Įkraunama...
Įkraunama...

Ką lanko Jūsų atžala?

QUOTE(Sagabona @ 2010 09 16, 18:47)
Ačiū labai už patarimus. Šiandien kaip tik daviau sutikimą nelankyti treniruočių smile.gif
Sunku suprasti tikrą priežastį, kai vaikas sako, kad jam nusibodo ir nepatinka.
Elzbieta, kai parašėte apie pasirodymus tėvams, man kilo klausimas, o kodėl mano sūnui nebūna jokių parodomųjų varžybų? Gal jam dėl to ir nuobodu, kad nėra motyvacijos, jis nemato rezultato? Jis net nežino ar jam gerai sekasi, ar ne, nes treneris nieko nesako.
Jei kaltinti tinginystę, tai vaikas ir į kitus užsiėmimus nenorėtų eiti. Bet į muziką vaikšto mielu noru. Tai mudu pakalbėjom, kad jam reikėtų pagalvoti, kokiu kitu sportu norėtų užsiimti.


Pasirodymai vyksta dazniausiai tradiciskai - du kart per metus. Kaledinis (koncertas/ ar varzybos) ir baigiamasis pavasari.
Tai o kada pradejot lankyti?
Maniskei gimnastikoje visada budavo kaledines ir baigiamosios varzybos. Atlanke keturis metus, tai visko buvo... ir asaru ir tingejimo ir dziaugsmo... Bet kai viskas pakrypo - arba profesionaliai treniruojiesi arba ate, mes atsisveikinome. Jau sakiau jega netampysiu! Bet ji kazkodel dabar neatsimena, jog verke ir prase nebevesti (cia paskutiniais metais kai pasidare sunku labai), tad kai kas klausia apie tai, ji priekaistingai pareiskia, kad cia AS ja atsiemiau, nes jai LABAI patiko ir as dabar kalta likau biggrin.gif
Beje i muzika ji taip pat jau pradeda tingeti eiti ir sunku ir t.t. (nors tik antri metai), groja smuiku..
Tad jau zinau kas liks finale po visu ieskojimu - sokiai! Baleta soka su malonumu, o jei leisciau, tai lankytu visus imanomus sokius nuo liaudies iki breiko.. doh.gif
Atsakyti
[quote=Elzbieta,2010 09 17, 12:13]
(...)Bet ji kazkodel dabar neatsimena, jog verke ir prase nebevesti (cia paskutiniais metais kai pasidare sunku labai), tad kai kas klausia apie tai, ji priekaistingai pareiskia, kad cia AS ja atsiemiau, nes jai LABAI patiko ir as dabar kalta likau biggrin.gif(...)

lotuliukas.gif Va va būna su tais vaikais.
Sūnus lanko nuo praito rugsėjo. Visus metus lankė. Buvo grupėje jauniausias ir vėliausiai atėjęs. Sakė: atbėgu paskutinis arba priešpaskutinis hihihi.gif , o klasėje įpratęs pirmauti. Čia jau aš anksčiau pastebėjau tokį bruožą, kad jei negali ko nors padaryti geriausiai, tai išvis nedaro. O kai paklausiu, ką norėtų veikti po pamokų, sako: lauke lakstyt. Bet į muzikos mokyklą eina mielu noru. Šiemet jau rimtesni užsiėmimai ir krūvio daugiau, bet dar nesiskundžia smile.gif
Atsakyti
Mano dukra pirmoke pradejo lankyti biserio bureli, sokius thumbup.gif ir futbola blush2.gif
Ir kaip nekeista butu,dar kokios 10 mergaites lanko futbola ir joms laaabai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 10 02, 12:55)
Mano dukra pirmoke pradejo lankyti biserio bureli, sokius thumbup.gif  ir futbola  blush2.gif
Ir kaip nekeista butu,dar kokios 10 mergaites lanko futbola ir joms laaabai  wub.gif


O kas tas biseris?? ax.gif
ir futbolas manau sveika visiems smile.gif saunuoles merginos! thumbup.gif
Atsakyti

Dičkis lanko futbolą: stažas 5 metai 4u.gif . Nebuvo nei vieno tyčinio simuliavimo bet kokiomis aplinkybėmis (šalta, lyja, sninga, pasitempiau, susižeidžiau...)
Mažius lanko baseiną: stažas 1 mėn 4u.gif ir džiazą - 1 sav. 4u.gif , bet svajoja kada sueis tie labai laukiami 6 metai, kada jau priims į futbolą doh.gif .
Atsakyti
Maniskis futbola 2 metus. Dar planuojame rimciau lankyti liaudies sokius, nes jau bureli lanko mokykloje smile.gif
Atsakyti
Shachmatus,daile cool.gif
Atsakyti
O mes siais metais baseiną pradėjom lankyt. Kol kas labai-labai patenkinti. thumbup.gif Žiuresim, kaip toliau seksis. ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal galite patarti, turiu sunu 4 metuku, labai judrus, energijos net darzelyje neislieja, todel pagalvojau gal pamegint paradeti leisti i koki sporto uzsiemimu bureli, bet kolkas internete nieko neradau, gyvename klaipedoje, taigi gal zinote kokiu sporto uzsiemimo bureliu klaipedoje? smile.gif buciau dekinga uz informacija.
Atsakyti
Mano mergina - antrokė ir šiemet lankom baseiną, dailę ir vaikų teatro studiją-mokyklėlę smile.gif Pirmoje klasėje lankė baseiną, "Yamaha" linksmuosius klavišus ir anglų kalbos būrelį smile.gif Anglų kalbos ėmė mokyti mokykloje ir kol ka užtenka, "Yamaha" vaikas nusivylė, o baseinas lankomas dar nuo darželio laikų.
Atsakyti
Maniškė pirmokė 4u.gif lankome dailės būrelį (kartas per sav.) , liaudies šokius (du kartai per sav.) ir sinchroninį plaukimą (kartas per sav.) ax.gif
Atsakyti
Trecioke - muzikos mokykla ,pianinas papildomai ,joga "poilsiui" smile.gif darzelinuke- karate ir apmastymuose- ar jau laikas lankyt papildomo ugdymo mokyklele (4 m)
Atsakyti