QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 13:09)
Gluspetre, kam vargsti su paklodem ir nuorodom? As ju neatsidarineju, nes tu kvaisa ir man ne autoriteras. Aisku gal jau?
Tai dabar atsakyk i klausima - ar tavo vaikai gime gudresniais ar dar kazkokiais - - ais, jei tave klyzmavo, o manes ne?
Kaip nesidepiliudavo? As pries vaiko gimdyma, pana budama depiliuodavaus kur man reikejo, o tu sneki apie savo gimdymus, kai perejai kazkur pries 14 metu ir sakai nieks nesidepiliuodavo. Nu tai jei tavo kusys tau iki papu ir kojos kaip moherinem kojinem apsimovus, tai tau tikrai ta depiliacija nauja sritis.
Papildyta:
Nu tai kai pastojau, tai ir domejausi kiek reikejo. Kazkaip pagimdziau gi, naturaliai be komplikaciju.
As tiesiog nesuprantu ka tu man nori irodyt. Kad be klyyyzmu niekam neeina pagimdyt?
Papildyta:
Tai atsimenu sita.
Bet man ziauriai patinka ja stebet😂. Cia gi pries kelias dienas rase apie save, kad nemeluoja nieko.
vargeli, vargeli linkas tik del citatos, kuria parasiau, kad pasitikrinti galetu, kam noresis

Dar karta kalbejom su Idomucia apie tarybinius laikus, ne apie mano gimdymus,o Jus berods saket, kad gimdet pries 21m irgi ne tarybiniai laikai

, nesiseka isiminti? isokat i kitu pokalbius visiskai nesigaudydama apie ka jie ir kazka bandot irodyti
Tai kur domejotes, kad nieko net nezinojot, saket daret, ka gydytojai liepe

jau vartotes dabar, kai faktus po akim padejau? kad buvo ir kursu ir visko buvo, itk jus deja, net nezinojot, kad jie buvo

Nieko as Jums nenoriu irodyti, tik Jus puolet i akis apie veganus ir klyzams, kad veganai tik klyzmuojasi, as tik paminejau, kad tai reikalinga ir normali procedura prie tam tikru atveju, ir paminejau gimdyma kaip pvz, kad ne vien veganai darosi ir tiek, jau pamirsot ka raset vakar?

Jus tada saket, kad nebuvo klyzmu, kai Jus gimdet , as sakiau ,kad buvo, kad per kursus aiskina, kuom ji naudinga, o jus saket, kad nieko nesidomejot, klauset, tik ka gydytojai aiskino ir kad jokiu kursu del gimdymu nebuvo, vel idejau jums citata, kad buvo jau tu kursu daug seniau, nei jus gimdet, dabar jau aiskinat, kad domejotes kazkuom, vienu zodziu su jumis pasaka be galo....vartysites iki negaliu savo nesamonese, praradusi minties prasme ir pamirsusi is vis nuo ko poklabis prasidejo
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 05 03, 12:43)
O tai ką, ne, galvoji?

Ubuntė sako- ubuntė žino!! Gipsas!!
Žėk, ką radau. Kaip purtėsi, kad tai ne ji sani, ot falšyvka, patologinė melagė, dabar buria, atseit buvo į Airiją išvažiavus prieš vaikų gimimą, eilinis melas
o apie ka ta pacituota zinute ar apie nikus ar apie tai kas ir ka kalbejo?as jums apbiem jau daug kartu sakiua, ne esme nikas, net jei zinotumet mano vardapavarde ir asmens koda, emses nekeicia, kai rasote apie mane nesamone,s ko as gyvenime nesu rasiusi, tai ka as turiu patvirtinti, kai mzones normaliai paraso tai jiems ir pritariu

ne nikai forumuose esme, o objektyvumas ir sugebejimas skaityti zinutes ir suvokti minti, nesvarbu , kas ja raso, vis tiek vieni kitu nepazystam. Ir istorijos gali buti nebutinai realios , gali buti tik filosoines, siaip pamastymui i rnebutina ieskoti biografiniu duomenu cia.
cia jus jau patalogine darotes su nemokejimu suvokti, ka skaitot ir keliat zinutes visiskai is lempos, viena rasot, kita cituojat, grybu grybukas esat
Ir ne karta esu ta minejusi ir ankstesnese diskusijose ir su Jusu draugele cambala, bet dabar ji tyles, nejau isduos savo draugikes

bet koks kam skirtumas kiek kur as gyvenau?
Galvojau, kad galiu su bet kokiais zmonem susisneketi, bet tokiu grybuku, kaip judvi nebuvau dar sutikusi, bukuma visiska, pasiduodu mano pastangos bevaises prasibels iki smegenines jusu, kazin ar is vis ji yra, gal jus tik virusines sio forumo programos