Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

QUOTE(lutuke123 @ 2018 04 27, 14:42)
"ir nei vienas ne is lietuviu kalbos"
aukstasis ne IS LIETUVIU KALBOS. Destoma pirmajame buvo lietuviu kalba, bet tai ne lietuviu kalbos bakalauras, pakankamai aiskiai parasiau?

Ka cia tuom norejot pasakyti?
Nusauk benbra isgelbek medi? Tai as nerekiu cia, kaip Jus kazka kankinat, skriaudziat, cia zkb rekia, kaip as kankinu kate, nors pati tiketinai valgo kiaule ir ne viena per metus, tai sakau kazkaip keista, tik kates jos manytmu vertos gero gyvenimo, kitus ir zudyt ir kankint galima?
O Jus matau aplamai prasvitusi, prana maitinates? ir kopustu gailit - pagirtina... mirksiukas.gif

Nu ne, man kopustu negaila, keista, kad su savo aukstaisiais nesuvoki klausimo esmes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 27, 15:34)
Gerai jau gerai, ir si kart prigauta issivartei. O tai pirmas aukstasis ( institutas kaip rasei) Lietuvoj rusu kalba?

Ar mes valgom naminius gyvunus? Mes valgom naminius gyvulius ir jartais kokius laukinius gyvunus.
O tu kai kramsnoji kopusta - tai jam irgi skauda. Ir zolei skauda, kai ja nupjauni. Ir gelei, kai ja nuskini. Kaip paaiskinsi?

Kas ten ją besupaisys, pati ji paskendus savo kliedesiuose

Ale matai kaip gaunasi, karvyčių, kiaulyčių neėda, o vat kačiukai px. Tai ką, karvytės kiaulytės lai gyvena gerą gyvenimą, o vat valkataujantys katinai lai netrukdomsi dauginasi, myža šika į kaimynų kiemus, o jei suserga, jug pofik, pasak tavęs, jų tokia karma? Fuuuu, ubuntiene, falšyvka tu.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 27, 14:43)
Tu nepagydoma 2rnė, taškas. Buka, atsilikusi bobšė.

Kas dėl rašybos- juk gyreisi, kad moki rašyti. Jeigu turi negalią ar šiaip durna, tai bent nesigirk.

Baik tu, nebeizeidinek tu jau jos. Paskatyk gretima tema, kokia ji protinga, kaip ja visi giria, kaip ji viskuom domisi, moka skaityti zemelapius ir naudotis google. Ir kokia jin moteriskai solidari😍😍😍
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 27, 15:50)
Baik tu, nebeizeidinek tu jau jos. Paskatyk gretima tema, kokia ji protinga, kaip ja visi giria, kaip ji viskuom domisi, moka skaityti zemelapius ir naudotis google. Ir kokia jin moteriskai solidari😍😍😍

Giria? lotuliukas.gif Pasakyk kas, nes tingiu skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 27, 14:52)
Giria? lotuliukas.gif Pasakyk kas, nes tingiu skaityt lotuliukas.gif

Ka as zinau. Ne is forumo gi .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 27, 15:59)
Ka as zinau. Ne is forumo gi .

Aaa, taip ir maniau lotuliukas.gif

Įlindau paskaityt ir opa! Prigauta meluojant lotuliukas.gif Nu dabar galės vartytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 27 balandžio 2018 - 15:02
QUOTE(cambala @ 2018 04 27, 10:02)
😁
Is kur cia istraukei? Juk moderatoriai istryne sita plepalu dali, kai ubunte ismete?
Papildyta:

Cia postas apie mane ar zkb?
O siaip tai 😂😂😂kalba Menkaverte, kuri saiposi is zmoniu netekciu, vaiku onkoligoniuku ir kitu ligoniu.
Graziau jau saves tikrai nepateisi😂.

I visas tavo nesamines net nereaguoju, nes neverta net komentuoti.

Tik va vienas linksmas pastebejimas - tu tiek " turi" galiu, kristolini rutuli, kalbi su dievais, buri, bet truexo temoj nepazinai savo draugikes ubuntienes😂.
Papildyta:

Tikrai taip, durne Menkaverte. Pagalvok apie tai, nes onkologiniu ligoniuku tevai, kuriuos tu kaltinai ir saipeisi tikrai galejo tave i teisma paduot.

tau smegenis jau kažkas pratrynė, vaidenais tau visur ištrynimai paskutiniu metu biggrin.gif

Įrodyk. Įdėk nuorodas. Aš tavo marazmus seniai įrodžiau biggrin.gif O tu tik zaunyji, bet be tolko jokio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 27, 10:22)
Koks gyvenimas? Kad mama serga? O tu gali būti garantuota, kad vieną dieną tavo artimiesiems nenutiks taip pat?

Matai, o ji parašė tiesiogiai- kurvininkas, bet tu vistiek teigi, kad neišvadino. Dvigubi standartai pas tave

Tu čia apie mane?

Beje, monteverte, kaip tu gali ginti daugintoją, kuri savo nesterilizuotai katei leidžia vaikščiot kur nori ir nuolatos perėt kačiukus? Dar neaišku, ar ta jos katė kaimynų kiemuose nešika. Maniau, tu myli gyvūnus ir esi prieš dauginimą

Ką ten mama. Visi nuo jos nusisukę seniai. Pati jos mama ne su ja daugiau bendravo, o su svetimais. Nenuotabu, kai dukrelė tokia biggrin.gif
Parašė, nes Moonte pati tokį taktą uždavė.
Apie aną durnę.
Nieko apie tai nežinau. Aš jos nesekioju nei jos kačių, o judvi esate nepatikimi informacijos šaltiniai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 27, 16:10)
Ką ten mama. Visi nuo jos nusisukę seniai. Pati jos mama ne su ja daugiau bendravo, o su svetimais. Nenuotabu, kai dukrelė tokia biggrin.gif
Parašė, nes Moonte pati tokį taktą uždavė.

Nieko apie tai nežinau. Aš jos nesekioju nei jos kačių, o judvi esate nepatikimi informacijos šaltiniai.

Na bet iš kur tu žinai, jeigu realiai žmogaus nepažįsti?

Krč, neverta ginčytis, tu matai vienaip, aš kitaip.

Aš taip pat nesekioju, na bet žinok užstrigo man jos kliedesiai, nes daugintojų nekenčiu. O jei surasiu atitempsiu postą, patikėsi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 27, 15:10)
tau smegenis jau kažkas pratrynė, vaidenais tau visur ištrynimai paskutiniu metu biggrin.gif

Įrodyk. Įdėk nuorodas. Aš tavo marazmus seniai įrodžiau biggrin.gif O tu tik zaunyji, bet be tolko jokio biggrin.gif
Papildyta:

Tau beprasmiska kazka deliot. Be to tikrai del taves laiko negaisiu neieskosiu. Bet kad saipeisi is onkoligoniuku ta gali patvirtinki aimeja ar is sviesos. Tiksliau aiskinai, kad tevai patys kalti, todel karma ju vaikams, kad veziu serga.
Tai kaip su tais teismais, durnele? Ka jei tave uz tokius pezalus tu vargsu vaiku tevai paduotu, a?

Oi, kaip visgi paminta esi, kad tokias nesanones rasineji😂😂. As tik bandau isivaizduot kaip tu krataisi is nervu. Ne be reikalo nusisiause plaukai pas tave.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 27, 15:16)

Kaip us jur? Is savo "galiu"😂. Net mano vyra grozi ziurejo per savo dievus. 😂
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 27, 15:10)

O tai tavo patikimi informacijos saltiniai kaip kortos, rutulys, dievai nieko nesako?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 27, 16:16)

Krč, neverta ginčytis, tu matai vienaip, aš kitaip.

Aš taip pat nesekioju, na bet žinok užstrigo man jos kliedesiai, nes daugintojų nekenčiu. O jei surasiu atitempsiu postą, patikėsi? lotuliukas.gif

pati pasakojosi smile.gif

su gyvūnais nėra tik balta ir juoda. Visos tos kastracijos, sterilizacijos irgi neša savo pavojų. Ar save va taip imtum ir be niekur nieko po peiliu guldytum? Taip, suprantu, kai kalbame apie pamestinukus, prieglaudinukus, bet kai gyvūnas auga šeimoje ir jei neprotėja ir sienų negraužia kaip veistis nori, tai aš nematau jokio reikalo jo pjaustyti.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 04 27, 16:33)
Tau beprasmiska kazka deliot. Be to tikrai del taves laiko negaisiu neieskosiu. Bet kad saipeisi is onkoligoniuku ta gali patvirtinki aimeja ar is sviesos. Tiksliau aiskinai, kad tevai patys kalti, todel karma ju vaikams, kad veziu serga.
Tai kaip su tais teismais, durnele? Ka jei tave uz tokius pezalus tu vargsu vaiku tevai paduotu, a?

Oi, kaip visgi paminta esi, kad tokias nesanones rasineji😂😂. As tik bandau isivaizduot kaip tu krataisi is nervu. Ne be reikalo nusisiause plaukai pas tave.
Papildyta:

Kaip us jur? Is savo "galiu"😂. Net mano vyra grozi ziurejo per savo dievus. 😂
Papildyta:

O tai tavo patikimi informacijos saltiniai kaip kortos, rutulys, dievai nieko nesako?

Šaipaisi čia tik tu (taip išeina, jei mano postuose tą įžvelgi). Aš nesišaipiau, tik teiginį rašiau. Pasiskaityk vėžio priežastis, bet išsamias, kur surašytos, gal daeis į smegenėles?

