Įkraunama...
Įkraunama...

Pamastimai apie vyrų ir moterų santykius ir gyvenimą.

QUOTE(kin @ 2018 04 26, 23:01)
Pas mus irgi uzdrausti, bet niekas nekreipia demesio.
Man yra tiesiai sviesiai pasake, kad pries kitas kandidates moteris turiu dideli privaluma - neturiu vaiku. Ir prieme i ta pozicija vyra su 5 vaikais  biggrin.gif

Moteris su keliais vaikais bus paskendusi mintimis apie juos, o vyras su 5 vaikais dirbs kaip arklys, kad islaikytu seima. jauciat skirtuma ir logika? Tai grynas iskaiciavimas. Tik biznis, jokio seksizmo ar asmeniskumo
Atsakyti

Kol kas tamstai problemos suprasti, kad niekas nesiruosia nieko atsirinkineti, jei zmogus nesupranta elementaraus bendravimo taisykliu. Na nera taip bendraujanciu nei inzinieriu, nei siek tiek mokslo maciusiu zmoniu. Taip rasineja KARTAIS tie kurie nesugebejo baigti 8 klasiu.

Jai problemos sudaro kaip yra cituota,tiesiog reiktu praleist ir nereikšt kvailų minčių. Kas norės tas atsirinks ir pateiks protingą komentarą. Kur yra parašyta bendravimo taisyklėse,kad cituojant negalima kopijuot teksto? Man atrodo taip komentuoja kurių intelektualinis vystymasis sustojo ties 8 klase.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 27, 00:04)
Gal jis turejo geru pusiu? Juk jums niekas jo neikiso. Gal buvo imanoma visa tai pakoreguoti?

As iseinu is pozicijos, kad zmones keiciasi ir reikia sugebet rasti iseitis ir sprendimus.

Turejo. Kaip ir visi mes turime.
Bet vyriskas ego buvo pernelyg jautrus ir visi aplinkiniai jam buvo pernelyg skolingi, kad jis imtusi keisti, kuo pats buvo nepatenkintas.
Zmones keiciasi,kai jie nori to. Bet noreti neuztenka - reikia kazka dar ir daryti, kad situacija keistusi. O is jo puses nei noro, nei veiksmu nebuvo.
Pvz., jis buvo nepatenkintas, kad jo alga mazesne uz mano. Tai norejo, kad uzdirbciau maziau, vietoj to, kad pats bandytu susirasti geriau apmokama darba.
Nelogiska, tiesa?
Ne vienus metus bandem spresti tai, kas kliuvo. Galiausiai pavargau buti kalta del to, kad jam nesiseka, kai jis nieko nedaro, kad pasisektu.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2018 04 26, 22:30)
Tai ne jų pasirinkimas, jos paprasčiausiai nemato kitos išeities. O prie to pačio dar ir depresijoj paskendusios.

viskas visada yra musu pasirinkimas, neieskoti iseiciu, pasiduoti "depresijoms" irgi musu apsiprendimas. o tokiu mastymu remiantis tai ir apie vyrus galima sakyti, jie neiesko iseiciu kaip suvaldyti agresija, kaip kitaip sireiskti savo emocijas, pasiduoda emocijom, pykciui, depresijoms, nemato kitu iseiciu... ir t.t. kaip ir sakau toks toki sutinka. Bet tik vienas kazka pakeicia tai ir kitas keiciasi arba ta zmogu pakeicia i kita lotuliukas.gif O kol abu murgdosi negatyve, pyktyje, agresijoje, saves nekentime, tai kuris labiau kaltas ar atsakingas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 27, 00:07)
Moteris su keliais vaikais bus paskendusi mintimis apie juos, o vyras su 5 vaikais dirbs kaip arklys, kad islaikytu seima. jauciat skirtuma ir logika? Tai grynas iskaiciavimas. Tik biznis, jokio seksizmo ar asmeniskumo

Ne tuo atveju biggrin.gif jis mano buves kolega, kuris pavyzdingai imdavo tevadienius ir biuletenius vaiku slaugymui, nes jo zmona geriau uzdirba ir ju seimai taip naudingiau biggrin.gif
Taip tiems darbdaviams ir reikia biggrin.gif Zinos, kaip vadovautis isankstiniais nusitatymais nesigilinant i realia situacija.
Atsakyti
QUOTE(Arnasssss @ 2018 04 26, 23:08)
Jai problemos sudaro kaip yra cituota,tiesiog reiktu praleist ir nereikšt kvailų minčių. Kas norės tas atsirinks ir pateiks protingą komentarą. Kur yra parašyta bendravimo taisyklėse,kad cituojant negalima kopijuot teksto? Man atrodo taip komentuoja kurių intelektualinis vystymasis sustojo ties 8 klase.

Tamsta nieko necituoja. tiesiog kartojasi teekstas lyg parasytas is naujo.

Va taip rasot:
Jai problemos sudaro kaip yra cituota,tiesiog reiktu praleist ir nereikšt kvailų minčių. Kas norės tas atsirinks ir pateiks protingą komentarą. Kur yra parašyta bendravimo taisyklėse,kad cituojant negalima kopijuot teksto? Man atrodo taip komentuoja kurių intelektualinis vystymasis sustojo ties 8 klase.Tamsta nieko necituoja. tiesiog kartojasi teekstas lyg parasytas is naujo.

Kur cia matot citavima? Raskit dar viena toki be tamstos siame forume? Ir aplamai su minciu destymu pas tamsta ne pyragai. Toks vaizdas kad nesugebat istenet ka norit pasakyt, turit kokiu problemu?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 04 26, 22:44)
Didziaja dali zmonijos istorijos taip buvo.

nu laba diena, kada Lietuvoje moterys buvo sekso zaisliukai ir tarnaites????buvo seimu, kur gal taip buvo ir tebera, bet jei nenorejai tai taip ir nebuvai tokioje pozicijoje.
Atsakyti
As temos autoriaus pasisakymu net ir neskaitau biggrin.gif
Raidziu tryda man neidomi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 04 26, 23:12)

Pvz., jis buvo nepatenkintas, kad jo alga mazesne uz mano. Tai norejo, kad uzdirbciau maziau, nesiseka, kai jis nieko nedaro, kad pasisektu.

Tiesiog nelaimingas zmogelis, man jo jau gaila pasidare.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 04 27, 00:15)
nu laba diena, kada Lietuvoje moterys buvo sekso zaisliukai ir tarnaites????buvo seimu, kur gal taip buvo ir tebera, bet jei nenorejai tai taip ir nebuvai tokioje pozicijoje.

Per amzius amzinuosius. Paskutinius mazdaug simta metu mastas sumazejo, bet sis reiskinys nera dar pilnai isnykes.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 04 26, 23:16)
As temos autoriaus pasisakymu net ir neskaitau  biggrin.gif
Raidziu tryda man neidomi  biggrin.gif

Siaip isivaizduokit toki vyra namuose ir kaip reiktu problemas isspresti. Nusileisti negali, nes karuna nukris, o testi nesamones irgi neperspektyvu. Taip tipiskos vyriskos problemos.
Kaip neturint veido jo neprarasti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 27, 00:17)
Tiesiog nelaimingas zmogelis, man jo jau gaila pasidare.

Man irgi buvo jo gaila. Niekada nesu nei zodzio prikisus del pinigu. Palaikiau, kaip tik galejau. Vistiek bloga... Pjove be peilio kasdien.
Atsakyti