</p>
Tai neuzimtas labai. Keista kodel po uliavojimo su draugais neperskambino nei kita nei dar sekancia diena.
Mylit jus cia labai viena.
Esat tokia jauna, visas gyvenimas pries akis, ne sis, tai kitas, ne 3, tai 5 tikrai bus. Tik perlu kiaulem nemetykit

Tai neuzimtas labai. Keista kodel po uliavojimo su draugais neperskambino nei kita nei dar sekancia diena.
Mylit jus cia labai viena.
Esat tokia jauna, visas gyvenimas pries akis, ne sis, tai kitas, ne 3, tai 5 tikrai bus. Tik perlu kiaulem nemetykit.
Tai vat, man irgi tas labai keista. Na nebuvo taip, kad jis atmetė mano skambutį, trumpai šnektelėjom ir pasakė, kad turi bėgti jau. Bet tai buvo labai labai trumpai o daugiau ir nepaskambino, nors tada mes buvom jau ilgai nesikalbėję. Ir tie ilgi pokalbiai buvo tik pačioje pradžioje, dabar jau senokai jų nebuvo.
Aš galiu gyventi ramiai, kai niekas nekursto, bet jei jau susižaviu, tada labai sudėtinga atsitraukti. Kol viena, tai galiu taip galvoti, kad atsiras kitas, jei ne jis. Bet jau kai susižaviu, tai liūdna net pagalvoti, kad gali būti ne šitas.
Ko neturiu? Ar darbo ar laisvo laiko?
Tai net cia teigi, kad dievuku kazkokiu klausinejimas apie nariu vyrus ir vaikus yra normalu?

Tiesa. Atejo ir pradejo savo sudais is Sviesos metyt. Net autore paprase nesipykti. Iki tol nieko komentavus is vis nebuvau. Tai kad eilini karta nusikliedi

Gėdyjasi, todėl ir neįdarbina. Nu kas gi tokią įdarbint galėtų? Išlestų visus smegenis aplinkianiams

Nieko neturi, tik vargus, nes jų nusipelnei. Pasižiūrėk į save. Kokia esi reakybėje, jei tiek putų leidi forume?
Normalu, jei nariai nenormalūs, pasitikslini ir tiek

Jei jau jinai šūdais mėtosi, tai tu kuo? Viso pasaulio srutomis?

Papildyta:
O tai žodis jau nieko nelemia, tik sužadėtuvių žiedas? Įsiparigoti galima ir savo garbės žodžiu
Papildyta:
Ji turi teisę į savo nuomonę. Tai nėra šikimas. Šikimas yra elgtis taip, kaip elgiasi cambala. Priverčia ir kitus taip elgtis. Pvz. tiek šiko ant manęs, kad privertė mane tuo pačiu jai atsilyginti, nes aš nesu iš tų, kurios atsukinėja žandus. Tik jos bėda, kad ji pamiršta ką rašinėjo ir apsivaro, o man visai nebaisu dėl to, ką kur rašiusi esu. Ir vėl galiu pakartoti, jei reikia

