Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

Na, noriu pasakyt del "Juozo alaus daryklos" prie Palangos..Aisku, tai smagi vieta, bet labiau pasakyciau-budavo.. sad.gif Dabar ten nerealiai daug zmoniu, tiesiog nesamones gaunasi-savatgali isvis be sansu pavalgyt greiciau kaip per penkias val., o darbo dienom irgi ne ka geriau..
Del to labai nukencia ir patiekalu kokybe ir aptarnavimas..Esu nemazai girdejus apie ju darbo organizavimo tvarka ir atsiliepimus is ten dirbanciu - nekas sad.gif Na, ten mano tevu kaimukas visai salia-anksciau daznokai nuvaziuodavom, o dabar -alus aisku vis dar geras, bet siaip -jokio poilsio, baisi grudalyne..Aisku bent karta nuvaziuot verta wink.gif
Atsakyti
Jo, Juozas tikrai labai suprastėjo. Mes pernai važiavom iš Palangos link Kreingos į kažkokią kavinę su gyvunėliais, paukščiais, žaidimų aikštelėmis vaikams. Vizualiai rasčiau, bet net nepamenu pavadinimo. Esant reikalui galėčiau sužinot. Tik norėjau pasakyt, kad vieta liuks su vaikais.
Atsakyti
Mums arciausiai yra Belmonto kriokliai, ten vaikams tikrai yra ka veikti ir dar Valakupiuose kavine prie Neries, nepamenu kaip vadinasi, ten kur I papludimys. Vaikams siokia tokia zaidimu aikstele...  [smiley=bud.gif]

Taigi, kad viskas prie vandens. Maniskis tuomet tik maudytis nori. O be to, pastoviai reikia ziureti, ar vienas nenuejo.  :o
Atsakyti
Dani, va Sventojoj irgi daznokai bunam - na ne atostogaut -dazniau tik siaip pavaikstinet - na dar neteko ten ragaut padoraus maisto :-[
Na, nesakau, gal as tikrai ispindejus gerokai,bet megstu gera maista  ;)
Palangoj irgi nelabai isivaizduoju, kur galima butu pasakyt-va tikrai buvo skanu..Mes ten labai megstam Anapili, bet ne valgyt, o tiesiog pasedet-alaus isgert, vakare koncertu paklausyt, na bet ten viskas gerokai padrengta, bochemiska, butent tau,Dani, kazin ar tiktu  ;)
Dar man asmeniskai nieko tie "Feliksai", bet irgi pagrinde del to, kad vakarais groja gyvi muzikantai(man priimtino stiliaus)
O va Klaipedoj labai skanu kinieciu restorane Taravos Anikes aikstej-ten man skaniausiais kinu maistas,kiek ragavau Lietuvoj...Dar patinka Klaipedoj kavine "Metu laikai" -labai tokia rami, atpalaiduojanti vieta ir maistas dazniausiai nieko wink.gif
Neringoj irgi su kaviniu virtuve reikalai prastoki, tikrai nieko (gero) negaleciau isskirt, siemet vien del to persigalvojau ten vaziuot -nesinori rizikuot savo skrandziu, o pati gamint, ypac per atostogas, nemegstu wink.gif
Atsakyti
Kaip gaila del Juozo virtuves :-/ :'( :'( Ten kazkada labai liuks buvo :-/
Dar labai smagu Kretingoje, Botanikos sode. Labai sauni aplinka.
Neutralai, patikslink ta "tarp Palangos - Kretingos", ne "Vienkiemis" vadinasi? Kelintas km mazdaug? Kas is pajurio, gal geriau zinos ??? ??? ;D
Atsakyti
Pasitikslinau, tikrai "Vienkiemis"  :P
Atsakyti
Taip,Dani, ten vadinasi "Vienkiemis" -grazi vieta, daug ivairiu atrakciju ir vaikams, ir suaugusiems, gerokai ramiau negu "Juoze", bet maistas, nu ka as zinau - pvz. saslykai buvo kazkokie pasildyti gal vakaryksciai, aplamai net ne ant ugnies kepti ir dar nesviezus :-[
Man ten neskanu..o gaila..
Atsakyti
Tas "Vienkiemis" visai prie Kretingos -jei vaziuoji is Palangos puses, sankryzoj iskart uz tilto (na pacioj Kretingos pradzioj)reik sukt i kaire, pravaziuoji gelezinkeli, kapines ir tada pirmas keliekas i desine, tada jau matosi is tolo.. biggrin.gif
Atsakyti
Man ten neskanu..o gaila..
Nežinau, bet dėl maisto ten priekaištų neturėjau. Kiek pamenu ne kaži kas, bet tikrai normalu. Bet aš daugiausia su vaiku po aikštelę daviausi, tad "pasportavus" gal ir kitaip atrodė  :P
Atsakyti
na net nezinau kur reiks eiti valgyti prie juros, buvom tai labai maistu nusivylem jau minejau.pernai sventojoj taip pat niekur padoraus maisto neradom, siemet palangoj irgi nieko gero gerai kad tik dienai buvom nuvaziave, planuojam liepa vaziuot ilgesniam laikui tai kur su pypliu reikes eiti valgyt net nezinau, baisu neapsinuodyt sad.gif
Atsakyti
AuraS, dekui uz info ;D
Palangoje kiek valgiau, tai skaniausia ir porcijos dideles buvo "Moliniame asotyje" Basanaviciaus g. ;D ;D Dar patiko "Felikse" Vytauto g., kur viesbucio apacioje, ten Latte gera, aplinka jauki.
O Niidoje kas girdeti? Shinshila, kas dar gerai zino, auuuuuuuuuu 8)
Atsakyti
Ma n irgi labai patiko "Bernelių užeigoj" prie Kauno. Ypač, kai vaikams ten tiek veiklos. Atsisėdi prie staliuko šalia vaikų žaidimų aikštelės ir nereikia lakstyti paskui, patys jie ten užsiima. Smagu, ir aptarnavimas patiko  :-*

Kretingoje žiemos sode taip pat nepakartojamas vaizdelis, bet manau, kad ten geriau važiuoti su vyresniais vaikais, kurie supranta daugiau. Su mažiukais galima pasivaikščioti, pažiūrėti augalėlių, bet jei atsisėsi pavalgyti tai priklauso nuo nauotaikos, jei gera, tai pasėdės ramiai ir pavalgys, o jei ne....

Bet šiaip ten tikrai verta apsilankyti, pasijunti tokioj geroj atmosferoj, gėlių oazėj. Aš, kai pati dievinu gėles, tai man ten be galo patiko  :-* :-* :-*
Atsakyti