Siauliuose man skaniausia papietauti ,,Akropolyje". Ten labai skanios sriubos +bandele su darzovemis. Seniau labai skanus budavo cukiniju suktinukai, bet kai paskutini karta valgeme, tai labai jau maza porcija buvo...Vaikams patiko krepai ,,Presto" kavineje. Kas dar kur skaniai einate pavalgyti Siauliuose (butu neblogai, kad ir kainos ,,nesikandziotu")?.

QUOTE (Mirtishe @ 2004 04 15, 19:10) |
Restoranas "Medininkai" kviecia Jus ir Jusu vaikucius i Sekmadienines Berniuko Tešlinuko Linksmybes! Balandzio 18 d. 13.00 val. Jusu lauks Berniukas Teslinukas, su kuriuo soksite, dainuosite, piesite, lipdysite, suzinosite daug gudrybiu, kurios slepiasi stebuklingoje Teslinuko kepureje. Vaikuciai renkasi restorane "Medininkai" 12.30 val. Programos pradzia 13.00 val. |
ar čia kiekvieną sekmadienį, ar įėjimas kainuoja?
kurios fainos kavinės po atviru dangum, terasose ar kiemeliuose?
Indigo kiemelis - mažokas, Lakštingala, Vingio parke-visai nieko, Tores-Užupyje, Žaltvykstės kiemas Senamiestyje -
, o dar?Gal kur gyva muzika būna vakarais?
Indigo kiemelis - mažokas, Lakštingala, Vingio parke-visai nieko, Tores-Užupyje, Žaltvykstės kiemas Senamiestyje -

Nu apie Lakstingala negaliu pasakyti, kad faina. Uzejom pavalgyti ir buvome su leliuku, taigi ir su vezimeliu. Stovi kokios 5 padavejos ir visos spokso, t.y. nuziurinejo. Meniu niekas nepadave. Nuejau pati susirasti. Uzsakyma priimti atejo 3 viena po kitos. Kai pavalgem priejo padaveja, paklause ar dar ko nors noresim. Pasakem kad ne. Tai sako: as jums saskaita atnesiu, vistiek jau turbut eisit.
Laaaabai nepatiko.

Buvom savaitgalį Vilniuj "Rock&Jazz" ar kaip ten vadinasi
Žodžiu truputis po vidurnakčio, prie durų-apsauginis-po 10Lt nuo žmogaus už įėjimą.Atseit koncertas vyksta:tik įėjom ir po vienos dainos-baigės..Tai už ką mokėt
..pasirodo tada už diskoteką...
Paprašėm "Švyturio" alaus-pasibaigęs...Nu žodžiu to vakaro įspūdžiai nekokie..
Nors šiaip gal ir fainas kabakėlis

Paprašėm "Švyturio" alaus-pasibaigęs...Nu žodžiu to vakaro įspūdžiai nekokie..
Nors šiaip gal ir fainas kabakėlis

Buvom Tokay (Japonų) restorane Vienuolio gatvėj, nu tikrai liuksiškas, prabanga, interjeras patiko, patiekalai savotiški, brangu, bet, žiūrint, kas ko ieško, kai mes ėjom, mums buvo svarbiausia prabanga
, už 4 užmokėjom ne tiek ir daug...73lt.

QUOTE (lengvute @ 2004 07 05, 08:25) |
Buvom Tokay (Japonų) restorane Vienuolio gatvėj, nu tikrai liuksiškas, prabanga, interjeras patiko, patiekalai savotiški, brangu, bet, žiūrint, kas ko ieško, kai mes ėjom, mums buvo svarbiausia prabanga ![]() ![]() |
Mes irgi buvom užėję į japonų restoraną Didžiojoj g.("Kabuki" atrodo), tai išvis nepatiko, nes labai brangu ir tas maistas, kurį užsisakėm.... (užsisakėm ryžius su vištiena), mėsa kažkokia požalė, gal taip turi būti, bet man nepatiko, gal reikėjo tuos suši valgyti...
O ką jūs valgėt?
mes valgėm makaronus su daržovėm, kiaulieną su daržovėm ir ledus tešloje (čia tai buvo
), maistas keistas, be riebalų, padažų, savotiškas skonis, sojos padažu užpilta ir tiek.

