Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

QUOTE(kin @ 2018 06 27, 13:17)
Nu patinka man vyriska iniciatyva ir nors tu ka  biggrin.gif

ir man; galiu kalbinti ar internete rašyti pirma, bet jau kalbant apie meilę, o ne tik draugystę, tai jau jis pirmas turės prisipažint ir ne tik, dargi daugiau pirmiausia darbais, elgesiu rodyt tongue.gif ne tai ne, yra tų vyrų ir bus smile.gif
Atsakyti

sakot tik kai jau zenytis susiruos tevus i vesele pakveisti?

Nesakau taip. Nebekliedek. 

Atsakyti

Ir is kur tas noras matyti juoda?
Gi ne apie vaikinus kalba, o apie tuos vyriskos lyties atstovus, kurie tik pradejo demesi rodyti, bet santykiu dar nera, jie dar ne pora.
Vaikina (kaip pora) yra normalu supazindinti. Vaikina, kaip demesi rodanti zmogu, dar nera reikalo iskart tempti tevams.
Ir atvirksciai.
Merginos vietoj nustebciau, jei dar net normaliai nepasibuciavus temptu pas tevus-kaip pristatytu, jei ju santykiai jiems patiems dar neaiskus?

Butent, kad ne apie vaikinus kalbejau. Parasiau “gal kandidatus”. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 13:33)
ir man; galiu kalbinti ar internete rašyti pirma, bet jau kalbant apie meilę, o ne tik draugystę, tai jau jis pirmas turės prisipažint ir ne tik, dargi daugiau pirmiausia darbais, elgesiu rodyt tongue.gif ne tai ne, yra tų vyrų ir bus smile.gif

Megstate kova...
Isivaizduokit situacija... vyras i jus rimtai ziuri, rodo inciatyva organizuodamas susitikimus, ziuri, kad jums butu linksma ir malonu. matot kad aplamai stengiasi, kad jums butu gera, nuosirdziai rupinaisi, atrodo patikimas...

Bet pirmas nieko nesakys... na turi toki principa, galvoja kad turite JAUSTI.

Na ir ka? Nusileistumet savo PRINCIPAMS? Po kiek laiko?
Zinotumet, kad jis nenusileis...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 13:54)

Ji dar rase, kad is veiksmu buna aisku.
Veiksmus as irgi traktuociau rimciau, nei zodzius.
Atsakyti

jau tokia su kuria dabar bendrauju niekada nenusileis :)

Jei kad ir draugautume viskas ok butu,  yra nerealu jei pvz pirma apkabintu ar paliestu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divxup: 27 birželio 2018 - 13:05
QUOTE(divxup @ 2018 06 27, 14:04)
<p>jau tokia su kuria dabar bendrauju niekada nenusileis smile.gif</p>
<p>Jei kad ir draugautume viskas ok butu,  yra nerealu jei pvz pirma apkabintu ar paliestu biggrin.gif</p>

Oho, kokie isankstiniai nusistatymai.
Ir dar tokie kategoriski ax.gif
Prie mazai pazistamo as irgi nesiliesciau, o va prie ex glaustydavausi kaip kate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 13:54)
Megstate kova...
Isivaizduokit situacija... vyras i jus rimtai ziuri, rodo inciatyva organizuodamas susitikimus, ziuri, kad jums butu linksma ir malonu. matot kad aplamai stengiasi, kad jums butu gera, nuosirdziai rupinaisi, atrodo patikimas...

neįsivaizduoju to kažkaip. Jei šiltas žmogus, jis neatlaikys, vistiek pirmas pasakys biggrin.gif O mane reikia šildyti, aš Ledo karalienė esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 27, 14:04)
<p>jau tokia su kuria dabar bendrauju niekada nenusileis smile.gif</p>
<p>Jei kad ir draugautume viskas ok butu,  yra nerealu jei pvz pirma apkabintu ar paliestu biggrin.gif</p>

Jus - svetimas zmogus jai. Tai taip sudetinga suprasti?
Bendravimas vienpusiskas, jus suteikinejat pramogas...

O bendravimo NERA. Matot, mes cia esam visai svetimi zmones o daug ka zinom ir dalinames. O jusu ten lyg antra puse gali buti, o jus zinot daug maziau nei forumieciai viens apie kita.

Kai zmones nezino, tai i tuscias vietas prifantazuoja nebutu dalyku, o turetu zymeti tas informacines vietas tusciomis ir susirupinti.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 14:18)
neįsivaizduoju to kažkaip. Jei šiltas žmogus, jis neatlaikys, vistiek pirmas pasakys biggrin.gif O mane reikia šildyti, aš Ledo karalienė esu ax.gif

Ass irgi galvoju, kad siltas zmogus neatlaikys, pasakys, tai tipiska kova, tik tarp dvieju geru karalieniu. Gerumu...

Neatlaikytu silpnesnis. As kaip vyro vaidmenyje, netureciau teises i silpnuma, o jus turetumet pareiga i silpnuma. Butumet pasmerkta nusileisti ar gailetis savo uzsispyrimo.
Tai pirmas zingsnis palauzti karalienes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 14:26)
Neatlaikytu silpnesnis. As kaip vyro vaidmenyje, netureciau teises i silpnuma, o jus turetumet pareiga i silpnuma. Butumet pasmerkta nusileisti ar gailetis savo uzsispyrimo.
Tai pirmas zingsnis palauzti karalienes

Bet tai, kad niekas nepalužė, regis neverkiu dėl karalių trūkumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 14:28)
Bet tai, kad niekas nepalužė, regis neverkiu dėl karalių trūkumo smile.gif

Karalieniu dar daugiau, domekites statistika
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 14:28)
Karalieniu dar daugiau, domekites statistika

nieko, jei kas, aš pašalinsiu, aš galinga mirksiukas.gif
Atsakyti