Įkraunama...
Įkraunama...

Gailiuosi, kad ištekėjau...

QUOTE(Monteverte @ 2018 05 11, 10:31)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
taikliau apie save neparašytum, seniai visi Dievai palikę visą šeimą smile.gif

Dievais netikiu, tai kad keliauk savo astralais toliau.

Bet atkreipk demesi, koks tu nelaimingas, nenormalus sutverimas: jei kazkas tau kazka parase-persiokioji ji visa laika forume🤣. Pvz Aimeja, Rivjera, Moonte. Prisimeni kaip neperseniausoliai jai plepaluose parasei, kad ilgi jos postai - tai liga. Dar is taves " daktares" moterys pasijuoke. Nelaimingas tu sutverimas, oi nelaimingas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 11, 01:45)
Nu man tai atrodo, kad sekso trukme ir kokybe nera susije. Cia aisku jei neisim i ekstrymus kaip pvz 60 s. Ir O nebutinai stipresnis jei glamones ilgesnes.

Taip zinoma, priklauso nuo kiekvieno kuno, kiekvienas turi optimalu laika ir nera vienos taisykles visiems. Tik paprasciausiai kuo kunas geriau atsipalaidaves tuo ir malonumo pojutis geresnis, bent jau moteriai, nes ji malonuma jaucia visu kunu pirmiausia, ne tik lyt akto metu, vyru pojuciia daugiau susikoncentrave i viena vieta smile.gif Dauguma moteru viskas svarbu ir bendravimas ir aplinka, ir kvapai, ir kazkokios kitos malonios smulkmenos, jm visa tai dalis preliudijos ir daznai labiau jaudina, nei tik lyt aktas. O jei vyras, kad ir tas 10 min atejes pusiau miegancia nuolat "pamyles", be jokiu glamoniu ilgu ir be jokiu ten kitu smagiu dalyku, kazin ar ilgai ta moteris dziaugsis.. unsure.gif
Kaip autore raso, pavargsta moteris nuo tokiu "meiluziu", kartais gerai, kartais gerai gal tik vyrui malonuma suteikti ir t.t. bet esmeje, vyrai turi stengtis, ne tik atejau ikisau istraukiau ir ale visi laimingi doh.gif cia meile sirodymas pagal kai kuriuos doh.gif , o moterys sutinka su viskuo, kad tik ju stebuklas nepabegtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 11, 11:37)
Dievais netikiu, tai kad keliauk savo astralais toliau.

Bet atkreipk demesi, koks tu nelaimingas, nenormalus sutverimas: jei kazkas tau kazka parase-persiokioji ji visa laika forume🤣. Pvz Aimeja, Rivjera, Moonte. Prisimeni kaip neperseniausoliai jai plepaluose parasei, kad ilgi jos postai - tai liga. Dar is taves " daktares" moterys pasijuoke. Nelaimingas tu sutverimas, oi nelaimingas.  biggrin.gif

Tai matau, kad netiki, kas tiki, tam ir sekasi biggrin.gif

Taip taip, tai aš ir atkreipiau dėmesį. Į kurią temą tik neateisi, tu jas visas sugadini, nes imi persekioti narius ir juos taršyti. Iš kreipi temos esmę, nes vis puldinėji narį. Tai kai aš tą išryškinau, tu siaubingai niršti biggrin.gif
Nu dar neatėjau nei į vieną temą, kurioje yra Aimeja. Tai ji vis kažkaip atsiranda toje, kurioje jau aš pasisakiau. Dėl Rivjeros, tai ji tik vienoje temoje ir sėdi, kur iš aš, tai visai tu ne į temą biggrin.gif Moonte niekada nepersekiojau, ji man žiauriai neįdomi kaip narė, retose temose susitinkame. Tik pastebjau, kad po labai daug rašo, vadinasi labai daug emocijos turi, labai išsikalbėti nori. O tai gali kai ką ir reikšti prie jos ligų. Tik tiek.
O kad tu iš vieno žodžio vežimus kelis malkų priskaldai, tai visi gi mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 11, 11:37)
Bet atkreipk demesi, koks tu nelaimingas, nenormalus sutverimas: jei kazkas tau kazka parase-persiokioji ji visa laika forume

ir ka man tai primena hmm.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 11, 09:35)
Mano vaikai tai buvo surade pramoga- per rakto skylute ziurejo, ka veikiame diena uzsirakine.
Ka padarem - rakta palikdavom taip, kad negaletu matyt.
Kai pagalvoji - kas cia blogo, juk nieko blogo nedarem, tycia nedemonstravom, nenumire.
Dukra iki 22m su jokiai bernais nedraugavo

