Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 02, 18:04)
keista, seniau klizma ir depiliacija buvo  beveik privaloma, bet aisku vel gal ne visuose ligoninese, bet tai buvo taip populiaru, kad apie tai nezinoti, tai is vis reiskia su nieko nebendrauti, neisdometi, kas kaip vyksta gimdymo metu...tik paskutinius 10-15 m pradejo sneketi, kad tai nera butina.
esu esu lotuliukas.gif

Na kaip as nesiknisu svetimuose triusikuise taip kaip tu, tai man tikrai nebuvo butinybes / reikalo klausineti kas ka daro, jei pasikliavau gydytoju ( ne Marytes is kaimo) rekomendacijomis.
Bet tokia kaip tu, tai be lindimo i kitu zmoniu intymius reikalus, triysikus nei pro kur...Taigi ir sakau, kad esi iskrypele.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 02, 18:38)
nu tai as cia taip graziai norejau issireiksit, taip butent nuskusdavo su peiliuku lotuliukas.gif

Kokiam urvyne perejai, kad tave skuto peiliuku? Kokia apsileidusi reiskias nuvaziavai, jei net kusio nesusitvarkei...Nors, is kitos puses nestebina.Jau seniau supratau, kad esi apsisamanojusi, neprisiziurinti saves.
Man tai gine pasake kaip pasiruosti pries gimdyma, tai jokiu problemu nebuvo.
Atsakyti
tai zinoti, kas vyksta gimdymo metu, lankyti kursus pires gimdyma, skaityti knygas, vadinasi lysti i svetimus triusikus, taip teisinat savo bukuma ir neapissvietima? lotuliukas.gif

Kvailiuke, cia Idomucia snekejo apie sovietinius laikus lotuliukas.gif tada visas visur taip skuto, bet aisku to Jus irgi nezinojot lotuliukas.gif
Kaip gerai, kad Jums kazkas bent kazka pasake, o tai is vis butumet nesioriantavusi lotuliukas.gif Paskui tokios nesusiprateles ir aiskina, kaip gimdyti sudetinga, kaip nieko nesiorentuoja,nei kas vyksta, nei ka ten tei daktarai daro, o daro , jie ka sugalvoja tada, kai mato, kad bukuma ten pas gimdyve....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 03, 00:28)
tai zinoti, kas vyksta gimdymo metu, lankyti kursus pires gimdyma, skaityti knygas,  vadinasi lysti i svetimus triusikus, taip teisinat savo bukuma ir neapissvietima? lotuliukas.gif

Kvailiuke, cia Idomucia snekejo apie sovietinius laikus lotuliukas.gif tada visas visur taip skuto, bet aisku to Jus irgi nezinojot lotuliukas.gif
Kaip gerai, kad Jums kazkas bent kazka pasake, o tai is vis butumet nesioriantavusi lotuliukas.gif Paskui tokios nesusiprateles ir aiskina, kaip gimdyti sudetinga, kaip nieko nesiorentuoja,nei kas vyksta, nei ka ten tei daktarai daro, o daro , jie ka sugalvoja tada, kai mato, kad bukuma ten pas gimdyve....

Gluspetre, gimdziau nesunkiai, be komplikaciju.
Kursu gimdyvems tuo metu nebudavo, viska aiskino gine nestumo metu, knygas skaiciau.

Visas visur skuto😂😂. Irgi ciokinai visas ir visur?

