Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(sirocco @ 2007 11 10, 17:33)
Aha, man irgi įdomu, ar įmanoma gimus vaikučiui dar kažkiek pasidarbuoti namie. Kad ir leliukui pakankamai dėmesio būtų, ir vyrui, ir dar darbui laiko kad liktų g.gif

o vyrui kiek metu, kad ji reikia priziuret? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 11 10, 18:43)
o vyrui kiek metu, kad ji reikia priziuret? g.gif  lotuliukas.gif

Na vakarienę vyrui irgi vadinu priežiūra lotuliukas.gif
Atsakyti
aš vakarais ir savaitgaliais dirbu jau mėnuo., Ir visai nieko..
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2007 11 11, 23:07)
aš vakarais ir savaitgaliais dirbu jau mėnuo., Ir visai nieko..

o ka dirbi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2007 10 26, 22:18)
Oi, kad būtum Klaipėdoj, iš paskutinių kapeikų tau duočiau darbelio..Pati neapsidirbu savo troboj, nebespėju jau, nes....turiu tiek papildomo darbo kad jau baltos dienos nematau...Ir  thumbup.gif  ir  verysad.gif ..

As is Klaipedos ir tikrai noreciau papildomo darbo. anksciau dirbau valymo imonej neoficialiai, bet jie bankrutavo sad.gif tai dabar maziu auginu , bet norisi padirbeti...
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2007 11 12, 17:46)
o ka dirbi? ax.gif

laisvu laiku dirbu interviuotoja. thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai masažuoju žmones laisvu laiku thumbup.gif
Atsakyti
O as laisvalaikiu platinu Avon kosmetika ir taisau drabuzius, teikiu visokias smulkias siuvimo paslaugeles 4u.gif
Atsakyti
As esu lituanistė smile.gif Redaguoju įvairius tekstus, individualiai mokau lietuvių kalbos. Galiu rinkti tekstus kompiuteriu lietuvių ir vokiečių kalbomis thumbup.gif
Atsakyti
nium as tai platinu avon kosmetika... tai toks mano papildomas darbelis, taciau savaitgaliais bunu laisva, todel dar bandau susirasti koki darbeli priziureti vaikucius ar Kaune kokioj bazej prie rubu dirbti...
Atsakyti
o as noreciau vakarais ar savaitgaliais darbelio.Lygintojos,skalbejos, valytojos, pakuotojos ir pan.
Ir vis nieko nerandu.........
Atsakyti
Aš papildomai dirbu pas pacientę namuose ir esu Oriflame konsultantė. tai pinigėlių ir iš ten ir iš ten jaučiu thumbup.gif
Atsakyti