Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 27, 16:57)
Neįsivaizduoju nekastruoto katino namie, šunys dar dar, bet ir tai, esu mačius ne vieną postą fb, klausia patarimo ką daryt, šuo namie kelia koją, myžčioja, po kastracijos taip nebesielgia.

Pas mus namie, nekastruotas ir nemyza. Tik i kraika. Ir kates neragavo. Bet gal todel ir nemyza
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 27, 18:05)
Pas mus namie, nekastruotas ir nemyza. Tik i kraika.  Ir kates neragavo. Bet gal todel ir nemyza

Mano motinos nekastruotas katinas irgi nemyžo. Parsinešė jį tokio dydžio kad į saują tilpo, išaugo bajavas katinas, visas juodas, kailis tiesiog blizgėjo. Sumąstė vieną sykį nusivežt į sodą, pajautė laisvę, turbūt užuodė rujojančias kates ir pabėgo, tiek ir bematė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 27, 16:29)
pati pasakojosi smile.gif

su gyvūnais nėra tik balta ir juoda. Visos tos kastracijos, sterilizacijos irgi neša savo pavojų. Ar save va taip imtum ir be niekur nieko po peiliu guldytum? Taip, suprantu, kai kalbame apie pamestinukus, prieglaudinukus, bet kai gyvūnas auga šeimoje ir jei neprotėja ir sienų negraužia kaip veistis nori, tai aš nematau jokio reikalo jo pjaustyti.

Auginu tris. Kastruoti ir sterilizuotos. Vienai jau 16 metų, kiti dar jauni 6 ir 4. Profilaktiniai skiepai, kraujo / šlapimo tyrimai.
Neturiu kiaušintakių, nereikia jokių KT. Vienas didelis gėris.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 27, 17:38)
Ko nenori idet kur pasakojaus?

O siaip dar galvoju, kad viena nare tave laisvai galejo paduot i teisma uz moraline zala. Dar labai senai ji tave nusodinus buvo, paskui tu bijojai net kazka pavapset. Laikui bego dingo ta nare, jau dabar turbut aTa jai. Po kiek laiko parase, kad serga veziu. Pora dienu praeina ir tu piktdziugiskai pasidziaugi, jad serga.
Vat pagalvojau apie tavo nuostabu zodi " karma", kuriuo tu tiki. Nepagalvojai niekada, kad visa tai atsisuks pries tave, gal tidel ir sociopatams nelemta daugintis?

Tai labai nori? Prašau. Kol kas tik vieną įdėsiu, ok? Ar dar norisi? smile.gif
QUOTE(cambala @ 2013 11 19, 15:56)
Labai panasiai. As turiu broli, jis uz mane vyresnis 9 metais. Va vaikystej savo santykius su broliu tai labai grazius atsimenu wub.gif . Kai buvau maza mergiote, jis jau buvo paauglys, visur mane su savim tampydavo, mane priziuredavo, vesdavosi su savo draugais i kina, pirkdavo saldainiu, jei nespedavau is paskos bernu pabegti - lengvai paspirdavo, tai nori nenori skubedavau, kai buvau 3-ju metu, ant juoko dave susuktu vysiu lapu  ''parukyt''. Na vesdavosi nuo kalno slidinet, vaikystej atsimenu jo dovanotas gimtadienio dovanas, kaip kartu piesdavome ir rasydavome atvirukus mamai...
O kai jis apsivede, santykiai su juo visai uzsalo.Na vienu momentu draugavau su ne kokiu asmeniu, jo darbui tai trp turejo itakos. Bet paskui as istekejau uz normalaus zmogaus, tik kai nueidavau pas juos namo - bendraudavau tik su broliene. Jai buvo tas patogu, laviruoji kaip nori. Galop priejo iki to, kad mes net mieste susitike nesisveikinom. Atsirado problemu,kurias reikejo spresti mums abiems.Tai, kad visus principus palikusi pradejau destyti kad man yra neaiskus santykiai tarp musu, atrodo nesipykom,bet tiesiog nera normalu kada vienam mieste gyveni, o kaip visiskai svetimi :verysad: .Kaip ir atsiprasiau jo uz savo ta netinkama jaunystes draugyste. Jis sake, viskas gerai,  jis toks yra uzdaras...Na pradejom bendrauti, cia mire tevas, atsirado papildomu problemu. Bet mano broliui pasoneje tiek yra ivaryta mitis, kad as turejau viska, jis nieko(tai visiska nesamoe, bet jis net nenori diskutuoti, uzsispyre kaip ozys), kad jauciu ta kazkokia vidine pagieza. Na sugebejo jam kazkaip broliene irodyti nesama dalyka, tiek to. Dabar satykiai oficialus, pasisveikinam su gimtadieniais, bendrauti nenori. Niekada nepaskamins siaip sau, pasiklausti kaip man sekasi... O man tai norisi siltu ir jaukiu santykiu, to bendravimo, bet nepatinka, kai atsimusi i salta siena.O dabar ir pas mane principas - nenori - nebendraujam.

