Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 15:15)
Palaukit, su trim kad butu pavojus, tai jie turi buti kazkokia prievartautoju gauja. Nes kad vienas is ju kazka imtu daryti prie kitu, tai jau turi but gerai pakales ir naglas.

Kai su vienu vaziuoji i kelione jau kita situacija, ten nera kitu dvieju vyru. Jis jau isrinktas ir turi tam tikru lukesciu

ok, ok, kitakart pasakysiu, kad as lesbiete, kad neturetu lukesciu biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 15:18)
Idomus tokie tevai, butu rimta priezastis mauti nuo tokiu tevu ir nuo ju isauginto berniuko

nu parsiveze mergaite biggrin.gif net mintis gal neatejo paklausti, ar cia jau pora jie, ar ne ax.gif gi ne visa goveda draugu suvaziavo.
nepagalvoja gal zmones kartais.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 15:27)
sake, jei visus tuos kandidatus buciau vedusi tevai ant nuotrauku turetu vardus rasytis, kad nepamirstu. Tai sakau gal ne visiem taip? gerai, kad ji daug kandidatu turejo, saunu, issirinko tikriausiai pati paciausia, bet ne visiem taip gal paprasciausiai, gal nera taip, kad desimtim ten lakstytu aplink ir viena kita parsives per metus tikrai nesukeltu streso tevams  biggrin.gif
Nu va kaip teisingai, teisingas tetis, supaizndinti su tevais vyrai siek tiek kitaip i merginas ziuri . mirksiukas.gif

pas mane norinciu kviesti i pasimatyma jaunystej buvo daaaaaug smile.gif tai tevo taisykle buvo labai gera biggrin.gif pasimatydavo, kas rimtai, o kas siaip ax.gif bet tevas mano grieztas buvo, niekas jam netiko, vienas kelis menesius vaiksciojo, kol leido su juo eit arbatos gert.
zodziu, augino mane kaip senmerge ir as ispildziau tevo lukescius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 15:08)
as nevaizduoju esanti seks bomba as mis visata  biggrin.gif kad visi jau taip noretu ir seile varvintu ir tik ziuretu kaip uzlipti
kelioneje esu miegojusi su trim vyrais viename kambaryje ir nei vienas nieko neprase  tongue.gif
kaip jau rasiau, as visus automatiskai i friendzona ir visi ten ramiai ir sedi  biggrin.gif
aisku, kai visi ten sedi, tai savo kuprine pati tampau - jei jau draugelis esu, tai ko mano kuprine jie turi nest?  rolleyes.gif  biggrin.gif

cia visai kas kita, Idomucia jau paaiskino, bet as nesuprantu, kaip jus suagusi moteris, nu itariu jaunesne, bet irgi ne 20 lyg jau ir nesuvokiat, kad vyrai nori dauguma vos ne nuolat, bent jau mintyse ir jau visai turi moteris netraukti, kad jie nenoretu, jei intymi aplinka, jei tik dvies, jei abu vienisi, aisku jie valdo savo norus, ne gyvuliukai prievartauti nepuola, bet nejau taip naiviai tikit, akd jusu nenori nei vienas? nereikia buti jokiai mis visata, jei esat normali moteris tvarkinga, neapsileidusi tai kas gali kliudyti noreti su jumis pasimyleti? o kad jus nubreziat ribas tai vyrukai ir sedi tyliai ir kencia ten uzriby ir dusauja galvoja, kaip ta ledu pili iveikti biggrin.gif Gali draugeliais buti tie vaikinai, kurie turi merginas, bet ne vienisi i rkuri evaidzuoja draugus, tada i svis nebendrautumet, jei nepatiktumet. O mano kuprines nesioja visi ,kas po ranka pasitaiko, o ko as turiu nesiot, jei vyrai salia lotuliukas.gif
siek tiek gal atsipalaiduokit, pafiltuorkit, ir pamatysit kaip jie jusu "nenori"
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 15:35)
ok, ok, kitakart pasakysiu, kad as lesbiete, kad neturetu lukesciu  biggrin.gif
nu parsiveze mergaite  biggrin.gif  net mintis gal neatejo paklausti, ar cia jau pora jie, ar ne  ax.gif  gi ne visa goveda draugu suvaziavo.
nepagalvoja gal zmones kartais.
pas mane norinciu kviesti i pasimatyma jaunystej buvo daaaaaug smile.gif tai tevo taisykle buvo labai gera  biggrin.gif  pasimatydavo, kas rimtai, o kas siaip  ax.gif  bet tevas mano grieztas buvo, niekas jam netiko, vienas kelis menesius vaiksciojo, kol leido su juo eit arbatos gert.
zodziu, augino mane kaip senmerge ir as ispildziau tevo lukescius  biggrin.gif

