Įkraunama...
Įkraunama...

Pamastimai apie vyrų ir moterų santykius ir gyvenimą.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 26, 23:25)
Jus tiesiog nesuvokiat mano minciu. Jei MB rytoj eitu i koki normalesni darba, tai as sutikciau eiti prie puodu

Bet daug vyru nesutiktu.
Greiciau jau numirtu prie saldytuvo, kol zmona grizusi nepagamintu vakarienes ir jo nepamaitintu smile.gif Nors ji ir 4 kartus daugiau uzdirbtu uz ji (pamenu, kaip matavot nauda ne darbo valandu kiekiu, o uzdirbamu pinigu kiekiu).
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2018 04 26, 22:24)
Oi, smurtauja ir dar kaip. Yra toookių pavydžių vyrų, kurie patys į kairę suka ir galvoja, kad jų moterys tą patį daro.

Tos moterys pacios smurtauja pirmiausia pries save, viena karta gali vyras smurtauti, o paskui jau moters apsiprendimas ta smurta kesti vadinasi ji pirmiausia smurtauja pries save, kadangi smurtauja pries save, nemoka myleti, nemoka nei saves, nei vyro ir t.t. Jei moterys gyvena su tokiai vyrasi, kurie suka i kaire, tai vel ju pasirinkimas...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 04 26, 22:24)
Patikekit manimi, tas nekalbejimas gali buti labai skirtingas  biggrin.gif  Esu maciusi vyra, kuris uzsirauke ir nekalba. Nes nenori.
Ir esu maciusi, kuris demonstratyviai vaizduoja isizeidusi ir nekalba, galvodamas, kad taip mane nubaus smile.gif (nu tipiska bobiska drama queen smile.gif )

Mes su MB jau baigem tuos zaidimus, kuri is musu labiau inoringa princese. Tokiais atvejais ieskau iseiciu. Tai atvirai pasakiau, kad noreciau, kad mane tokias atvejai apkabintu ir parodytu, kad rupinasi, kad man bloga nuotaika. MB - ir as to noriu. Bet kuriuo atveju zinom ko kuri nori ir is pykcio nepuolam gal ta sekunde.

Su vyrais tai tragedija. Nes jie kai uzsiraukia, tai pas juos kazkas uzsiblokuoja ir patys jau negali is to isbristi, tai kaip kazkokia liga, kur reikia laukti kol praeis o vaistu nera
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 04 26, 22:29)
Jei moterys gyvena su tokiai vyrasi, kurie suka i kaire, tai vel ju pasirinkimas...

Tai ne jų pasirinkimas, jos paprasčiausiai nemato kitos išeities. O prie to pačio dar ir depresijoj paskendusios.
Atsakyti

AR tamsta koki issilavinima turit? Ar kaime plugu ariat zeme?
Nes zmones siaip interneta ne vakar pamate, moka cituoti. Taip pat supranta, kas kitiems bus nesuvokiama.
Jus to nesuprantat, aplamai neskiriat cituojamo teksto ir savo nauju minciu.
Jums gal vakar interneta ivede ar kaip cia?

Ne pelkėj akėčiom akėju :D O internetą užvakar tik įvedė :)

Taip turiu. Ir informacinių technologijų inžinieriaus ir automatikos inžinieriaus. 

Tik nemanau,kad didelis skirtumas ar paspaudžiu cituoti,ar nukopijuoju tekstą ir parašau komentarą. Jai dirba daugiau nei du vingiai labai manau nesunku atsirinkti tekstą :) Ar jai viskas nepapunkčiui padaryta kaip vadovėliuose aprašyta,ištinka pasaulinio masto tragedija ?:) 

Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2018 04 26, 22:25)
Jus rimtai?

Kokiais tyrimais galite tai pagristi?

Dar rusu laikais draugai buvo vidurineje azijoje. Uzkalbino viena jauna moteri. Ji pasake, kad kalbeti su vyrais negali, nes vyras pagalvos, kad ji nedora. Ir nuejo.

O galejo rizikuot ir po to keikti vyru diktata, kai gautu lupti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 26, 23:29)
Mes su MB jau baigem tuos zaidimus, kuri is musu labiau inoringa princese.

