Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 17, 22:41)
Na gerai. Paimk mane. Kiek ant manes varei, tikrai prasoka normas. Tik as irgi kaip ta gyvate (ar zaltys - diskusiju klausimas) plikomis rankomis sunku suciupti.

Bet, vis delto, baisiausius dalykus teko girdeti is MB. Paskui ta gailisi, o as jai - "matai tau su galva negerai, nezinai ka vapi supykus, gal nueik pas daktara". Pastebejau toki sugebejima isvesti zmones is pusiausvyros, nepamatuotai elgtis o po to tuo naudotis.
Visur praktiskai tokios patirtys. Po kurio laiko zmones jau tiesiog bijo tu nesuprantamu dalyku, kas su jais ivyksta.

Tai va pastebejau ir liutukej ta pati sugebejima. MB sako, kad gal as koks ateiviu padirbtas sutverimas daryti eksperimentams. Dar zmones atkreipe demesi, kad sunys i manee keistai reaguoja. Jie daznai tiesiog nemato, kaip neegzistuociau, nors sako su svetimais tam suniui buna problemu. Arba sunys stebi keistai, seimininkai sako nemate tokiu dalyku.

Buna visokiu sutverimu pasaulyje, gal Liutuke ne sios zemes produktas

O tu nevarei? Nesikabinėk ir niekas nevarys.

Dabartinė tipo?

Nežinau kieno ji produktas ir man dzin, man ji susireikšminusi apsiš.. tvarius.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 17, 19:40)
Nu baik, dar ir kaip apsimelavus, teisingai idomucia apie ją pasakė, prismeigta su šake kaip gyvatė vistiek ji toliau raitosi biggrin.gif Niekam ir nebūtų užkliuvus, jei palei seną įprotį nebūtų pradėjus šikt ant kitų narių "šiokios anokios bobos" ir t.t. o jau kiek apšikus, tai kažin ar kas pralenktų ją čia. Cambala man jokia draugelė biggrin.gif Draugais aš laikau žmones, su kuriais bendrauju realiam gyvenime, o forume tai tik virtualūs pašnekovai. Be to, cambalos reikalai su vyru manęs nedomina, kažkaip nepastebėjau, kad išskyrus kai judvi kapojatės, ji daugiau ant ko varytų. O ubuntė ką, vietoj to, kad kalbėtų į temą, eilinį kartą pradeda šikt. Normaliai bendrauja? Ne.

As ta pati Menkavertei sakiau, kad firume draugu ir priesu nera. Kadangi ji realybej draugu neturi, tai ir foruma matomai sureiksmina del to.
Jei ji turejo minty mane apie kazkokius nekalbadienius rasydama - nusisneka. Eiline nesamone, kurios griebiasi, nes buvo forume nusodinta.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 17, 20:18)
Na nesiunte ant  raidziu, negrasino uzmusti pagavus, nevadino visokiais keiksmazodziais k***, b***.
Ji pakankamai sugeba valdyti save.

Jezus Marija, dar vienas pagalvojo, kad uzmusim ja pagavusios😂😂.
Kaip nevadino? Budama ubunte, moteris vadino " besikrusanciomis paleistuvemis", vienos nares sunu -" k*urvinyku".

Bet tai vienas dalykas idomu - ko ji grizo i sm, jei foruma iskoneveike, apvare adminus ir moderatorius? Ko?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 17, 20:03)

Ji gudriai elgiasi.

Pliusas tai kad neleidzia dalyvems uzsnusti , tipo "viskas aisku". Ji tikrai pavojinga.

Jei ji gudriai elgtusi - ji naujai prisiregistravus bendrautu normaliai. Is ko ja pazinau Truexo temoj? Is to, kad pradejo savame siliuje pilt ant nariu.

Ji tikrai pavojinga. Bet ne senuems nariams, o naujiems, jauniems, tokiems kaip sios temis autore ar Truexas. Nes peza nesamines ir meluoja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 18, 07:41)
As ta pati Menkavertei sakiau, kad firume draugu ir priesu nera. Kadangi ji realybej draugu neturi, tai ir foruma matomai sureiksmina del to.
Jei ji turejo minty mane apie kazkokius nekalbadienius rasydama - nusisneka. Eiline nesamone, kurios griebiasi, nes buvo forume nusodinta.