Papildyta:
</p>
Negerai. Tai gaunasi, kad jis absoliučiai laisvas ir su labai daug laiko, o kontaktuojate mažai...
Aišku, gal ir pinigo neturi tada, taupo, nors šiaip gi dabar tie pokalbiai po 1000 min. pigūs.
Mergina meile irodo tik vienu budu. Bet tik jei nekalta. O veliau tai kitaip atrodo: "Matyt visiems lengvai duoda"
Kazkaip neskaiciau, kad jie zodziu ar kitaip isipareigojo. Tai tik fantazijose kol kas. Autore tiesiog pagrazino tikrove ir todel jai atrodo, kad pora. O tam vaikinui atrodo, kad cia dar daug galimybiu. Nedirba nesimoko, tai visai nekokia situacija. Dabar gyvenimas sunkus. Va kitoj temoje irgi vienas sedi pas tevus ir svaigsta apie mergas
Papildyta:
Negerai. Tai gaunasi, kad jis absoliučiai laisvas ir su labai daug laiko, o kontaktuojate mažai...
Aišku, gal ir pinigo neturi tada, taupo, nors šiaip gi dabar tie pokalbiai po 1000 min. pigūs.
Kolkas taip, bet čia taip nebuvo visada, tik kokia antra savaitė. O pokalbiai per messengeri su wifi, tai juk nekainuoja išvis
Bet dabar truputį gyvenimo krizė pas jį, kaip suprantu, stengiuosi per daug nelysti, bet, kaip suprantu gana pasimetęs, ką daryti toliau. Gal ir tas prisideda
šiaip pagalvojau, o jis tik su jumis viena susirašinėja, ar turi ir daugiau susirašinėjimo draugių?
Labai daug vilčių į tokius santykius nedėčiau. Atstumas tolimas, praėjus pirmai susižavėjimo bangai, pokalbiai apslopo, laiko bendrauti trūksta, pinigų, noro ir galimybių kažką keisti nėra. Suprantu, kad ištikimybė yra didelė vertybė, ypač prieš save, tačiau šioje situacijoje kyla klausimas, ar jūs abu manote, kad judu pora, ar tik jūs viena?
Mergina meile irodo tik vienu budu. Bet tik jei nekalta. O veliau tai kitaip atrodo: "Matyt visiems lengvai duoda"
Kazkaip neskaiciau, kad jie zodziu ar kitaip isipareigojo. Tai tik fantazijose kol kas. Autore tiesiog pagrazino tikrove ir todel jai atrodo, kad pora. O tam vaikinui atrodo, kad cia dar daug galimybiu. Nedirba nesimoko, tai visai nekokia situacija. Dabar gyvenimas sunkus. Va kitoj temoje irgi vienas sedi pas tevus ir svaigsta apie mergas
Buvo žodžiu įsipareigojimas. Tai ne fantazija, abu žinom, kad esam pora ir tai faktas.
šiaip pagalvojau, o jis tik su jumis viena susirašinėja, ar turi ir daugiau susirašinėjimo draugių?
Labai daug vilčių į tokius santykius nedėčiau. Atstumas tolimas, praėjus pirmai susižavėjimo bangai, pokalbiai apslopo, laiko bendrauti trūksta, pinigų, noro ir galimybių kažką keisti nėra. Suprantu, kad ištikimybė yra didelė vertybė, ypač prieš save, tačiau šioje situacijoje kyla klausimas, ar jūs abu manote, kad judu pora, ar tik jūs viena?
Neklausiau šito, bet susidariau įspūdį, kad tik su manim viena, kitos merginos su kuriom bendrauja be manęs, tai artimos draugės iš senų laikų.
Abu abu suvokiam, kad esam pora buvo pasakyta garsiai ir abiems aišku
Jo. Pvz parasiau kazka apie tavo dievukus, nes kai nuejau i Dievu tema, vos nepaspringau is juoko, nuo tavo nesamoniu. Nera tavo dievuku, nera, ir jie ne jokie Milzinai, jei su jais kalbi - reiskia visai nukvakai. Aisku? Jau senai istinusiais abiem zandais

Jei jau pora, tai manau turit apie ka kalbetis. Sakysim kaip buti kartu, apie ta ka planuojat gyvenima, ko norit ir pan. Cia pilna problemu! O jei pora buti kartu kol pakeliui, tai tada tokia ir pora.
As su MB darem klaida kad nekalbeejom apie ateiti, tai ji prisigalvojus buvo visko. O as nekalbejau, nes nezinojau ko ji tikisi. Ji mane, kad turiu siulyti. Tai buvo klaida.
Pradekit kalbet apie kelius kaip buti kartu. Jei jisniekur nedirba nesimoko, neturi neparduodamo turto kuris pririsa, tai ko jis sedi savo mieste???
Tu cia apie save tailiai dabar parasei. Atsisesk, ikvepk giliai, pasedek ramiai, nurisi gal, tada ramioj busenoj pasiskaityk savo zinutes. Matai, kokia issinervavus esi, kaip nervuojies.
Lygiai taip pat tavo draugyte ubuntiene vakar uzsinervinus taskesi.
Zinok, labai matosi, kada tu nervuojies