Sakysim MB pasako, kad tarp musu viskas taip blogai, kad neverta gyventi. Po poros dienu, kad viskas labai nuostabu ir laime kad kartu. Abiems atvejais nuosirdziai sako tik skirtingom emocinem nuotaikom.
Ir ex taip pat dare ir kitos. Kad taip nedarytu mergaites turi aukleti ir tevas, bet taip retai buna... Sakysim Ex tevas biski turejo autoriteta, tai ta bent suvokdavo, kad taip elgtis negerai...
Bandant grizti i tema. Vyru mazakalbyste ar nekalbadieniai.
Gal tai tikrai vyriska problema? Neturejau jokiu nekalbadieniu su jokia moterimi ir net nesuvokiama tokios situacijos. O va tos kurios gyvena su vyrais tai patyre ar patiria labai daznai.
Sakysim man vyrai, kaip draugai net nepatinka, nes jie sugeba keistis tik primityvia informacija. Tokios info nera daug tai nera jiems ir apie ka kalbet. Visokios emocijos jiems nevyriska ir jie viduje tai nugena kazkur i kampa. Va kai pakliuna i beda, sunkia situacija tada kazkaip pas juos tas barjeras isnyksta, bet tai buna labai retai ir gal ne visiems.
Su moterimis bendraut kur kas paprasciau ir naturaliau. Net jei jos putojasi, vis tiek yra kazkoks zmoniskas kontakto pajautimas.
Autore matyt irgi vyru nelabai pazista...
ŽKB ir lutuke123 enjoy

https://www.supermam...;#entry65380216
O bliamba, buvo idomu paskaityt, bet tai vistiek nepatikesi kodel taip Pauliui ar koks ten jis rasiau😂😂.
Siaip tai buvo kazkada tema " nekalbadieniai". Nu skaiciau ir nesupratau kodel zmones gali savaitem nekalbeti, kai esant problemai issiaiskini cia ir dabar. Realiai kvaili man atrodo nekalbadieniai.
Apsiramink tu su savo ta ubunte. Tegu nustoja meluot, patarinet kazka is savo nekokio gyvenimo, tegu nepuola nariu ( kaip kad ir sitoj temoj vel savam stiliuj ant is Sviesos pradejo varyt) ir nieks jos nepuls.

Tai jai aš nieko ir nesakyčiau, ar yra namų bė dūmų? jei ji nepuldinėtų kito žmogaus be jokio reikalo, pati neturėdama šventų santykių su savo vyriuku

Kadangi tai nebuvo tiesa todel ir neatsiminiau tos nesamones😂😂.
-------
Menkaverte nesitveria savam kaily, pakirpti sparnai, ismetimas is forumo, pravalytos zinutes. Bent jau Dievo temoj. Ania, mazule?

Siaip tai buvo kazkada tema " nekalbadieniai". Nu skaiciau ir nesupratau kodel zmones gali savaitem nekalbeti, kai esant problemai issiaiskini cia ir dabar. Realiai kvaili man atrodo nekalbadieniai.
Apsiramink tu su savo ta ubunte. Tegu nustoja meluot, patarinet kazka is savo nekokio gyvenimo, tegu nepuola nariu ( kaip kad ir sitoj temoj vel savam stiliuj ant is Sviesos pradejo varyt) ir nieks jos nepuls.
Nu taip taip, melavai viską Pauliui, guodei gal?

Falšyva boba esi ir visi anksčiau prisijungę nei kokie 2015-2016 metai tai žino. Nebepasislėpsi

Papildyta:
Tai kad jinai savo neišsenkančia atmintimi giriasi kas 10-ame poste

Aik jau aik😂, uzteko jau tavo nupusimo, kai dievu temoj rasei, kad kazkur " ziuri" apie mane ir mano vyra, " ziuri" jo isvaizda😂. Nu tu normali sau atrodai?
Burtinyke😁
-------
Menkaverte nesitveria savam kaily, pakirpti sparnai, ismetimas is forumo, pravalytos zinutes. Bent jau Dievo temoj. Ania, mazule?

Sakai? O gal vaidenasi tau? Jau vėl pamiršai moderatorių tavo pravalytas žinutes Meilių temose? Kaip riejaisi su visom, kad ne taip tavo santykius su vyru suprato. Įžeidinėjai visas aplinkui, įspėjimus raudonus gavinėjai?
Nu visgi senka tavo atmintėlė, senka

Papildyta:
Burtinyke😁
Tau iki mano normalumo ir sugebėjimų, kaip iki Mėnulio ir atgal. Nustok čia raitytis ant manęs ir ant kitų, nes kapitaliai suvystysiu, forumo klounas liksi (nors jau ior esi). Matai kaip tave pagaunu? Ras ir yra

Falšyva boba esi ir visi anksčiau prisijungę nei kokie 2015-2016 metai tai žino. Nebepasislėpsi

Papildyta:
Užkliūna net ką šuo valgo
Kai turesiu laiko, daugiau ta Pauliu paskaitysiu. Neguodziau, greiciausiai galvoju, kad tada dariau psichologine uzduotele.
As gi ne tu, kad guost svetimus diedus, jiems iskart az rasyt.

