girdejau geru atsiliepimu apie Gusto blynine, gal reikes nueit apsiziuret  cool.gif

Labai skanūs blynai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu Belmonte esu buvusi daug kartu, bet tikrai nepatiko schmoll.gif jau vien del to, kad padavejo ten sunku sulaukti.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2006 05 26, 17:07)
Man pats stilingiausias Vilniaus baras yra Sky baras:)  vien jau vaizdas pro langa ko vertas:)


O man ten nepatiko. Vaizdas gal ir nieko, tik aptarnavimas katastrofiškas doh.gif: Tokių pasipūtusių padavėjų dar gerai paieškoti reikia blink.gif

QUOTE(Limcamca @ 2006 06 30, 19:48)
Nu Belmonte esu buvusi daug kartu, bet tikrai nepatiko schmoll.gif jau vien del to, kad padavejo ten sunku sulaukti.


Belmonte buvo gerai prieš kokius 2 metus, kai nebuvo tiek daug žmonių. DAbar man kažkokia nesamonė: Šliaužioja visi (panašiai kaip Akropoly) neiašku ko.

Visai patiko:
Žaldokynė: Skanus maistas, turi Vilkmergės alaus, kainos pusė velnio, yra atskirtų staliukų, kur kompanija gali ramiai plepėtis.

Laikinoji sostinė: Tik vieta keista - Universalinės parduotuvės 5 aukštas, na bet maistas man ten skanus ir aptarnavimas neblogas. Su malonumu ten valgau šaltibarščius, salotas su menkės kepenėlėmis, ir karštą uobolių pyragą (štrudelis su ledais) nu jau skanumėlis. DAr labai kvapni ya viena plikoma vaisinė arbata (tik aš visada paprašau, kad arbatos pripiltų pilną ąsotėlį, o ne 1-am puodeliui).

Skonis ir kvapas Trakų gatvėje. Labai skanus imbierinis obuolių pyragas, karštas šokoladas ir tuno salotos su džiovintais pomidorais. DAr arbatų pasirinkimas nemažas ir imbieriniai sausainukai prie arbatos (einant dviese pakanka 1 porciją užsisakinėt... daugiau sunkiai suvalgau ax.gif )

Užupio picerija. Man ten patinka sekadienio ryte pusryčiauti ax.gif Kainos aukštokos, ale man ten faina.


Aišku, dažniausiai einu į Čilli kaimą, Čilli picą... Ten bent jau žinai ko gali tikėtis ir aptarnauja pakankamai gerai.

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 07 17, 14:43)
Visai patiko:
Žaldokynė: Skanus maistas, turi Vilkmergės alaus, kainos pusė velnio, yra atskirtų staliukų, kur kompanija gali ramiai plepėtis.



Žaldokynei mano vaikams patinka...ne supynių daug tongue.gif O man skaniau pas armeną, kur šalia... ax.gif
Atsakyti
Buvom Sky bare, aptarnavimas tikrai nekoks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2006 07 17, 16:17)
Žaldokynei mano vaikams patinka...ne supynių daug  tongue.gif O man skaniau pas armeną, kur šalia...  ax.gif


smile.gif
Priminiai artimųjų rytų virtuvę.... Taijgi, pasisakysiu,kad Pas Ramazį (Valakampiuose) - pravalas visiškas. Neskanu man ten ir dar aptarnavimas.... laukėm daugiau nei pusvalandėį, kad meniu atneštų. Tada daugiau nei valandą patiekalų, aišku, dar dalies neatnešė, viena vegetarė klausė ar sriuba su mėsa, jai atsakė, kad be. Nors... atnešė aišku su mėsa. Na žodžiu nerekomenduoju.
Atsakyti
Sveikos,

Na pasisakysiu aš apie visų išgirtąją "Pekino antį", Algirdo g. 2, Vilnius.,
Būtų gal ir nieko... Tik va labiausiai papiktinio šiukšlynas. Kilimai neaišku kada valyti. Buvo laisvi gal 4 staliukai: apėjom, apžiūrėjom, bet visi terlini. Nu nieko nesakyčiau, kad šiaip kokie drūžiai būtų ar pan, o ten ryžių pridribę, riebaliuota, padažuota ir pan. Na nieko, galvojom, kad dar nuvalys, tai nekreipėm per daug dėmesio. Atsisėdom, padavėja atnešė meniu, pametė ant to purvino stalo, mes paprašėm, kad nuvalytų, bet taip ir nesulaukėm. Na apsivalėm patys su servetėlėm. Tada rinkomės ką valgyti, čia dar nieko: patarė kažkiek, maistas kaip ir neblogas, na bet padavėjos kai reikia nesulauksi - teko gaudyti, kad galėtume dar ryžių užsisakyti. MAn tiesiai prieš akis buvo baras. Tai darbuotojos ten sustojusios krizenosi. Administratorė kažką skaičiavo ir rašė prie baro, ir valgė kažkokį pyragą, kuris trupėjo ir biro. Nu kažkaip neestetiška man buvo ten.
Išvada: Maistas skanus, bet šiukšlynas, ko kavinėse tikrai negaliu pakęst. Ir su aptarnavimu liūdnoka sad.gif
Atsakyti
Nu kokį smagų restoraną aptikom thumbup.gif Tokioj matomoj vietoj, o tik neseniai pastebėjom blush2.gif China&Pizza "Muskatas" Prie pat Finastos, prie moksleivių rūmų. Mes kai su vyru kiniškos virtuvės gerbėjai, tai vsio - jeigu jau reikia pietaut, tai žinom kur lėkt bigsmile.gif
Atsakyti