Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 28, 07:52)
neturiu nei noro, nei laiko tusciai aiskinti gyvenimo tiesas visiems is eiles... Visu pirma reikia gerai pazinti save ir pasitiketi savimi. Jeigu jau sugebejau dirbti ir mokytis nuo 16 metu, matyt ir su vaiku bei savo megstama veikla tikrai istengsiu susitvarkyti. Nereikia visu matuoti pagal viena silpnumo etalona  doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Man labai patinka , kad tu optimistė, o tada ir padaryti galima daug daugiau.Kai kurios dar nesusidūrę su sunkumais save nuteikia, kad nieko nespės ir nepadarys....... Taigitechnikos amžius, o dar pampersai...., tikrai visiškai sutinku su tavim, kad auginti vaiką dar ne pasaulio pabaiga. thumbup.gif drinks_cheers.gif Norėsi visur suspėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2007 11 28, 10:34)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Man labai patinka , kad tu optimistė, o tada ir padaryti galima daug daugiau.Kai kurios dar nesusidūrę su sunkumais save nuteikia, kad nieko nespės ir nepadarys....... Taigitechnikos amžius, o dar pampersai...., tikrai visiškai sutinku su tavim, kad auginti  vaiką dar ne pasaulio pabaiga. thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Norėsi visur suspėsi  mirksiukas.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif thumbup.gif na va, nors viena panasia nuomone sutikau. Is tiesu, jeigu save nuteiksi vien blogom emocijom, tai ir bus taip... Visada stengiuosi nenukabinti nosies, taip viskas lengviau sekasi. Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2007 11 28, 09:34)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Man labai patinka , kad tu optimistė, o tada ir padaryti galima daug daugiau.Kai kurios dar nesusidūrę su sunkumais save nuteikia, kad nieko nespės ir nepadarys....... Taigitechnikos amžius, o dar pampersai...., tikrai visiškai sutinku su tavim, kad auginti  vaiką dar ne pasaulio pabaiga. thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Norėsi visur suspėsi  mirksiukas.gif

Sutinku visu 100 proc. drinks_cheers.gif . Jei tik yra noras ir zinai kaip uzdirbt pinigeliu, rasi ir to laiko. Tegu namie bus didesnis bardakas, rubu nelygintu kruva, bet man paciai nuo buities labai smagu atitrukti ir dar uzsidirbti pinigeliu.
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 28, 07:52)
neturiu nei noro, nei laiko tusciai aiskinti gyvenimo tiesas visiems is eiles... Visu pirma reikia gerai pazinti save ir pasitiketi savimi. Jeigu jau sugebejau dirbti ir mokytis nuo 16 metu, matyt ir su vaiku bei savo megstama veikla tikrai istengsiu susitvarkyti. Nereikia visu matuoti pagal viena silpnumo etalona  doh.gif

malačius drinks_cheers.gif visiškai sutinku,nors dar nei turiu savų vaikų, nei planuoju artimiausiu metu, bet pati irgi dirbu nuo 16 metų, taigi ir dirbau ir mokiausi, šunų turiu krūvą tai manau, kad čia panašiai kaip su mažu vaiku, visur lipa viską graužia verčia ir ant rankų vienas per kitą braunasi ir vedžioti reikia ir pan............. O kai VU magistrą baiginėjau, tai ir dirbau ir apdailą "dariau" ( MB nuo skambučio iki skambučio turėjo darbe sėdėti, taigi visus reikalus su statybininkais ir medžiagų rinkimas bei tiekimas teko man), be to dar pas uošvienę gyvenom, tai ir bardako namie negalėjau sau leisti rolleyes.gif žodžiu kai tik noro yra, tai ir laiko ir jėgų viskam užtenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 11 20, 09:56)
'Laisvu laiku' - tai kelias valandas naktimis tarpuose tarp žindymų ir supimų ir porą valandų per dieną, kai mažylis pagaliau užmigs pietų miegelio  tongue.gif  cool.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 22, 16:45)
Nieko cia juokingo, jeigu noras yra galimybes atsiras visuomet. Tik lepunelems viskas sunku: skalbenke sukasi, indaplove indus sveicia, vaikas i pampersus "deda", bobute dar pasupa ta vaika ir vistiek sunku  lotuliukas.gif As gi nesakau, kad is gimdymo namu i darbus leksiu, bet po kokiu 4-5 menesiuku laisvai. Antraip gresia naminis atbukimas.  doh.gif

