Fishbone firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Šių bei kitų metų topas - languotas audinukas Dailiai sukirptos rankovytės užsisega knopkelėmis kaip ir pats modeliukas Stilinga V formos apykaklė Nuo pa-astuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ Papildyta: et vous formos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Apačioje yra pamušaliukas. Ant viršaus stilingai suderinti raštai bei spalvos - juoda - balta Apačia padailinta juodu kanteliu Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 52 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 .
KALIKO firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas puikiai tinka VISIEMS SEZONAMS Stilinga spalvų bei raštų gama - juoda - balta Madingas 3/4 rankovių ilgis Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus apie 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 .
Parduodu dvi striukęs, kurias siunčiausi sau ir dukrai, bet netiko dydžiai Vilnius, galiu siųsti į kitus miestus. Tel. 8 650 11170 Pasimatuoti galima Vilniuje, spaudos rūmuose.
1) juoda striukė, labai gražiai išsiuvinėta, dydis M, Amisu firmos. Pati oda nu labai maloni, minkšta. Kokybė superinė. Kaina 20 eur. (+siuntimo išlaidos)
2) šviesi striukė, dydis XS, FB sisters formos. Pati oda labai maloni, minkšta. Kokybė superinė. Kaina 20 eur. (+siuntimo išlaidos). Galima prisegti medžiaginį kapišoną (pridedamas)
Parduodu naujus Jcrewfactory sortukus, US-00. Kaina: 14 eur.
Parduodu nauja Jcrew velvetini megztuka, XS dydis (atitinka S). Sudetis: Viscose/nylon body; acrylic/merino wool sleeves. Kaina 30 eur.
Naujus Jcrew Tall Bryson wash dzinsiukus, Tall 26 dydis. Kaina 40 eur. Arba leisciau i naujus 26 regular dzinsus.
Nauja Jcrew komplektuka: liemenele 32D-70D (labiau C), kelnaites M dydis (atitinka S dydi). Kaina 25 eur.
Nauja Jcrew komplektuka: liemenele 34D (galima nesioti be petneseliu), kelnaites L (tai tinka M). Spalva: FADED WISTERIA (pirmos nuotraukos). Kaina 17 eur.
Papildyta: Nauja Jcrew komplektuka: liemenele M dydis, kelnaites S dydis. Spalva: ivory multi (su braskemis). Kaina 20 eur.
taip laukiau,taip laukiau ir netiko USA 11 dyd euro atitinka 40 ir tik siaurai pedai,nesioju 41dydi ir jie man spaudzia ,pirkau su nuolaida. Kaina 60 euru Kacergine(galiu privesti Kaune-susitarus,seip siunciu)
new balance vyrams 10,5us, 44,5eur, rekomenduoja 28,5cm kojai, vidpadis 29,5cm. Lietuvoje šio modelio kaina 109e!!! Aš jums siūlau perpus pigiau!!! 55e