Columbia
Nauja, su etiketėmis ir dust bag'u MANDARINA DUCK natūralios odos rankinė.
Prieš mėnesį Panoramoje atsidarė šio prekės ženklo firminė parduotuvė, galite pasižiūrėti, kokios kainos
To paties lygio gamintojas kaip Furla, Marni ir kt.
Išmatavimai 28 cm x25 cm x11 cm.
Kainavusi virš 200 eurų, pirktas su milžiniška nuolaida, už 69 eurus

Kainavusi virš 200 eurų, pirktas su milžiniška nuolaida, už 69 eurus

J.crew Slim boyfriend jean in charles wash
labai faini, smagus, 27 T dydis, keiciu i 26 dydi arba parduodu, 37 eur
Liemuo 37 cm, klubai 51 x 2, visas ilgis 102 cm, nuo klynuko 77 cm, ilgi galima reguliuoti kiek norint atsiraitojus

https://www.jcrew.co...isFromSale=true
J.crew painted tulip dress 16 vaiku dydis, puikiai tiks S dydi nešiojančiai, man su 175 cm noretusi kiek ilgesnes
, pirkta cia nauja,bet be etikeciu, medvilne su linu,su pamusalu, ilgis nuo petuko 87 cm krutine 46 cm, kaina 40 eur

https://www.jcrew.co...lip-dress/G2720
Zara nauji su etiketem, labai smagus, minksti 36 d dzinsiukai, liemuo 37 cm,visas ilgis 93 cm, nuo klynuko 68 cm, kaina 39,95 eur

Papildyta:
DG orginalus akiniai is jav, labai kokybiski, su dekliuku ir dezute, kaina tik po 59 eur

Michael kors boxy tee studded shift dress, 6 usa ydis, nauja su etketem, pradine kaina 198 dol, parduodu uz 45 eur
krutine 50 cm, ilgis 90 cm, klubai 54x2

Papildyta:
Happeak naujos su etiketem siauros kelnes, kinroziu arbatos spalvos S d, 39 eur, bei liepos marskineliai nauji pilki M d 26 eur
daug pigiau nei moketa

Audimo M d naujas labai smagus, lengvas, siltas, minkstas pukinis paltukas chaki spalvos. Pukai nelenda nes yra dvigubas pamusalas
Peciai 39 cm ilgis priekyje 74 cm gale 84 cm rankoves 64/50 cm
Kapisonas nusisega, kaklas segasi iki pat virsaus labai patogu ir silta, ju kaina buvo po 159
foto daryta ant 176 cm ugio, kaina 129 eur

J.crew lodge puffer jacket, M dydis, su etiketem, 80 proc down, minksta,smagi,silta
80 eur
peciai 40 cm, krutine 50 cm, ilgis 62 cm rankove 66/49 cm

Liemuo 37 cm, klubai 51 x 2, visas ilgis 102 cm, nuo klynuko 77 cm, ilgi galima reguliuoti kiek norint atsiraitojus

https://www.jcrew.co...isFromSale=true
J.crew painted tulip dress 16 vaiku dydis, puikiai tiks S dydi nešiojančiai, man su 175 cm noretusi kiek ilgesnes

https://www.jcrew.co...lip-dress/G2720
Zara nauji su etiketem, labai smagus, minksti 36 d dzinsiukai, liemuo 37 cm,visas ilgis 93 cm, nuo klynuko 68 cm, kaina 39,95 eur

Papildyta:
DG orginalus akiniai is jav, labai kokybiski, su dekliuku ir dezute, kaina tik po 59 eur

Michael kors boxy tee studded shift dress, 6 usa ydis, nauja su etketem, pradine kaina 198 dol, parduodu uz 45 eur
krutine 50 cm, ilgis 90 cm, klubai 54x2

Papildyta:
Happeak naujos su etiketem siauros kelnes, kinroziu arbatos spalvos S d, 39 eur, bei liepos marskineliai nauji pilki M d 26 eur

Audimo M d naujas labai smagus, lengvas, siltas, minkstas pukinis paltukas chaki spalvos. Pukai nelenda nes yra dvigubas pamusalas
Peciai 39 cm ilgis priekyje 74 cm gale 84 cm rankoves 64/50 cm
Kapisonas nusisega, kaklas segasi iki pat virsaus labai patogu ir silta, ju kaina buvo po 159
foto daryta ant 176 cm ugio, kaina 129 eur

