Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

Man labai patinka kinu restoranai. Labiausiai - Rytai Naugarduko g. Nepatinkai kinu restoranas Labdariu g. - tokios neskanios "Voveraites" dar nesu valgius!
Taip pat klaikus kinieciai Akropolyje.
Visai skanu Vingriu g. kinieciuose, tik aplinka siaip sau. Taip pat Algirdo g. skanu ir Pas Juozapa esanciuose kinieciuose. Priesais Seima irgi nieko.
Labai patinka restoranas "Meksika" Algirdo g. - labai puiki aplinka, skanus, idomus patiekalai.
Labai fainas "Markus & Co", labai skanus kepsniai.
Kaukazo belaisve Traku g. labai nepatiko. Saslyko ant juoko, dar kazkoks kvapas nuo jo neaiskus brrrr....
Na, Cili picos tai visur skanu, net namie, kai uzsisakai smile.gif
Atsakyti
Užvakar su vyru sventem odines vestuves, nuejom i kinieciu restorana Labdariu g. "Rytu perlas". NEREKOMENDUOJU. Joks ten ne perlas, greiciau zvyras. Aptarnavimas klaikus, ryzius as namie simta kart skaniau issivirciau, aplinka irgi pobaise. Mes ten buvom tik dviese, daaugiau lankytoju  [smiley=000064.gif]. Atnese musu uzsakyma ir susedo visi padavejai ir barmenai ir virejai prie kito staliuko ir pradejo gerti, rusiska popsa leisti, ir visaip kitaip linksmintis. O kai uzejo porele, tai vienas padavejas juos isgrugo lauk, sakydamas, kad virtuve jau nedirba. Neikt ten.
Atsakyti
[smiley=000021.gif] [smiley=000021.gif]O kas žinot kur Kaune galima nueiti, kad vasarą nelindėti kavinės viduje ir kad mašinos pro šoną nezystų važiuodamos. [smiley=000021.gif]
Atsakyti
perlas". NEREKOMENDUOJU. Joks ten ne perlas, greiciau zvyras.

[smiley=smiley1.gif]  [smiley=smiley1.gif]  [smiley=smiley1.gif]
oi prajuokinai negaliu  [smiley=smiley1.gif]
Ale 100% sutinku.
Tik nesuprantu, kaip mano vienai draugei Labdariu g. kinieciai gali buti patys nuostabiausi  ???
Atsakyti
Kazkada uzejome i Jaksto g. esancius pigius kiniecius (kazkas parekomendavo tongue.gif), tai vyras po kiekvienos atnestos maisto porcijos, norejo ta lekste virejui ant galvos uzdeti[img]http://www.mainzelahr.de/smile/boese/smileys26.gif[/img] Neiskentes net i virtuve nuejo, papasakoti kaip verdami birus ryziai, nes atnese tipo plastelinas ohmy.gif Na nejuokinga buvo..  :-/

Markus&Co labai rekomenduoju, ten visada buvo patys geriausi steikai, o ir kiti patiekalai saunus, ypac blyneliai su krevetemis.
Labai patiko atnaujinta Cili picerija Mindaugo Maximoje ;D Jaukiai padare.
Atsakyti
Kas ilsesis Nidoje ir bus pasiilges kinieciu virtuves, tai rekomenduoju tikrai neblogus kiniecius Taikos g. einant i pliaza, t.y. ten kur autobusu ir masinu stovejimo aikstele esanti ant kalno, uz naujosios baznycios. Vakar su draugais neblogai pasedejome, daug ka uzsisakeme, ir tikrai visi patiekalai buvo puikus, be priekaistu. Kazkas buvo nepatenikintas ju latte, jos negeriau, bet patiekalai, ypac sriubos, tikrai super niam ;D
Atsakyti
Dani, as geriau Latte su sugizusiu pienu, baisiai neskani buvo. Nors tu man tada sakei kad ten ir siaip prastas maistas.
Atsakyti
[smiley=000021.gif] [smiley=000021.gif]O kas žinot kur Kaune galima nueiti, kad vasarą nelindėti kavinės viduje ir kad mašinos pro šoną nezystų važiuodamos. [smiley=000021.gif]