QUOTE (elia @ 2004 07 05, 13:12) |
Mes irgi buvom užėję į japonų restoraną Didžiojoj g.("Kabuki" atrodo), tai išvis nepatiko, nes labai brangu ir tas maistas, kurį užsisakėm.... (užsisakėm ryžius su vištiena), mėsa kažkokia požalė, gal taip turi būti, bet man nepatiko, gal reikėjo tuos suši valgyti... O ką jūs valgėt? |
Mes irgi buvom "Kabuki",atskiram kambareli su vyreliu sedejom,uzsisakem susi,siaip idomus maistas,visa zuvis zalia,tik pasimirkai i soja ir valgai,as suvalgiau 2gabaliukus,o vyras 8,jam labai patiko,man tai nelabai,kazkas naujo,bet neketinu daugiau valgyti

ruošiamės Kaunan, galvojam užsukt į Bernelių užeigą, esam ten buvę, bet nieko gudraus neužsisakinėjom, mačiau kažkokiuose duonos puodeliuose patiekalą, kaip jis vadinas, ar skanus, kas ten dar įdomaus ir skanaus/
Gal dar kokia faina didelė su atrakcijom vaikams kavinė Kaune būtų ir kad nereiktų ilgai ieškot, klaidžiot, help
Gal dar kokia faina didelė su atrakcijom vaikams kavinė Kaune būtų ir kad nereiktų ilgai ieškot, klaidžiot, help

LENGVUTEI
BERNELIAI duonos kubiliukuose patiekia, kiek teko patirti, dvi sriubas - grybienę ir saldžią šaltą uogų sriubą. Man l.patiko, tik nelabai aišku, ar valgyti tą kubiliuką, nes kietokas. Esu mačiusi, kaip suvalgę sriubą, klientai išsineša tuos kubiliukus.
Dėl vaikų kavinių - specializuotos nesu mačiusi. Tame pačiame Bajorkiemyje ( tie patys BERNAI) sekmadieniais 12 ar 12.30 būna vaikų valanda.
Prie lėlių teatro yra kavinė "Asiliuko sapnas", bet ten tik keletas lėlių interjerui papuošti, šiaip nieko nevyksta. Kainos nėra didelės, kaip centrui, meniu-neblogas.
Girdėjau, kad būna vaikų programėlė "Amerika pirtyje", prie Baltijos viešbučio, bet kada ir kokia - nepasakysiu, neteko būti. Interjeras man - ne itin, daugiau į aludę neša.
BERNELIAI duonos kubiliukuose patiekia, kiek teko patirti, dvi sriubas - grybienę ir saldžią šaltą uogų sriubą. Man l.patiko, tik nelabai aišku, ar valgyti tą kubiliuką, nes kietokas. Esu mačiusi, kaip suvalgę sriubą, klientai išsineša tuos kubiliukus.
Dėl vaikų kavinių - specializuotos nesu mačiusi. Tame pačiame Bajorkiemyje ( tie patys BERNAI) sekmadieniais 12 ar 12.30 būna vaikų valanda.
Prie lėlių teatro yra kavinė "Asiliuko sapnas", bet ten tik keletas lėlių interjerui papuošti, šiaip nieko nevyksta. Kainos nėra didelės, kaip centrui, meniu-neblogas.
Girdėjau, kad būna vaikų programėlė "Amerika pirtyje", prie Baltijos viešbučio, bet kada ir kokia - nepasakysiu, neteko būti. Interjeras man - ne itin, daugiau į aludę neša.
man labai patinka kinieciu maistas, ir musu su vyru megstamiausias restoranas yra netoli Mindaugo maximos, "Pekinas" vadinasi, maistas ten super, ypac juros gerybes, nuo ju kazkaip neapsunksti
o siaip dar Cili picas labai megstam...

o siaip dar Cili picas labai megstam...