Eilinis tavo melas biggrin.gif Nenorėk, kad ir šį išryškinčiau kaip su homeopatija, nes patapsi pačiu didžiausiu melagiu forume koks kada egzistavo biggrin.gif
Man atrodo tuoj tavo puolami nariai, pvz. lutuke123, susirinks apie tave citatas ir dėlios, ir įtariu, kad praloši tu, nes tiek prisitriochinai per visą laiką apie save, kad nebeišneša puodynėlė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 18 balandžio 2018 - 09:19
O kodėl ubuntei raidės taip baisiai nebesipainioja, nebegeria tiek daug ar nebeuosto?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 18, 09:16)
Eilinis tavo melas biggrin.gif Nenorėk, kad ir šį išryškinčiau kaip su homeopatija, nes patapsi pačiu didžiausiu melagiu forume koks kada egzistavo biggrin.gif
Man atrodo tuoj tavo puolami nariai, pvz. lutuke123, susirinks apie tave citatas ir dėlios, ir įtariu, kad praloši tu, nes tiek prisitriochinai per visą laiką apie save, kad nebeišneša puodynėlė biggrin.gif

Idek butinai. Vel apsijuoksi kaip su tais vaistais, tai nors pazvengsiu.
Jei tu jau advokatauji liutukei- ubuntei- sani, tai paaiskink prasai, kodel jai cia reikia rasineti kaip jos su vyru dantykiai superiniai, kada ji budama sani nicu tema sukure butent apie tikrai baisius dalykus jos seimoje? Kam taip reikia meluot ir klaidint? Gali neatsamineti, vistiek issivarteliosi, klausimas retorinis.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 18, 09:28)
O kodėl ubuntei raidės taip baisiai nebesipainioja, nebegeria tiek daug ar nebeuosto?

Galvoju, kad nebegeria arba koks pirma buvo vaistu pasalinis poveikis.
Atsakyti
Ne nu, žmonės juk keičiasi, nėra namų, be dūmų, BET nafik durninti kitus ir naglai meluoti, neigti tai, ką rašė? Pvz kad ir tas atvejis, kai sani nicku būdama rašė, kad jai normalu, jeigu kažkuris iš poros sudės kameras namie, oi kaip ji vartėsi, mane išdurnino, o kai buvo pamyrkyta nosim į savo pačios š, tuomet jau "pamiršau". Ja ja, kurgi ne.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 18, 10:06)
Ne nu, žmonės juk keičiasi, nėra namų, be dūmų, BET nafik durninti kitus ir naglai meluoti, neigti tai, ką rašė? Pvz kad ir tas atvejis, kai sani nicku būdama rašė, kad jai normalu, jeigu kažkuris iš poros sudės kameras namie, oi kaip ji vartėsi, mane išdurnino, o kai buvo pamyrkyta nosim į savo pačios š, tuomet jau "pamiršau". Ja ja, kurgi ne.

Butent ir eina kalba apie mela. Kad ir ta pasalpu uzsieni ar neturejima savo nek turto...
Ir jei jau vyras zmonai gali sakyti, kad neduokdie tokiu zmoniu sutikt, tai reikia jau tik isivaizduoti kokie namuose sanrykuai ir kaip tam vyrui lesamos smegenys. I cia piesia idealia savo seima.
Kaip ir su tuo Truexu - zmogeliukas degraduoja ( jei aisku tema tikra), o ta atejus pritariamai libkcioja.

Bliamba, o kam jai kameros namie? Kad vyra stebet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 balandžio 2018 - 10:23
QUOTE(cambala @ 2018 04 18, 10:42)
Idek butinai. Vel apsijuoksi kaip su tais vaistais, tai nors pazvengsiu.
Jei tu jau advokatauji liutukei- ubuntei- sani, tai paaiskink prasai, kodel jai cia reikia rasineti kaip jos su vyru dantykiai superiniai, kada ji budama sani nicu tema sukure butent apie tikrai baisius dalykus jos seimoje? Kam taip reikia meluot ir klaidint? Gali neatsamineti, vistiek issivarteliosi, klausimas retorinis.
Papildyta:

Galvoju, kad nebegeria arba koks pirma buvo vaistu pasalinis poveikis.

Tai gal jau naujas vyras, ką tu žinai? biggrin.gif Tu gi užsistovėjusi esi kaip vanduo sename prūde, kai tuo tarpu pas normalius žmones viskas keistis gali, tobulėti, todėl ir tampi pajacu, pajuokos objektu, apsigėrusi homeopatinių ir vaistų, o galvą daužanti, kad negeri papildų biggrin.gif tik iš maisto visavertiškai viską pasiimi.
Kaip ir su vyru, nekalbadieniuose gyvenate, o aiškini kitai, kad ji pykstasi biggrin.gif
Bandai čia dabar sukurti nerealų forumo personažą, krūtą, gražią susitvarkiusią, draugų daug turinčią moterį, kai prisijungei čia tiesiog lieti savo tulžį ir širdį nuo nenusisekusio gyvenimo. Kai pabodo visiems tik skųstis, su visu forumu nuo 2012 metų pyktis visose temose, tai ėmei kaukes dėtis, neva viskas visai fainiai pas tave.
Kurgi ne.
Bet kas tavimi giliau pasidomėtų ir suprastų kokia falšyva esi, o tuo kitus kaltini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 18, 11:16)
Butent ir eina kalba apie mela.  Kad ir ta pasalpu uzsieni ar neturejima savo nek turto...
Ir jei jau vyras zmonai gali sakyti, kad neduokdie tokiu zmoniu sutikt, tai reikia jau tik isivaizduoti kokie namuose sanrykuai ir kaip tam vyrui lesamos smegenys. I cia piesia idealia savo seima.