Jei tau sviecia kazkokie skalbiniai - tai skalbk. Ziuriu vel priepuoliai uzeina kaip pries uzbaninima tavo.
Tavo suo eda, o ne valgo. Taip, zinok uzkliuna, kad budama vegane tyciojies is savo augintinio ir jam mesos neduodi. Gaila gyvuno su savo prigimtim.
Papildyta:
Nu visgi senka tavo atmintėlė, senka

Papildyta:
Tau iki mano normalumo ir sugebėjimų, kaip iki Mėnulio ir atgal. Nustok čia raitytis ant manęs ir ant kitų, nes kapitaliai suvystysiu, forumo klounas liksi (nors jau ior esi). Matai kaip tave pagaunu? Ras ir yra

Meiliu temose? Nu nu.. Ko dar griebsies?
Visi nariai mato, kad mes kapojames, negali prisipazint, kad buvai nusodinta, nebeturi forume isvis autoriteto, vienintelis dar sapnu temoj pasimetusios moterys taves kazko paklausineja.
Ir labai save nusizeminai zinok, kai rasinejai kad " as anksciau tave palaikydavau". Jo, buvo taip, kai netikejau senais nariais ka apie tave rase ir neperpratau tavo falso.
Ka tu pagavai? Eilini nukvakusi tarakona savo galvelej.

Papildyta:
Sakysim man vyrai, kaip draugai net nepatinka, nes jie sugeba keistis tik primityvia informacija.
Vyrai draugai yra labai gerai todel, kad jie nepavydi.
Samo geriausi draugai - gejai. Du pazistu, tikrai taip

Kas dėl nekalbadienių, tai vieną sykį bandžiau nekalbėt. Ištvėriau lygiai pusdienį

Monteverte, o tu esi mačiusi, kaip ubuntė atrodo?

Tai kad jauna labai. Is to ka parase - man jos berniokas i labai isimylejusi nenesa. Pas zmones draugystes pradzioj drugeliai skraudzioja. Nebent berniokas labai santurus. Bet jei toks butu - tai nevestu iskarttemu link lovos reikalu.
Papildyta:
Kaip Sirunskiene atrodo.
Papildyta:
Aš daba pagalvojau, o jei taip prie vieno stalo susodinus mane, cambalą, montevertę ir ubuntę, kas įvyktų? O jei dar live pajungus

Nu jau ne☹, as su hienom prie vieno stalo nesedesiu. Be to dvoks tas stalas nuo pupu ir zirniu, maistas atrodys kaip vemalai. Abi gi normaliu maistu neminta.
Gal galim grįžti prie temos ?
Tai kad jauna labai. Is to ka parase - man jos berniokas i labai isimylejusi nenesa. Pas zmones draugystes pradzioj drugeliai skraudzioja. Nebent berniokas labai santurus. Bet jei toks butu - tai nevestu iskarttemu link lovos reikalu.
Jetus, jei pažinočiau vyrus, tai čia neklausčiau Nekartokit to, kas ir taip akivaizdu, kad nepažįstu aš ir taip suprantu, bet nemanau, kad dabar reikia su visais pulti pažindintis, kad susidaryti supratimą apie vyrus. Todėl ir klausiu čia, nes tikrai yra žmogiukų su daugiau gyvenimiškos patirties.
Drugeliai tai yra, bent jau man taip pasirodė, kad abiems. Dėl tos lovos, tai aš iš dalies jį suprantu, vyresnis juk, dabar šiais laikais išvis kone įprasta per pirmą pasimatymą sugulti ir nieko keisto. Kai aistra yra, tai juk norisi. Vis dėlto, daviau suprasti iš pradžių, kad greitai to tikrai nebus, tai dar visgi nepabėgo. Turbūt geras ženklas. O norėti tai normalu, kai traukia žmogus. Būtų turbūt keistoka, jei netrauktų visai į tą pusę.
Gal galim grįžti prie temos ?
Jetus, jei pažinočiau vyrus, tai čia neklausčiau
Nekartokit to, kas ir taip akivaizdu, kad nepažįstu aš ir taip suprantu, bet nemanau, kad dabar reikia su visais pulti pažindintis, kad susidaryti supratimą apie vyrus. Todėl ir klausiu čia, nes tikrai yra žmogiukų su daugiau gyvenimiškos patirties.
Drugeliai tai yra, bent jau man taip pasirodė, kad abiems. Dėl tos lovos, tai aš iš dalies jį suprantu, vyresnis juk, dabar šiais laikais išvis kone įprasta per pirmą pasimatymą sugulti ir nieko keisto. Kai aistra yra, tai juk norisi. Vis dėlto, daviau suprasti iš pradžių, kad greitai to tikrai nebus, tai dar visgi nepabėgo. Turbūt geras ženklas. O norėti tai normalu, kai traukia žmogus. Būtų turbūt keistoka, jei netrauktų visai į tą pusę.
Normalu, kad traukia. Man tik nelabai suprantama, ka jis ten kalba ta tema. Kol dar nieko neivyko ir dar santykiu pradzia, tai ka ten aptarineti?