Koralu Mazimoj yra tik "Fortas" ir "Elguva" salia...
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 09 18, 09:44) |
man labai labai grazu yra "torres " terasoje!!!! vaizdas nenusakomai kerintis! ![]() dar labai sauni aplinka kavinukeje prie stoties (vln.) atrodo arbatos namai vadinas... ![]() Jeigu norite skaniai pavalgyti, tai siulau i "St. Valentino" nueiti... bet pinigeliu tai jau pasiruoskit isleisti... ![]() Idomi aplinka ir skanu yra "La Provance" vokieciu gatveje (vln.) tik truputi brangoka... ![]() Na o jeigu jums patinka Jazz vakarai, skani, kitokia arbata, arba tiesiog esate vegetaras, tai siulau i "Baltuosius dramblius" nueiti... ![]() aaa ir dar... tiem, kurie myli ir zavisi kinieciu virtuve, siulau nueiti i restorana "Rytai" (priesais seima) .... labai labai skanu... na ir tokia asmenine rekomendacija- siulau butinai paragauti traskiu kiaulienos<ypac> arba vistienos gabaliuku!!! |
QUOTE (Giedrushka @ 2004 09 21, 09:25) |
Karoliniskese prie Maximos tikrai jokios terasos ner...Nu nebent as jau 25 m. cia gyvendama nezinau ![]() Koralu Mazimoj yra tik "Fortas" ir "Elguva" salia... |
QUOTE (Naujoji @ 2003 12 29, 08:51) |
O del kinieciu maisto, tai man kaip tik "Cili Kinijoj" visai nepatiko. Buvau Zirmunuose. Mazos porcijos, dideles kainos ir neskanu. Vyras uzsisake zasi ar anti. Tai isivaizduokit, buvo faktiskai tik tesla su zasies kvapu. Mesos nerasta! O tikrai rekomenduoju Jaksto g. esancia Lingtao. Tikrai Skanu, dideles porcijos (uzsisakykit maziausia!). O valgiau kinu maisto tikrai daugely kaviniu... |
QUOTE (lengvute @ 2004 07 05, 08:25) |
Buvom Tokay (Japonų) restorane Vienuolio gatvėj, nu tikrai liuksiškas, prabanga, interjeras patiko, patiekalai savotiški, brangu, bet, žiūrint, kas ko ieško, kai mes ėjom, mums buvo svarbiausia prabanga ![]() ![]() |