Nu jei vaiku auklejimo tiklas tik, kad nenumirtu, tai ir vaiku namuose dauguma isgyvena, net ir gyvunai zmogaus vaikus isaugina . buna... unsure.gif
kazin kodel...kazin kodel dabar vyresnis pas ja vyras, nesusimastet, savo klaidu nematot?

Siaip visame tame, ne jusu elgesys kazkuom blogas, o poziuris i vaikus...
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2018 05 11, 11:06)
Taigi pati prasei patarimu kaip suderint vaikus ir sexa dienos metu biggrin.gif

Tai butent tik apie tai, kaip diena pasimyleti, o ne apie mano seima, ka veikia vyras ir ka man reiktu veikti ar komentuoti musu santykius, mano poziuri i savo vyra, nejauciat skirtumo? Paraset, ka norejot ir viskas, siaip nieko naujo neparaset, manau visi tokius dalykus zino.
Tik pasaulis ne vien apie seksa sukasi, kad ir koks jis ten malonus butu, kam ji taip sureiksminti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 gegužės 2018 - 11:16
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 11, 12:06)
Tai matau, kad netiki, kas tiki, tam ir sekasi biggrin.gif

Taip taip, tai aš ir atkreipiau dėmesį. Į kurią temą tik neateisi, tu jas visas sugadini, nes imi persekioti narius ir juos taršyti. Iš kreipi temos esmę, nes vis puldinėji narį. Tai kai aš tą išryškinau, tu siaubingai niršti biggrin.gif
Nu dar neatėjau nei į vieną temą, kurioje yra Aimeja. Tai ji vis kažkaip atsiranda toje, kurioje jau aš pasisakiau. Dėl Rivjeros, tai ji tik vienoje temoje ir sėdi, kur iš aš, tai visai tu ne į temą biggrin.gif Moonte niekada nepersekiojau, ji man žiauriai neįdomi kaip narė, retose temose susitinkame. Tik pastebjau, kad po labai daug rašo, vadinasi labai daug emocijos turi, labai išsikalbėti nori. O tai gali kai ką ir reikšti prie jos ligų. Tik tiek.
O kad tu iš vieno žodžio vežimus kelis malkų priskaldai, tai visi gi mato biggrin.gif

Ta tavo gynama mano atseit puolama nedasutusi ubuntu visus mokina gyvent pagal savo kreiva prizme. Be to juk iskeike foruma, moderatorius, bet gi grizo bigsmile.gif . Todel ir idomu pastebet ar tausisi ar lipa ant to pacio greblio pries ta jos smetima. Ka tu isryskinai? Nugi eilini karta atrodai kaip kvaisike. Tu paskaityk save taip is sono, isgerus kokiu zolyciu raminanciu, pakvepavus 4u.gif .
Eik eik, gi nesusitvarkai su savim, gi nusiduchinus senai, del to ir narius puldineji.
O kokia liga gali reijsti ilgi tavo liutukes postai? Prasom pasisakyti, " daktaryte" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 11, 12:16)
ir ka man tai primena  hmm.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

Kapstyk kapstyk savo uteles, tavo menkvertei jau paaiskinau. Kazi kuriai pirmai dasus?
Papildyta:

Tai butent tik apie tai, kaip diena pasimyleti, o ne apie mano seima, ka veikia vyras ir ka man reiktu veikti ar komentuoti musu santykius, mano poziuri i savo vyra, nejauciat skirtumo? Paraset, ka norejot ir viskas, siaip nieko naujo neparaset, manau visi tokius dalykus zino.
Tik pasaulis ne vien apie seksa sukasi, kad ir koks jis ten malonus butu, kam ji taip sureiksminti?

O kodel tu vis stengies irodyt, kad tu viska supranti, viska zinai 9r tik tavo tiesos yra teisingos?
Ka tu cia dedies ta sexualia moteriske? Juk pati rasei, kad sexo del taves gali isvis nebut, svarbu dvasinis rysysMeile bigsmile.gif . Lyg abieju suderinti negalima biggrin.gif .
Ir jei esi sveika, vaisinga, nenaudoji nei apsaugu, net paprasciausiu prezervatyvu ir tik sugebejai per 40 metu du pagimdyt, tai kiekis tavo sexuotojos irgi daug maz aiskus.

