Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(Sophi @ 2009 03 10, 21:37)
lituanistė smile.gif

Vuo bigsmile.gif Prasitark, ką gali papildomai dirbt lituanistės, a? biggrin.gif Auginu leliuką, liko dar vienas kursas, jei bus antras leliukas, būtų nuostabu pagalvoti apie kokią chaltūrą ir ne tik, bet nelabai įsivaizduoju kas tai galėtų būt ax.gif Redagavimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 23, 09:11)
kiekvienas gyvenime turi nesti savo "kryzeli"... Man ir del daugelio kitu dalyku jau seniai zmones buvo pradeje irodineti savo tiesas, deje, jiems teko nusivilti.... Esu stiprus, gyvenimo nelepintas zmogus, labai daug ka pasiekiau vien savo uzsispyrimu ir pastangomis, manau taip bus ir toliau. Jeigu pasakiau, kad viska suspesiu suderinti, reiskia ir turesiu suspeti. Viskas tik nuo pacio zmogaus priklauso. Jeigu motinos is vaiku padaro rankinukus, tai normalu, kad net i WC nueiti be ju negali, arba vaikas nezino zodzio "negalima", tai irgi nieko nuostabaus, kad mamyte visa diena laksto paskui savo klecka ir viska delioja i vietas, tada jau apie laisva laiko belieka tik pasvajoti  wacko.gif

QUOTE(Supervyre @ 2007 11 23, 14:17)
Labai gerai, kad uzsirasai cia, kaip mastai dabar.
Galesi paskaityt veliau  thumbup.gif

Pritariu Rutai zaliai, as irgi toks zmogus, begalo daug veiklos turejau, kol vaiku nebuvo, dirbau ir valdiska darba, ir papildomai nuolat, visiskai nieko nepakeite ir dvieju sunu gimimas, skirtumas 2,5 metu tarp ju, kitai gal butu kosmaras tokius du mazus turet is kart, o as kaip dirbau taip ir dirbu, atkalus savo sistemas kas kaip ir kada, viskam uztenka laiko. Paskui kiekviena tikrai nevaikstau, nekilnoju zaislu, vyresnelis ir pats susitvarko kai reikia, ir broli pagloboja ir dar man pasako kur ka nepadariau ar netaip padariau lotuliukas.gif
Atsakyti
as auginu mergyte ir uzsiimu papildoma veikla, platinu FM group kvepalus.tai garsiu firmu analogai uz zymiai mazesne kaina.kvepas isilaiko visa diena ir lieka 33 % nuo kiekvienos prekes.per menesi maziausiai uzdirbu 200lt.taip pat kuriu savo komanda, jei kas nori prisijungti rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 03 10, 22:50)
Vuo  bigsmile.gif  Prasitark, ką gali papildomai dirbt lituanistės, a? biggrin.gif Auginu leliuką, liko dar vienas kursas, jei bus antras leliukas, būtų nuostabu pagalvoti apie kokią chaltūrą ir ne tik,  bet nelabai įsivaizduoju kas tai galėtų būt  ax.gif  Redagavimas?  g.gif

Taip, redagavimas ir pan. darbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 11, 10:58)
Taip, redagavimas ir pan. darbai smile.gif
Sunku... Mano silpnoji vieta - skyryba... Nepasitikiu savimi.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 03 11, 12:14)
Sunku... Mano silpnoji vieta - skyryba...  Nepasitikiu savimi.

Pradžia niekam nebūna lengva. Kai pradėjau dirbti, žinojau tik, kad nieko nežinau, bet pamažu pamažu ir įsivažiuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 11, 13:22)
Pradžia niekam nebūna lengva. Kai pradėjau dirbti, žinojau tik, kad nieko nežinau, bet pamažu pamažu ir įsivažiuoji smile.gif
Liuks, gal ir aš kada pasiryšiu paieškot smile.gif Kol kas anksti, bet ateis laikas ax.gif
Atsakyti
Oriflame konsultantu registracija iki kovo 28d. - tik 6 lt.
jei ka sudominu salygos, lauksiu az 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pasidalinti uždarbio galimybę mamytėms besidominčioms fotografija 4u.gif
Galite pardavinėti savo nuotraukas taip vadinamuosiuose microstock'uose, štai pvz čia:
http://submit.shutte...com/?ref=291880
Tai yra daugiausia pelno atnešantis microstock'as 4u.gif
Yra kelios sąlygos. Fotoaparatas būtinai turi būti veidrodinis mirksiukas.gif Savaime aišku nuotraukų kokybė gera..
Prieš pradedant prekybą, reikia išlaikyti egzaminą, t.y. nusiusti 10 nuotraukų peržiūrai, min 7 iš 10 turi būti priimta atsižvelgant į reikalavimus 4u.gif
Jei kils klausimų - rašykitr į AŽ mirksiukas.gif čia nesiplėsiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black angel: 14 kovo 2009 - 12:17
na o as kadangi esu studente, tai neturiu kaip dirbti normalu darba. kai lieka laisvo laiko tai mezgu salius, pardavineju kvepalu analogus...vis lieka vienas kitas litas smile.gif
Atsakyti
As irgi turiu papildomo darbo namuose.Siuo metu daug. .Geriausiai dirbasi, kai vaikai miega. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2009 03 17, 03:10)
As irgi turiu papildomo darbo namuose.Siuo metu daug. .Geriausiai dirbasi, kai vaikai miega. bigsmile.gif

Kokiu darbu uzsiimi?
Atsakyti