smile.gif
Tai ką, Išprotėjusi Propiesore, vėl straipsnjį rašei apie brolį? biggrin.gif

Prie ko čia tas vėžys iš viso? O tu kai plaikstaisi forume ant kiekvienos, kuri neįtiko, pasidomi ar tas žmogus kuo neserga? O gal Ubuntu serga?
Kai atsisuksi į save ir savo juodumus bei juos išsivalysi, tada badyk į kitus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 27, 17:57)
Žinok, jei labai bijočiau pastot, visai rimtai apsvarstyčiau šitą variantą. Bet žmonių su gyvūnais gal nelyginkim.
Sutinku, kad rizika visada yra, bet 99% sterilizuoti gyvūnai gyvena sveiką ir laimingą gyvenimą. Neįsivaizduoju nekastruoto katino namie, šunys dar dar, bet ir tai, esu mačius ne vieną postą fb, klausia patarimo ką daryt, šuo namie kelia koją, myžčioja, po kastracijos taip nebesielgia. Katė katei irgi nelygu, viena gal rujos kartą per keletą mėnesių, kita kas porą savaičių, tai tokiu atveju nesterilizuot yra katės kankinimas, o leisti valkiotis ir daugint beglobius kačiukus, kurių nebūna tik ubuntijoje, yra žiauriai neatsakinga. Kas garantuos, kad tie kačiukai paklius į gerus namus, o ne pvz travelleriams kaip masalas šunų kautynėms ar kokiems sadistams, kaip tos triušio kankintojos? Jų ir taip pilna niekam nereikalingų, tik vat ubuntienė jų "neranda". Vat aš savo kalę sterilizuosiu gegužę, jai greit bus 6, bet geriau vėliau, nei niekada. Kaimynų airių kalytė numirė nuo piometros vos metų sulaukus, nenoriu, kad maniškei taip atsitiktų.

Su patinais lengviau, jų ir operacija lengvesnė. Mano draugė sterilizavo katę, tai po to ilgai turėjo problemų, pūliavo, ilgai negijo, na ir ta katė ne per ilgiausiai išgyveno palyginus. Nesterilizuotų žinau gyvenusių ir 17 metų, ir ilgiau, o jos katė tik 11 metų...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 28, 10:11)
Tai labai nori? Prašau. Kol kas tik vieną įdėsiu, ok? Ar dar norisi? smile.gif

smile.gif
Tai ką, Išprotėjusi Propiesore, vėl straipsnjį rašei apie brolį? biggrin.gif

Prie ko čia tas vėžys iš viso? O tu kai plaikstaisi forume ant kiekvienos, kuri neįtiko, pasidomi ar tas žmogus kuo neserga? O gal Ubuntu serga?
Kai atsisuksi į save ir savo juodumus bei juos išsivalysi, tada badyk į kitus rolleyes.gif
Papildyta:

