Įkraunama...
Įkraunama...

Gailiuosi, kad ištekėjau...

Kaip tai ne? Vaikus prie kompo, duris į spyną ir etc. Svarbu, kad dėmesys, nes lytiniai santykiai a priori aukščiau visko. Nes nu jeigu lauki kol vaikai užmigs, tai jau viskas. Dėmesio neužtenka. Vargšas vyras. Ajajai. Baisu.
Kiaulių su tamsta neganiau, jei ką.

Nu as neatsakinga uz tavo fantazijas, sory

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2018 05 10, 21:54)
Nu as neatsakinga uz tavo fantazijas, sory

Ovuliacija?
Atsakyti

Ovuliacija?

O tau klimaksas?

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2018 05 10, 21:57)
O tau klimaksas?

O kaip jums atrodo? Išvadas (teisingos ar ne) galite pasidaryti pati. Pagal savo supratimą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 10, 19:43)
Visi skaito temas - perskaito, nesijaudink. Atsivėrei savo kortas labai gerai, nebeprivaidinsi dabar aukšto intelekto, supratingos, fainos ir t.t. biggrin.gif Galėjai patylėti, buvai įspėta.

Nu ja ja. As tikrai buvau ispeta, kad tu kvaisa. Tiek to, pravaziavom, pasirodei.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 10, 19:49)
Kartais gali, bet tik ne visada.
Bandem ? kazkaip nepamenu lotuliukas.gif

Toks jausmas, kad dalis moteru cia, seksu uzsiimineja tik greitukais arba pusiau miegodamos doh.gif Malonumo nelabai jaucia ir zino , ai tipo ar gaila.

O kam jus tai is vis tada darot, jei paciom nei orgazmo nebuna?  blink.gif gerai kartais uztenka ir 10 min garui nuleisti, bet tai kur nromalus pasimylejimas? glamones? cia taip kaip su Idomucia pasiruosk as ateinu, o paskui beregys lotuliukas.gif ?

Tu nesuprasi. Nes tau sexas tabu, baisu, sperna - vaikai...Nu zodziu, supranti, kad esi gamtos klaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2018 05 10, 20:12)
<p>O tavo vyrui kas svarbu, nepaklausei? Niekad nepagalvojai kodel jis tiek dirba? Nepagalvojai kodel reikejo ištisai svaigintis su draugais ne namie? Tik sau ziuri kas svarbu?</p>

O Jums kas??? blink.gif dievuliau, aukletoja atsirado, as gal zinau, kas ir kaip, o jus nei zinot, nei matet, kazkurioj ausi prazvibe ir dar moralus man skaitysit, is kur tie savatgaliai atsirado su draugais dabar lotuliukas.gif ir vel sakysit, as ne taip supratau, nors ne neskaitot, ka rasau , gerai man viskas su vyru ir jam su manimi, kad visiems tik taip gerai butu, visi butu laimingesni lotuliukas.gif jus gal mama mano ar uosviene? lotuliukas.gif neturi zmones bedu, tai prisigalvoja lotuliukas.gif
Jus ir galvokit apie tuos savo vyrus ar draudziu? lotuliukas.gif jumuristes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 gegužės 2018 - 22:24

O kaip jums atrodo? Išvadas (teisingos ar ne) galite pasidaryti pati. Pagal savo supratimą.

Man niekaip neatrodo. Dalampacki

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 10, 23:14)
Tu nesuprasi. Nes tau sexas tabu, baisu, sperna - vaikai...Nu zodziu, supranti, kad esi gamtos klaida 4u.gif

Ne nesuprasiu, miegant seksuoti man tabu lotuliukas.gif o prie vaiku visiskas tabu.... ir 10 min seksas man tik kartais tinka.... Pameginkit ir jus ilgiau siek tiek, atrasit nauja pasauli, a vyras nesugeba, kaip ir autores? lotuliukas.gif
Bet apsirodo kiek prastu vyru meiluziu yra, neistikejau, gerai man vaidnasi pasiseke gyvenime lotuliukas.gif
nors gal cia moterys del tu vyru per daug susipergyvenusios, kad tik diedulis pas kita nenubegtu, kaip Idomucia vis gasdina...tai ir sugadina vyrus, kaip ir autore sugadino saviski....

Jus moterys siek tiek nors moteriskos savigarbos turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 gegužės 2018 - 22:26

O savigarbos turi tik tos, kurios vyra laiko antrarusiu, dangstosi vaikais ir nenori sexo? :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 10, 23:24)
Bet apsirodo kiek prastu vyru meiluziu yra, neistikejau, gerai man vaidnasi pasiseke gyvenime  lotuliukas.gif

Nieko tau nepasiseke, jei tavo vyras nuo taves i barus pas karštytes begdavo...

Tu neturi. Po meiluziu tau reikejo ciumodana uz duru pastatyt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 10, 23:38)
Nieko tau nepasiseke, jei tavo vyras nuo taves i barus pas karštytes begdavo...
Tu neturi. Po meiluziu tau reikejo ciumodana uz duru pastatyt.

O Jums reiktu vaistuku nuo haliucinaciju lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2018 05 10, 23:30)
<p>O savigarbos turi tik tos, kurios vyra laiko antrarusiu, dangstosi vaikais ir nenori sexo? biggrin.gif</p>

Eikit geriau savo pirmarusio vyro tenkint, cia nesmaoniu nerasinejusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 10, 22:24)

As irgi tokios turiu todel geriau mirti nei nusileisciau kokiai niekingai bobai. Kuo ji uz mane geresne?
Galima nusileist tik mylinciai ir atsidavusiai. AR bent sugebanciai elgtis kaip elgias mylintys zmones
Atsakyti