Gimdyve nesiorientuoja kas vyksta😂😂😂, ka daktarai daro😂😂😂.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 03, 01:28)
tai zinoti, kas vyksta gimdymo metu, lankyti kursus pires gimdyma, skaityti knygas,  vadinasi lysti i svetimus triusikus, taip teisinat savo bukuma ir neapissvietima? lotuliukas.gif

Nu gal tokiai protiškai nesveikai kaip tu ir reikia kažkokių tai kursų. Ar tu rimtai tokia psichiškai nesveika, ar tik apsimeti?
Žinoti, kas kaip kada ir su kuo dulkinasi taip, tai yra lindimas į svetimus triusikus, bet ar tu suprasi, vargšele? Juk esi neadekvatė, nesuvoki, kad per tokį idiotišką vartymasi atrodai visiškai apgailėtinai. Nu aš suprasčiau, kokia 1 artima draugė dar dar, bet toks jausmas, kad tu vos susitikus ištardai kada kaip su kuo ir kokiu būdu pis..i lotuliukas.gif

Išvis, tu persiskaityk, ką rašai, vargše, savo patirtį pasakoji? Kaip ten nediciniškai vadinamas nenormalus susireikšminimas? Psichiatrai turėtų su tavim padirbėt.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 08:28)
Kursu gimdyvems tuo metu nebudavo, viska aiskino gine nestumo metu, knygas skaiciau.

Jinai nabagė nebesiorentuoja, apie kokį laikmetį kalba lotuliukas.gif

O tai ne, galvoji? lotuliukas.gif

O ko tu stebiesi? Juk paskaitai knygučių ir iškart įgyji akušerinį išsilavinimą, dar daktarus gali pamokit, kas tau neaišku? lotuliukas.gif Juk ji UNICUMAS.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 02, 10:05)
Tai nekelsi nieko apie mano bernus? Tai 8r sakau, kad melage. Jau ir taip aisku senai.

Aga aga, kas suniui uodega pakels jei ne jis pats sau😂. Ko cia taip smulkinies? 😂
Maciau gi tave - nervuota, nutriususiais pasisiaususiais plaukais, savo sugyventini stramuzyjai " su kuo kalbi, parodyk telefona". Neatsimeni?

Na jo, dabar veganes prades tempt nuorodas del klyzmu naudos...

Prigauta pati pasipasakojai, kelti nebereikėjo biggrin.gif Gi sakau, labai teisingai tave vadino gyvu lavonu, linkėjimai tam berniukui.

O tu rimtai tiki, kad ten mus matei? Juk tu net nežinai kokiame mieste aš gyvenu biggrin.gif HAHA biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 02, 11:22)
taip dabar leidzia pasirinkti, jei nori, bet nemanau, kad reiktu nustebti apie tai isgirdus ar ne?

Vat būtent. Cvambala ėmė vaidinti, kad mediciną išmano, o šitaip prigauta su tomis klizmomis liko, net negirdėjusi biggrin.gif biggrin.gif
Bet tai stebėk, kuo daugiau ant kitų šūdų pila, tuo daugiau ant jos atsisuka. Varė varė ant tos vegan mamytės, kad klizmutę vaikui darė ir sveikata pagerėjo, o dabar pati su klizmom prigauta liko, kad absoliučiai nieko neišmano biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 02, 11:22)
vaja cambala ka tik isvadino visas turincias avatarus kompleksuotom lotuliukas.gif gerai, kad as neturiu, mes busim drauges ar ne cambala abi nekompleksuotos lotuliukas.gif

va va, matai kokia užsislėpus bjaurastis, visos avataruotos jai nenormalios, negražios, kompleksuotos, o dargi daugiau, ji visas matė, žino ar atitinka avatarus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2018 05 02, 11:26)
Ne, tiesiog nedaro. Mano atveju paklausus paaiškino, kad tai tiesiog niekam nereikalinga procedūra. Jei nori, gali pati pasidaryti, bet gydymo įstaigoje nebedaro. Kadangi aš buvau gimdžiusi tais gūdžiais laikais, kai dar darė, tai man nuostabos nekelia. Bet jei moteris nėra gimdžiusi arba gimdė per pastaruosius +/- 10 metų, tai kodėl ji neturėtų nustebti tai išgirdusi?

nes ta neminėtoji, klizmų nežinovė gimdė prieš daug daugiau metų.
O gal negimdė tada biggrin.gif "vaisingoji" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 02, 11:41)
Jus su draugem sikt einat??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kai draugfių neturi, tai ir nežino, mano, kad visos taip eina, visur kartu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 05 02, 12:05)
Su draugem visur einu.

haha biggrin.gif

bus dabar naujas forumo topas: šiku su drauge biggrin.gif
Atsakyti
Kokia ubuntei ir Menkavertei aktuali klyyyzmu tema😁. Du ar tris psl irodynejimai , kad tai reikalinga😁.