Tai ka cia tu man idejai? Kad su broliu santykiai oficialus? Niekur ir neneigiau ir dabar sakau, kad tokie ir like. Sveikinames Kaledos, Velykos, gimses. Be to jo zmona baisiai pavydi, jei kur atostogg skrendam - iskart morda pazaliuoja. Lyg is jos pinigu atostogautume😂😂. Na ten biski tokia i tave panasi.
Bet kad tu glusyt, vakar pezejai, kad as su savo mama nebendravau, tipo ana su svetimais zmonemis bendtavo, ne su manim😂😂😂- tai va sita man butinai atitemk.
Brje, apsikvailinai ziauriai, kai dar diskutavom apie tai, kad kam vartoti papildus, jei vitaminus is visavercio maisto galima gaut. Tai nubegai o tevu karsinima, istraukeo posta, kad mamai nakciai lasus su bromu duodu ir pradejai man aiskint, kad as papildais keiciu vidaverte mityba😂😂. Nu tu tikrai nematai, kad isiskai uzsiduchinai ir nuvakai?

Vezys ne prie ko, prie ko tavo sociopatinis sutrikimas - nare tave uzciaupe( nors tai buvo ir normali nare , ne kokia panasi i tave), o kai ji parase kad serga, tu po poros diena pasidziaugiai. Tau paciai tai normalu? Ir jei tu tiki kazkokum tuom, ko tu nemoki net paaiskinti, visomis karmomis ir pan, tai susimastyk apie tai, kad visos tavo pasaipos apie netektis, onkoligoniukus, tos nares liga - jos visos galbut karmiskai sukasi aplinkt tave. Viena diena tu arba tavo artimieji gali atsirasti tu zmoniu vietoj. Va tada gal tau dasus tavo elgesys. Mekaverte.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 28, 11:11)
Su patinais lengviau, jų ir operacija lengvesnė. Mano draugė sterilizavo katę, tai po to ilgai turėjo problemų, pūliavo, ilgai negijo, na ir ta katė ne per ilgiausiai išgyveno palyginus. Nesterilizuotų žinau gyvenusių ir 17 metų, ir ilgiau, o jos katė tik 11 metų...

Be abejo, kad su patinais lengviau, dar tą pačią dieną laksto kaip niekur nieko.
Na kaip sakoma, shit happens, gal vetas koks šūdarankis, dar nežinia kuo šėrė, viskas susideda. Kaip mano tėvo boba, šėrė whiskasais, kur vos 4% mėsos, iš tų 4% dar klausimas, kas per "mėsa", na gal katinas kokius 2 metus ir atrodys sveikas, o paskui atia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 28, 11:48)
Tai ka cia tu man idejai? Kad su broliu santykiai oficialus? Niekur ir neneigiau ir dabar sakau, kad tokie ir like. Sveikinames Kaledos, Velykos, gimses. Be to jo zmona baisiai pavydi, jei kur atostogg skrendam - iskart morda pazaliuoja. Lyg is jos pinigu atostogautume😂😂. Na ten  biski tokia i tave panasi.
Bet kad tu glusyt, vakar pezejai, kad as su savo mama nebendravau, tipo ana su svetimais zmonemis bendtavo, ne su manim😂😂😂- tai va sita man butinai atitemk.
Brje, apsikvailinai ziauriai, kai dar diskutavom apie tai, kad kam vartoti papildus, jei vitaminus is visavercio maisto galima gaut. Tai nubegai o tevu karsinima, istraukeo posta, kad mamai nakciai lasus su bromu duodu ir pradejai man aiskint, kad as papildais keiciu vidaverte mityba😂😂. Nu tu tikrai nematai, kad  isiskai uzsiduchinai ir nuvakai?

Vezys ne prie ko, prie ko tavo sociopatinis sutrikimas - nare tave uzciaupe( nors tai buvo ir  normali nare , ne kokia panasi i tave), o kai ji parase kad serga, tu po poros diena pasidziaugiai. Tau paciai tai normalu? Ir jei tu tiki kazkokum tuom, ko tu nemoki net paaiskinti, visomis karmomis ir pan, tai susimastyk apie tai, kad visos tavo pasaipos apie netektis, onkoligoniukus, tos nares liga - jos visos galbut karmiskai sukasi aplinkt tave. Viena diena tu arba tavo artimieji gali atsirasti tu zmoniu vietoj. Va tada gal tau dasus tavo elgesys. Mekaverte.

