Kokiu dar marketingo pagrindu ? Reikia tik tikslo ir noro ji igyvendinti. Jeigu tik verksi ir lauksi, kad kas atnes, tai tikrai nieko gero nebus. Pinigai is dangaus nekrenta, juos reikia uzdirbti: tam, kad galetum tureti savo nama, tam kad galetum tureti masina, kad galetum keliauti, kad galetum savo pomegiams skirti, kad galu gale, kad nereiketu parduotuvej centus skaiciuoti.
Mano drauge, kuri dabar yra mamyte pasakojo, kad jos pazystama versliuka atidare. Namuose augindama savo leliukas atidare darzeli priziuri svetimus vaikus, kadangi ima uz vaika maziau nei paprasta aukle, tai klienturos nestinga, o pati susirenka nemazai nes vaiku 4-5 yra...
Mano drauge, kuri dabar yra mamyte pasakojo, kad jos pazystama versliuka atidare. Namuose augindama savo leliukas atidare darzeli priziuri svetimus vaikus, kadangi ima uz vaika maziau nei paprasta aukle, tai klienturos nestinga, o pati susirenka nemazai nes vaiku 4-5 yra...
Gal ir neblogas budas uzsidirbti, bet as esu uz valstybinius darzelius. Jei tik vaikas jau gali eiti i darzeli, tai tegu ir eina. Vienintelis valstybinio darzelio trukumas - prastas maistas. Daugiau nusiskundimu tikrai neturiu. Ir veiklos visokios jiems ten pakanka ir visokiu uzsiemimu vyksta ir t.t.
Ai, sumąsčiau čia tokią kalėdinę idėją... Tik nevisai savo piniginei... Ketinau už uždirbtus pinigėlius pampersų be tėvelių likusiems leliukams Kalėdų proga nupirkti . Tai va, http://public.fotki....aldins-dovanos/ galit užsukt, pažiūrėt - gal kas patiks, gal pati idėja sudomins ir irgi pamėginsit
Nuo visų juos uždengčiau širdim./ Juos labiau už gyvybę myliu. Tegu lieka tylia paslaptim, / Kokia kaina ramių jų naktų. VARDINĖS IR PRAKTIŠKOS DOVANĖLĖS
sveikos. mano veikla-konsultuoti žmones sveikos mitybos klausimais. pati pradėjau maitintis ir numečiau 25 kg po gimdymo per tris mėnesius. o dabar kitiems sudarant programas, galima užsidirbti 25 ar daugiau procentų
sveikos. mano veikla-konsultuoti žmones sveikos mitybos klausimais. pati pradėjau maitintis ir numečiau 25 kg po gimdymo per tris mėnesius. o dabar kitiems sudarant programas, galima užsidirbti 25 ar daugiau procentų
Papasakok placiau, kur emei ziniu? Ejai i seminarus ar pati ieskojaisi literaturos? Klausiu nes labai noriu 5 kg numesti ir zinau ka reikia daryt tik valios neuztenka..
Mano mažutei dar nė 2 mėn. nėra, bet aš jau pradedu galvoti apie kokį nors darbelį namuose, tik dar konkrečiai nelabai žianau kas tai galėtų būti.
"Gyvenimas nenuspėjamas, ir tai, kas buvo nemalonu, problematiška vakar, gali rytoj virsti labai naudinga pamoka. Galima klaidas vertinti kaip vilčių sudužimą. O galima nuspręsti, kad kiekviename minuse ieškosime ir surasime pliusą. Išmokite tokį pliusą matyti kiekviename minuse ir išmokinkite to savo vaikus. Gyvenimas, žinoma, nėra idealus, tačiau labai labai įdomus."
Papasakok placiau, kur emei ziniu? Ejai i seminarus ar pati ieskojaisi literaturos? Klausiu nes labai noriu 5 kg numesti ir zinau ka reikia daryt tik valios neuztenka..
taip-ėjau į seminarus ir dabar kiekvieną antradienį vyksta konferencijos, apmokymai, dažniausiai net nereikia eiti iš namų-prisijungi per programas į vykstančią konferenciją svarbiausia, kad nereikia laikytis alinančių dietų, tik truputį kainuoja-bet jei sveikata svarbiausia tikrai negaila Papildyta:
o kalbant apie uždarbį-tikrai gali uždirbti kaip normaliame darbe, dažnai ir daugiau
as dirbu pagrindiniam darbe puse etato arba 25 val. antra jau bunu namie kasdien , tai papildomai paemiau viena vaikuti priziureti savo namuose... neblogai moka uz valanda ,aisku, bunu dazniausiai nuo 16 val. iki 21 val. savaitgaliai laisvi... tai tarsi laisvi pinigeliai, kuriuos dedu i taupykle: kleionems, gimtadieniams bei visokioms sventems... tiesa, gyvenu ir dirbu ne LT nes is LT atlyginimu net maistui neuztekdavo.. anksciau dar mokiau savo namuose vaikus lietuviu kalbos-panasiai kaip korepetitore... bet dabar jau nespeju...