QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 19, 12:37)
Panašu, kad tikrai kažkokios nenormalios. Man užstrigo tai, kuomet jis rašė, kad visoms jo sutiktoms yra šlykštu paliest mikasių. Aš tai pvz negaliu įsivaizduot tokio dalyko, kaip mylimo žmogaus kažkuri kūno dalis gali būt šlykšti.
Zinot - yra pasakymas. Kas ko iesko - tas ta randa.
Kadangi mano kunas man buvo nepriimtinas, tai man buvo priimtina ir merginos su tokia nuostata (atsinesta is visokiu Smetonos laiku mociuciu, davatku auklejimo).
Tuo buvo lengviau, nes nuo tokiu vidutiniai vyrukai pabegdavo. Nes jiems buvo nepriimtina, kad kazkas slykstisi kazkuo.
Nesureiksminkit. Tai tik pradine nuostata ir ji pasikeicia. Jau geriau mergina, kuriai anas daiktas slykstus, neei boba kuri varvina seile ziuredama i vyru klynus.
Pirma tai jei myles tai paderins savo nuostatas, o antroji tai jau beviltiska
Papildyta:
QUOTE(toma1994 @ 2018 04 19, 12:47)
Vaikinas teigia, kad nemoka internetu bendrauti ir jį tai išveda iš kantrybės, kaip pastebėjau, pabandau kažką aiškintis, bet jis labai greitai numeta, kad pakalbėsim apie tai susitikę ir ne internetu
Tai jis gal koks plugas is kaimo? Tipo budulis? Kaip jis isivaizduoja darba siais laikais, jei internetu bendraut nesugeba.
Gal su jumis nesugeba, nes nera saziningas ir nesugeba daug sklandziai meluoti. Yra Skaipas, yra Hangouts Google galima bendraut su vaizdu.
Jei ji internetas isveda is kantrybes tai gal tegu pas daktara nueina, tokiu dar nelabai maciau realybeje. nebent kokie pensininkai