Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Būkit geros, nepudruokit smegenų tais vėjais.Pliusas-galima nusipirkti kosmetokos be antkainio, bet apie šimtus nekalbėkit. P.s.nežinočiau - nerašyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 03 19, 21:09)
Būkit geros, nepudruokit smegenų tais vėjais.Pliusas-galima nusipirkti kosmetokos be antkainio, bet apie šimtus nekalbėkit. P.s.nežinočiau - nerašyčiau.

kas nedirba, mielas vaike, tam ir duonos duot nereikia...
p.s. nezinociau - nerasyciau lotuliukas.gif kas netingi, uzsidirba simtais tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pritariu MIKUOTUKE drinks_cheers.gif matyt tingejai dirbt milana, norejai pinigu ant lekstutes, bet taip niekada nebudavo ir nebus fool.gif
mikuotuke ka tu darbuojis wink.gif
Atsakyti
Aš dirbu per naktis, ištisai, tad, mielosios, abi nepataikėt laugh.gif O kosmetiką platina mano kolegė, kuri netingi..bet situacija ne ta dabar Lietuvoje..o siūlymas Jūsų toks, kad nuo kiekvienos naujos klijentės Jums byra pinigėliai..tai va...
Atsakyti
taip byra, bet jei pacios nedirbsim, tai ir nebyres biggrin.gif o jei musu priregistruoros priregistruoja kitas, tai jai taip pat byra, bet tik tada jei pati dirbs, cia nera taip kad priregistruoji n zmoniu ir sedi rankas sudejus..
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 03 19, 22:52)
Aš dirbu per naktis, ištisai, tad, mielosios, abi nepataikėt laugh.gif O kosmetiką platina mano kolegė, kuri netingi..bet situacija ne ta dabar Lietuvoje..o siūlymas Jūsų toks, kad nuo kiekvienos naujos klijentės Jums byra pinigėliai..tai va...

drinks_cheers.gif tikrai simtu neuzkalsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile21 @ 2009 03 19, 22:36)
pritariu MIKUOTUKE  drinks_cheers.gif  matyt tingejai dirbt milana, norejai pinigu ant lekstutes, bet taip niekada nebudavo ir nebus fool.gif 
mikuotuke ka tu darbuojis wink.gif

Oriflame darbuojuosi thumbup.gif kol as man kiti uzdirbineja tik itin nedideles nuolaidas, nes nekylu kol kas i aukstesnius lygius, o mano simtines pajamos yra nuo parduotu gaminiu kiekio lotuliukas.gif net kredito amziais pritruksta, turiu kelis kartus daryti uzsakymus lotuliukas.gif
Atsakyti
na tai saunu kad taip gerai sekasi thumbup.gif as dabar kolkas atsidejus komandos kurimui, tai ilipau i trecia laipteli is 7 clap.gif kur tiek daug klientu randi, kad tiek uzsakymu per menesi darai wink.gif man uztenka karto, bet atliekamais % irgi nesiskundziu, pakankamai dasiseda nuo komandos thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
savo keletos klienciu paprasau, kad parodytu draugems, kaimynems, benddradarbems, taip ratas ir pleciasi, truksta amzinai kredito doh.gif
Atsakyti
aisku;) idomu ar dar kas cia dirba papildomai?
milana, kreipiuosi i tave, ir ka taip jau darbuojis naktimis? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif senai galvoju koki papildoma darbeli susirasti, nes jau pabodo 'nieko neveikti'.. anksciau platinau avon kosmetika, bet nelabai sekesi.. gal ka idomesnio galit pasiulyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 20, 13:53)
Sveikos  4u.gif senai galvoju koki papildoma darbeli susirasti, nes jau pabodo 'nieko neveikti'.. anksciau platinau avon kosmetika, bet nelabai sekesi.. gal ka idomesnio galit pasiulyt? 4u.gif

parasiau az 4u.gif
Atsakyti