QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 23, 09:11)
kiekvienas gyvenime turi nesti savo "kryzeli"... Man ir del daugelio kitu dalyku jau seniai zmones buvo pradeje irodineti savo tiesas, deje, jiems teko nusivilti.... Esu stiprus, gyvenimo nelepintas zmogus, labai daug ka pasiekiau vien savo uzsispyrimu ir pastangomis, manau taip bus ir toliau. Jeigu pasakiau, kad viska suspesiu suderinti, reiskia ir turesiu suspeti. Viskas tik nuo pacio zmogaus priklauso. Jeigu motinos is vaiku padaro rankinukus, tai normalu, kad net i WC nueiti be ju negali, arba vaikas nezino zodzio "negalima", tai irgi nieko nuostabaus, kad mamyte visa diena laksto paskui savo klecka ir viska delioja i vietas, tada jau apie laisva laiko belieka tik pasvajoti
QUOTE(Supervyre @ 2007 11 23, 14:17)
Labai gerai, kad uzsirasai cia, kaip mastai dabar.
Galesi paskaityt veliau
Pritariu Rutai zaliai, as irgi toks zmogus, begalo daug veiklos turejau, kol vaiku nebuvo, dirbau ir valdiska darba, ir papildomai nuolat, visiskai nieko nepakeite ir dvieju sunu gimimas, skirtumas 2,5 metu tarp ju, kitai gal butu kosmaras tokius du mazus turet is kart, o as kaip dirbau taip ir dirbu, atkalus savo sistemas kas kaip ir kada, viskam uztenka laiko. Paskui kiekviena tikrai nevaikstau, nekilnoju zaislu, vyresnelis ir pats susitvarko kai reikia, ir broli pagloboja ir dar man pasako kur ka nepadariau ar netaip padariau