QUOTE(kin @ 2018 06 27, 15:08)
as nevaizduoju esanti seks bomba as mis visata

kad visi jau taip noretu ir seile varvintu ir tik ziuretu kaip uzlipti
kelioneje esu miegojusi su trim vyrais viename kambaryje ir nei vienas nieko neprase

kaip jau rasiau, as visus automatiskai i friendzona ir visi ten ramiai ir sedi

aisku, kai visi ten sedi, tai savo kuprine pati tampau - jei jau draugelis esu, tai ko mano kuprine jie turi nest?
cia visai kas kita, Idomucia jau paaiskino, bet as nesuprantu, kaip jus suagusi moteris, nu itariu jaunesne, bet irgi ne 20 lyg jau ir nesuvokiat, kad vyrai nori dauguma vos ne nuolat, bent jau mintyse ir jau visai turi moteris netraukti, kad jie nenoretu, jei intymi aplinka, jei tik dvies, jei abu vienisi, aisku jie valdo savo norus, ne gyvuliukai prievartauti nepuola, bet nejau taip naiviai tikit, akd jusu nenori nei vienas? nereikia buti jokiai mis visata, jei esat normali moteris tvarkinga, neapsileidusi tai kas gali kliudyti noreti su jumis pasimyleti? o kad jus nubreziat ribas tai vyrukai ir sedi tyliai ir kencia ten uzriby ir dusauja galvoja, kaip ta ledu pili iveikti

Gali draugeliais buti tie vaikinai, kurie turi merginas, bet ne vienisi i rkuri evaidzuoja draugus, tada i svis nebendrautumet, jei nepatiktumet. O mano kuprines nesioja visi ,kas po ranka pasitaiko, o ko as turiu nesiot, jei vyrai salia
siek tiek gal atsipalaiduokit, pafiltuorkit, ir pamatysit kaip jie jusu "nenori"
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 15:35)
ok, ok, kitakart pasakysiu, kad as lesbiete, kad neturetu lukesciu
nu parsiveze mergaite

net mintis gal neatejo paklausti, ar cia jau pora jie, ar ne

gi ne visa goveda draugu suvaziavo.
nepagalvoja gal zmones kartais.
pas mane norinciu kviesti i pasimatyma jaunystej buvo daaaaaug

tai tevo taisykle buvo labai gera

pasimatydavo, kas rimtai, o kas siaip

bet tevas mano grieztas buvo, niekas jam netiko, vienas kelis menesius vaiksciojo, kol leido su juo eit arbatos gert.
zodziu, augino mane kaip senmerge ir as ispildziau tevo lukescius
jokie jusu pasakymai, veiksmai jiems tu lukesciu nesimus is galvos

lesbiete, tai dar idomiau gi
pirma nebutina ant nakties vaziuoti, antra galima perspeti tevus.
ka as sakau

pravercia tie tevai

nieko teisingai augino, jums kiek jau metu, jei nepaslaptis? o ta svyras su kuriuo gyvenot tiko teciui ar jau tecio nekauset patarimo? siaip tetis vyras,zino ka kiti vyrai galvoja