Sexo niekas nesureiksmina. Tai tiesiog sveiku zmoniu gyvenimo dalis. O tau tai kazjas baisaus, nedoro. Galbut kazkokios vaikystes traumos pasekmes.
Papildyta:

kazin kodel...kazin kodel dabar vyresnis pas ja vyras, nesusimastet, savo klaidu nematot?

O plia😂.. Visos, pas kuriuos vyresni vyrai, turbyt vaikystej stebedavo tevus per rakto skylute😁.
O kaip pagal ubuntiska logika, jei vyras jaunesnis uz zmona? Kaip tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 gegužės 2018 - 12:01
Nu, ir diskusijos doh.gif
Autores seniai nesimato unsure.gif
O kitos kad diskutuoja nirtulingai blink.gif
Liutuke, palaikau daugeli tavo postu 4u.gif Rasau "daugeli", nes nesigilinau rimtai. Buvo ir kitu nuosirdziu, geru kitu dalyviu postu 4u.gif
O aplamai, matyt, supermamos kai kurios dalyves atspindi Lietuvos visuomenes suzeistuma, pykti ir agresija unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 11 gegužės 2018 - 13:06
QUOTE(cambala @ 2018 05 11, 13:03)
Kapstyk kapstyk savo uteles, tavo menkvertei jau paaiskinau. Kazi kuriai pirmai  dasus?
Papildyta:
O kodel tu vis stengies irodyt, kad tu viska supranti, viska zinai 9r tik tavo tiesos yra teisingos?
Ka tu cia dedies ta sexualia moteriske? Juk pati rasei, kad sexo del taves gali isvis nebut, svarbu dvasinis rysysMeile bigsmile.gif . Lyg abieju suderinti negalima biggrin.gif .
Ir jei esi sveika, vaisinga, nenaudoji nei apsaugu, net paprasciausiu prezervatyvu ir tik sugebejai per 40 metu du pagimdyt, tai kiekis tavo sexuotojos irgi daug maz aiskus.
Sexo niekas nesureiksmina. Tai tiesiog sveiku zmoniu gyvenimo dalis. O tau tai kazjas baisaus, nedoro. Galbut kazkokios vaikystes traumos pasekmes.
Papildyta:
O plia😂.. Visos, pas kuriuos vyresni vyrai, turbyt vaikystej stebedavo tevus per rakto skylute😁.
O kaip pagal ubuntiska logika, jei vyras jaunesnis uz zmona? Kaip tada?

Nieko as nesistengiu irodyti, rasau savo nuomone ir tiek.
Kokia dar seksualia, niekad nei nesistengiau tokia buti, nei noreciau , o kad pasakiau,kad pasimyleti yra gera ir smagu, tai cia kam nors naujiena kokia? doh.gif ar kad labiau vertinu kokybe, ne kiekybe, toje srityje taip pat...
Tai zinoma gali ir nebuti, aisku svarbiau dvaisnis rysys, bet tai netrukdo myletis ir jausti malonuma lotuliukas.gif kaip tai taip sunku suprasti?kaip cia vienas kitaip priestarauja?? kaip pvz tortu gali nebuti, nenumirsiu gi, bet, kai valgau skanu lotuliukas.gif
Be maisto zmogus gali isgyveni koki pora menesiu gal, be vandens, nezinau, gal savaite, be deguones is vis kelias minutes, o va be sekso visikai pilnvertiskai ir prasmingai gali nugyventi visa gyvenima, be meiles irgi galim agyventi, bet gyvenimas tada labai blankus ir liudnas butu, bent man, o pasimylejimas nors ir labai smagus uzsiemimas, bet kaip gyvnom iki pradedant myeltis, kaip senatveje irgi tiketinai be to gyvensim ir nieko isgyvensim mirksiukas.gif
O siaip man ne 60, kad per 40 m buciau tik 2 vaikus pagimdziuis lotuliukas.gif jus gal nuo gimimo santykiavot ir pastoti norejot? lotuliukas.gif Bet kaip jus tokiais pasisakymais rodote savo bukuma, net pati nejauciate lotuliukas.gif aha 2 k pasantykiavau siame gyvenime ir viskas , bet va tie 2 kartai kokie fantastiski buvo tongue.gif lotuliukas.gif gerai?
Nedoras yra ne pats lytinis aktas, o kada, kaip, su kuo jis atliekamas, kartais ir i kalejima galima papulti uz tai, jei irgi naujiena mirksiukas.gif