Jei ubuntei kazka dare, sake, tai vadinasi taip ir yra. Taskas ubuntinis. Kitaip but neikaip negali😂😂.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 03, 09:04)
Varė varė ant tos vegan mamytės, kad klizmutę vaikui darė ir sveikata pagerėjo, o dabar pati su klizmom prigauta liko, kad absoliučiai nieko neišmano biggrin.gif

Nu paziurim tavo logika dabar - k8del vegan mamyte su savo klizmom vaiko namuose nepagyde? Kodel kreipesi i tuos baisiuosius medikus, kad vaika jai atciuchintu.
Nors veganine kiaule ( cia ta mamyte)pratylet galejo, o tai " vaikas pasveiko nuo klizmutes".
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 12:38)
Jei ubuntei kazka dare, sake, tai vadinasi taip ir yra. Taskas ubuntinis. Kitaip but neikaip negali😂😂.

O tai ką, ne, galvoji? lotuliukas.gif Ubuntė sako- ubuntė žino!! Gipsas!!

Žėk, ką radau. Kaip purtėsi, kad tai ne ji sani, ot falšyvka, patologinė melagė, dabar buria, atseit buvo į Airiją išvažiavus prieš vaikų gimimą, eilinis melas lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 03 gegužės 2018 - 11:45
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 08:28)
Gluspetre, gimdziau nesunkiai, be komplikaciju.

viskas buvo, tik dometis reikia "Mūsų Nėščiųjų sveikatingumo mokykla - seniausiai veikianti mokykla Respublikoje, savo veiklą pradėjusi Sąjūdžio kūrimosi 1988 metais."
http://www.gimdymass...e...ang=lt&id=6
Dar pries 25 m jau pradejes buvo eiti zurnalas Tavo vaikas, ten daug buvo rasoma. Jau nesneku apie knygas. Apie kitoki, nei tarybinis gimdymas, supratimas prasidejo nuo Sajudzio laiku ir knygu buvo ir tu seminaru,ir kursu, reikejo tik dometis.
Neciokinau, paprasciausias buvo toks reikalavimas ligoninese pries gimdyma, kadangi aplamai niekas niekaip nesidepiliuodavo tais laikais, tai tik pries gimdyma nuskusdavo isdezinfekuodavo, dar medicinos enciklopedijoje apie tai parasyta, tokia knyga budavo dar tarybiniais laikais lotuliukas.gif jei ir kartais nebutumet girdejusi lotuliukas.gif
Jei jau taip nesidomite niekuo, nors neisisduokit, bukit gudresne mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 03, 11:45)
viskas buvo, tik dometis reikia "Mūsų Nėščiųjų sveikatingumo mokykla - seniausiai veikianti mokykla Respublikoje, savo veiklą pradėjusi Sąjūdžio kūrimosi 1988 metais."
http://www.gimdymass...e...ang=lt&id=6
Dar pries 25 m jau pradejes buvo eiti zurnalas Tavo vaikas, ten daug buvo rasoma. Jau nesneku apie knygas. Apie kitoki, nei tarybinis gimdymas, supratimas prasidejo nuo Sajudzio laiku ir knygu buvo ir tu seminaru,ir kursu, reikejo tik dometis.
Neciokinau, paprasciausias buvo toks reikalavimas ligoninese pries gimdyma, kadangi aplamai niekas niekaip nesidepiliuodavo tais laikais, tai tik pries gimdyma nuskusdavo isdezinfekuodavo, dar medicinos enciklopedijoje apie tai parasyta, tokia knyga budavo dar tarybiniais laikais lotuliukas.gif jei ir kartais nebutumet girdejusi lotuliukas.gif
Jei jau taip nesidomite niekuo, nors neisisduokit, bukit gudresne  mirksiukas.gif

