Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(Ulitka @ 2009 02 10, 11:35)
Kaip idomu...as daug laiko praleidziu prie kompo...vat tik su lietuviu kalba pas mane ne labai  verysad.gif  verysad.gif

Ulitka, gal nori pabandyti kosmetika parduoti? mirksiukas.gif as tai darau isdalinusi katalogus, o veliau visa likusi darba kompiuteriu atlieku - patarimai, uzsakymu priemimai ir darymai rolleyes.gif
Atsakyti
Moterys, merginos, dvi nemokamos registracijos jau rezervuotos! blink.gif Turiu dar pora - skubekit i az parasyti, nes tuoj nebeturesiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Visada dirbdavau kažką šalia pagrindinio darbo. Paradoksas: šiuo metu iš savo "pašalinio" darbo - pajamų gaunu 4 kart daugiau nei iš pagrindinio. lotuliukas.gif Va ką reiškia didelis noras ir užsispyrimas.
Atsakyti
QUOTE(metosas @ 2009 02 10, 00:01)
As galiu pasiulyti sioki toki darba mamoms turincioms siek tiek laisvo laiko per diena prie interneto. Paprasciausiai rasyti postus vienam visiskai naujam forume, buti moderatore, uz kiekviena posta galiu pasilyt apie 10ct, palyginimu 500 postu, susidaro 50lt, as panasiai tiek parasau per savaite besilankydamas forumuose,jei ka domintu

http://smagiai.lt/forum

Laba, mane tai sudomino, kaip čia galima būti prisijungti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 10, 21:00)
Visada dirbdavau kažką šalia pagrindinio darbo. Paradoksas: šiuo metu iš savo "pašalinio" darbo - pajamų gaunu 4 kart daugiau nei iš pagrindinio.  lotuliukas.gif Va ką reiškia didelis noras ir užsispyrimas.

Va, va, as irgi uzsikabinau - dabar dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 10, 22:00)
Visada dirbdavau kažką šalia pagrindinio darbo. Paradoksas: šiuo metu iš savo "pašalinio" darbo - pajamų gaunu 4 kart daugiau nei iš pagrindinio.  lotuliukas.gif Va ką reiškia didelis noras ir užsispyrimas.

Sutinku 100%- noras ir užsispyrimas kalnus verčia. Kai prieš penkerius metus tapau Oriflame konsultante, visi pažįstami ir net namiškiai iš manęs šaipėsi, atseit nerimtas verslas, nieko iš to neuždirbsi ir t.t. Taip įniršau, kad pasižadėjau sau- įrodysiu, kad tamstos neteisūs, kad ir ši veikla gali atnešti tikrai geras pajamas. Ir man pavyko- dabar esu labai patenkinta uždarbiu thumbup.gif Norit sužinot kaip man pavyko? Rašykit až- paaiškinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyO: 11 vasario 2009 - 10:16
QUOTE(LadyO @ 2009 02 11, 11:05)
Sutinku 100%- noras ir užsispyrimas kalnus verčia. Kai prieš penkerius metus tapau Oriflame konsultante, visi pažįstami ir net namiškiai iš manęs šaipėsi, atseit nerimtas verslas, nieko iš to neuždirbsi ir t.t. Tai įniršau, kad pasižadėjau sau- įrodysiu, kad tamstos neteisūs, kad ir ši veikla gali atnešti tikrai geras pajamas. Ir man pavyko- dabar esu labai patenkinta uždarbiu thumbup.gif Norit sužinot kaip man pavyko? Rašykit až- paaiškinsiu bigsmile.gif

taip, daug kam atrodo Oriflame nerimtas reikalas ar net i bankrota stumiantis...
bet taip nera! As dar neseniai cia darbuojuosi, bet matau dideles perspektyvas, patenkinta esu viskuo, ka gaunu ir kitiems rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 11, 12:09)
taip, daug kam atrodo Oriflame nerimtas reikalas ar net i bankrota stumiantis...
bet taip nera!

Ale gi pakeisk žmonių nusistatymą, kad gudrus doh.gif Dažniausiai neigiamai atsiliepia tie, kurie nenori nė piršto pajudint užtat kasdien rypuoja "vaje vaje, kur gi tie mano milijonai". Toks ne tik kad pats nieko nesiima, bet dar ir bent dvidešimčiai aplinkinių apskelbia, kad Oriflame (ar kt panaši sritis)- nerimta doh.gif
Atsakyti
Na ir man galit rašyti į až, pakonsultuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 02 11, 11:15)
Ale gi pakeisk žmonių nusistatymą, kad gudrus doh.gif Dažniausiai neigiamai atsiliepia tie, kurie nenori nė piršto pajudint užtat kasdien rypuoja "vaje vaje, kur gi tie mano milijonai". Toks ne tik kad pats nieko nesiima, bet dar ir bent dvidešimčiai aplinkinių apskelbia, kad Oriflame (ar kt panaši sritis)- nerimta doh.gif

ir, svarbiausia, kad bent pirma pabandytu, paskui kalbetu doh.gif as su kai kuriomis vietinemis bailiomis busimosiomis konsultantemis net taip dariau - leidau uzsakyti pora kartu prekes savo vardu ir pelna pasilikti sau. Kokios patenkintos, viena jau registruosis thumbup.gif pamate, kad TIKRAI galima uzsidirbti rolleyes.gif
as pati esu LABAI patenkinta Oriflame thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 11, 12:29)
kai kuriomis vietinemis bailiomis busimosiomis konsultantemis net taip dariau - leidau uzsakyti pora kartu prekes savo vardu ir pelna pasilikti sau.

thumbup.gif mikuotuke, ir aš tokį metodą naudoju, labai pasiteisina
Atsakyti
Tai va, mielosios, nedejuokite, kad truksta pinigu, neziurekite i viska pesimistiskai, kad is jusu niekas nieko nepirks ir t.t..
... O susisiekite su Mikuotuke ir LadyO!
Pamatysite, galima tureti savo versla be jokios rizikos ir savo uzdarbi!
laukiame jusu zinuciu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti