Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

Karoliniskese prie Maximos tikrai jokios terasos ner...Nu nebent as jau 25 m. cia gyvendama nezinau blink.gif
Koralu Mazimoj yra tik "Fortas" ir "Elguva" salia...
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 09 12, 20:15)
jei atsipalaiduoti linksmai su kompanija, skambant šauniai gyvai muzikai ir prieinamoms kainoms - ideali vieta "Seni vartai" Kaune thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O man labai ten nepatiko.Siaubas tiesiog.Kaip skirtingai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 09 18, 09:44)
man labai labai grazu yra "torres " terasoje!!!! vaizdas nenusakomai kerintis! blink.gif

dar labai sauni aplinka kavinukeje prie stoties (vln.) atrodo arbatos namai vadinas... g.gif

Jeigu norite skaniai pavalgyti, tai siulau i "St. Valentino" nueiti... bet pinigeliu tai jau pasiruoskit isleisti... cool.gif

Idomi aplinka ir skanu yra "La Provance" vokieciu gatveje (vln.) tik truputi brangoka... dry.gif

Na o jeigu jums patinka Jazz vakarai, skani, kitokia arbata, arba tiesiog esate vegetaras, tai siulau i "Baltuosius dramblius" nueiti... smile.gif

aaa ir dar... tiem, kurie myli ir zavisi kinieciu virtuve, siulau nueiti i restorana "Rytai" (priesais seima) .... labai labai skanu... na ir tokia asmenine rekomendacija- siulau butinai paragauti traskiu kiaulienos<ypac> arba vistienos gabaliuku!!!

Pavydziu vilnietems thumbup.gif Pas mus,Kaune man tik Berneliu uzeiga bajorkiemy patinka,ir mc donalds dar,na dar picerija Milano.Ot,gyvenciau Vilniuj g.gif
Atsakyti
QUOTE (Giedrushka @ 2004 09 21, 09:25)
Karoliniskese prie Maximos tikrai jokios terasos ner...Nu nebent as jau 25 m. cia gyvendama nezinau blink.gif
Koralu Mazimoj yra tik "Fortas" ir "Elguva" salia...

"Terraza" restoranas yra Forum Palace, o ne Karoliniškėse prie Maximos..ten savitarna kaip ir Delano, tik maistas man gal kiek kokybiškesnis ir skanesnis..pigus wink.gif Tiesa, jei išeisti į lauko terasą, tai ten savitranos nebus, nes staliukai aptarnaujami padavėjų..bet jei nusipirksit patys ir nešitės į lauką, tai niekas negaudys wink.gif
Atsakyti
Cili kaime Vokieciu gatvej nuo sio sekmadienio kiekviena sekm. bus rengiamos priespietes vaikams - nuo 10 ar tai 12 val. nepamenu tiksliai. Iejimas vaikams bus 10 litu, ten kocertai, linksmybes, t.t
Atsakyti
QUOTE (Naujoji @ 2003 12 29, 08:51)
O del kinieciu maisto, tai man kaip tik "Cili Kinijoj" visai nepatiko. Buvau Zirmunuose. Mazos porcijos, dideles kainos ir neskanu. Vyras uzsisake zasi ar anti. Tai isivaizduokit, buvo faktiskai tik tesla su zasies kvapu. Mesos nerasta!
O tikrai rekomenduoju Jaksto g. esancia Lingtao. Tikrai Skanu, dideles porcijos (uzsisakykit maziausia!). O valgiau kinu maisto tikrai daugely kaviniu...

Tos visos cili kinijos isties tik "padielka" kinu maisto dry.gif Fe.

O Jaksto gatvej tikrai skanu thumbup.gif Taip pat dzn nueinam i Algirdo g, ten irgi neblogai. Dar Honkongas Vingriu g. nieko.
Atsakyti
Man kinieciai skaniausi Algirdo gatvej - pekinas ir pekino antis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 07 05, 08:25)
Buvom Tokay (Japonų) restorane Vienuolio gatvėj, nu tikrai liuksiškas, prabanga, interjeras patiko, patiekalai savotiški, brangu, bet, žiūrint, kas ko ieško, kai mes ėjom, mums buvo svarbiausia prabanga rolleyes.gif , už 4 užmokėjom ne tiek ir daug...73lt. rolleyes.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
unreal, mes tiek dviese ir tai paprastesniam japoniskam (cia kur europoj )sumokejom....
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 10 04, 14:32)
Man kinieciai skaniausi Algirdo gatvej - pekinas ir pekino antis thumbup.gif thumbup.gif

man kinietiskas maistas labiausiai patinka Kinu Smulkej Basanaviciaus g.- ne taip brangu kaip Pekino Anty ir ne taip saldu kaip Lingtao wink.gif
Atsakyti
Labai patiko rusų restoranas "Čiaginas" Basanavičiaus gatvėje, - puiki virtuvė, programa. biggrin.gif
Atsakyti
Romantiska vieta , geras aptarnavimas ( beje tik vyrai dirba ), akustine muzika restorane " Senieji rūsiai " Kaune . Jau vyna tikrai pagal savo skonį surasit wink.gif
Atsakyti
O gal ka girdejot apie Kaune Silainiuose atsidariusi nauja pramogu kluba"Oaze"?Viena ausim girdejau,labai noreciau Kaune budama ten nueiti pasipramogauti biggrin.gif Idomu butu kainas suzinoti.
Atsakyti