jokie jusu pasakymai, veiksmai jiems tu lukesciu nesimus is galvos doh.gif lesbiete, tai dar idomiau gi doh.gif

pirma nebutina ant nakties vaziuoti, antra galima perspeti tevus.

ka as sakau smile.gif pravercia tie tevai smile.gif nieko teisingai augino, jums kiek jau metu, jei nepaslaptis? o ta svyras su kuriuo gyvenot tiko teciui ar jau tecio nekauset patarimo? siaip tetis vyras,zino ka kiti vyrai galvoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 birželio 2018 - 14:41
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 15:35)
cia visai kas kita, Idomucia jau paaiskino, bet as nesuprantu, kaip jus suagusi moteris, nu itariu jaunesne, bet irgi ne 20 lyg jau ir nesuvokiat, kad vyrai nori dauguma vos ne nuolat, bent jau mintyse ir jau visai turi moteris netraukti, kad jie nenoretu, jei intymi aplinka, jei tik dvies, jei abu vienisi, aisku jie valdo savo norus, ne gyvuliukai prievartauti nepuola, bet nejau taip naiviai tikit, akd jusu nenori nei vienas? nereikia buti jokiai mis visata, jei esat normali moteris tvarkinga, neapsileidusi tai kas gali kliudyti noreti su jumis pasimyleti? o kad jus nubreziat ribas tai vyrukai ir sedi tyliai ir kencia ten uzriby  ir dusauja galvoja, kaip ta ledu pili iveikti biggrin.gif Gali draugeliais buti tie vaikinai, kurie turi merginas, bet ne vienisi i rkuri evaidzuoja draugus, tada i svis nebendrautumet, jei nepatiktumet. O mano kuprines nesioja visi ,kas po ranka pasitaiko, o ko as turiu nesiot, jei vyrai salia lotuliukas.gif
siek tiek gal atsipalaiduokit, pafiltuorkit, ir pamatysit kaip jie jusu "nenori"

va butent tame ir esme, kad jei jis draugelis, tai draugeliai vienas kitam padeda, bet akytemis viens pries kita neklapsti ir nedusauja kuprine keldami, mol,padetumet, vyrai flirt.gif
kaip save pastatysit, taip ir bus. Uztai nebijau su kolegomis vienu automobiliu vaziuoti. Nesakau, kad nesulaukiu pasiulymu, bet kaip sakoma, vyro reikalas pasiulyti, o moters - atsisakyti nail.gif Beje, dazniausiai siulosi vede mirksiukas.gif ax.gif Ir dazniausia jie faini, bet is principo neimu. angel_not.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 15:40)
ka as sakau smile.gif  pravercia tie tevai smile.gif nieko teisingai augino, jums kiek jau metu, jei nepaslaptis? o ta svyras su kuriuo gyvenot tiko teciui ar jau tecio nekauset patarimo? siaip tetis vyras,zino ka kiti vyrai galvoja

man 30+
toks riebus pliusiukas rolleyes.gif
o tevuko seniai nebera, butu gal "isrises", kad is tu pelu nebus grudu...
tai buciau visai nei su vienu vyru negyvenus unsure.gif
Atsakyti

nepasakyčiau, kad psichinė biggrin.gifjinai iš tikrųjų buvo labai maloni, lipšni ir draugiška visiems, įskaitant merginas. Žmogus ekstravertas, turbūt beveik su visais kalbą rastų. Na tai ir bendravo, rinkosi. O kad kai kurie vyrukai, berniukai ten tirpo, lydėsi, gal verkdavo po to dėl jos naktimis, tai gal jai ir nerūpėjo. Gal ji turėjo tam tikras nuostatas, kad negali taip greitai įsimylėti arba jų problema, kad tokie skysti. Ji gal daugiau pabendrauti norėdavo, patikrinti gal juos daugiau. Nežinau šito, neklausiau jos, savo reikalais užsiėmus buvau, nelindau į josios smile.gif

Jauni vyrai nelabai supranta ka jiems sakai. Isiziuri i mergina ir seile varvina, net jei ji akivaizdziai juos friend zonoje laiko. Cia turbut susizavejimas ir hormonai taip galvon trenkia, kad gyvena iliuzijose ir nenori matyti tiesos. Vis galvoja, va dar karta pakviesiu, geliu nupirksiu, kilimu pasiklosiu ir jau tadaaaa ji manim susizaves.