Įdėjau. Kur tu forume elgsies kaip normalus žmogus, jei realiame gyvenime bendrauti su niekuo nemoki.
Apie mamą? Prašau smile.gif

QUOTE(cambala @ 2014 03 25, 19:07)
Mano mamos pati geriauisia drauge tai buvo jos marti. Na tiek snekedavo, tiek draugaudavo ir apsnekedavo mane (o ypac brolienei tai kazkoks nepaaiskinamas pavydo jausmas nezinia del ko). O dabar jau virs dvieju metu nebuvo net su gimtadieniu ar Kaledom pasveikint . Drauge geriausia :verysad: ... Kartais kai mamai buna prosvaistes paklausia kaip  jos marti, kaip gyvena, kaip sekasi? Jau tada valdausi kad nepasiust tiesiogiai, atsakau viskas labai gerai, marti gera, svari, tvarkinga, daug dirba... Tik viduj pacia labai purto. As suprantu, kad nera apie ka sneketis, bet bent jau is mandagumo uzsuktu.
O dar kelios senos mamos drauges yra. Viena anksciau buvo aplankyti, kita taip pat norejo ateiti. Bet paaiskini zmogui, ir jis supranta, kad nepazins arba paprasciausiai nebvus apie ka sneketis :oh ...
Gera patarle, kad tikri draugai nelaimeje pasimato.
Pasidariau siandien sau svente, nuejau i kosmetikos kabineta, veida pasisvarinau, nagus nusilakavau, pavasario oru pakvepavau smile.gif . Nors kiek geriau.

Kokia turi būti dukra, kad mama taip susidraugautų su marčia? ax.gif Atsakymas: tokia kaip tu. Nuo tokių žmonių visi kaip maras bėga. Tu tik forume kartais skūrą išverti ir bandai prie ko nors prisigerinti, kad visi akmenim neužmėtytų, nes gyvai nebeturi prie ko glaustis, visi nuo tavęs išlakstė. "Gynėja" gi mat nuskriaustųjų biggrin.gif Tu spaviedokis kasdien prieš tuo, kuriuos mėšlu drabstai pati nuo gimimo turbūt?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 28, 12:14)
Be abejo, kad su patinais lengviau, dar tą pačią dieną laksto kaip niekur nieko.
Na kaip sakoma, shit happens, gal vetas koks šūdarankis, dar nežinia kuo šėrė, viskas susideda. Kaip mano tėvo boba, šėrė whiskasais, kur vos 4% mėsos, iš tų 4% dar klausimas, kas per "mėsa", na gal katinas kokius 2 metus ir atrodys sveikas, o paskui atia.

Duodavo ir mėsytės, žuvytės, duodavo ir sauso, na žodžiu - mišriai.
Katinas tai ilgiau gyveno, bet su katyte nepasisekė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 28, 12:19)
Įdėjau. Kur tu forume elgsies kaip normalus žmogus, jei realiame gyvenime bendrauti su niekuo nemoki.
Apie mamą? Prašau smile.gif
Kokia turi būti dukra, kad mama taip susidraugautų su marčia? ax.gif Atsakymas: tokia kaip tu. Nuo tokių žmonių visi kaip maras bėga. Tu tik forume kartais skūrą išverti ir bandai prie ko nors prisigerinti, kad visi akmenim neužmėtytų, nes gyvai nebeturi prie ko glaustis, visi nuo tavęs išlakstė. "Gynėja" gi mat nuskriaustųjų biggrin.gif Tu spaviedokis kasdien prieš tuo, kuriuos mėšlu drabstai pati nuo gimimo turbūt?
Papildyta:

