Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(ruta_zalia @ 2007 12 07, 14:04)
tai kai daug laiko moterys skiria tokioms nesamonems, tai nelieka laiko ir jegu papildomiems pinigingiems darbeliams  lotuliukas.gif Va ir visa formule  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu
bet jei ka ir darytu , reikia dar marketingo pagrindu , bigsmile.gif bigsmile.gif ta savo preke isiulyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 07, 14:11)
drinks_cheers.gif pritariu
bet jei ka ir darytu , reikia dar marketingo pagrindu ,  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ta savo preke isiulyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mastau.gif

Kokiu dar marketingo pagrindu g.gif ? Reikia tik tikslo ir noro ji igyvendinti. Jeigu tik verksi ir lauksi, kad kas atnes, tai tikrai nieko gero nebus. Pinigai is dangaus nekrenta, juos reikia uzdirbti: tam, kad galetum tureti savo nama, tam kad galetum tureti masina, kad galetum keliauti, kad galetum savo pomegiams skirti, kad galu gale, kad nereiketu parduotuvej centus skaiciuoti.
Atsakyti
QUOTE(future @ 2007 12 07, 14:26)
Reikia tik tikslo ir noro ji igyvendinti.

aisku, mirksiukas.gif
beje tapo populiarus rankdarbiai , rode laida kazkokia kur senyvo amziaus zmones tiek uzsakymu sulaukia thumbup.gif va tau ir pensija maza 4u.gif
Atsakyti
Mano drauge, kuri dabar yra mamyte nestuke.gif pasakojo, kad jos pazystama versliuka atidare. Namuose augindama savo leliukas atidare darzeli smile.gif priziuri svetimus vaikus, kadangi ima uz vaika maziau nei paprasta aukle, tai klienturos nestinga, o pati susirenka nemazai nes vaiku 4-5 yra...
assa.gif
Atsakyti
QUOTE(audra13 @ 2007 12 10, 11:43)
Mano drauge, kuri dabar yra mamyte nestuke.gif  pasakojo, kad jos pazystama versliuka atidare.  Namuose augindama savo leliukas atidare darzeli smile.gif priziuri svetimus vaikus, kadangi ima uz vaika maziau nei paprasta aukle, tai klienturos nestinga, o pati susirenka nemazai nes vaiku 4-5 yra...
  assa.gif

Gal ir neblogas budas uzsidirbti, bet as esu uz valstybinius darzelius. Jei tik vaikas jau gali eiti i darzeli, tai tegu ir eina. Vienintelis valstybinio darzelio trukumas - prastas maistas. Daugiau nusiskundimu tikrai neturiu. Ir veiklos visokios jiems ten pakanka ir visokiu uzsiemimu vyksta ir t.t.
Atsakyti
blush2.gif Ai, sumąsčiau čia tokią kalėdinę idėją... Tik nevisai savo piniginei... Ketinau už uždirbtus pinigėlius pampersų be tėvelių likusiems leliukams Kalėdų proga nupirkti ax.gif . Tai va, http://public.fotki....aldins-dovanos/ galit užsukt, pažiūrėt - gal kas patiks, gal pati idėja sudomins ir irgi pamėginsit blush2.gif
Atsakyti
sveikos. mano veikla-konsultuoti žmones sveikos mitybos klausimais. pati pradėjau maitintis ir numečiau 25 kg po gimdymo per tris mėnesius. o dabar kitiems sudarant programas, galima užsidirbti 25 ar daugiau procentų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2007 12 10, 22:39)
sveikos. mano veikla-konsultuoti žmones sveikos mitybos klausimais. pati pradėjau maitintis ir numečiau 25 kg po gimdymo per tris mėnesius. o dabar kitiems sudarant programas, galima užsidirbti 25 ar daugiau procentų thumbup.gif

Papasakok placiau, kur emei ziniu? Ejai i seminarus ar pati ieskojaisi literaturos? Klausiu nes labai noriu 5 kg numesti ir zinau ka reikia daryt tik valios neuztenka.. smile.gif
Atsakyti
Mano mažutei dar nė 2 mėn. nėra, bet aš jau pradedu galvoti apie kokį nors darbelį namuose, tik dar konkrečiai nelabai žianau kas tai galėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(audra13 @ 2007 12 11, 11:06)
Papasakok placiau, kur emei ziniu? Ejai i seminarus ar pati ieskojaisi literaturos? Klausiu nes labai noriu 5 kg numesti ir zinau ka reikia daryt tik valios neuztenka.. smile.gif

taip-ėjau į seminarus ir dabar kiekvieną antradienį vyksta konferencijos, apmokymai, dažniausiai net nereikia eiti iš namų-prisijungi per programas į vykstančią konferenciją thumbup.gif svarbiausia, kad nereikia laikytis alinančių dietų, tik truputį kainuoja-bet jei sveikata svarbiausia tikrai negaila bigsmile.gif
Papildyta:
o kalbant apie uždarbį-tikrai gali uždirbti kaip normaliame darbe, dažnai ir daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 10, 15:13)
Ketinau už uždirbtus pinigėlius pampersų be tėvelių likusiems leliukams Kalėdų proga nupirkti  ax.gif .

kokiu namu vaikams 4u.gif ??
Atsakyti
as dirbu pagrindiniam darbe puse etato arba 25 val. antra jau bunu namie kasdien , tai papildomai paemiau viena vaikuti priziureti savo namuose... neblogai moka uz valanda ,aisku, bunu dazniausiai nuo 16 val. iki 21 val. savaitgaliai laisvi... tai tarsi laisvi pinigeliai, kuriuos dedu i taupykle: kleionems, gimtadieniams bei visokioms sventems... thumbup.gif
tiesa, gyvenu ir dirbu ne LT nes is LT atlyginimu net maistui neuztekdavo.. g.gif ax.gif
anksciau dar mokiau savo namuose vaikus lietuviu kalbos-panasiai kaip korepetitore... bet dabar jau nespeju... ax.gif
Atsakyti