As tos merginos, kuri vyrukus isnaudodavo neteisinu. Bet jiems irgi reikia akis prasikrapstyti. I nauda patiems butu. 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 15:41)
va butent tame ir esme, kad jei jis draugelis, tai draugeliai vienas kitam padeda, bet akytemis viens pries kita neklapsti ir nedusauja kuprine keldami, mol,padetumet, vyrai  flirt.gif
kaip save pastatysit, taip ir bus. Uztai nebijau su kolegomis vienu automobiliu vaziuoti. Nesakau, kad nesulaukiu pasiulymu, bet kaip sakoma, vyro reikalas pasiulyti, o moters - atsisakyti nail.gif  Beje, dazniausiai siulosi vede  mirksiukas.gif  ax.gif  Ir dazniausia jie faini, bet is principo neimu.  angel_not.gif

ne tai aisku reikai atskriti kolegas, vedusius ir draugus, is draugu pulko tikrai galima ir vaikina issirinkti ir akytem paklapseti tinkamai biggrin.gif vede jau drasesni daugiausia biggrin.gif bet finale vis tiek nereiskia, kad jie nenori visi, tik tiek ,kad zino jusu ribas ir jus gerbia.
Todel butu labai naivu kviestis viena vaikina i kelione ir isivaizudoiti, kad js nieko nenores, ar nesitikes...
motersy galvoja apie viska ir apie seksa maziausiai, vyrai dauguma , sveiku, jaunu galvoja apie seksa ir kakziek paie kitus dalykus , aisku as ne vyras, bet siaip kiek is pabandravimu, iv psichologiniu straipniu toks vaizdas susidaro, jiem aplamai moterys variklis, jei dirba kad moteri pradziugintu, kazka kuria versla, kad dmoteru turetu ir t.t. kazkur buvo parasyta, kad vyrai apie seksa vyrai galvoja kas 7 s, aisku gal ne visi ir ne nuolat bet tikrai si tema pas juos nuolat salia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 birželio 2018 - 14:49
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 27, 15:44)
Jauni vyrai nelabai supranta ka jiems sakai. Isiziuri i mergina ir seile varvina, net jei ji akivaizdziai juos friend zonoje laiko. Cia turbut susizavejimas ir hormonai taip galvon trenkia, kad gyvena iliuzijose ir nenori matyti tiesos. Vis galvoja, va dar karta pakviesiu, geliu nupirksiu, kilimu pasiklosiu ir jau tadaaaa ji manim susizaves.</p><p>As tos merginos, kuri vyrukus isnaudodavo neteisinu. Bet jiems irgi reikia akis prasikrapstyti. I nauda patiems butu. </p>

o gal ji net nesupranta, kaip juos veikia? tiesiog maloniai ir draugiskai elgiasi, nieko neisskirdama ir neflirtuodama? ir galvoja, kad kiti atgal irgi taip pat tik draugiskai elgiasi, net ir kviesdami visur.
as, pvz, turejau viena draugeli, su kuriuo i kina vaiksciodavom. Nu tik draugas jis man buvo, net nesusimasciau, kad dar kazko norejo (dabar jau kitoje sviesoje viska matau 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 27, 15:44)
Jauni vyrai nelabai supranta ka jiems sakai. Isiziuri i mergina ir seile varvina, net jei ji akivaizdziai juos friend zonoje laiko. Cia turbut susizavejimas ir hormonai taip galvon trenkia, kad gyvena iliuzijose ir nenori matyti tiesos. Vis galvoja, va dar karta pakviesiu, geliu nupirksiu, kilimu pasiklosiu ir jau tadaaaa ji manim susizaves.</p><p>As tos merginos, kuri vyrukus isnaudodavo neteisinu. Bet jiems irgi reikia akis prasikrapstyti. I nauda patiems butu. </p>

