Įkraunama...
Įkraunama...

Ką lanko Jūsų atžala?

Sveikos,
mano dukra lanko sportinius šokius,ir jau šeštadienį pirmosios varžybos,Elektrėnuose.Žiūrėsim kaip seksis. ax.gif
Atsakyti
Dukra antri metai lanko šokius, prieš tai porą metų lankė dainavimo užsiėmimus smile.gif , o mažius kol kas tenkinasi tik darželio veikla, bet manau nuo kitų metų ir bandysim kažką papildomai ax.gif
Atsakyti
Maniškė lanko Yamaha mokyklėlę, kitais metais gal kažką rimčiau bandysime, manau, ji turi didelių dainavimo ir aktorinių gabumų
Atsakyti
Sveiki,

turiu 7 metų sūnų, baigia 1-ąją klasę. Manau pats laikas leisti ji į kokį būrelį, kad kuo prasmingu užsiimtu.

Tik va nzn nuo ko pradėti? Kur kreiptis? Kur ieskotis? Savo rajone nieko gero neradome, interenete - info padrika... Kiek zinau, Vilniuje visi eina i "Lietuvos vaikų ir jaunimo centrą", taciau ten toli pakankamai bus jam ir siaip, labai ribotas pasirinkimas...

Gal kas turi patirties, galetu patart?

Is anskto dekoju.

Tomas Rubis
Atsakyti
O kokio būrelio ieškote?
LVJC tikrai ne ribotas pasirinkimas, daug būrelių tikrai yra iš ko išsirinkti thumbup.gif
Dar yra RMTKR, tik dabar jie pavadinimą pakeitė, nebepamenu, kaip vadinas, ten labiau tokie techniškesni būreliai: aviamodeliacija, kartingai, keramika ir kiti panašūs.
Yra sporto mokyklos.
Muzikos mokyklos.
Beje kuriam rajone gyvenate, kad LVJC per toli? 4u.gif
Atsakyti
Penkerių metų sūnus nuo rugsėjo pradėjo lankyti Niat Nam treniruotes - čia tokie rytų kovos menai. Kol kas lanko labai noriai, laukia treniruočių.
Atsakyti
Mano panelė antrokė yra labai judri, tai mes lankom: antrus metus šokiu, baseiną ir dar kartą savaitėje mokykloje dailės būrelį smile.gif
Atsakyti
Mano panele lanko dailes-keramikos bureli, baseina ir gimnastika.Kolkas viskas patinka, po to bus matyt, nes dar dainuoti nori...
Atsakyti
sunus tinklini baseina o dukryte sokius smile.gif
Atsakyti
dukra lanko pramoginius sokius, dailes mokykla ir chora mokykloje, sunus lanko darzeli irzaidzia futbola
Atsakyti
Manasis 1.6 metuku kleckiukas lanko leliu teatra Klaipedoje. Yra didelis pamaiviukas, tai nutariau isbandyt. Be to, dziaugiuosi, kad ten vaikai mokomi pazinti pasauli, kalbeti (gyvunu garsais), sokti, bendrauti grupeje, kartu su tevais jie ten ir lipdo ir piesia ir zaidzia ... Labai visapusiskas uzsiemimas. Saunu, kad su tokaiis pypliukais yra uzsiiminejanciu zmoniu.
Atsakyti
Mano dukra groja smuiku, o sūnus lanko "Sėkmės klubą". Tai tokia savaitgalinė mokykla, vykstanti kas antrą šeštadienį po ~5 valandas, kur vyresniųjų klasių moksleiviai klausosi profesionalių lektorių paskaitų labai įdomiomis net man pačiai temomis. Pavyzdžiui, greitasis skaitymas, atminties lavinimas, emocinis intelektas ar laiko valdymas. Kai jis man pradėjo pasakoti, ko ten išmoksta, pati susidomėjau ir nusipirkau vieno iš lektorių audio knygą, nu tikrai super smile.gif) Dar kas labai smagu, kad ten susirenka tokie moksleiviai, kurie yra motyvuoti ir nori išmokti naujų ir įdomių dalykų, ne vien to, kas dėstoma mokykloje, tai labai džiaugiuosi, kad mano vaikas leidžia laiką tarp tokių bendraamžių, po paskaitų eina kur nors visi pabendrauti. Be to, pagerėjo jo pažymiai! Labiau jis kelia sau tikslus, motyvuoja save ir plius išmoko technikų, kaip efektyviau mokytis, tai labai džiaugiuosi, kad yra toks dalykas kaip „Sėkmės klubas“, tikrai visoms paauglių mamoms rekomenduoju pasidomėti wink.gif
Atsakyti