Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(dzoly @ 2009 01 12, 19:50)
Papildomas uzdarbis internete jau nebe naujiena. Siulau jums paprasta buda papildyti savo seimos biudzeta nuo keliasdesim iki keliu simtu USA doleriu per men. Zinoma tai nera didele suma, bet turint galvoje, kad tai papildomas uzdarbis, tai tikrai geras pasiulimas. Trumpai nupasakosiu kaip visa tai veikia. Uzekite i puslapi (  http://www.surfjunky.com/?r=dzoly ) uzsiregistruokites, tik butinai viska taisiklingai uzpildykit. Baigus registracija uzsukit i skilti "OPTIONS" ir skiltyje "MY PAYMENT INFORMACION" irasykit kokiu budu pageidaujate, kad su jumis butu atsiskaityta. Kai tai bus atlikta eikit i "EARN MONEY", uzdekite varnele ant "I AGREE" ir spustelkit ant pasirodziusio teksto, bus atidarytas naujas langas, kuriame kas keliolika sekundziu keisis tinklapiu reklama. DEMESIO!!! Sio lango neuzdarykite, reklamu nebutina ziureti, langa galit nuleisti i start menu juosta(minimize). Jums bus mokama uz laika praleista laikant atidarius ta langa su reklamom. Uz kiekviena val. jums bus mokama po 0.45 $, kuo ilgiau laikote atidaryta narsykles langa su reklama tuo daugiau pinigu uzdirbate. Reklamos nebutina ziureti, galite narsykles langa galite minimalizuoti, tik nepamirskite karts nuo karto patikrinti ar nepastrigo tinklas ir ar reklamuojami tinklapiai keiciasi kas keliolika sekundziu. Jei pakimba, paprasciausiai paspauskii narsykles BACK migtuka, viskas atsinaujins. Betkada galite patikrinti, kiek jau uzdirbote, meniu punkte "STATISTICS". Pinigai jusu pasirinktu budu (*reklama*, PayPal ir kt ) pervedami kas menesi. Pinigai tikrai realus ir yra pervedami i jusu sask. Taip uzdarbiauju 5 men, vidutiniskai uzdirbu apie 300$ per men. Viskas priklauso nuo jusu, kiek laiko laikysit atidaryta narsykles langa su tinklapiu reklamom, nemanyk kad neymanoma taip usidirbti kol nepabandai. Sekmes papildomai  thumbup.gif  smile.gif uzdarbiaujant smile.gif

Nu kazin tai tikrai tiesa? Nelabai suprantu angliskai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2006 08 03, 14:59)
ax.gif Tai niekas papildomai nebando uždarbiauti ??? ax.gif
aš maniau kad yra daug mamyčių kurios prižiūredamos savo vaikelius imasi papildomos veiklos  verysad.gif

Esu mama ir namų šeimininkė. Mano pajamos visai nedidelės. Pradėjau ieškotis papildomo darbo. Man tiko tik darbas namuose, nes neturėčiau kam palikti vaikučio. Suradau vieną pasiūlymą, apie kurį norėčiau papasakoti ir jums. Aišku, iškart nepatikėjau, bet pagalvojau, kad neturiu ko prarasti. Kaip sakoma : „ Kas nerizikuoja, tas negeria šampano“.
3 paprasti žingsniai užsidirbti pinigėlių:

1. Jei dar neturite , jums reikia atsidaryti saskaita bet kuriame Lietuvos banke.
2. Pirmiausia į I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt. Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykdzius , jus padarete paslauga , ir svarbiausia - tai visiskai legalu . Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate

1. LT857044000879616105

2. LT397300010091281398

3. LT547400012388523830

4. LT137044000727612581

5. LT607300010038312521

6. LT347044000003645816

Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu , o i atlaisvintą Nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri.
3.Darykite ,bet kokius pokycius , bet islaikykite pagrindine ideja. Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais , Isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipsni , tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tiesiogiai priklauso nuo jusu
Kaip matot viskas labai paprasta.