vava teisyvbe, ka ir sakau . Kaip ir merginos nesupranta, kad jie taip gali noret durnai biggrin.gif Kaip mums matematiko smokytojas aiskindavo , sako vienas merginos ne reiksia ne, tada reikia paklausti dar karta , antras ne, jau duoda + (privesdavo pire matematiniu formuliu) lotuliukas.gif dauguma vyru panasiai fantazuoja, kol mergina su jais bendrauja, drasesni gal kakzipa aktyviau isreiskai savo nors, letesni gal nedrysta, bijo atstumimo, jaudasi, jei ypac dar jauni ir netureja rimtu draugysciu ar is vis santykiu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 15:48)
o gal ji net nesupranta, kaip juos veikia? tiesiog maloniai ir draugiskai elgiasi, nieko neisskirdama ir neflirtuodama? ir galvoja, kad kiti atgal irgi taip pat tik draugiskai elgiasi, net ir kviesdami visur.
as, pvz, turejau viena draugeli, su kuriuo i kina vaiksciodavom. Nu tik draugas jis man buvo, net nesusimasciau, kad dar kazko norejo (dabar jau kitoje sviesoje viska matau  4u.gif )

Manau, kad ir suprato. Pati mačiau kai užsienyje buvom pagal mokslo programą, kad tas josios bernužėlis jau ten prie jos lenda taip gražiai, o ji stūmia jį taip pat gražiai ir maloniai smile.gif Bet realiai, net jei ir jis jai patiktų pilnai, gal nelabai ateities su juo ir buvo, juk jis nevietinis, jai dar mokslai, neturtingos ji šeimos kažkiokios ten labai buvo, gi neprivažinės pas jį, o ir jis neprivažinėtų tiek km ar nepriskraisytų, nes irgi studentas buvo, manau vistiek santykiai būtų nutrūkę.
Bet šiaip jinai tikrai labai nepiktybiškas ir šiltas žmogus, ją sunku būtų apkaltinti manipuliacija, barakudavimu, kiaulystėmis ar pan. Tiesiog žmogus norėjo gražiai laiką leisti, nebūti viena, eiti visur ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 16:09)
Tiesiog žmogus norėjo gražiai laiką leisti, nebūti viena, eiti visur ir t.t.

Jos irgi NORI.

Gali ir negauti, jei nenusipelnys, ar gauti ka blogiau...

Va bahurai galetu dometis, ko jos nori, o po to jau pradeti lauzytis
Atsakyti

as, pvz, turejau viena draugeli, su kuriuo i kina vaiksciodavom. Nu tik draugas jis man buvo, net nesusimasciau, kad dar kazko norejo (dabar jau kitoje sviesoje viska matau 4u.gif)

As is patirties manau, kad pradzioje tikrai nesupranti. Tu draugiskai, galvoji, kad ir jis draugiskai. Bet kai turi siek tiek patirties, tikrai atskiri. As isvis manau, kad labai retas vyras leis laika su moterimi viena, jei nebus ja susidomejes. Arba is karto jau aki buna pakabines, arba pakabina po kiek laiko. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 27, 16:17)
As is patirties manau, kad pradzioje tikrai nesupranti. Tu draugiskai, galvoji, kad ir jis draugiskai. Bet kai turi siek tiek patirties, tikrai atskiri. As isvis manau, kad labai retas vyras leis laika su moterimi viena, jei nebus ja susidomejes. Arba is karto jau aki buna pakabines, arba pakabina po kiek laiko. </p>

Ir aš taip manau. Na dar vienas (retesnis) variantas gali būti, kad atrodo jam patikima ir nori išsišnekėti, bet tai ir šnekės su ja ne apie ją, o apie savo nelaimingas meiles ar pykčius su merginomis, patarimo gal klaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 27 birželio 2018 - 15:22

Ir aš taip manau. Na dar vienas (retesnis) variantas gali būti, kad atrodo jam patikima ir nori išsišnekėti, bet tai ir šnekės su ja ne apie ją, o apie savo nelaimingas meiles ar pykčius su merginomis, patarimo gal klaus.

Gali buti. Bet ir snekantys apie meiles bando kabint. Ir net jei tu jiems apie savas meiles sneki. Nu kartais tikrai susidaro vaizdas, kad nors tu jam kuola ant galvos tasyk, vistiek vilties nepraras. 

Atsakyti