Autore, jūs absoliučiai normalus kūrybiškas žmogus

Aišku, iš tų jautresnių ir pažeidžiamesnių rato.
Jums kiša koją tėvų įdiegti standartai ir normos, tam tikros bėdos su pasitikėjimu savimi, bet turbūt tam mes ateiname į šią žemę, kad ieškotume, kurtume, išmoktume naujų dalykų apie save ir santykius. Ir vyrą savo neveltui pasirinkote-kaip žemišką atramą savo susipainiojimui, jis neša kažkokį stabilumą, kurį jūs savyje tik ugdotės. Bet jūsų pasauliai tikrai labai labai skirtingi. Ir nei joks čia autorės ne kėlimasis ar savęs aukštinimas-jos vyras tikrai žymiai paprastesnis žmogus (čia nėra nuvertinimas) ir jam niekada bus neaišku kodėl autorė čia draskosi, ko vis ieško ir nemiega per naktis.
O apie jūsų santykių prasmingumą kiekvienas čia komentuoja per savo prizmę-kažkam svarbiausia pareiga ir pažadai, kažkas mato jūsų vyrą kaip auką, o kažkas problemas spręstų per vaikus, seksą ar dar kažką. Bet čia kiekvieno iš žmonių vidinių vertybių atspindžiai. Jūs va čia paskaičiusi nuomones galit matyti kaip beprasmiška būtų bandyti įtikti visiems ir kaip skaudžiai skriaudžia save žmonės, kurie vis pasiklausia savęs-"o ką kiti pamanys".
O rinktis galiausiai vis tiek teks jums, kad ir kiek nuomonių išgirstumėte. Bet, aišku, kalbėjimas padeda pačiai sau išsigryninti prioritetus bei įsisąmoninti kas jums pačiai svarbiausia šiame santykyje.
Nors jei jūs save apibrėžiate kaip pirmiausia ir svarbiausia kūrybos žmogų..aš girdžiu, kad jūs ieškodama to saugumo kitame žmoguje, užsidedate sau kiek per dideles pareigas eiti į kompromisus dėl jo. Ir dėl to labiausiai kenčiate jūs pati vis tiek nepasiekdama nei santykyje, nei kūryboje to, ko norite. Nemėgstu dalinti patarimų, bet ..išdrįskite būti atvira su tuo, kurį sakote, kad mylite ir vertinate-savo vyru.
QUOTE(m.s. @ 2018 05 07, 10:30)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72093500" data-time="1525676205">
<div>
<p>Nieko autore ne laisva. Kiek suprantu keliauti ji niekur netroksta, visa kita yra suderinama. O geisti kitu vyru tai jau jokia vertybe.
Tie "blokai" kazkaip jau "blokiskai" ivarijami. Daznai zmones kituose nemegsta to, ka patys turi tik nepripazista.
Nes blokus galima isardyti, sistema pakeist sunkiau. O jos vyro sistema nera bloga, o autores neturi kazkokokiu privalumu irgi</p>
</div>
</blockquote>
<p>Dėl to, kad save projektuojame į kitus, labai sutinku, net nėra prasmės ginčytis. Kai tikrai būsiu laisva, ta prasme viduje visiškai laisva, tikrai temų forumuose nekursiu, psichologų nereikės. Gyvensiu, kaip man išeina ir jausiu, kad tai mano gyvenimas. Dabar tai veikiau siekiamybė. Tiesa, kitiems atrodo, kad aš laisva, draugai vis įvardija, kaip man fainai, kad esu drąsi, koks jiems įkvėpimas ir pan. Bet realiai viduje tai aš žinau, kad toli gražu nesu tokia drąsi. Tik fasadas mano drąsus. Nors gal "fake until you make it"?</p>
<p> </p>
<p>O apie kitus dalykus praplėskite savo mintis, nes nežinau, ar supratau, ką turite omeny...</p>