Įkraunama...
Įkraunama...

Gailiuosi, kad ištekėjau...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 14, 12:18)

kokiu ISVADU??? ten buvo faktai, o isvadas darytis jau jusu darbas lotuliukas.gif

Va Mylimuke, jei turit klausimu, kreipkitis i sia nare, ji VISKA APIE VISUS ZINO, kaip tos bobutes, kuriuos kiemuose sedi  mirksiukas.gif

Butent tu ir esi ta bobute mirksiukas.gif . Tu 4asei, kad Lietuvoj pas tave kazkas buvo nevaisingos 3 moterys, dvi isvaziavo is Lietuvos, pastojo, trecia irgi isvaziavo, bet grizo i Lietuva ir nepastojo. Tai argumentuok siuos faktus, jei jau esi tu moteru daktare- fenomenale.
Atsakyti
Cambala, jums tikriausiai ne kaip sekdavosi matematika, o ypac teoriniai uzdaviniai? biggrin.gif

Kaip galima faktus argumentuoti? lotuliukas.gif Nuomones yra argumentuojamos, ne faktai. doh.gif
siaip mano zinute tik aname psl ir jau tike iskraipymu sugebat apdaryti lotuliukas.gif cia geras pvz kaip Jus labai daznai nusnekat i pievas, kai bandot interpretuoti parasyta kitu teksta...

QUOTE(cambala @ 2018 05 14, 16:39)
***Butent tu ir esi ta bobute mirksiukas.gif . Tu 4asei, kad Lietuvoj pas tave kazkas buvo nevaisingos 3 moterys, dvi isvaziavo is Lietuvos, pastojo, trecia irgi isvaziavo, bet grizo i Lietuva ir nepastojo. Tai argumentuok siuos faktus, jei jau esi tu moteru daktare- fenomenale.

***Lyg nerasineju nei apie Jusu gyvenimo faktus, nei apie kitu nariu, nei aiskinu kaip gerai zinau, ka jus dirbat, is ko gyvenat, su kuo gyvenat, ka jusu vyras veikia, kiek kartu mylites ar nesimylit ir t.t. mirksiukas.gif ar ne? kas taip cia pas mus apie visus viska zino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 gegužės 2018 - 20:21
QUOTE(cambala @ 2018 05 14, 09:02)
Bet tai matai, kad savo nesamoningu isvadu nesugebi argumentuotai paaiskinti mirksiukas.gif .
Papildyta:

Kaip ji  pastos , jei ji nesimyli.

aaaa, nu tai viskas tada aisku. ka mes cia buraim puslapis is puslapio. net pati vaisingiausia nepastotu nesimyledama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 14, 13:18)
Mylimuke, as nesakau, kad tik ima stresas ir viska apsrendzia, net ir karo metu moterys pastoja. O ar as stresuoju? aisku, dirbu pilna etata, naujoje man srityje, kartais dirbti tenka ir vakarais, plius studijuou magistraturoje, o kur dar visa butiis, tai taip stresu pakanka. Nu dar man ir nebe 20  biggrin.gif

Ir dar turi marias laiko sedet SM ir rasyt paklodes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 05 14, 22:37)
Ir dar turi marias laiko sedet SM ir rasyt paklodes.  biggrin.gif

O ka Jums stresas rasyti cia ? lotuliukas.gif as siaip dar daug kam turiu laiko gyvenime, tik kalbejau apie tai, kas sukelia stresa mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 05 14, 22:28)
aaaa, nu tai viskas tada aisku. ka mes cia buraim puslapis is puslapio. net pati vaisingiausia nepastotu nesimyledama  lotuliukas.gif

Nu va ka ir sakiau, jei kokie klausimai tiesiai pas cambala, ji kas vakara stovi su zvake pas dauguma nariu tai jau tiksliai zino, kas kur su kuo kaip lotuliukas.gif
aplamai reiktu pervadinti foruma i sveciuose pas cambala ir nediskutuoti,o tik jos klausineti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 gegužės 2018 - 22:05
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 14, 23:04)

Nu va ka ir sakiau, jei kokie klausimai tiesiai pas cambala, ji kas vakara stovi su zvake pas dauguma nariu tai jau tiksliai zino, kas kur su kuo kaip lotuliukas.gif
aplamai reiktu pervadinti foruma i sveciuose pas cambala ir nediskutuoti,o tik jos klausineti lotuliukas.gif

