Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

QUOTE(cambala @ 2018 04 19, 12:48)
Jei jums ir jusu draugems priimtini tie dauzymaisi - tai dauzykutes, negi gaila.
Gal kokios psiches ten pas jus buvo, nezinau. Normali moteris po vyro rankos pakelimo iskart ji turetu palikt.

Panašu, kad tikrai kažkokios nenormalios. Man užstrigo tai, kuomet jis rašė, kad visoms jo sutiktoms yra šlykštu paliest mikasių. Aš tai pvz negaliu įsivaizduot tokio dalyko, kaip mylimo žmogaus kažkuri kūno dalis gali būt šlykšti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 19, 12:32)

Su ubunte butu paprasciau sutarti, nes ji turi vertybes. Jos kartais labai keistai isreikstos - bet tai technines suderinamumo problemos.

Techniskai suderinti problemas - tai reiskia dauzyti, kol daeis?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 19, 12:35)
As asmeniskai nevaziuociau susitikti, jei jis pasake, kad abejoja. Jus mokotes, jis nei dirba, nei mokosi, turi laiko, tad vis dar nori pakalbet, tegul pats ir atvaziuoja. 

Zinot kas man nedaeina?
Mes va cia sedim ir jau is ivairiu kampu situacija aptarinejom, ir i tema ir ne i tema.
Nei kam vaziuot reikejo nei ka. Nei 300km nei kilometra. Bendravimui visai nereikia fiziskai susitikti!!! nebent ten grabinetis, bet va to tikrai neverta situacijoje.

Atrodo jauni zmones turi kokius smartfonus laptopus, jei jau per juos neina bendrauti, tai nera ko ir vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 19, 12:37)
Panašu, kad tikrai kažkokios nenormalios. Man užstrigo tai, kuomet jis rašė, kad visoms jo sutiktoms yra šlykštu paliest mikasių. Aš tai pvz negaliu įsivaizduot tokio dalyko, kaip mylimo žmogaus kažkuri kūno dalis gali būt šlykšti.

Nezinau. Kas liecia sexualinio gyvenimo, tai man nei jo, nei jo moteriskiu suvokimai nesuvokiami.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 19, 12:54)
Nesamone. Normali moteris nesielgia taip, kad kazkam jau reiktu rankas kilnot. Pati minejai, kad Ubuntei ikrestum. Na gerai gatveje jos negaudysi. O isivaizduok ji butu tavo sutuoktine? ir nebutu galimybes issiskirti?

Nu ir vėl tu kliedi, visada randi pateisinimą savo veiksmams, ar ne? Niekas nekalba apie degrades, tokias, kur per 24 val rodo, bet iš esmės normaliose šeimose, jeigu moteris negali pasakyt tai, ką galvoja, turi jaustis užspausta, kad neduokdie neprimuštų, tai pašol na.x.ui toks diedas tada. Ir apskritai, kas yra normali moteris? O kas yra normalus diedas? Tu, reik manyt, nesi normalus, nes tave žmona kolioja. Ką reiškia, nebūtų galimybės išsiskirti? Europoje? Nejuokink voveriukų
Atsakyti

Zinot kas man nedaeina?
Mes va cia sedim ir jau is ivairiu kampu situacija aptarinejom, ir i tema ir ne i tema.
Nei kam vaziuot reikejo nei ka. Nei 300km nei kilometra. Bendravimui visai nereikia fiziskai susitikti!!! nebent ten grabinetis, bet va to tikrai neverta situacijoje.

Atrodo jauni zmones turi kokius smartfonus laptopus, jei jau per juos neina bendrauti, tai nera ko ir vaziuot.

Na yra tiesos tame. 

Atsakyti

Zinot kas man nedaeina?

Na tai to aš ir nesuprantu. Vaikinas teigia, kad nemoka internetu bendrauti ir jį tai išveda iš kantrybės, kaip pastebėjau, pabandau kažką aiškintis, bet jis labai greitai numeta, kad „pakalbėsim apie tai susitikę ir ne internetu aiškintis, būna daug nesusipratimų su tom žinutėm“.

Tame yra tiesos, bet kažin ar per atstumą, tai geras variantas, viską kaupti iki to susitikimo. Na jei jau nori susitikti, tai lai atvažiuoja, aš ne prieš.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toma1994: 19 balandžio 2018 - 12:48
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 19, 12:37)

Zinot - yra pasakymas. Kas ko iesko - tas ta randa.
Kadangi mano kunas man buvo nepriimtinas, tai man buvo priimtina ir merginos su tokia nuostata (atsinesta is visokiu Smetonos laiku mociuciu, davatku auklejimo).

