QUOTE(toma1994 @ 2018 04 19, 06:37)
<p>Man kilo intuicija, kad kažkas ne taip dėl jo keistoko elgesio paskutiniu metu. Kad jam kažkas ne taip, o ne man. Nesakau, kad iškart visam gyvenimui, tai nėra pirma draugystė ir tikrai ne dėl kiekvieno taip svaigstu, suprantu, kad gali žmogus netikti, bet kažkaip turėtų anksčiau tas pasimatyt. Na arba kiekvienam individualiai. Nežinau.
Man atrodo, kad reikia pagalvot prieš įsipareigojant arba siūlant įsipareigojimus. Jei jau nežinojo dar, kad nori ar nenori manęs, tai kam reikėjo tada eiti toliau? Aš nereikalavau iš jo viską greičiau skubinti ir davai būnam pora. Aš ne prieš buvau ir šiaip padraugauti, kaip jūs sakote. Bet, kai vaikinas parodė, kad nori kažko rimčiau, tai automatiškai patikėjau juo ir pradėjau pasitikėti, nes maniau, kad žino, ką daro. Kadangi norėjau to paties, tai taip ir gavosi.</p>
Nu cia daug priraset, kas Jums nepatinka jo elgesyje, nepriemet jo tokio, koks yra.
Tai zinoma individualiai, norit pasakyti yra kazkoks terminas 2 savaites ir privalai apsipresti????Kitiem ir keliu metu prireikia ir net apsigyvena kartu, todel gerai sekso neimaisyt is karto, kad aiskiau ir greiciau butu susivokti , kaip jums 2 menesiai, tai niekis visiskai, nei susipazint per tiek laiko nespeji padoriai, per 5 susitikimus, kaip jus pvz.
Ka Jus cia is vis turit omenyje?

Kas is to pasakymo pora? tik tiek, kad nesusitikinejat su kitais , kas dar, juk taip ar taip nebutumet miegojusi su kitais, o sneketis , bendrauti su zmonemis juk neatsisaket? Juk nemegojot, vaiku jam negimdet. Koks cia Jums nuostolis buvo ? nelabai suprantu, kitais metais to vaikino gal nei neatsiminsit. Tai zinoma is pradziu zmogus galvoja dazniausiai, kad tai rimta bus, gal issirutulios i kazka daugiau ir draugauja, tarp jusu kol kas nebuvo nieko rimta. Rimta yra seksas ir gyvenimas kartu, vaiku gimdymas ir auginimas. Nelabai suprantu skirtumo tarp to, kaip as sakiau ir kaip buvo pas jus? Jei simpatizuoji kazkam ir susitikineji, bendrauji, tai ir taip nesinores i kitus zvalgytis, bet jei suvoki, kad tie santykiai niekur neves, jei is kitos puses nera tokio pat atsako issiskiri ir eini savu keliu. Jus gal labai linkusi greit isimyleti, rusu toks terminas yra vliubcevyi. Ir dar aisku jauna esat, bet visgi ne paaugle, reiktu suprasti, kad santykiai keliu menesiu nera rimti, jie turi tik potencija virsti rimtais su laiku, pamazu, jei abu to nori. Metai ir tai dar tokia tik pradzia, zinoma pagal amziu, su laiku tas laikas trumpeja, nes ismoksti geriau pazinti zmones, geriau zinai ko nori, bet sirdis geriausiai girdima ankstyvoje jaunysteje, paskui labai isijungia protas, todel ir sakoma, kad veliau issirinkti tampa sunku
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 04 19, 13:45)
Prasom senoves metrasciu nuoroda.
Ar vel taip bus, kai aiskinai, kad vedas skaitei, bet neskaitei?Viename savo piste, beje

.