Būkit geros, nepudruokit smegenų tais vėjais.Pliusas-galima nusipirkti kosmetokos be antkainio, bet apie šimtus nekalbėkit. P.s.nežinočiau - nerašyčiau.
QUOTE(Mil@na @ 2009 03 19, 21:09)
Būkit geros, nepudruokit smegenų tais vėjais.Pliusas-galima nusipirkti kosmetokos be antkainio, bet apie šimtus nekalbėkit. P.s.nežinočiau - nerašyčiau.
kas nedirba, mielas vaike, tam ir duonos duot nereikia...
p.s. nezinociau - nerasyciau

pritariu MIKUOTUKE
matyt tingejai dirbt milana, norejai pinigu ant lekstutes, bet taip niekada nebudavo ir nebus
mikuotuke ka tu darbuojis

Aš dirbu per naktis, ištisai, tad, mielosios, abi nepataikėt
O kosmetiką platina mano kolegė, kuri netingi..bet situacija ne ta dabar Lietuvoje..o siūlymas Jūsų toks, kad nuo kiekvienos naujos klijentės Jums byra pinigėliai..tai va...

taip byra, bet jei pacios nedirbsim, tai ir nebyres
o jei musu priregistruoros priregistruoja kitas, tai jai taip pat byra, bet tik tada jei pati dirbs, cia nera taip kad priregistruoji n zmoniu ir sedi rankas sudejus..

QUOTE(Mil@na @ 2009 03 19, 22:52)
Aš dirbu per naktis, ištisai, tad, mielosios, abi nepataikėt
O kosmetiką platina mano kolegė, kuri netingi..bet situacija ne ta dabar Lietuvoje..o siūlymas Jūsų toks, kad nuo kiekvienos naujos klijentės Jums byra pinigėliai..tai va...

QUOTE(zivile21 @ 2009 03 19, 22:36)
pritariu MIKUOTUKE
matyt tingejai dirbt milana, norejai pinigu ant lekstutes, bet taip niekada nebudavo ir nebus

Oriflame darbuojuosi

na tai saunu kad taip gerai sekasi
as dabar kolkas atsidejus komandos kurimui, tai ilipau i trecia laipteli is 7
kur tiek daug klientu randi, kad tiek uzsakymu per menesi darai
man uztenka karto, bet atliekamais % irgi nesiskundziu, pakankamai dasiseda nuo komandos

savo keletos klienciu paprasau, kad parodytu draugems, kaimynems, benddradarbems, taip ratas ir pleciasi, truksta amzinai kredito

aisku;) idomu ar dar kas cia dirba papildomai?
milana, kreipiuosi i tave, ir ka taip jau darbuojis naktimis?
milana, kreipiuosi i tave, ir ka taip jau darbuojis naktimis?

Sveikos
senai galvoju koki papildoma darbeli susirasti, nes jau pabodo 'nieko neveikti'.. anksciau platinau avon kosmetika, bet nelabai sekesi.. gal ka idomesnio galit pasiulyt?

QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 20, 13:53)
Sveikos
senai galvoju koki papildoma darbeli susirasti, nes jau pabodo 'nieko neveikti'.. anksciau platinau avon kosmetika, bet nelabai sekesi.. gal ka idomesnio galit pasiulyt? 

parasiau az