Gluspetre, kam vargsti su paklodem ir nuorodom? As ju neatsidarineju, nes tu kvaisa ir man ne autoriteras. Aisku gal jau?
Tai dabar atsakyk i klausima - ar tavo vaikai gime gudresniais ar dar kazkokiais - - ais, jei tave klyzmavo, o manes ne?
Kaip nesidepiliudavo? As pries vaiko gimdyma, pana budama depiliuodavaus kur man reikejo, o tu sneki apie savo gimdymus, kai perejai kazkur pries 14 metu ir sakai nieks nesidepiliuodavo. Nu tai jei tavo kusys tau iki papu ir kojos kaip moherinem kojinem apsimovus, tai tau tikrai ta depiliacija nauja sritis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 03, 11:45)
Apie kitoki, nei tarybinis gimdymas, supratimas prasidejo nuo Sajudzio laiku ir knygu buvo ir tu seminaru,ir kursu, reikejo tik dometis.

Nu tai kai pastojau, tai ir domejausi kiek reikejo. Kazkaip pagimdziau gi, naturaliai be komplikaciju.
As tiesiog nesuprantu ka tu man nori irodyt. Kad be klyyyzmu niekam neeina pagimdyt?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 05 03, 11:43)

Žėk, ką radau. Kaip purtėsi, kad tai ne ji sani, ot falšyvka, patologinė melagė, dabar buria, atseit buvo į Airiją išvažiavus prieš vaikų gimimą, eilinis melas lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Tai atsimenu sita.

Bet man ziauriai patinka ja stebet😂. Cia gi pries kelias dienas rase apie save, kad nemeluoja nieko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 13:09)
Bet man ziauriai patinka ja stebet😂. Cia gi pries kelias dienas rase apie save, kad nemeluoja nieko.

Čia tu rašei, kad nemeluoji, o forumas visas nuo tavo melo raudonuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 03, 12:18)
Čia tu rašei, kad nemeluoji, o forumas visas nuo tavo melo raudonuoja biggrin.gif

O ka meluoju? Kad keli kazkokius pagal save suprantamus briedus apie maisto papildais pakeitima ir keli mano pista kur mamai bromo najciai duodavau? Ar kur mano mama bendrauvo su " svetimais zmonemis, o ne su manim". Ir ikelei, kad tas " svetimas zmogus" - tai jos marti.😂😂😂
Nu tu normali? Pagal mabe tai tokia pat glusa kaip ir tavo ubunte.
Bet kai neturi ka kelt - tai gal tau ir sviecia kazkas.

Ko uzsiciaupei apie ta savo klizmine vegan mamyte? Tai kaip su tavaja logika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 gegužės 2018 - 12:28
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 13:09)
Gluspetre, kam vargsti su paklodem ir nuorodom? As ju neatsidarineju, nes tu kvaisa ir man ne autoriteras. Aisku gal jau?
Tai dabar atsakyk i klausima - ar tavo vaikai gime gudresniais ar dar kazkokiais - - ais, jei tave klyzmavo, o manes ne?
Kaip nesidepiliudavo? As pries vaiko gimdyma, pana budama depiliuodavaus kur man reikejo, o tu sneki apie savo gimdymus, kai perejai kazkur pries 14 metu ir sakai nieks nesidepiliuodavo. Nu tai jei tavo kusys tau iki papu ir kojos kaip moherinem kojinem apsimovus, tai tau tikrai ta depiliacija nauja sritis.
Papildyta:
Nu tai kai pastojau, tai ir domejausi kiek reikejo. Kazkaip pagimdziau gi, naturaliai be komplikaciju.
As tiesiog nesuprantu ka tu man nori irodyt. Kad be klyyyzmu niekam neeina pagimdyt?
Papildyta:
Tai atsimenu sita.

