QUOTE(cambala @ 2018 05 15, 13:22)
Ir visos tau pasakojasi asmeniskai kaip ir kas ir kodel? Ar tai vel tavo lindimas i kitu triusikus ir ubuntines isvados?
Tai jei trecia isvaziuotu is LT, tai pastotu? (pagal tave)
Nu taip su draugem snekames, pasipasakojam apie savo dziaugsmus ir problemas, o jus neturit draugiu?
Neisivaizudoju, nepamegines nesusiznosi
Gal prisideda tas atsipalaidavimas, kuri cia patiri atvykes is Lietuvos, aplinka labai draugiska vaikams, seimoms, paciu vaiku visur pilna, seimos su 4-5 vaikais nieko nestebina, dauguma vaikus priima labai draugiskai, niekas nei kavinese, nei kur kituose istaiguose nezvairuoja, jei uzeini su vaikais. Gal ir "uzsikreti" tuo vaiku virusu

Is tikro man cia atvaziaus buvo tos biski kulturinis sokas tiek vaiku visur pamacius, o dabar apsipratau ir pripratau, dabar Lietuvoje taip niuru buna, vaiku nera beveik niekur, nu taip kokius 3-4 k maziau visur
ir Lietuvoje tas toks tramdymas vaiku vyrauja, to nedaryk, ano nedaryk, sedek ir nekviepuok, per daug to, nesakau, kad vaikas ten turi isauteti nevaldomai, bet vaikai yra vaikai, jiems reikia judeti, vaikscioti, zaisti maziukam ypac. Cia smagu, kad daugelyje istaigu prideta vaikams visokiu zaislu, tai nera vargo su maziukais kazkur iseiti, jei reikia palaukti, o ir zmones patys kitaip i juos reguoja. Nu aiksu pagal jus vel bus cia varymas apie Lietuva ir aisku Vilniuje yra viskas gerai

, bet ka padarysi va ne Vilniuje mano patirtis tokia
Kai buvau nescia mane Airioje visi sveikino, rimtai, neisgirdau nei vienos kazkokios paranojos ar gasdinimo, o kai grizau i Lietuva, (abu gimdziau Lietuvoje) tai vis budavo, nu va problemele dabar turesi arba vaje kaip bus sunku, tai kada jau isbyresi ir t.t. o kai jau antra pagidmziau tai jau prasidejo, nu tai jau fabrikelis uzdarytas

drauge kuri turi 4, tai sake jau su 3 durnino ja, o jau apie 4 sako tai visai patyliu...toks labai "pozityvus" poziuris Lietuvoje i vaikus ir ju auginima

nu jei jau 4 vaikai tai jau vos ne asociale vadnasi, nors siaip labai garzi seima ir gana pasiturinciai gyvenanti.