As jums pazadu ,jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti , jus pradesite gauti daugiau pinigu , negu tikites, per daug nesistengdami.
Pasiūlymas : Perskaitykite tai pora kartų. Issaugokite savo kompe, sekite instrukciją ir pinigai neprivers jusų laukti.Sutikite - tai paprasta.
Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete .
Svarbu : Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate ,bet tai tikrai veikia dalyvių sąžiningumo dėka.
Po savaitės aš jau turiu 100 lt, bet girdėjau, kad galima užsidirbti žymiai daugiau. Prisipažinsiu, kad ne ypatingai optimistiškai buvau nusiteikiusi ir skelbimą įdėjau tik į keletą svetainių.
Sutikit, šiais laikais tai geri pinigai. Pinigai tiesiog už sąžiningumą…

Atsakyti
QUOTE(a1980 @ 2009 01 23, 13:14)
Esu mama ir namų šeimininkė. Mano pajamos visai nedidelės. Pradėjau ieškotis papildomo darbo. Man tiko tik darbas namuose, nes neturėčiau kam palikti vaikučio. Suradau vieną pasiūlymą, apie kurį norėčiau papasakoti ir jums. Aišku, iškart nepatikėjau, bet pagalvojau, kad neturiu ko prarasti. Kaip sakoma : „ Kas nerizikuoja, tas negeria šampano“.
3 paprasti žingsniai užsidirbti pinigėlių:

1. Jei dar neturite , jums reikia atsidaryti saskaita bet kuriame Lietuvos banke.
2. Pirmiausia į I  zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt. Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykdzius , jus padarete paslauga , ir svarbiausia - tai visiskai legalu . Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate

1. LT857044000879616105

2. LT397300010091281398

3. LT547400012388523830

4. LT137044000727612581

5. LT607300010038312521

6. LT347044000003645816

Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu , o i atlaisvintą Nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri.
3.Darykite ,bet kokius pokycius , bet islaikykite pagrindine ideja. Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais , Isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipsni , tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tiesiogiai priklauso nuo jusu
Kaip matot viskas labai paprasta.
As jums pazadu ,jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti , jus pradesite gauti daugiau pinigu , negu tikites, per daug nesistengdami.
Pasiūlymas : Perskaitykite tai pora kartų. Issaugokite savo kompe, sekite instrukciją ir pinigai neprivers jusų laukti.Sutikite - tai paprasta.
Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete .
Svarbu : Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate ,bet tai tikrai veikia dalyvių sąžiningumo dėka.
Po savaitės aš jau turiu 100 lt, bet girdėjau, kad galima užsidirbti žymiai daugiau. Prisipažinsiu, kad ne ypatingai optimistiškai buvau nusiteikiusi ir skelbimą įdėjau tik į keletą svetainių.
Sutikit, šiais laikais tai geri pinigai. Pinigai tiesiog už sąžiningumą…

Tik jau nepasiduokit sitai aferai - piramidei schmoll.gif
Atsakyti
Aš kol kas labai rimtai nesireklamuoju, nes realiai papildomam darbui laiko mažai turiu, bet iš lūpų į lūpas sužino žmonės ir prisiduriu vis lituką kitą. Svarbiausia, kad iš to, kas man prie širdies - iš menų. Dabar atvirutes darau o paskui versiu iš karoliukų pakabukus. Šiaip turiu labai daug tapytų bei kitokių darbų nuo studijų laikų,kuriuos mielai parduočiau kad ir už simbolinę kainą.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 01 24, 20:48)
Aš kol kas labai rimtai nesireklamuoju, nes realiai papildomam darbui laiko mažai turiu, bet iš lūpų į lūpas sužino žmonės ir prisiduriu vis lituką kitą. Svarbiausia, kad iš to, kas man prie širdies - iš menų. Dabar atvirutes darau o paskui versiu iš karoliukų pakabukus. Šiaip turiu labai daug tapytų bei kitokių darbų nuo studijų laikų,kuriuos mielai parduočiau kad ir už simbolinę kainą.

O kur tuos darbus butu galima pamatyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justicir @ 2009 01 14, 17:42)
Jei ne paslaptis kiek galima užsidirbti su kosmetikomis? Man kažkaip atrodo, kad nieko gero  g.gif  O reikia vaikščioti, sulyti, dažniausiai niekas nenori ir t.t.