Tuo buvo lengviau, nes nuo tokiu vidutiniai vyrukai pabegdavo. Nes jiems buvo nepriimtina, kad kazkas slykstisi kazkuo.
Nesureiksminkit. Tai tik pradine nuostata ir ji pasikeicia. Jau geriau mergina, kuriai anas daiktas slykstus, neei boba kuri varvina seile ziuredama i vyru klynus.

Pirma tai jei myles tai paderins savo nuostatas, o antroji tai jau beviltiska
Papildyta:
QUOTE(toma1994 @ 2018 04 19, 12:47)
Vaikinas teigia, kad nemoka internetu bendrauti ir jį tai išveda iš kantrybės, kaip pastebėjau, pabandau kažką aiškintis, bet jis labai greitai numeta, kad pakalbėsim apie tai susitikę ir ne internetu

Tai jis gal koks plugas is kaimo? Tipo budulis? Kaip jis isivaizduoja darba siais laikais, jei internetu bendraut nesugeba.

Gal su jumis nesugeba, nes nera saziningas ir nesugeba daug sklandziai meluoti. Yra Skaipas, yra Hangouts Google galima bendraut su vaizdu.
Jei ji internetas isveda is kantrybes tai gal tegu pas daktara nueina, tokiu dar nelabai maciau realybeje. nebent kokie pensininkai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 19, 12:53)

Tai jis gal koks plugas is kaimo? Tipo budulis? Kaip jis isivaizduoja darba siais laikais, jei internetu bendraut nesugeba.

Gal su jumis nesugeba, nes nera saziningas ir nesugeba daug sklandziai meluoti. Yra Skaipas, yra Hangouts Google galima bendraut su vaizdu.
Jei ji internetas isveda is kantrybes tai gal tegu pas daktara nueina, tokiu dar nelabai maciau realybeje. nebent kokie pensininkai

Nu yra dar tokiu, kur int nemoka naudotis. Pvz reperis Eminemas. Ir nepensinykas jis.

Bet cia akivaizdziai matosi nereikia labai jau merginos berniukui.
Susitikt vertete, susideliot taskiukus ant i, bet ne merginai vaziuot pas ji, o jam pas ja. Neatvaziuos - nereikia, bus tu bernu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 19, 13:53)
Zinot - yra pasakymas. Kas ko iesko - tas ta randa.
Kadangi mano kunas man buvo nepriimtinas, tai man buvo priimtina ir merginos su tokia nuostata (atsinesta is visokiu Smetonos laiku mociuciu, davatku auklejimo).

Tuo buvo lengviau, nes nuo tokiu vidutiniai vyrukai pabegdavo. Nes jiems buvo nepriimtina, kad kazkas slykstisi kazkuo.
Nesureiksminkit. Tai tik pradine nuostata ir ji pasikeicia. Jau geriau mergina, kuriai anas daiktas slykstus, neei boba kuri varvina seile ziuredama i vyru klynus.

Pirma tai jei myles tai paderins savo nuostatas, o antroji tai jau beviltiska

Aik jau aik. Jei susidėjo su tavim, vadinasi, bent kažką tau jautė? Aš vistiek nesuprantu, kaip taip gali būti, kai myli žmogų, bet šlykštiesi paliest, tai gal ir seksas šlykštus tokioms? Na ir kaip ta nuostata pasikeičia? Tikiuosi, ne per sulaužytus šonkaulius?
Nu aš tokių bobų nepažįstu, kurios varvintų seilę, žiūrėdamos į duedų klynus, čia jau nesveikos nimfomanės turi būt. Man pvz užtenka vieno. O diedai, kurie kaip uodai p**uokliai nuo vienos ant kitos, ką apie tokius galima pasakyt?
Atsakyti

Na tai to aš ir nesuprantu. Vaikinas teigia, kad nemoka internetu bendrauti ir jį tai išveda iš kantrybės, kaip pastebėjau, pabandau kažką aiškintis, bet jis labai greitai numeta, kad „pakalbėsim apie tai susitikę ir ne internetu aiškintis, būna daug nesusipratimų su tom žinutėm“.

Tame yra tiesos, bet kažin ar per atstumą, tai geras variantas, viską kaupti iki to susitikimo. Na jei jau nori susitikti, tai lai atvažiuoja, aš ne prieš.

Aiskintis santykius zinutem tikrai ne kazka. Bet jei jis jokiu klausimu taip negali aptarti, tai tada santykiai per atstuma neisivaizduojami.

O siaip jei ji erzina bendravimas internetu, galima tik isivaizduoti kaip ji suerzintu koks tikras konfliktas ar rimta problema. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 19, 14:00)
Nu yra dar tokiu, kur int nemoka naudotis. Pvz reperis Eminemas. Ir nepensinykas jis.

Aišku, kad moka internetu naudotis, tiesiog buvimas online jį nervina. Priminei biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti