QUOTE(Hmmm... @ 2018 05 12, 10:54)
Is kur is savo draugiu ir pazystamu, viena kaip sakiau turi viena, noretu duagiau, gyvenime nesinaudojo jokiais hormonais ir jokiom kitom apsaugom ji panaisai mano metu, kita nei vieno kol kas neturi jau 30+ irgi nesisaugo, toliau dar viena mazas vienas vaikelis, antra kart pastojo , persileido 30+ irgi noretu daugiau nesisaugo, bett nepastoja, toliau dar viena kad antro susilauktu gydesi, dar viena turi 2, saugosi tik nutruaktu lytiniu aktu, daugiausiai turi - 4 saugosi NSP dabar jau, kita turi 3 irgi nesisaugo, cia dauguma moteru tarp 30-40 m. Taigi mano pazysamu rate nu nekrenta visoms tie vaikai, kaip is gausybes rago ir mano artimiausios drauges nei viena hormonu nenaudoja, o visokie nutraukti aktai zinom, kokie jie patikimi, net NSP metodas geras teorijoje, bet realybeje tik viska tiksliai stebeti ir skaiciuoti, tai daugiau tikimybe, kad vaisingumas ne toks didelis, nei moteris 20 m atidziai, kas diena tikrinasi viska
Gal jus nesidomejot? siaip ne tik moteru bet ir vyru vaisingumas mazeja, pvz lietuviu sperma duag geresne nei vakaruose gyvenanciu vyru

O ir siaip mokslinikai klaba apie mzoniu vaisingumo sumazejima, gal tas patogus gyvenimas civilizuotas, nesveikas daro itaka?
Tai taip 3-4 jauciu vos ne max didziajai daliai, vidurkis apie 2, o daznai ir ta viena susilaukti problemos. Bet kas is anksto pasakys?
Tai, kad as neutiu tokiso teorijos is kur istrauket? as sakau, kad neturi tureti, o turi kiek lemta tureti, moterys mano va naudoju KT ir nepastoju, o gal ir taip nepastotu, kas tai zino? aisku galima abortus darytis ir t.t. bet tai tik mano terorija, nepagrista nei moklsu, nei kitkuom, kad ateina tuvaikeliu kiek turi ateiti, tik gali ju nepriimti arba gali priimti. matot as tikiu Dievu ir manau, kad viskas jo planuose, mes tik kazkiek pasiderint galim. Ir tokios isvados ne tik is mano, o va is visu minetu ir tikrai dar daug nesuminetu poru gyvenimo. Daznai buna moterys suspanuoja, jauci avaikelio atejima. Kitur apalami yra ritualai ir vaikelio pakveitimo ir isjautimo metodai.
Tai jus irgi tik tikit, as irgi labai greit pastojau, kai tik nusprendem su vyru, akd jau gal reikia ir pirma kart pastojau per 2 men, antra sutarem, akd reikia kad panasaus amziaus butu , tai nuo gimdymo ir nesisaugojau pastojau, kai jau maziau intencyvus zindymas buvo, panasiai po metu, ir viskas visu kitu metu musu poziuris, kad gal dabar nereikia, bet jei bus taip bus. O jei tureciau jusu filosofija irgi galeciau senketi kaip jus galejau gerti KT iki pirmo pastojimo, paskui po antro gimdymo ir prisiekinet, akd tikrai pastociau taip pat lengvai. Bet kitu metu man buvo itemtas darbas, gyvenimas, po dukrtyes gimimo aplamai labai duag stresu, plius ir ilgai zindziau jau antra ir aisku amzius bega nestovi vietoje. taigi viska sudejus yra kaip yra.
bet niekas tiksliai juk nepasakys, ar cia mes planuojam ar dievulis plamuoja ar vaikai renkasi tevus ar me svaikus, ar susirenka i kruva seni pazystami savo karmas atidirbti
vat butent tie keli procentai ir yra tai, kad kai reikai pastoti tai ir pastoji ir su spirale, kurios neimanoma netinkamai vartoti .
O dabar sako su sveikata problemos, tai kad neturiu, nesergu niekuom, per paskutinius 4 m viena kart gripu prasirgau, kelis kart buvo sloga kosulys, Vyras irgi. O ir daktarai, jau senai butu rade kazka, kas negerai, O kad vaisingumas sumazejes daugumos zmoniu tai man tas akivaizdu, o pirezasciu daug ir be to gal taip ir reikia. Samoningumas zmoniu dideje, gyvenimas keiciasi ir vaisingumas irgi, ir su meile atidumu demesiu uzauginti daug vaiku yra tikrai sudetinga, saunu ,kas taip sugeba. Jei nereiktu moterim eiti i darbus, as pvz pastojau, kai perejau dirbti i ramesni darba puse etato, kai pasiruosiau psichologiskai ir moraliskai ir kuna siek tiek pasivaliau pasitvarkiau
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 12, 16:18)
Oj. Ta pati sakini apie nevaisinguma jau citavau tai paciai narei pries kokius metus. Jos faktai neitikina.
Papildyta:
Retas lytinis gyvenimas+gin problemos tai ir gaunasi 2 vaikai per 20 m. Nieko cia keisto. Tik vat idomu, jog isivaizduojama, jog visoms taip yra.
faktai. Kokie konkreciai?

Tas mistinis nevaisingumas, ka reiskia?jus bent suvokiat, jei moteriai ciklas vyksta, kiausides vietoje, gimda vietoje, ovuliacijos vyksta?
kokios gin problemos, gal ivardinsit, nes ginekologes nerado jokiu.
O pas jus taip nebuna? kiek jau kokius 3 turit vaikelius?
Jus protinga, atsakykit man i viena vieninteli klausima,
kaip spermatozoidas randa kiausineli ir zino, kad jam i ji reikia prasiskverbti? tada as jums atsakysiu, kodel kartais labai ilgai nepastojama, gal pravers gyvenime .
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 12, 10:59)
Buna zmogus netycia suklysta, taii galima ir issiaiskinti be problemu.
Bet kai istisai fantazuojama ir neprisimenama, tai niekas neissiaiskins kokiu ginekologiniu ar galvos operaciju zmogus turejo.
Vien kazkokie kliedesiai. Tai pareiskia, kad myletis nera galimybiu, tai pareiskia kad mylisi ir stebuklingai sveika nepastoja. Tai jau kitos ja pradeda erzinti del operaciju ir pan. , nes kliedejimas akivaizdus.
Manau tas vyras gauna karta i menesi ir privalo savo daikta laiku pasalinti proceso eigoje, nes po to negauna kelis menesius. Aisku, kad ne operacijos esme. Bet jei zmogus teigia nesamones, tai ko nepasijuokt.
Deja Idomucia, cia vadinasi tai, kai zmones nebeturi argumentu tai va opradeda elgtis taip ,kaip jus su camabala, o tai zema ir tiek, Kas nori visa supranta, ka rasau ir kodel rasau, o jei nesupranti, tai taip reikai ir sakyti. Kita megindamas pazeminti, protengesnis netapsi
O tai ka jus manote man giliai giliai dzin, as visgi vis dar savo gyvenima zinau geriau. Taigi, juokiates cia abu su savo drauge cambala tik is saves ir rodot savo bukuma, nekultura ir nesugebejima diskutuoti siuo metu
uzkliudziau matyt as pas jus daug ka, nes sukritikavau jusu kvaila filosofija apie meiles ismatavima davimu kai nesinori skaiciumi ir parasiau del ko jus tokiu dalyku noir tir dar kai ka, nepatiko, turekit nors garbes tai prisipazinti
zinot dabar matomai morcius katinu ir klausausi vakar ju serenadu, galvoju nu va net gyvuneliai ir tie pastangas daro del pateliu,o va Jus vyras , zmogus, o norit kaip bakterija kyst myst...