Taip, daug vyresnis vyras rodo moters saugumo trukuma ir nora rasti daugiau teva, ne vyra, tai teviskos meiles kompensacijos paieska dazniausiai mirksiukas.gif
jei vyras iesko daug vyresnes moters analogiskai mamos meiles trukumas.
labai net daznai zmones perklialia savo bedas su tevais i svao seimas. Tikria nesat apie tai girdejusi?
Kuo stabilensis zmogus, harmoningesnis, tuo jis ir partneri susiras stabilesni ir harmoingesni panasaus amziaus, kad nereiktu nei vienam nei kitam butu teveliu, mamyte, ar kompensuoti uz tevu klaidas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 11, 12:06)
Taip taip, tai aš ir atkreipiau dėmesį. Į kurią temą tik neateisi, tu jas visas sugadini, nes imi persekioti narius ir juos taršyti. Iš kreipi temos esmę, nes vis puldinėji narį.

vava ka ir as sakau. Aisku, ir musu kalte, nereiktu i ja demesio kreipti. Bet ji is pradziu tarsi pradeda normaliai, paskui prasideda kazkokos haliucinacijos, paskui kitos nares pasiciumpa jos tos briedus ir gaunasi tada jau beliberda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 gegužės 2018 - 13:15
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 11, 14:17)
Nieko as nesistengiu irodyti, rasau savo nuomone ir tiek.
Kokia dar seksualia, niekad nei nesistengiau tokia buti, nei noreciau , o kad pasakiau,kad pasimyleti yra gera ir smagu, tai cia kam nors naujiena kokia? doh.gif ar kad labiau vertinu kokybe, ne kiekybe, toje srityje taip pat...
Tai zinoma gali ir nebuti, aisku svarbiau dvaisnis rysys, bet tai netrukdo myletis ir jausti malonuma lotuliukas.gif kaip tai taip sunku suprasti?kaip cia vienas kitaip priestarauja?? kaip pvz tortu gali nebuti, nenumirsiu gi, bet, kai valgau skanu lotuliukas.gif
Be maisto zmogus gali isgyveni koki pora menesiu gal, be vandens, nezinau, gal savaite, be deguones is vis kelias minutes, o va be sekso visikai pilnvertiskai ir prasmingai gali nugyventi visa gyvenima, be meiles irgi galim agyventi, bet gyvenimas tada labai blankus ir liudnas butu, bent man, o pasimylejimas nors ir labai smagus uzsiemimas, bet kaip gyvnom iki pradedant myeltis, kaip senatveje irgi tiketinai be to gyvensim ir nieko isgyvensim  mirksiukas.gif
O siaip man ne 60, kad per 40 m buciau tik 2 vaikus pagimdziuis lotuliukas.gif jus gal nuo gimimo santykiavot ir pastoti norejot? lotuliukas.gif Bet kaip jus tokiais pasisakymais rodote savo bukuma, net pati nejauciate lotuliukas.gif aha 2 k pasantykiavau siame gyvenime ir viskas , bet va tie 2 kartai kokie fantastiski buvo  tongue.gif  lotuliukas.gif gerai?
Nedoras yra ne pats lytinis aktas, o kada, kaip, su kuo jis atliekamas, kartais ir i kalejima galima papulti uz tai, jei irgi naujiena  mirksiukas.gif

Taip, daug vyresnis vyras rodo moters saugumo trukuma ir nora rasti daugiau teva, ne vyra, tai teviskos meiles kompensacijos paieska dazniausiai  mirksiukas.gif
jei vyras iesko daug vyresnes moters analogiskai mamos  meiles trukumas.
labai net daznai zmones perklialia savo bedas su tevais i svao seimas. Tikria nesat apie tai girdejusi?
Kuo stabilensis zmogus, harmoningesnis, tuo jis ir partneri susiras stabilesni ir harmoingesni panasaus amziaus, kad nereiktu nei vienam nei kitam butu teveliu, mamyte, ar kompensuoti uz tevu klaidas.
Papildyta:

vava ka ir as sakau. Aisku, ir musu kalte, nereiktu i ja demesio kreipti. Bet ji is pradziu tarsi pradeda normaliai, paskui prasideda kazkokos haliucinacijos, paskui kitos nares pasiciumpa jos tos briedus ir gaunasi tada jau beliberda lotuliukas.gif