Kaip ir su tuo Truexu - zmogeliukas degraduoja ( jei aisku tema tikra), o ta atejus pritariamai libkcioja.

Bliamba, o kam jai kameros namie? Kad vyra stebet?

Dėl pašalpų neatsimenu ar ką sakė, bet yra daug jos postų, kur ji rašė, kaip Lt prastai su pinigais, dėl to galvoja važiuot į užzienį, o ubuntės nicku durnino, gynėsi, kad atseit išvažiavo ne dėl pinigų biggrin.gif

Nuu, ir paskui aiškina, kad nieko negina

Ne jai tos kameros, ji tik savo "auksinės išminties" perlus žarstė, debiliškus patarimus dalino, tingiu ieškot dabar. Kažkam kilo mintis sudėt namie kameras antrai pusei nežinant, o apsirūkiusiai ubuntei-sani tai pasirodė norma, liuksiška mintis.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 18, 11:39)
Kaip ir su vyru, nekalbadieniuose gyvenate, o aiškini kitai, kad ji pykstasi biggrin.gif

O iš kur tu žinai, gal ji seniai kitą vyrą turi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 18, 10:39)
Tai gal jau naujas vyras, ką tu žinai? biggrin.gif Tu gi užsistovėjusi esi kaip vanduo sename prūde, kai tuo tarpu pas normalius žmones viskas keistis gali, tobulėti, todėl ir tampi pajacu, pajuokos objektu, apsigėrusi homeopatinių ir vaistų, o galvą daužanti, kad negeri papildų biggrin.gif tik iš maisto visavertiškai viską pasiimi.
Bandai čia dabar sukurti nerealų forumo personažą, krūtą, gražią susitvarkiusią, draugų daug turinčią moterį, kai prisijungei čia tiesiog lieti savo tulžį ir širdį nuo nenusisekusio gyvenimo. Kai pabodo visiems tik skųstis, su visu forumu nuo 2012 metų pyktis visose temose, tai ėmei kaukes dėtis, neva viskas visai fainiai pas tave.
Kurgi ne.
Bet kas tavimi giliau pasidomėtų ir suprastų kokia falšyva esi, o tuo kitus kaltini biggrin.gif

OMG, nu prisipazink galu gale, kad nesitveri pykciu mano nicui, nes pakurpau tau sparnelius.
Zadejai ideti nuoroda apie mano kazkokius nekalbadienius.
Laukiu.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 18, 10:43)

O iš kur tu žinai, gal ji seniai kitą vyrą turi? biggrin.gif

Neturiu as kito vyro biggrin.gif . Ta baisiai myliu, grazus labai wub.gif .
Nusikalba Menkaverte, tiesiog kiausai jai paminti, tai griebiasi falso.
Turbut ir su ubuntiene del to sutinka, melages abi, svoj svoika vidiet iz dalieka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 18, 11:49)
OMG, nu prisipazink galu gale, kad nesitveri pykciu mano nicui, nes pakurpau tau sparnelius.
Zadejai ideti nuoroda apie mano kazkokius nekalbadienius.
Laukiu.
Papildyta:

Neturiu as kito vyro biggrin.gif . Ta baisiai myliu, grazus labai wub.gif .
Nusikalba Menkaverte, tiesiog kiausai jai paminti, tai griebiasi falso.
Turbut ir su ubuntiene del to sutinka, melages abi, svoj svoika vidiet iz dalieka.

Prašom,
ŽKB ir lutuke123 enjoy mirksiukas.gif ŽKB suprasi kokia cambala pagaliau, o lutuke123 pamatys kokia falšyva asmenybė ant jos varo ir turės kuo atsikirsti bigsmile.gif

https://www.supermam...;#entry65380216
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 18, 12:48)
Prašom,
ŽKB ir lutuke123 enjoy mirksiukas.gif ŽKB suprasi kokia cambala pagaliau, o lutuke123 pamatys kokia falšyva asmenybė ant jos varo ir turės kuo atsikirsti bigsmile.gif

https://www.supermam...;#entry65380216

Nu va, bet juk tu pati sakai, kad pas žmones viskas gali keistis biggrin.gif O cambala galbūt tikrai pamiršo, juk ir ubuntė žiauriai dažnai "pamiršta" ką rašė lotuliukas.gif

Aš daba pagalvojau, o jei taip prie vieno stalo susodinus mane, cambalą, montevertę ir ubuntę, kas įvyktų? O jei dar live pajungus lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti