QUOTE(cambala @ 2018 04 27, 17:38)
Ko nenori idet kur pasakojaus?
O siaip dar galvoju, kad viena nare tave laisvai galejo paduot i teisma uz moraline zala. Dar labai senai ji tave nusodinus buvo, paskui tu bijojai net kazka pavapset. Laikui bego dingo ta nare, jau dabar turbut aTa jai. Po kiek laiko parase, kad serga veziu. Pora dienu praeina ir tu piktdziugiskai pasidziaugi, jad serga.
Vat pagalvojau apie tavo nuostabu zodi " karma", kuriuo tu tiki. Nepagalvojai niekada, kad visa tai atsisuks pries tave, gal tidel ir sociopatams nelemta daugintis?
Tai labai nori? Prašau. Kol kas tik vieną įdėsiu, ok? Ar dar norisi?
QUOTE(cambala @ 2013 11 19, 15:56)
Labai panasiai. As turiu broli, jis uz mane vyresnis 9 metais. Va vaikystej savo santykius su broliu tai labai grazius atsimenu

. Kai buvau maza mergiote, jis jau buvo paauglys, visur mane su savim tampydavo, mane priziuredavo, vesdavosi su savo draugais i kina, pirkdavo saldainiu, jei nespedavau is paskos bernu pabegti - lengvai paspirdavo, tai nori nenori skubedavau, kai buvau 3-ju metu, ant juoko dave susuktu vysiu lapu ''parukyt''. Na vesdavosi nuo kalno slidinet, vaikystej atsimenu jo dovanotas gimtadienio dovanas, kaip kartu piesdavome ir rasydavome atvirukus mamai...
O kai jis apsivede, santykiai su juo visai uzsalo.Na vienu momentu draugavau su ne kokiu asmeniu, jo darbui tai trp turejo itakos. Bet paskui as istekejau uz normalaus zmogaus, tik kai nueidavau pas juos namo - bendraudavau tik su broliene. Jai buvo tas patogu, laviruoji kaip nori. Galop priejo iki to, kad mes net mieste susitike nesisveikinom. Atsirado problemu,kurias reikejo spresti mums abiems.Tai, kad visus principus palikusi pradejau destyti kad man yra neaiskus santykiai tarp musu, atrodo nesipykom,bet tiesiog nera normalu kada vienam mieste gyveni, o kaip visiskai svetimi :verysad: .Kaip ir atsiprasiau jo uz savo ta netinkama jaunystes draugyste. Jis sake, viskas gerai, jis toks yra uzdaras...Na pradejom bendrauti, cia mire tevas, atsirado papildomu problemu. Bet mano broliui pasoneje tiek yra ivaryta mitis, kad as turejau viska, jis nieko(tai visiska nesamoe, bet jis net nenori diskutuoti, uzsispyre kaip ozys), kad jauciu ta kazkokia vidine pagieza. Na sugebejo jam kazkaip broliene irodyti nesama dalyka, tiek to. Dabar satykiai oficialus, pasisveikinam su gimtadieniais, bendrauti nenori. Niekada nepaskamins siaip sau, pasiklausti kaip man sekasi... O man tai norisi siltu ir jaukiu santykiu, to bendravimo, bet nepatinka, kai atsimusi i salta siena.O dabar ir pas mane principas - nenori - nebendraujam.
Tai ką, Išprotėjusi Propiesore, vėl straipsnjį rašei apie brolį?
Prie ko čia tas vėžys iš viso? O tu kai plaikstaisi forume ant kiekvienos, kuri neįtiko, pasidomi ar tas žmogus kuo neserga? O gal Ubuntu serga?
Kai atsisuksi į save ir savo juodumus bei juos išsivalysi, tada badyk į kitus
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 27, 17:57)
Žinok, jei labai bijočiau pastot, visai rimtai apsvarstyčiau šitą variantą. Bet žmonių su gyvūnais gal nelyginkim.
Sutinku, kad rizika visada yra, bet 99% sterilizuoti gyvūnai gyvena sveiką ir laimingą gyvenimą. Neįsivaizduoju nekastruoto katino namie, šunys dar dar, bet ir tai, esu mačius ne vieną postą fb, klausia patarimo ką daryt, šuo namie kelia koją, myžčioja, po kastracijos taip nebesielgia. Katė katei irgi nelygu, viena gal rujos kartą per keletą mėnesių, kita kas porą savaičių, tai tokiu atveju nesterilizuot yra katės kankinimas, o leisti valkiotis ir daugint beglobius kačiukus, kurių nebūna tik ubuntijoje, yra žiauriai neatsakinga. Kas garantuos, kad tie kačiukai paklius į gerus namus, o ne pvz travelleriams kaip masalas šunų kautynėms ar kokiems sadistams, kaip tos triušio kankintojos? Jų ir taip pilna niekam nereikalingų, tik vat ubuntienė jų "neranda". Vat aš savo kalę sterilizuosiu gegužę, jai greit bus 6, bet geriau vėliau, nei niekada. Kaimynų airių kalytė numirė nuo piometros vos metų sulaukus, nenoriu, kad maniškei taip atsitiktų.
Su patinais lengviau, jų ir operacija lengvesnė. Mano draugė sterilizavo katę, tai po to ilgai turėjo problemų, pūliavo, ilgai negijo, na ir ta katė ne per ilgiausiai išgyveno palyginus. Nesterilizuotų žinau gyvenusių ir 17 metų, ir ilgiau, o jos katė tik 11 metų...