Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(zivile21 @ 2009 03 23, 14:15)
cia uz viena kortele tiek? ohmy.gif

Sakau gi - žiūrint kokia. Ir čia tik maketavimas, o ne spausdinimas. Sukuriu vieną, o toliau tai nors visą gyvenimą ja naudotis galima biggrin.gif Kaina nustatau kai išgirstu kas joje turėtų būti. Jei baltas fonas ir juodai vardas ir pavardė, tai gal tik dėl laiko 0.5 lt paimčiau lotuliukas.gif O būna taip, kad sako "man čia foną nutrink, sukurk firmai logotipą,padaryk kad koks nors paveiksliukas būtų kitų spalvu, sukurk tekstą, rask mažiau kampuotesnį šriftą" ir t.t. Tai naturalu kad gaunasi jog dirbu kokias 2val., o už 2 val nemanau kad yra daug 15lt gaut... Šiaip pasakysiu, kad pvz. pas firmą užsisakius skrajutes mokama virš 200lt už vienos sukūrimą. Žinau net kai už maketavimą 3-jų lankstinukų yra sumokėta 10 000 lt, nors jie ten kažkokie ypatingi nebuvo schmoll.gif / P.S. o manau jei tau vienos reikia, tai atsispausdint gali kokiuose nors COPY centruose..Turėtų ten spausdint
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 20, 16:27)
Dekui uz pasiulymus, as apsvarstysiu juos smile.gif

Ar issirinkai ka nors?

Ir man smalsu ka tau pasiule ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2009 03 27, 20:35)
tai ir toliau sekmes jai taip gerai perka
O man nepatiko, ka šios kosmetikos reikia pirkti virš 100 litų mažiau neparduoda (konsultantėms)

Pfff, junkis prie Oriflame - darai užsakymą už kokią nori sumą (kad ir vieną šampūną pirktum), nėra privaloma kas katalogą daryti užsakymų ar pan., žodžiu, laisvė thumbup.gif O kas nori, tas dirba, kas nenori - nė litu nenukenčia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 19:42)
Pfff, junkis prie Oriflame - darai užsakymą už kokią nori sumą (kad ir vieną šampūną pirktum), nėra privaloma kas katalogą daryti užsakymų ar pan., žodžiu, laisvė  thumbup.gif  O kas nori, tas dirba, kas nenori - nė litu nenukenčia  mirksiukas.gif

Buvau prisijungusi prie oriflein, bet gyvenu mieste, kur nieko nepažystu tai kaimynams siuliau pirkti doh.gif kol pirko buvau konsultante, bet paskui nustojo teko mest, dabar tik gėda prieš kaimynus doh.gif
Atsakyti
Atsakant i tema tai man kol kas uztenka ir vieno darbo, apie papildoma dar negalvoju ax.gif
Atsakyti
Aš tai rašau užsakomuosius straipsnius laikraščiams bei rašau darbus studentams.
Atsakyti
Merginos, man reikia žmogaus kas parašytų bakalaurinį darbą ekologui, rašyti į AŽ
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2009 03 27, 20:49)
Buvau prisijungusi prie oriflein, bet gyvenu mieste, kur nieko nepažystu tai kaimynams siuliau pirkti  doh.gif kol pirko buvau konsultante, bet paskui nustojo teko mest, dabar tik gėda prieš kaimynus doh.gif

o kodel geda pries juos?beto siais laikais tikrai nereikia eiti per kaimynus ir siulyti prekes, yra ir kitokiu budu, kad jie eitu pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ir as noreciau papildomo darbelio bigsmile.gif
moku ir megstu megzti, praktikuoju kaip tik daryti zaisliukus is vilnos, bet nezinau kaip is sito pasidaryti pelno g.gif

Moku dirbti kompiuteriu, microsoft office programomis ax.gif vienu zodziu kompiuteris mano drauugas biggrin.gif
galeciau rinkti tekstus, rasyti referatus smile.gif
Smagu, kad kai kurios uzsiimat kazkokia papildoma veikla thumbup.gif
Beje as esu siauliete, bet siuo metu studijuoju, tad gyvenu kaune smile.gif
Gal kas nors turite kokiu nors pasiulymu??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meoow: 01 balandžio 2009 - 12:29
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 20:31)
mažai kas perka?  blink.gif
pardavimai kaip reikiant  lotuliukas.gif  matytum, kiek dėžių su užsakyta kosmetika du kartus per savaitę atveža  lotuliukas.gif  ohoho  mirksiukas.gif

skamba kaip reklaminis įtikinėjimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(marinatas @ 2009 04 01, 20:04)
skamba kaip reklaminis įtikinėjimas g.gif

Prašom, užeik pas mus - tik apsidairyk ir išeik, nieko nesiūlysiu daugiau, nei tik pažiūrėti schmoll.gif lotuliukas.gif prekes veža 2x per savaitę, kartais atveža vos 10 dėžių, kartais virš 20. Per tris savaites susidaro bendras skaičius - oho doh.gif o dar sako, sunkmetis schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man atrodo,kad prekyba kosmetika jau''pagrobe '' krize biggrin.gif nera biznio
Atsakyti