Ja ja... Ko taip man laurus metai? As tik konsatatuoju tamstos iskrypimus dvasinius/ sexsinius. Viskas is tavo rasliavu Sani/ ubuntes nicu.
Del to ir purteis anu savo nicu tongue.gif . Davatkine iskrypele.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 15, 00:27)
Ja ja... Ko taip man laurus metai? As tik konsatatuoju tamstos iskrypimus dvasinius/ sexsinius.  Viskas is tavo rasliavu Sani/ ubuntes nicu.
Del to ir purteis anu savo nicu tongue.gif . Davatkine iskrypele.

su jusu tekto supratimu as greit ir Anglijos karaliene tapsiu lotuliukas.gif
naktim miegoti reikia, o visai galvele susisuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 15, 12:07)
su jusu tekto supratimu as greit ir Anglijos karaliene tapsiu lotuliukas.gif
naktim miegoti reikia, o visai galvele susisuks  mirksiukas.gif

Raso ta, kuri naktim sugeba isaust ilgiausias paklides😂😂😂.
Tu geriau savo fakta apie Lietuva ir nevaisingas paaiskink. Kuom surista? Kaip paklodes rasyt tai sugebi, kaip i konkretu klausima, tai jau vartais arba tyli. Tai paaiskink apie tas dvi pastojusias isvykusias is LT ir ta grizusia i LT nepastojusia😊.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 15, 12:18)
Raso ta, kuri naktim sugeba isaust ilgiausias paklides😂😂😂.
Tu geriau savo fakta apie Lietuva ir nevaisingas paaiskink. Kuom surista? Kaip paklodes rasyt tai sugebi, kaip i konkretu klausima, tai jau vartais arba tyli. Tai paaiskink apie tas dvi pastojusias isvykusias is LT ir ta grizusia i LT nepastojusia😊.

naktim?? nepamirskit, kad pas mus 2 val atgal laikas mirksiukas.gif
Nezinau su kuo surista, pasakiau, ka maciau, nes man pasirode idomu, o jus jau darykites tas savas interpretacijas mirksiukas.gif As ne taip senai rasiau zinute galite passiskaityti dar karta, visos pastojo budamos UK ar Airijoje, bet viena is ju su vienu vaikeliu grizo veliau i Lietuva ir nori dar vaiku, bet daugiau ir nebepastoja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 15, 12:26)
naktim?? nepamirskit, kad pas mus 2 val atgal laikas  mirksiukas.gif
Nezinau su kuo surista, pasakiau, ka maciau, nes man pasirode idomu, o jus jau darykites tas savas interpretacijas  mirksiukas.gif As  ne taip senai rasiau zinute galite passiskaityti dar karta, visos pastojo budamos UK ar Airijoje, bet viena is ju  su vienu vaikeliu grizo veliau i Lietuva ir nori dar vaiku, bet daugiau ir nebepastoja.

Ir visos tau pasakojasi asmeniskai kaip ir kas ir kodel? Ar tai vel tavo lindimas i kitu triusikus ir ubuntines isvados?
Tai jei trecia isvaziuotu is LT, tai pastotu? (pagal tave)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 15, 13:22)
Ir visos tau pasakojasi asmeniskai kaip ir kas ir kodel? Ar tai vel tavo lindimas i kitu triusikus ir ubuntines isvados?
Tai jei trecia isvaziuotu is LT, tai pastotu? (pagal tave)

Nu taip su draugem snekames, pasipasakojam apie savo dziaugsmus ir problemas, o jus neturit draugiu? unsure.gif

