Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(sigugu @ 2009 02 24, 12:54)
as bandau uzsidirbiti tiesiog uz atidarytas nuorodas. duodama nuoroda, uz tai kad ja atidarei ir ziurejai 30sk mokama 10 doleriu centu. laiko reikia skirti, bet kodelgi jo neskyrus-vis sis tas, o juk vistiek namuose sedziu  4u.gif

kazin, porai draugiu davus katalogus ir paprasius,kad jos parodytu darbe, namie, draugu kompanijose juos, turbut dar papildomai daugiau uzsidirbtum... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 24, 11:55)
Ir kaip sekasi?

visasi neblogai, jau pirmieji pinigeliai atkeliauja smile.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 24, 12:03)
kazin, porai draugiu davus katalogus ir paprasius,kad jos parodytu darbe, namie, draugu kompanijose juos, turbut dar papildomai  daugiau uzsidirbtum...  4u.gif

o kas sake kad as ir sito nedarau? tongue.gif
Atsakyti
gudruole biggrin.gif
Atsakyti
O aš taisau drabužius namie, siuvu užuolaidas, kitokius daiktelius, taip šiek tiek papildomai užsidirbu ax.gif
Atsakyti
Siulau papildoma darba namuose. Darbo pobudis: distributoriavimas. Darbas namuose, internetu. Daro laikas nenormuojamas. Jei kazka domins rasykit emailu:
rafezzz@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(audriux @ 2009 03 01, 22:37)
Siulau papildoma darba namuose. Darbo pobudis: distributoriavimas. Darbas namuose, internetu. Daro laikas nenormuojamas. Jei kazka domins rasykit emailu:
rafezzz@gmail.com

Gal kvailai nuskambės, bet kas per veikla yra distributoriavimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 02 11, 16:41)
Negali būti taip, kad visai neturėtumėt draugų, negaliu patikėti.

visai imanoma, jog zmogus neturi draugu tame mieste. Vat as uzaugau vienam mieste (ten drauges ir liko), studijavau kitam (draugiu neatsirado, o tik pazistamos), dabar issikrauscius esu pas vyra i dar kita miesta. Ir nieko cia nepazistu. Net kaimyniu visu nesu maciusi. Liudna, kad CIA neturiu draugiu, bet dziaugiuosi, kad islike vaikystes drauges. Ir nemanau, kad as vienintele tokia.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 19, 19:54)
Dar turiu likusiu nemokamu registraciju busimoms konsultantems, jei kas susidomejote, lauksiu i az  4u.gif  nes ju galiojimo laikas terminuotas - tik 2 savaites  blink.gif registruojantis veliau uz tai reiktu moketi (kas to nori krizes laikais  biggrin.gif  )

hmm.. cia oriflame ? g.gif o kokios salygos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justic: 01 kovo 2009 - 23:52
QUOTE(justicir @ 2009 03 01, 22:43)
Gal kvailai nuskambės, bet kas per veikla yra distributoriavimas?  blush2.gif

Distribution - platinimas, pardavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 02 25, 13:13)
O aš taisau drabužius namie, siuvu užuolaidas, kitokius daiktelius, taip šiek tiek papildomai užsidirbu ax.gif

Kokiam mieste? mirksiukas.gif
Atsakyti
As siulau visoms norincioms uzsidirbti pradeti nuosava daug investiciju nereikalaujanti versla.
Tai optimaliausias variantas.
Daugiau info rasite cia www.savasverslas.weebly.com

Tikrai verta pamastyti thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, kurios domisi ekologisku gyvenimu budu, parasykite man asmenine zinute, darbo pasiulymas: prekyba ekologiska kosmetika kaip sante logona, weleda ir k.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simoo7e: 04 kovo 2009 - 21:13