Siaio tai mano mama 8 metus kaip serga savo liga. Jei bent pasidometum kas tai per liga, gal nenustebtum, kodel ligos pradzioj mastymas pasikeicia. Bet tu gi nesusivoki nieko nei medicinoj, nei ligose. Tai kad tiesiog eilinis tavo beprasmis vapejimas.
Kas liecia mamu - marciu, kas blogo, kad nesikolioja tarpusavy? Bet tai mano broliene panasi falsyvna pavydnike kaip tu, savo nieko neuzdirbdama dantis tik siepdavo i tevu turta, bet kokio skurlio brangesnio pavydejo. O kai vyras man nauja auto nupirko, tai isvia nusprogo is pavydo, bendri pazistami atsake😂😂.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 balandžio 2018 - 12:30
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 28, 14:19)
Kokia turi būti dukra, kad mama taip susidraugautų su marčia? ax.gif Atsakymas: tokia kaip tu. Nuo tokių žmonių visi kaip maras bėga.

Monteverte, didziule pagarba cambalai, kad nepaisant visko, kas buvo, ji daug metu slaugo savo mama. Tu juk taip nesugebetum. Ji nenumete, nepaliko sergancios mamos, bet priziuri. Jus galit pliektis kiek norit, bet palik jos mama, ligota zmogu, ramybej. Nejaugi pas tave ant tiek viduje tuscia?
As galiu pasijuokti is tavo ciucko, vyro meiluziu su kotletais, tavo mistinio darbo, sapnu, dievu ir t.t., bet jei pasakytum, kad susirgo suniukas, turi pati bedu, gal vyras serga, neisgirstum nei vienos replikos tuo klausimu. Butu atjauta tau toje situacijoje. Nes yra ribos. Bet tu nesuprasi. Tuscia pas tave. unsure.gif
Atsakyti
Tai nk cia nuostabaus. Menkaverte taip kovoja del savo " paskutinio zodzio". Aiskus pvz buvo kaip piktdziugiskai pasokinejo kai nare parase, jog veziu serga.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 28, 13:19)

Duodavo ir mėsytės, žuvytės, duodavo ir sauso, na žodžiu - mišriai.
Katinas tai ilgiau gyveno, bet su katyte nepasisekė

Kokia? Jokia. Kai žmogui pavažiuoja stogas, gali būti nors ir angelu, vistiek bus blogai. O jeigu ir nepavažiavusiu stogu, bet nemyli nuo mažens dėl kažkokių tai priežasčių, gali į subinę iki pat bato galiuko sulįsti, vistiek keiks. Mano patėvio, tiesa, mirusio prieš 12 metų, dukrą motina keikia, paskambina, sako nu, sūka, tu dar gyva? Nepadvėsei? Aš tą dukrą pažįstu nuo vaikystės, normali, darbšti, tvarkinga moteris. O motina vat tokia.

Bet juk negali sakyti, kad tos katės trumpesnio gyvenimo priežastis- sterilizacija.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 28, 13:47)
O jeigu ir nepavažiavusiu stogu, bet nemyli nuo mažens dėl kažkokių tai priežasčių, gali į subinę iki pat bato galiuko sulįsti, vistiek keiks. Mano patėvio, tiesa, mirusio prieš 12 metų, dukrą motina keikia, paskambina, sako nu, sūka, tu dar gyva? Nepadvėsei? Aš tą dukrą pažįstu nuo vaikystės, normali, darbšti, tvarkinga moteris. O motina vat tokia.

Ci ja nuo mazens taip keikia? Ten tai greiciausiai motina visa gyvenima serganti tada... Tai ko ta dukte jai skambineja?😂😂
Buvo tevu karsinime viena moteris prisijungus, tai ten problemos tokios buvo, kad anyta viska lygindavo lygintuvu kai susirgo. Esme ta, kad tame skyrelyje bendrauja moterys, kurios ne i seneliu prieglauda senukus atiduoda. Bet anai net patarimai buvo atiduot i senuku prieglauda, nes ta nuvaziavo pas vyra i uzsieni ir kozna diena varydavo kokia ji ne tokia. Na o kai nuprotejo, tai dar daugiau keikt pradejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 balandžio 2018 - 14:34