J.crew lodge puffer jacket, M dydis, su etiketem, 80 proc down, minksta,smagi,silta

peciai 40 cm, krutine 50 cm, ilgis 62 cm rankove 66/49 cm

Samuel B JewelrySterling Silver
8mm Freshwater Pearl Pebble Pendant
Dizainerio Samuel B sidabrinis pakabukas su Balio salos juvelyrikai būdingais motyvais.
NAUJAS
Tinkamas dovanai, su pakuote, atskirame dailiame plastiko vokelyje yra speciali servetėlė sidabrui blizginti.
labai gražiai atrodo tiek ant plonesnės ar storesnės sidabro grandinėlės ir ant odos dirželio. Kilputė pakankama ant įvairaus
pločio grandinėlės ar atatinkamai odos ar kitos medžiagos juostelės užnerti.
Kainavusi tikrai nemažai
Svoris apie 7 g
Ilgis su kilpute 4 cm
Kaina 25 EUR
Realios nuotraukos

8mm Freshwater Pearl Pebble Pendant
Dizainerio Samuel B sidabrinis pakabukas su Balio salos juvelyrikai būdingais motyvais.
NAUJAS
Tinkamas dovanai, su pakuote, atskirame dailiame plastiko vokelyje yra speciali servetėlė sidabrui blizginti.
labai gražiai atrodo tiek ant plonesnės ar storesnės sidabro grandinėlės ir ant odos dirželio. Kilputė pakankama ant įvairaus
pločio grandinėlės ar atatinkamai odos ar kitos medžiagos juostelės užnerti.
Kainavusi tikrai nemažai
Svoris apie 7 g
Ilgis su kilpute 4 cm
Kaina 25 EUR
Realios nuotraukos
Dar turiu

Naujas tobulas, guess paltukas. 70 eurų. Ketvirtadienį skubisi parduodu už 55 e pirmai perkančiai.
M dydis

http://www.jedcampmi...076h1zddz.htmlb]
Nauja, odine, talpi, J.Crew Signet bag in italian leather,
spalva šviesiai ruda, 85 eurų su reg. siuntimu, Puiki rudeninė spalva

Ketvirtadienį 70 e. Išparduodu.

]
t/o firmos sweater naujas megztukas - palaidinė atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas modeliukas
Priekį puošia lengvas žalsvas audinukas
Nugarytę - stilinga detalė - jos sukirpimas
Taikliai suderinti du skirtingi audinukai
Nugarytę puošia šį bei kitą sezoną madingi raštai
Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 61 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
denim co firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai garintas džinsinis audinukas
Priekį puošia mielas kišenukas
Nuo juosmens audinukas dailiai paklostuotas
Nugara užsisega užtrauktuku stilingai įsiūtu įšorėje
Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 14. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinė atvežti iš užsienio. Man deja didoka. Juodą audinuką puošią nuostabus paveiksliukai - belerinos
Stilinga išsisikirianti detalė - apykaklė bei susegama dalis
Susegama dalis su sumaniai paslėptomis sagutėmis
Petukų sritis padailinta klostele
Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 61 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 18. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
SANMARTINO firmos nauja palaidinė - megztukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilinga žalsva spalvytė
Apykaklė padailinta raukinukais
Modeliukas dailiai susisega sagutėmis. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 42. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Roman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia mėlyni drugeliai
STILINGA
Ranovytės dvigubo audinuko - dailiai suklostuotos
Priekį puošia vertikalios klostelės
Priekis susisega mėlynomis sagutėmis priderintomis prie drugelių spalvos
Apačia dailiai užapvalinta
Per krūtinę - 52 cm. Per juosmenuką - 50 cm. Ilgis - 66 -70 cm. Priekis ilgesnis
Dydis - 16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Influence firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės
Stilingas 3/4 ilgio rankovės
Nugarytė stilingai prailginta bei dailiai užapvalinta
Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 61 cm. Ilgis - 65 - 53 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Papildyta:
denim co firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai garintas džinsinis audinukas

ATSAKYSIU I AZ

Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinė atvežti iš užsienio. Man deja didoka. Juodą audinuką puošią nuostabus paveiksliukai - belerinos

ATSAKYSIU I AZ

Papildyta:
SANMARTINO firmos nauja palaidinė - megztukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilinga žalsva spalvytė

ATSAKYSIU I AZ

Papildyta:
Roman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia mėlyni drugeliai

ATSAKYSIU I AZ

Papildyta:
Influence firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės

ATSAKYSIU I AZ

H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų bei raštų audinukas
Madingai sukirpta apykaklė - V forma
Modeliukas turi dirželį
Modeliukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Per krūtinę apie 47 cm. Po krūtine - 38 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Parduodu nauja Marc New York by Andrew Marc Women's Deana Parka, S dydis, juodos spalvos, Vilnius, galiu siusti, kaina 120 eur
https://www.amazon.c...V...X0DER&psc=1

https://www.amazon.c...V...X0DER&psc=1