Galima uždirbti tiek, kiek nori. Tik nesijuokit. Viskas priklauso nuo to, koks jūsų požiūris į pačią veiklą. Dalis kosmetikos konsultančių perka pigiau sau (taip sutaupydamos pinigėlių) ir parduoda produkciją klientams (taip uždirba pinigėlius). Kita dalis, įdėmiai išstudijuoja konsultanto "Sėkmės planą" ir šalia pirkimo- pardavimo dar užsiima grupės kūrimu, t. y. kviečia konsultantais tapti kitus, juos apmoko, rūpinasi jų sėkme ir t. t. Kompanija už tai moka premijas ir jos tuo solidesnės, kuo didesnė ir kaip aktyviai dirbanti grupė.
Pati dirbu su Oriflame kosmetika (kaip papildomą darbą) ir galiu užtikrintai pasakyt, kad mano pajamos iš šios veiklos pakankamai geros. Galiu keliauti po pasaulį ir nė cento nereikia paimt iš pagrindinės algos- užtenka Oriflame. Aišku, tai gavau ne per vieną dieną. Betgi ir Maskva per dieną nebuvo pastatyta smile.gif
Netgi jei nutiktų taip, kad prarasčiau darbą, manau iš šios papildomos veiklos pragyvenčiau, tiesiog tada turėčiau daugiau laiko dėl Oriflame.
Ir dar. Noriu patikinti, kad nereikia nei niekur vaikščioti, nei įkyriai siūlyti. To niekad nedarau, nes pati labai nemėgstu įkyruolių. Tiesiog, nugyvenus netrumpą gyvenimą, turiu ir nemažai pažįstamų, draugų- jie yra mano klientai.
O jei norėtumėt apie Oriflame konsultantės darbelį sužinot daugiau, rašykit AŽ, su malonumu atsakysiu 4u.gif
Šiaip prie papildomo darbo temos galiu pasakyt, kad įvairiausia papildoma veikla tai jau tarsi mano gyvenimo būdas. Niekaip negaliu nustygti vietoje ir apsiribot tik "valdišku"uždarbiu. Buvo mezgimo periodas- rezgiau juodai, per naktis. Buvo siuvimas, dar ir dabar to neatsisakau. Dabar "veltiniauju" ir kitokiais smulkiais niekučiais užsiimu. Dalį savo rankdarbių parduodu, dalį padovanoju. Galų gale, svarbus pats malonumas, ne vien piniginė darbo išraiška smile.gif
Atsakyti
Papildomais darbais visada uzsiiminejau - platinau kosmetika, rasiau kursinius, rengiau projektus ES strukturiniams fondams, verciau is anglu kalbos, dabar apsistojau ties verslo planais - tiesiog klientai per buvusius uzsakovus susiranda thumbup.gif manau, kad kiekvienas turi daryti tai, ka geriausiai moka smile.gif
Atsakyti
As irgi esu is tu kur negali nustygti vietoje ax.gif , tai siuo metu esu motinystes atostogose, tai namie visgi dar prisiduriu , nors gal ir nereiktu , bet sedejimas vietoje mane erzina tiesiog, rasau kursinius ir pan, valandomis vaikucius priziuriu visai neblogai thumbup.gif, o tom zinutem is intermeto apie pinigus i"s oro ", na uzmuskit bet netikiu , akiu dumimas man atrodo cia ir viskas g.gif
Atsakyti
Na pinigėliai iš oro, nebūna reikia vistiek kokį pirštuką pakrutinti, arba smegenėles labai jau puikias turėti. Kai mokiausi magistrantūroje, rašydavau darbus draugams pažystamiems, tada reikėjo pinigų mokslams, o ir darbe uždirbdavau stipriai mažiau nei dabar. Galiausiai "išmokau" rašyti diplominius, magistrinius. Sunku buvo - prisimenu vaikiukas papuką įsikandęs naktį zyzia, o aš prie kompo tyrimus aprašinėju, o dieną į darbą. Kuomet finansai pasitaisė, stengiausi papildomų darbelių nebeapsiimti. Bet panašu, kad sunkumai grįšta, reikės vėl pradėti "mokintis". Vyro įmonė vos laikosi neaišku kiek tversim...
taigi jei ką mirksiukas.gif ...rašykit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMELY: 02 vasario 2009 - 15:06
Aj kazkaip vis iseina prisidurti sedint namie, ar tai butu 100lt per menesi ar daugiau ar maziau, bet vis si ta veikineju ir vis litas kitas i kisene. Tai koki referata ar kursini rasau, darbeli fotosopu padarau, kokia vizitine. ir byra keli lt i pinigine smile.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau papildomo darbelio, nes ir kompiuteriu neblogai moku dirbt ir rusų bei anglų kalbas moku. o ir megzti neatsisakyčiau, arba papuošaliukus daryti smile.gif
Atsakyti
Man irgi keli lt ikrenta uz rankdarbius (siuvinejima, mezgima, nerima). Nenusedziu namie nieko neveikdama smile.gif Ir nemoku ziuret TV be mezginio rankose. Bedos atveju, irgi galeciau referatus rasyt.
Atsakyti