Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

QUOTE(elia @ 2005 05 15, 17:18)
O jei nori pigiai ir skaniai pavalgyt, tai reik eit ne į restoraną (nes ten jeigu ir bus skanu, tai tikrai nepigu). Gana nebloga valgykla yra Maximos Bazėje antrame aukšte, ten visi važiuoja pietų valgyt, bet dirba tik darbo dienom ir darbo valandom.

Ta valgykla dirba ir išeiginių dienomis mirksiukas.gif ir cepelinai visai thumbup.gif
Atsakyti
Buvom ir mes šiemet Pas Juozapą. Gerą įspūdį paliko tik alus ir gira, o visa kita.... Padavėjo laukėm 20 minučių, kol atnešė maistą - dvigubai tiek..... Iš 15 žmonių kompanijos tik vienas pasakė, kad maistas ne per geriausias, bet "valgyt galima", visi kiti baisiai nusivylė.... Užsisakiau vištienos šašlyką - jau po pirmo kąsnio norėjosi lėkštę į šoną pastumti... Gaila, o prieš porą metų buvo labai šauni vietelė...
Patiko "Vienkiemyje" prie Kretingos. Aplinka super, gyva muzika (tiesa buvom savaitgalį), yra kur akis paganyt....smile.gif
O Vilniuj tikrai šauni vieta yra "Prie malūno". Labai faina nuvažiuoti su mylimu žmogumi wub.gif Daugiau galit rasti www.priemaluno.lt
Tiesa, visai neseniai buvo tokiam kempinge prie Trakų. Yra kavinukė ant paties Galvės ežero kranto, labai graži aplinka, viskas labai fainiai sutvarkyta smile.gif Tiesa, meniu pasirinkimas ne itin didelis, bet mums visai pakako, o ir kainos gan nedidelės. O leidžiantis saulei, visai širdis apsala.... ax.gif Viešbutukas, atskiri nameliai, pirtis, sauna, konferencijų salė, dviračiai, riedučiai.....ir dar daug visko.... ax.gif Jei ka sudomino, yra ir internetinis puslapis http://www.camptrakai.lt/
Atsakyti
Gal kas jau buvote "Bravarijoje"?
Ar patiko? ar reikia mokėti už rezervaciją?
Būčiau labai dėkinga jei atsakytumėte kas nors. 4u.gif
Atsakyti
mum patiko.Vietinis jų alus visai neblogas ir aplinka gan smagi, fone vokiški šlageriai groja, padavėjai kaip Hansai ir Gretutės aprengti biggrin.gif . Iš valgių tai tik paštetą su daržovėm , sūriu ir bandelėm valgėm, tai visai neblogas, o kepta su sūriu balta duona , tai beryšio, kieta ir šalta buvo...o dėl rezervacijos tai nežinau, mačiau vakarui rezervuotus kelis staliukus ten kur scena matosi, nes šiaip kitur, tiem kam nebūtinai kelią į žvaigždes žiūrėt manau vietų užteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 10 12, 14:54)
Gal kas jau buvote "Bravarijoje"?
Ar patiko? ar reikia mokėti už rezervaciją?
Būčiau labai dėkinga jei atsakytumėte kas nors. 4u.gif

As buvau suvalgyt deserto. Pyragu porcijos tikrai dideles, buvo skanu. Tik problemos su aptarnavimu - maista man ir draugei atnese skirtingu laiku, susimokejus teko labai ilgai laukti, kol atnesh grazha (didele suma, tai negalejo galvoti, kad palikom arbatpiginius wink.gif
Atsakyti
Ar jau kas buvot Lajoloj? (vietoj buvusios Jazz and rock cafe) Maistas zymiai geresnis nei anksciau, o vakareliai tokie pat smagus kaip ir buvo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 08 31, 23:12)
Klaipedoje: "Skandalas" - skaniausi LT steikai!! (ne is vieno girdejau atsiliepimus). Maistas nerealus, aisku brangoka, bet verta apsilankyti.
Viesbutyje "Navalis" restoranas  thumbup.gif
Uz Klp apie 30km Kretingaleje baras "Kukudra" - maistas sviezias, labai skanu. Daugelis klaipedieciu sia vieta megsta.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Truputį ne į temą, bet galbūt yra vilniečių turinčių Ermitažo pinigų ir nežinančių, kur juos dėti. Nuo lapkričio 16d. jais galima atsiskaityti Delano restorane, esančiame Gedimino pr. Galima mokėti pusę kainos, pasinaudokite proga pigiai pavalgyti...
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 08 31, 16:17)
Ar valget kas nors Vilniuje Cozy? Man labai patiko. Pyragas verciantis is koju, salotos ir antri skanus, sriuba labai super, o patiekalu pateikimas ir paserviravimas labai estetiskas ir grazus.

Aš, aš buvau smile.gif Kiekvieną savaitgalį ir dar kartais šiaip paprastom dienom užsuku.
Super Cezario salotos, ledai, lazanija, sriubos...Na žodžiu, viskas labai skanu, neriebu ir estetiškai patiekiama. thumbup.gif Cezario salotos -12lt, lazanija-14, pigiausia sriuba ar tai 6 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilbee: 25 lapkričio 2005 - 11:23
QUOTE(ilbee @ 2005 11 25, 11:22)
Aš, aš buvau smile.gif Kiekvieną savaitgalį ir dar kartais šiaip paprastom dienom užsuku.
Super Cezario salotos, ledai, lazanija, sriubos...Na žodžiu, viskas labai skanu, neriebu ir estetiškai patiekiama.  thumbup.gif Cezario salotos -12lt, lazanija-14, pigiausia sriuba ar tai 6 lt.

O man tai Cozy nelabai, labai jau prirukyta smoke.gif kazkaip tik uzejus nosi riecia, ir padavejai man nelabai patinka blush2.gif
Atsakyti
Neseniai Vilniuje atsidare naujas restoranas Barcelona. Miela aplinka, ispaniska virtuve. Skaniai pavalgyti vidutiniskai reikia apie 20 Lt. Labai skanus maistas ir Sangria su vaisais:) Super. Rekomendoju...
Randosi atrodo Linkmenu gatveje.
Atsakyti
nu kur eisit vakarieniauti per Valentino dieną?
Atsakyti