Tai nori pasakyt, kad dar ruosies gimdyt? blink.gif Tu sitiem nieko neuzdirbai, palikt neturi ko.
Tai be pakl8dziu rasymo trumpai gali atsakyt: kaip 0er 40 metu budama sveika ir vaisinga , nesisaugodama galejai tik tiek pastot? Tai arba pas tavd problemos su sveikata arba myliesi 1 kart i puse metu.
Briedu nera, viskas buvo rasoma is tavo rasysenos. was ist das beliberda? Cia is to " ciut ciut"?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 11, 14:28)
Tai nori pasakyt, kad dar ruosies gimdyt? blink.gif  Tu sitiem nieko neuzdirbai, palikt neturi ko.
Tai be pakl8dziu rasymo trumpai gali atsakyt: kaip 0er 40 metu budama sveika ir vaisinga , nesisaugodama galejai tik tiek pastot? Tai arba pas tavd problemos su sveikata arba myliesi 1 kart i puse metu.
Briedu nera, viskas buvo rasoma is tavo rasysenos. was ist das beliberda? Cia is to " ciut ciut"?

Is kur sugebejot isrutuliot minti ka as ruosiuosi daryti, cia kaip ir visa kita tarp eiluciu susiradot? lotuliukas.gif
Aha, mylejomes tik 2 k per gyvenime, kam cia dauginat iki 2 k per metus, vaje per daug gi lotuliukas.gif
Beliberda - tai ka Jus rasote lotuliukas.gif

O tai, kad jus turit tik viena vaika, tai reiskia, kad is vis gyvenate skurde? ar ka tai reiskia? kaip sugebejot tik viena pagimdyti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 gegužės 2018 - 13:36
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 11, 14:34)
Is kur sugebejot isrutuliot minti ka as ruosiuosi daryti, cia kaip ir visa kita tarp eiluciu susiradot? lotuliukas.gif
Aha, mylejomes tik 2 k per gyvenime, kam cia dauginat iki 2 k per metus, vaje per daug gi  lotuliukas.gif
Beliberda - tai ka Jus rasote lotuliukas.gif

O tai, kad jus turit tik viena vaika, tai reiskia, kad is vis gyvenate skurde? ar ka tai reiskia? kaip sugebejot tik viena pagimdyti?  bigsmile.gif

Tai ko neatsakai kaip nesisaugojant galejai tik tiek pastot?
Nieko nereiskia. Reisjia tai, kad tu dirbi su trim aukstaisiais ir nk neturi, net nuosavo busto.

Viena todel, kad taip norejom. Butu kitas, buciau gimdzius. Siaip vaiku nemegeja, bet savo tai labai myliu.
Jau geriau tegu maziau tu vaiku, bet tegu buna aprupinti, o ne tai, kad valgyt ir aprengt nera kuom arba del pasalpu gimdo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 11, 15:11)
Tai ko neatsakai kaip nesisaugojant galejai tik tiek pastot?
Nieko nereiskia. Reisjia tai, kad tu dirbi su trim aukstaisiais ir nk neturi, net nuosavo busto.

Viena todel, kad taip norejom. Butu kitas, buciau gimdzius.  Siaip vaiku nemegeja, bet savo tai labai myliu.
Jau geriau tegu maziau tu vaiku, bet tegu buna aprupinti, o ne tai, kad valgyt ir aprengt nera kuom arba del pasalpu gimdo.

O Jums kas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 11, 16:33)
O Jums kas? bigsmile.gif

Niekas. Tiesiog eiliniai tavo nusikalbejinai, kuriu net nemoki paaiskinnti prie sienos priremta.
Arba tu necaisinga, arba tavo vyras arba mylies 1 karta i metus. Nors kei paziurejus kokiais vyro " auklejimais" uzsiimi ir kaip nemyli savo vyro - tai greiciausiai trecias variantas.
Atsakyti