QUOTE(flight @ 2007 11 20, 09:56)
'Laisvu laiku' - tai kelias valandas naktimis tarpuose tarp žindymų ir supimų ir porą valandų per dieną, kai mažylis pagaliau užmigs pietų miegelio
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 22, 16:45)
Nieko cia juokingo, jeigu noras yra galimybes atsiras visuomet. Tik lepunelems viskas sunku: skalbenke sukasi, indaplove indus sveicia, vaikas i pampersus "deda", bobute dar pasupa ta vaika ir vistiek sunku

As gi nesakau, kad is gimdymo namu i darbus leksiu, bet po kokiu 4-5 menesiuku laisvai. Antraip gresia naminis atbukimas.
Va,
ruta_zalia, kiek čia daug diskusijų dėl tavo požiūrio užvirė

..
Šaunu jeigu tau to optimizmo ir
jėgų užteks gimus mažyliui, taip, kaip dabar jo turi.. bet žinok, kad kūdikio gimimas tiesiog ima ir apverčia tavo visą pasaulį aukštyn kojom. Kol laukiesi, o dar ir nėštumas eina lengva vaga - gali svajoti ir laisvą laiką skirstyti, bet vėliau gali būti su tuo sunkiau.. Va kaip
flight rašo (o aš jai visai pritariu) - to laisvo laiko, gimus mažyliui, tikrai labai nedaug.. rūpestis mažyliu kartais atima visą laiką, o kur dar pačios poilsis? Aš asmeniškai kartais neturėdavau laiko vakare net ir su pargrįžusiu vyru paplepėti, nes griūdavau kaip malka - tiesiog žinodavau, kad naktį bus sunkus laikas, vartymasis su mažium nuo šono ant šono, pampių keitimas ir t.t. Dieną, pamaitinus ir užmigdžius, vos randi laiko prisėsti pavalgyti.. na, jeigu MB nereiklus ir pats moka šemininkauti - susimaišys kokio maistelio pats vakare.. O kur tvarka dar namuose? Beje, kaip suprantu, kokia indaplovė ir skalbiankė tau ne draugės

? Tai teks pačiai su skalbiniais ir indais bendrauti..
Taip, kad bent jau aš pradėjau atsipūsti tik mažiui suėjus 1,5 metų.. tada ir veiklos pritrūko
Sėkmės tau