vargeli, vargeli linkas tik del citatos, kuria parasiau, kad pasitikrinti galetu, kam noresis lotuliukas.gif
Dar karta kalbejom su Idomucia apie tarybinius laikus, ne apie mano gimdymus,o Jus berods saket, kad gimdet pries 21m irgi ne tarybiniai laikai lotuliukas.gif , nesiseka isiminti? isokat i kitu pokalbius visiskai nesigaudydama apie ka jie ir kazka bandot irodyti lotuliukas.gif
Tai kur domejotes, kad nieko net nezinojot, saket daret, ka gydytojai liepe lotuliukas.gif jau vartotes dabar, kai faktus po akim padejau? kad buvo ir kursu ir visko buvo, itk jus deja, net nezinojot, kad jie buvo lotuliukas.gif
Nieko as Jums nenoriu irodyti, tik Jus puolet i akis apie veganus ir klyzams, kad veganai tik klyzmuojasi, as tik paminejau, kad tai reikalinga ir normali procedura prie tam tikru atveju, ir paminejau gimdyma kaip pvz, kad ne vien veganai darosi ir tiek, jau pamirsot ka raset vakar? lotuliukas.gif Jus tada saket, kad nebuvo klyzmu, kai Jus gimdet , as sakiau ,kad buvo, kad per kursus aiskina, kuom ji naudinga, o jus saket, kad nieko nesidomejot, klauset, tik ka gydytojai aiskino ir kad jokiu kursu del gimdymu nebuvo, vel idejau jums citata, kad buvo jau tu kursu daug seniau, nei jus gimdet, dabar jau aiskinat, kad domejotes kazkuom, vienu zodziu su jumis pasaka be galo....vartysites iki negaliu savo nesamonese, praradusi minties prasme ir pamirsusi is vis nuo ko poklabis prasidejo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 05 03, 12:43)
O tai ką, ne, galvoji? lotuliukas.gif Ubuntė sako- ubuntė žino!! Gipsas!!

o apie ka ta pacituota zinute ar apie nikus ar apie tai kas ir ka kalbejo?as jums apbiem jau daug kartu sakiua, ne esme nikas, net jei zinotumet mano vardapavarde ir asmens koda, emses nekeicia, kai rasote apie mane nesamone,s ko as gyvenime nesu rasiusi, tai ka as turiu patvirtinti, kai mzones normaliai paraso tai jiems ir pritariu lotuliukas.gif ne nikai forumuose esme, o objektyvumas ir sugebejimas skaityti zinutes ir suvokti minti, nesvarbu , kas ja raso, vis tiek vieni kitu nepazystam. Ir istorijos gali buti nebutinai realios , gali buti tik filosoines, siaip pamastymui i rnebutina ieskoti biografiniu duomenu cia.
cia jus jau patalogine darotes su nemokejimu suvokti, ka skaitot ir keliat zinutes visiskai is lempos, viena rasot, kita cituojat, grybu grybukas esat lotuliukas.gif
Ir ne karta esu ta minejusi ir ankstesnese diskusijose ir su Jusu draugele cambala, bet dabar ji tyles, nejau isduos savo draugikes lotuliukas.gif bet koks kam skirtumas kiek kur as gyvenau?

Galvojau, kad galiu su bet kokiais zmonem susisneketi, bet tokiu grybuku, kaip judvi nebuvau dar sutikusi, bukuma visiska, pasiduodu mano pastangos bevaises prasibels iki smegenines jusu, kazin ar is vis ji yra, gal jus tik virusines sio forumo programos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 gegužės 2018 - 13:06