kažkada prieš keletą metų mėgom pasėdėti kavinėje centre-berods mickevičiaus gatvėj Metų laikai... ten uždaras kiemas lauke...
Ko nerekomenduočiau tai PIZZA ARENA...laisvės alėjoj... kažkada dar žiemą buvom užsukę-apačioj grynas tvartas, rūkoma, jaunimėlis žalias triukšmauja.... dabar teko būti lauke ir suvalgyti picą.... bet daugiau prisiekiau ten kojos nekelti... pica neskani, apie padažus prie jos jau net nekalbu-atneša vieną-kurį pasirenki-aštrų-kuriame čili pipirai ir kažkokia pavandenijusi pomidorų pasta.... arba švelnų, kuriame importinis majonezas su lašeliu kečiupo... sanitarinių požiūriu irgi šlykštu... atėjo, paėmė popierinę panaudotą servetėlę iš lėkštės ir nuvalė pridrabstytą kečiupą nuo stalo...  :-X  nu vienu žodžiu pasibaisėjau....
Atsakyti

As irgi buvau ten uzsukusi pora kartu-jega,geriau nei pas Juoza!elabai prisimenu pavadinima,bet,atrodo,"Vienkiemis".

Mes vakar apsilankem Vienkiemi. Apklinka 10 balu, su vaikais verta nuvaziuot. Bet aptarnavimas ir virtuve mums nepatiko. Mes buvom penkiese. Uzsisakem skirtingus patiekalus. Pirmiausia atnese man. Visi ziurejo kaip as valgau ;D Po to atnese mano vyrui, kai jis pavalge nese likusiuems. Maistas atsales. Tiesa, mano mamos sonkauliai karsti buvo, bet bulves vistiek saltos. Isvada: uzteks isgert alaus ar kavos ir padukti su vaikais (daug supyniu, iv. pauksteliu) arba uzsisakyti ta pati patiekala visiems wink.gif
Atsakyti
Siandien buvom Belmonte. Man tai viena graziausiu vietu Vilniuje...Kadangi sia vasara ten buvau pirma karta, daug kas maloniai nustebino - nuo praejusiu metu nepalyginamai graziau sutvarkyta aplinka, daugiau erdves, nauji tilteliai, kanalai, daugiau atrakcionu vaikams...
Atsakyti
Ir dar...
Atsakyti
Na ir man teko šiemet apsilankyti Vienkeimyje. fantastiška...man daug fainiau nei pas JUOZAPĄ...  O ir maistas tikrai buvo geras-ir karštas ir kokybiškas, greit paruoštas, tik vat širšės užkniso, bet dabar jų visur pilna....

O vat vakar buvom GRŪTO parke... tikėjausi kažko sausesnio... bet tikrai buvau labai nustebinta, nes ten radau: pusę zoologijos sodo, pusę atrakcionų parko (nemokamai), nebrangią ir malonią kavinukę, kurioje tikrai geras maistas, kurio gali rasti ir mažiems ir dideliems, ir svarbiausia, kol tu geri alų ar degtinę iš daugiabriaunės stiklinės, užkasdamas kilkom su svogūnu ir duona iš metalinės lėkštelės-vaikai šalia gali duotis po tas atrakcijas-jokio pavojaus, kad kur nugrybaus.... Dar puiki gamta su tikrai gražiai sutvarkyta aplinka ir skulptūromis...  Suaugusiam bilietas 5lt, vaikams iki 5m-nemokamai, vyresniems-2lt įėjimas ir dar 5lt, jei nori fotikui leidimo... Na nežinau kaip kitiems, bet man labai patiko-rekomenduoju varyti ten su įvairaus amžiaus vaikais, tik vat savaitgaliais jaučiu labi daug žmonių turėtų būti...  :-/
Atsakyti