Žinau, kad pas tave pasišiaušę, žinau. Ir perdžiūvus tu. Nu gi sakei jau visiems, ar dar taip norisi pasigirti? biggrin.gif

Jo jo. Nenorėk, kad nuorodytes sudėliočiau.
Tu ant tiek smukai, kad net nebeatskiri kada juokais tau rašoma, o kada rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 27, 16:25)

Ko nenori idet kur pasakojaus?

O siaip dar galvoju, kad viena nare tave laisvai galejo paduot i teisma uz moraline zala. Dar labai senai ji tave nusodinus buvo, paskui tu bijojai net kazka pavapset. Laikui bego dingo ta nare, jau dabar turbut aTa jai. Po kiek laiko parase, kad serga veziu. Pora dienu praeina ir tu piktdziugiskai pasidziaugi, jad serga.
Vat pagalvojau apie tavo nuostabu zodi " karma", kuriuo tu tiki. Nepagalvojai niekada, kad visa tai atsisuks pries tave, gal tidel ir sociopatams nelemta daugintis?

Sociopatija – psichikos sutrikimas pasireiškiantis moraliniu ir socialiniu abejingumu ar atsainumu. Dažnai apibrėžiama kaip empatijos priešingybė, sąžinės (superego) trūkumas.
Kartais lyginama su silpnaprotyste, tačiau skirtingai nuo pastarosios reiškia ne intelekto, o empatijos trūkumą, nesugebėjimą įvertinti ar atsižvelgti į kitų (kartais net savo) mintis, norus, jausmus. Antisocialus ar net nusikalstamas sociopatų elgesys kyla ne dėl negatyvių jausmų kitų asmenų atžvilgiu, o dėl jų vertinimo kaip daiktų, kuriais galima laisvai manipuliuoti siekiant savo tikslų.

Dalimi atvejų sociopatai sugeba adaptuotis visuomenėje remdamiesi logine vertybių sistema, gauta auklėjant. Tokiu atveju sociopatas gali suprasti, kad moralus elgesys bei visuomenės normų laikymasis jam yra naudingas. Kartais dalinis prisitaikymas galimas dėl baimės būti nubaustam (baudžiančia jėga tampa valstybė, tėvai ar kiti autoritetai).

Dalis psichiatrų abejoja ar sociopatija yra išgydoma, kartais daromos prielaidos kad ji gali būti įgimta arba susijusi su smegenų traumomis. Kartais dalinė sociopatija atsiranda dėl itin netinkamo auklėjimo ankstyvoje vaikystėje – tokiu atveju ją galima dalinai išgydyti pedagoginėmis ir psichoterapinėmis priemonėmis.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 27, 16:29)

Šaipaisi čia tik tu (taip išeina, jei mano postuose tą įžvelgi). Aš nesišaipiau, tik teiginį rašiau. Pasiskaityk vėžio priežastis, bet išsamias, kur surašytos, gal daeis į smegenėles?

Ar as viena izvelgiu tavo saipumasi? Plepaluose tau neperseniausiai parltare uzsiciaupt.

Skairykis pati, karmine. Ar esi garantuota kad nesusirgsi veziu ar nesusirgs tavo artimieji? O jei susirgs, kazi ar atsiras antras toks nevisprotis, kuris dziugaus del to.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 27, 17:29)
su gyvūnais nėra tik balta ir juoda. Visos tos kastracijos, sterilizacijos irgi neša savo pavojų. Ar save va taip imtum ir be niekur nieko po peiliu guldytum? Taip, suprantu, kai kalbame apie pamestinukus, prieglaudinukus, bet kai gyvūnas auga šeimoje ir jei neprotėja ir sienų negraužia kaip veistis nori, tai aš nematau jokio reikalo jo pjaustyti.

Žinok, jei labai bijočiau pastot, visai rimtai apsvarstyčiau šitą variantą. Bet žmonių su gyvūnais gal nelyginkim.
Sutinku, kad rizika visada yra, bet 99% sterilizuoti gyvūnai gyvena sveiką ir laimingą gyvenimą. Neįsivaizduoju nekastruoto katino namie, šunys dar dar, bet ir tai, esu mačius ne vieną postą fb, klausia patarimo ką daryt, šuo namie kelia koją, myžčioja, po kastracijos taip nebesielgia. Katė katei irgi nelygu, viena gal rujos kartą per keletą mėnesių, kita kas porą savaičių, tai tokiu atveju nesterilizuot yra katės kankinimas, o leisti valkiotis ir daugint beglobius kačiukus, kurių nebūna tik ubuntijoje, yra žiauriai neatsakinga. Kas garantuos, kad tie kačiukai paklius į gerus namus, o ne pvz travelleriams kaip masalas šunų kautynėms ar kokiems sadistams, kaip tos triušio kankintojos? Jų ir taip pilna niekam nereikalingų, tik vat ubuntienė jų "neranda". Vat aš savo kalę sterilizuosiu gegužę, jai greit bus 6, bet geriau vėliau, nei niekada. Kaimynų airių kalytė numirė nuo piometros vos metų sulaukus, nenoriu, kad maniškei taip atsitiktų.
Atsakyti