Neisivaizudoju, nepamegines nesusiznosi biggrin.gif
Gal prisideda tas atsipalaidavimas, kuri cia patiri atvykes is Lietuvos, aplinka labai draugiska vaikams, seimoms, paciu vaiku visur pilna, seimos su 4-5 vaikais nieko nestebina, dauguma vaikus priima labai draugiskai, niekas nei kavinese, nei kur kituose istaiguose nezvairuoja, jei uzeini su vaikais. Gal ir "uzsikreti" tuo vaiku virusu lotuliukas.gif Is tikro man cia atvaziaus buvo tos biski kulturinis sokas tiek vaiku visur pamacius, o dabar apsipratau ir pripratau, dabar Lietuvoje taip niuru buna, vaiku nera beveik niekur, nu taip kokius 3-4 k maziau visur lotuliukas.gif
ir Lietuvoje tas toks tramdymas vaiku vyrauja, to nedaryk, ano nedaryk, sedek ir nekviepuok, per daug to, nesakau, kad vaikas ten turi isauteti nevaldomai, bet vaikai yra vaikai, jiems reikia judeti, vaikscioti, zaisti maziukam ypac. Cia smagu, kad daugelyje istaigu prideta vaikams visokiu zaislu, tai nera vargo su maziukais kazkur iseiti, jei reikia palaukti, o ir zmones patys kitaip i juos reguoja. Nu aiksu pagal jus vel bus cia varymas apie Lietuva ir aisku Vilniuje yra viskas gerai lotuliukas.gif , bet ka padarysi va ne Vilniuje mano patirtis tokia mirksiukas.gif
Kai buvau nescia mane Airioje visi sveikino, rimtai, neisgirdau nei vienos kazkokios paranojos ar gasdinimo, o kai grizau i Lietuva, (abu gimdziau Lietuvoje) tai vis budavo, nu va problemele dabar turesi arba vaje kaip bus sunku, tai kada jau isbyresi ir t.t. o kai jau antra pagidmziau tai jau prasidejo, nu tai jau fabrikelis uzdarytas doh.gif drauge kuri turi 4, tai sake jau su 3 durnino ja, o jau apie 4 sako tai visai patyliu...toks labai "pozityvus" poziuris Lietuvoje i vaikus ir ju auginima lotuliukas.gif nu jei jau 4 vaikai tai jau vos ne asociale vadnasi, nors siaip labai garzi seima ir gana pasiturinciai gyvenanti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 15, 14:38)
  dabar Lietuvoje taip niuru buna, vaiku nera beveik niekur, nu taip kokius 3-4 k maziau visur lotuliukas.gif
ir Lietuvoje tas toks tramdymas vaiku vyrauja, to nedaryk, ano nedaryk, sedek ir nekviepuok, per daug to, nesakau, kad vaikas ten turi isauteti nevaldomai, bet vaikai yra vaikai, jiems reikia judeti, vaikscioti, zaisti maziukam ypac. Cia smagu, kad daugelyje istaigu prideta vaikams visokiu zaislu, tai nera vargo su maziukais kazkur iseiti, jei reikia palaukti, o ir zmones patys kitaip i juos reguoja. Nu aiksu pagal jus vel bus cia varymas apie Lietuva ir aisku Vilniuje yra viskas gerai lotuliukas.gif , bet ka padarysi va ne Vilniuje mano patirtis tokia  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif as tikrai nezinau kokiam gluskaimy tu apsistoji atvaziavus, jei tokias nesamones rasai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 15, 14:38)

Kai buvau nescia mane Airioje visi sveikino, rimtai, neisgirdau nei vienos kazkokios paranojos ar gasdinimo, o kai grizau i Lietuva, (abu gimdziau Lietuvoje) tai vis budavo, nu va problemele dabar turesi arba vaje kaip bus sunku, tai kada jau isbyresi ir t.t.  o kai jau antra pagidmziau tai jau prasidejo, nu tai jau fabrikelis uzdarytas doh.gif drauge kuri turi 4, tai sake jau su 3 durnino ja, o jau apie 4 sako tai visai patyliu...toks labai "pozityvus" poziuris Lietuvoje i vaikus ir ju auginima lotuliukas.gif nu jei jau 4 vaikai tai jau vos ne asociale vadnasi, nors siaip labai garzi seima ir gana pasiturinciai gyvenanti.

Nu mane nescia Lietuvoj irgi sveikino pazistami, draugai, kai suzinojo. Ir as sveikinu, kai suzinau. Siaip tai cia kultura tokia, jei jau nesusidurei su tuo Lietuvoje, tai gal eilinio gluskaimio asocialai tave supo.
Ir mane asmeniskai uzknisdavo tokie pazistamu klausimai kada antras ar kada seimos pagausejimas. Visiskai netaktiski klausimai, o tau tai ziuriu toks svetimu lindimas i triusikus reikalingas bigsmile.gif .

O tai ko toj pacioj geriausioj saly- Airijoj negimdei? Ko gimdei LT?
Atsakyti