O as taisau rubelius, jei kam reiketu

QUOTE(Sisi @ 2007 10 29, 09:36)
gal galima butu maždaug kurioje vietoje tu randiesi sužinoti?
QUOTE(džomilia @ 2007 10 29, 20:25)
Sirocco, o kodel klausi apie lauko trasas? Siaip kasdieninis mano darbas yra susijes su vidaus komunikacijomis, bet yra teke kazkiek projektuoti ir lauko vandentieki bei sildyma
Na projektuoju individualius gyvenamus namus ir dažnai reikia lauko vandentiekio ir nuotekų projektų

As tai taip pat is tu, kurios mezga, neria pagal uzsakymus. Kol dirbau normaliai tai buvo papildomas darbelis ir uzsakymu nesiimdavau labai daug, bet reiks plesti apimtis, nes jaus dekrete,o ir sededama su vaiku megzti galesiu (tik jau cia bus matyt ar cia bus pagrindinis darbas ar vel teks vienu kitu darbeliu tenkintis, aip jau mazius leis)
QUOTE(I-K-J @ 2007 11 06, 14:35)
As tai taip pat is tu, kurios mezga, neria pagal uzsakymus. Kol dirbau normaliai tai buvo papildomas darbelis ir uzsakymu nesiimdavau labai daug, bet reiks plesti apimtis, nes jaus dekrete,o ir sededama su vaiku megzti galesiu (tik jau cia bus matyt ar cia bus pagrindinis darbas ar vel teks vienu kitu darbeliu tenkintis, aip jau mazius leis)
O kuriame tu mieste?
dar namuose sedziu, bet jau kuriu ateities planus, kaip po darbelio rimtesnio dar uzsidirbti, noriu kursus manikiurininkes pabaigti, tik nezinau ar verta? ar jums uztenka laiko su vaiku pabendrauti?
QUOTE(ritmetelis @ 2007 11 10, 16:49)
dar namuose sedziu, bet jau kuriu ateities planus, kaip po darbelio rimtesnio dar uzsidirbti, noriu kursus manikiurininkes pabaigti, tik nezinau ar verta? ar jums uztenka laiko su vaiku pabendrauti?
Aha, man irgi įdomu, ar įmanoma gimus vaikučiui dar kažkiek pasidarbuoti namie. Kad ir leliukui pakankamai dėmesio būtų, ir vyrui, ir dar darbui laiko kad liktų

QUOTE(karolyt* @ 2007 11 04, 17:43)
As taipat esu Oriflame konsultante is Vilniaus[fabijoniskiu].!
Galiu jus uzregistruoti dirbti,arba tiesiog galite
nusipirkti is manes prekiu.!
lauksiu zinuciu i AZ!
Karolina.

Galiu jus uzregistruoti dirbti,arba tiesiog galite
nusipirkti is manes prekiu.!

lauksiu zinuciu i AZ!

Karolina.

O siaip tai namuose turiu namudini darzeli