Va, ruta_zalia, kiek čia daug diskusijų dėl tavo požiūrio užvirė biggrin.gif ..
Šaunu jeigu tau to optimizmo ir jėgų užteks gimus mažyliui, taip, kaip dabar jo turi.. bet žinok, kad kūdikio gimimas tiesiog ima ir apverčia tavo visą pasaulį aukštyn kojom. Kol laukiesi, o dar ir nėštumas eina lengva vaga - gali svajoti ir laisvą laiką skirstyti, bet vėliau gali būti su tuo sunkiau.. Va kaip flight rašo (o aš jai visai pritariu) - to laisvo laiko, gimus mažyliui, tikrai labai nedaug.. rūpestis mažyliu kartais atima visą laiką, o kur dar pačios poilsis? Aš asmeniškai kartais neturėdavau laiko vakare net ir su pargrįžusiu vyru paplepėti, nes griūdavau kaip malka - tiesiog žinodavau, kad naktį bus sunkus laikas, vartymasis su mažium nuo šono ant šono, pampių keitimas ir t.t. Dieną, pamaitinus ir užmigdžius, vos randi laiko prisėsti pavalgyti.. na, jeigu MB nereiklus ir pats moka šemininkauti - susimaišys kokio maistelio pats vakare.. O kur tvarka dar namuose? Beje, kaip suprantu, kokia indaplovė ir skalbiankė tau ne draugės g.gif ? Tai teks pačiai su skalbiniais ir indais bendrauti..
Taip, kad bent jau aš pradėjau atsipūsti tik mažiui suėjus 1,5 metų.. tada ir veiklos pritrūko smile.gif
Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2007 12 02, 16:00)
Va, ruta_zalia, kiek čia daug diskusijų dėl tavo požiūrio užvirė  biggrin.gif ..
Šaunu jeigu tau to optimizmo ir jėgų užteks gimus mažyliui, taip, kaip dabar jo turi.. bet žinok, kad kūdikio gimimas tiesiog ima ir apverčia tavo visą pasaulį aukštyn kojom. Kol laukiesi, o dar ir nėštumas eina lengva vaga - gali svajoti ir laisvą laiką skirstyti, bet vėliau gali būti su tuo sunkiau.. Va kaip flight rašo (o aš jai visai pritariu) - to laisvo laiko, gimus mažyliui, tikrai labai nedaug.. rūpestis mažyliu kartais atima visą laiką, o kur dar pačios poilsis? Aš asmeniškai kartais neturėdavau laiko vakare net ir su pargrįžusiu vyru paplepėti, nes griūdavau kaip malka - tiesiog žinodavau, kad naktį bus sunkus laikas, vartymasis su mažium nuo šono ant šono, pampių keitimas ir t.t. Dieną, pamaitinus ir užmigdžius, vos randi laiko prisėsti pavalgyti.. na, jeigu MB nereiklus ir pats moka šemininkauti - susimaišys kokio maistelio pats vakare.. O kur tvarka dar namuose? Beje, kaip suprantu, kokia indaplovė ir skalbiankė tau ne draugės  g.gif ? Tai teks pačiai su skalbiniais ir indais bendrauti..
Taip, kad bent jau aš pradėjau atsipūsti tik mažiui suėjus 1,5 metų.. tada ir veiklos pritrūko  smile.gif
Sėkmės tau  4u.gif

Viskas priklauso no to, koks bus vaikas. Mano pirmasis buvo reksnys nuo pat gimimo. Tai nuo ranku ir nenulipdavo, atsikvepdavau kai tik uzmigdavo, o ir miegot diena pradejo geriau nuo 6 menesiu. O vat mazasis visiska priesingybe: ant ranku esu migdziusi vos keleta kartu, vaikas labai ramus, verkia tik kai nori valgyti, miegoti ar buna prisikroves i pamperi. Buvo toks sudetingesnis periodas nuo 3 men iki 6 men kai blogai miegojo naktimis, bet dabar nakti keliasi tik viena karta, diena miega 3 kartus, vakare uzmiega 9 val., todel jei tik noriu, galiu uzsiimti ir papildomais darbeliais smile.gif .
Atsakyti
aš neseniai pradėjau užsiimti papildomais darbeliais, tai tik pradžia, bet mano darbas yra - dizainas, o hobi - įvairūs montažai, grafikos darbai.... smagu, kai už hobi dar gauni šiek tiek užsidirbti.
Atsakyti
as fotografuoju vaikus ir ne tik , beje ne taip lengvai viskas apie 10tuk. (jei neklystu)reikejo idet , bet ...
o pries tai dariau montazus kaip arminux biggrin.gif
vis pinigelis
Atsakyti
www.spect.lt reikia kaunieciu (nors ne tik) 4u.gif laisvas grafikas... dinamiskas darbas. Rasykit man i AZ arba registruokites puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2007 11 28, 09:34)
Kai kurios dar nesusidūrę su sunkumais save nuteikia, kad nieko nespės ir nepadarys....... Taigitechnikos amžius, o dar pampersai...., tikrai visiškai sutinku su tavim, kad auginti  vaiką dar ne pasaulio pabaiga. thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Norėsi visur suspėsi  mirksiukas.gif

Tas tiesa, labai norint viskas įmanoma. Ir viskas turi savo kainą.
Mane tik privertė šyptelėti tas "laisvu laiku" - tarsi gimus vaikui tą laisvalaikį rieškučiomis semtume smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 05 gruodžio 2007 - 20:39
QUOTE(future @ 2007 12 03, 12:02)
Buvo toks sudetingesnis periodas nuo 3 men iki 6 men kai blogai miegojo naktimis, bet dabar nakti keliasi tik viena karta, diena miega 3 kartus, vakare uzmiega 9 val., todel jei tik noriu, galiu uzsiimti ir papildomais darbeliais  smile.gif .

Luktelk, tuoj pradės ropoti, stotis, eiti, vos spėsi gaudyt, miegos kartą, geriausiu atveju - du kartus dienoje, o dar prasidės rimtas primaitinimas, visokios šviežios daržovių-mėsyčių košytės kasdien mirksiukas.gif Aš su mažąja iki 6 mėnesių irgi kaifavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 12 05, 21:48)
Luktelk, tuoj pradės ropoti, stotis, eiti, vos spėsi gaudyt, miegos kartą, geriausiu atveju - du kartus  dienoje, o dar prasidės rimtas primaitinimas, visokios šviežios daržovių-mėsyčių košytės kasdien  mirksiukas.gif  Aš su mažąja iki 6 mėnesių irgi kaifavau  smile.gif

Mums jau 8 men., sliauzioti mes jau bandom, koses valgom 3 kartus per diena ir vis dar miegam stabiliai 3 kartus ax.gif . Ir viska spejam: ir i lauka isbegt, ir padirbet, ir i masazus nuvaziuot, ir namie valgyt pasidaryt. Idomu kiek jus tam papildomam darbui skiriate laiko? Man uztenka 2-3 val. per diena savo darbeliams skirti.
Atsakyti