Sveikinu. Rimtai. Nes mano ex princesiu kaprizai mane rimtai vare is proto. Ypac, kai jis galvodavo, kad as turiu kazkaip telepatiskai suprasti, kuo jis nepatenkintas (pvz, kai parejusi is darbo priejau apkabinti, jis mane atstume, nes ne nuotaikoj, o paskui nebepriejau. O kiek man kartu listi, kad buti atstumtai?).
Papildyta:
QUOTE(Arnasssss @ 2018 04 26, 23:31)
Taip turiu. Ir informacinių technologijų inžinieriaus ir automatikos inžinieriaus. 

Nusipieset?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 26, 16:06)
Kai susiduriu su oponentais internete, tai is karto matosi, kaip vyrai bando argumentus surinkti taskais, viena detale po kitos, o moterys visada kalba apie visuma...

Pastebejau, kad vyrai dauguma vienu metu gali daryti tik viena darba, jiems sunku atlikti kelias funkcijas vienu metu, kaip ir matomai galvoti apie kelis dalykus vienu metu.
Ir moteru atmintis geresne santykiu klausimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnasssss @ 2018 04 26, 22:31)
Tik nemanau,kad didelis skirtumas ar paspaudžiu cituoti,ar nukopijuoju tekstą ir parašau komentarą. Jai dirba daugiau nei du vingiai labai manau nesunku atsirinkti tekstą smile.gif

Tipiskas lietuviskas inzinierius, kuris nesupranta, kad kitiems jo siukslinas postingas sukelia sunkumus.
Nukopijuoja paklodes ir dadeda zodi...

Atsirinkti galima ir siuksliu konteineryje, bet kazkaip nesirinkineju siukslese. Na tokiu postu senai maciau, vokietijos forume vienas taip postino, bet ten buvo dvasios ligonis. Tai po to visiems atsibodo ir ignoravo.

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 04 26, 22:35)
Sveikinu. Rimtai. Nes mano ex princesiu kaprizai mane rimtai vare is proto. Ypac, kai jis galvodavo, kad as turiu kazkaip telepatiskai suprasti, kuo jis nepatenkintas (pvz, kai parejusi is darbo priejau apkabinti, jis mane atstume, nes ne nuotaikoj, o paskui nebepriejau. O kiek man kartu listi, kad buti atstumtai?).

Pas vyrus kazkas uzsiblokuoja, jie save iveda i aklavietes situacija, kur nusileisti reiskia pralaimejima, o nenusileisti gresia problema.
Pas mane niekas neuzsiblokuoja, as atvirai pasakau emocijas ir del ko taip darau. MB irgi ismoko pasakyt
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 26, 21:48)
ypac tais laikais kai moteris buvo faktiskai tarnaite ir sekso lele.

Nebuvo tokiu laiku, visada buvo ir yra tokiu zmoniu, kurie taip ziuri i save ar kita, nepriklausomai nuo lyties.
Net haremuose buvo vyrai- tarnai- enuchai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 balandžio 2018 - 22:43
QUOTE(lutuke123 @ 2018 04 26, 23:42)
Nebuvo tokiu laiku, visada buvo ir yra tokiu zmoniu, kurie taip ziuri i save ar kita, nepriklausomai nuo lyties.
Net haremuose buvo vyrai- tarnai- enuchai....

Didziaja dali zmonijos istorijos taip buvo.
O eunuchai buvo hareme esancio kilnojamojo turto saugotojai. Kurie buvo "paruosti" saugoti taip, kad to turto nesugadintu. Tiktai tiek.
Atsakyti

Ne pelkėj akėčiom akėju :D O internetą užvakar tik įvedė :)

Tik nemanau,kad didelis skirtumas ar paspaudžiu cituoti,ar nukopijuoju tekstą ir parašau komentarą. Jai dirba daugiau nei du vingiai labai manau nesunku atsirinkti tekstą :) Ar jai viskas nepapunkčiui padaryta kaip vadovėliuose aprašyta,ištinka pasaulinio masto tragedija ? :)

Ne pasaulio pabaiga, bet jei kas nors skaito tik dalies nariu komentarus, tai jusu atsakyme kur yra ir citata, ir jusu tekstas nieko nebesupras. 

Atsakyti