Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

O as taisau rubelius, jei kam reiketu 4u.gif
Atsakyti
Sirocco, o kodel klausi apie lauko trasas? Siaip kasdieninis mano darbas yra susijes su vidaus komunikacijomis, bet yra teke kazkiek projektuoti ir lauko vandentieki bei sildyma
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2007 10 29, 09:36)
O as taisau rubelius, jei kam reiketu 4u.gif

gal galima butu maždaug kurioje vietoje tu randiesi sužinoti?
Atsakyti
QUOTE(džomilia @ 2007 10 29, 20:25)
Sirocco, o kodel klausi apie lauko trasas? Siaip kasdieninis mano darbas yra susijes su vidaus komunikacijomis, bet yra teke kazkiek projektuoti ir lauko vandentieki bei sildyma

Na projektuoju individualius gyvenamus namus ir dažnai reikia lauko vandentiekio ir nuotekų projektų ax.gif
Atsakyti
Aš mokau vaikiukus skambinti pianinu (savo arba jų namučiuose) 4u.gif
Atsakyti
O as dirbu ORIFLAME kompanijoje...
Kolkas labai viskas patinka ir uzsidirbu nemaziau.... Galima uzdirbti ir kokius tris minimalius atlyginimus... tongue.gif smile.gif Jokiu dideliu investiciju nereikia.. biggrin.gif ax.gif
Jei kas noretu pabandyti, ar turi kokiu klausimu tai rasykite artistic@super.lt
Pasistenksiu padeti.. cool.gif
Atsakyti
As taipat esu Oriflame konsultante is Vilniaus[fabijoniskiu].! bigsmile.gif
Galiu jus uzregistruoti dirbti,arba tiesiog galite
nusipirkti is manes prekiu.! bigsmile.gif
lauksiu zinuciu i AZ! 4u.gif

Karolina.
Atsakyti
As tai taip pat is tu, kurios mezga, neria pagal uzsakymus. Kol dirbau normaliai tai buvo papildomas darbelis ir uzsakymu nesiimdavau labai daug, bet reiks plesti apimtis, nes jaus dekrete,o ir sededama su vaiku megzti galesiu (tik jau cia bus matyt ar cia bus pagrindinis darbas ar vel teks vienu kitu darbeliu tenkintis, aip jau mazius leis)
Atsakyti
QUOTE(I-K-J @ 2007 11 06, 14:35)
As tai taip pat is tu, kurios mezga, neria pagal uzsakymus. Kol dirbau normaliai tai buvo papildomas darbelis ir uzsakymu nesiimdavau labai daug, bet reiks plesti apimtis, nes jaus dekrete,o  ir sededama su vaiku megzti galesiu (tik jau cia bus matyt ar cia bus pagrindinis darbas ar vel teks vienu kitu darbeliu tenkintis, aip jau mazius leis)

O kuriame tu mieste?
Atsakyti
dar namuose sedziu, bet jau kuriu ateities planus, kaip po darbelio rimtesnio dar uzsidirbti, noriu kursus manikiurininkes pabaigti, tik nezinau ar verta? ar jums uztenka laiko su vaiku pabendrauti?
Atsakyti
QUOTE(ritmetelis @ 2007 11 10, 16:49)
dar namuose sedziu, bet jau kuriu ateities planus, kaip po darbelio rimtesnio dar uzsidirbti, noriu kursus manikiurininkes pabaigti, tik nezinau ar verta? ar jums uztenka laiko su vaiku pabendrauti?

Aha, man irgi įdomu, ar įmanoma gimus vaikučiui dar kažkiek pasidarbuoti namie. Kad ir leliukui pakankamai dėmesio būtų, ir vyrui, ir dar darbui laiko kad liktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2007 11 04, 17:43)
As taipat esu Oriflame konsultante is Vilniaus[fabijoniskiu].! bigsmile.gif
Galiu jus uzregistruoti dirbti,arba tiesiog galite
nusipirkti is manes prekiu.! bigsmile.gif
lauksiu zinuciu i AZ! 4u.gif

Karolina.

drinks_cheers.gif reiktu prekiu ax.gif

O siaip tai namuose turiu namudini darzeli smile.gif priziuriu vaikiucius, smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 10 lapkričio 2007 - 17:26